Premijer liga BiH - aktuelno
- prisonbreak
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
To je to, vidjelo se da ce ga dati
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
- HasicuVratiSe
- Kontakt:
Zasluženo, puši k*rac Dudicu !!!
Džemil Šošon: ako radite na nekom projektu i želite da propadne, samo se meni obratite da to sredim
Zasluzeno. Hoce li Fedja reci da su umorni od Sarajeva? A sljedecu utakmicu da su umorni od utakmice u srijedu protiv Zrinjskog? Odlicna transfer politika Veleza se vidi iz utakmice u utakmicu.
Gledaj Slavise i reakcije

Gledaj Slavise i reakcije
- SjevernaKoreja
- Kontakt:
Cist ofsajd

Evo VAR pregledava, bit ce to dobro vrapcicani

Evo VAR pregledava, bit ce to dobro vrapcicani
Dudic usro sve,pa izmjene mu sve defanzivac za ofanzivca,zadovoljio se bodom,i eto ti sad pa ti zatvaraj.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Majstor je majstor mora se priznati 

Šta gostima nije jasno?
-
- Kontakt:
Ljudi bacaju kamenje da ubiju nekoga. Seljaluk prve cimske brigade.
Zvonic, odlicna ofsajd zamka. Lik otjeran iz Veleza u sezoni kada su ispali a sada im prvi stoper
Zvonic, odlicna ofsajd zamka. Lik otjeran iz Veleza u sezoni kada su ispali a sada im prvi stoper
- Shategabri
- Kontakt:
Nevjerovatno da su unijeli kamenje

Koševo Zapad
Nego ustaše ima li još kamenja okolo **** jedna
Napisano prije sedmicu dana.Sve dok su tu Bilbija i Jakovljević, Zrinjski će uvijek biti na vrhu tabele.
-
- Kontakt:
Feđa Dudić je bez dileme jedan od najboljih trenera u ligi, ali će ga koštati preveliko povjerenje prema igračima poput Denisa Zvonića. Kakav je ovo užas od igrača, meni je fascinantno da nešto gradiš na njemu, odnosno takvima.
A ovaj Zrinjski, koliko god mi sam klub bio ok, ima publiku da ne povjeruješ. Kakvi su to ljudi koji s kamenicama već godinama dolaze na stadion? Fakat da se zapitaš koji su to primitivci odvratni, zamisli da pored tebe živi čovjek kojem je merak otići na stadion sa kamenčinom.
A ovaj Zrinjski, koliko god mi sam klub bio ok, ima publiku da ne povjeruješ. Kakvi su to ljudi koji s kamenicama već godinama dolaze na stadion? Fakat da se zapitaš koji su to primitivci odvratni, zamisli da pored tebe živi čovjek kojem je merak otići na stadion sa kamenčinom.
- HasicuVratiSe
- Kontakt:
Vidi se da niste nikad bili pod Bijelim, al kockasta glava je to, sjećam se kad su nas sa donjeg sprata gađali, bukvalno ti dobaci kamen da ga ubiješ odozgo. Glupi glupi škutor
Džemil Šošon: ako radite na nekom projektu i želite da propadne, samo se meni obratite da to sredim
Debilcino, tvoje drage ujke igrače gađaju kamenjima.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Objasnio.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑15 sep 2021, 18:49Feđa Dudić je bez dileme jedan od najboljih trenera u ligi, ali će ga koštati preveliko povjerenje prema igračima poput Denisa Zvonića. Kakav je ovo užas od igrača, meni je fascinantno da nešto gradiš na njemu, odnosno takvima.
Kamenjari mamicu im primitivnu.
Sto se tice igre lose ..nismo zasluzili ni bod.
Sto se tice igre lose ..nismo zasluzili ni bod.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Pa prvo gostovanje, saksije bacali sa stanova na navijace. Tad se islo pjese, prije 10+ godHasicuVratiSe je napisao/la: ↑15 sep 2021, 18:49Vidi se da niste nikad bili pod Bijelim, al kockasta glava je to, sjećam se kad su nas sa donjeg sprata gađali, bukvalno ti dobaci kamen da ga ubiješ odozgo. Glupi glupi škutor
Pa kamenje iza velike tribine, iz sume.
Nema vecih neandertalaca od ultrasa. Posebna sorta zaostalih ljudi.