Eh veceras su drugi uslovi/razlozi za pijenje

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Jako lijep Wohnwand.Rovella je napisao/la: ↑29 avg 2021, 19:23Ja sam sinoc, ali sto ne i veceras opet.dinoo je napisao/la: ↑29 avg 2021, 19:01Eee upravo razmisljam da li sta otvoriti popiti veceras u ovo divno augustovsko vecer na 5 stepeni celzijusa i onda procitam ovo i odlucim taman za dobre flase vina i svaku ovu recenicu fino prozivjeti jos 5 puta.
Ps. Zasto je zaboravio staviti moratu ovdje u mix![]()
![]()
Ma i njemu bi trebalo 3 godine da se prilagodi. Ko god dodje u Juventus treba vremena, jer proces.
Al zato nisu naucili lekcije.
Mali Fagioli je kreativniji od svih veznjaka zajedno. Bilo je dovoljno samo malo vjere i da kao što si rekao - svako igra gdje treba da igra. O povjerenju Juventusa u mlade dovoljno govori da pored živog Fagiolia u veznom redu Juventusa je igrao Danilo koji je desni bek i po potrebi stoper cijelu karijeru.pinki je napisao/la: ↑30 avg 2021, 10:49Ma ne može me niko ubjediti da nije eksperimentisao ove dvije tekme da bi dobili glat sa nekom normalno formacijom 433 pa i 352, odnosno da su mu u vezi igrali vezni a u napadu napadači. Nešto je htio da pokaže, vjerovatno da mu fali još jedan veznjak, nemoguće loša igra protiv Empolija pogotovo drugo poluvrijeme...
Od marta se sve počinje računati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.