Sta je tebi nejasno pitaru?!
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Al cuj velezovac prica o "korona tituli" a sipa im upala u pola 2, nisu se ni opirali...hahahahah
Selam @Rigi, nadam se da si ziv !
Selam @Rigi, nadam se da si ziv !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
- Kontakt:
Moralne velicine iz Vrapcica
, a sljedece sedmice ce opet plakati zajedno sa Dudom

Jedan grad, jedna ljubav!
-
- Kontakt:
Ja sam odlicno. A vi kako ste?Rodjeni81 je napisao/la: ↑16 okt 2020, 21:46Pa ako ti ovo poredis sa onom lakrdijom protiv Borca nisi dobar sekunde. Sloboda moze igrati, slobodi ne uzima sudija loptu cim centra predju. Ako je sudija napravio gresku postavi snimku prokomentarisat cemo sve,nije problem priznati. I nama protiv Radnika poniste cist gol, oni zabiju iz sumnjive situacije ali to svrstamo u greske sudije i ne dize se buka. A ono u Banja Luci nije greska sudije nego klasicni zavrsen sudija. O tome se radi.Sariel1987 je napisao/la: ↑16 okt 2020, 21:40Seljacka posla. Nije problem u vracanju nit u rezultatu nego u ovom likovanju na ovakvu situaciju. Govore mnogo vise o sebi i treba ih ignorisat. A ne kmecat ko fedja i oni proslo kolo. Ili nedaj boze pravit onakve smijesne klipove, ne treba nam to.Sto je bilo bilo je idemo dalje.

Bice bolje, uzivajte i svako dobro ...
Sprdam se na racun toga da vi nesto saljete nisam krenuo da nista saljem. U SB su nas udarali 90 min krvnicki start onog lika zaboravio sam.mu ime a naseg iskljucuje itd pa nikom nista. Sad da se i na Kosevu u onoj utakmici gdje smo otvoreno igrali da je nesto svirnuo nebi se moglo godinu dana od vas opstati zato kazem da protiv bas uvijek bi volio da je idealno sudjenjeANTIFA ! je napisao/la: ↑16 okt 2020, 21:53Istina u prvom poluvremenu, u drugom je bila druga prica isto kao ove godine na Kosevu. Spominjes UEFU onda im posalji onaj nedosudjeni penal protiv vas, ponavljam nisam upoznat sa tim SB...zagor1987 je napisao/la: ↑16 okt 2020, 21:48Prvo niko te nije uvrijedio da bi ovo pisao,druga je stvar sto ti se nesto u mom pisanju nije svidjelo ali onda forum nije za tebe. Sto se tice tog penala ponavljam nama to niej potrebno u toj tekmi ste razbijeni na proste faktore i samo igrom slucaja rezultat nije bio veci. Sto se tice sudjenja protiv nas dug je spisak ono u SB je bilo jedno 20 puta gore nego u BL itd
-
- Kontakt:
Koja smo mi gospoda 

Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
-
- Kontakt:
grbavicka1921 je napisao/la: ↑16 okt 2020, 21:31Dodjes ovdje i skontas da ne treba nama niko sa strane kad se komotno možemo medjusobno pobiti i povaditi jedni drugima oči bez imalo grča na licu.
+1x svaka cast na postu, ovo je bila nekad respektabilna tema, za normalno komuniciranje
Ti si naša ljubav jedina!
Kad covjek kaze pitarska dezura ne misli na Sarajevo, nego na ovih par debilcina. Vecina forumasa pitara je normala, mogu ti poslati ss pravih pitara sta misle o ovim debilima sto ih brukaju na forumu.
Majke mi mile ja ne znam kako se Pitari uspiju umiješati nakon svake utakmice Veleža. Šta oni hoće, šta dokazuju, šta se raspravljajuu i ZAŠTO, nije mi jasno
I onda kažu mi smo nebitni, a vidi ih, sve jedan za drugim

I onda kažu mi smo nebitni, a vidi ih, sve jedan za drugim

Čestitke i bravo Rođeni. Lagano ste ovo odradili. Sretno dalje.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Kao prvo nejasni ste mi vi navijaci. Pravite od tog Veleza nekog velikana, covjek bi rekao najveci klub Istocne Evrope. Cmizdrite 2 sedmice ,,Gigovic,Vico.......".
Neki od vas maloprije napisa ,,korona prvaci"

I kao cetvrto pogledaj tabelu za proslu sezonu i ko je bio prvi, pa baci pogled i na trenutnu.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
-
- Kontakt:
Kako mi se ovaj Velež ogadi samo zbog toga što su prepotentni, samo oni eto vole klub i samo su oni navijači... Niko drugi. Fuj.
A stvarno sam gotivio taj klub i navijače.
A stvarno sam gotivio taj klub i navijače.
Nemoj zezati svima je u cilju da bude posteno sudjenje, ako vec aludiras opstati od nas vidjeli smo sta je u BL bilo moralo se tako reagovati.zagor1987 je napisao/la: ↑16 okt 2020, 21:57Sprdam se na racun toga da vi nesto saljete nisam krenuo da nista saljem. U SB su nas udarali 90 min krvnicki start onog lika zaboravio sam.mu ime a naseg iskljucuje itd pa nikom nista. Sad da se i na Kosevu u onoj utakmici gdje smo otvoreno igrali da je nesto svirnuo nebi se moglo godinu dana od vas opstati zato kazem da protiv bas uvijek bi volio da je idealno sudjenjeANTIFA ! je napisao/la: ↑16 okt 2020, 21:53Istina u prvom poluvremenu, u drugom je bila druga prica isto kao ove godine na Kosevu. Spominjes UEFU onda im posalji onaj nedosudjeni penal protiv vas, ponavljam nisam upoznat sa tim SB...zagor1987 je napisao/la: ↑16 okt 2020, 21:48
Prvo niko te nije uvrijedio da bi ovo pisao,druga je stvar sto ti se nesto u mom pisanju nije svidjelo ali onda forum nije za tebe. Sto se tice tog penala ponavljam nama to niej potrebno u toj tekmi ste razbijeni na proste faktore i samo igrom slucaja rezultat nije bio veci. Sto se tice sudjenja protiv nas dug je spisak ono u SB je bilo jedno 20 puta gore nego u BL itd
Vidi ako je normalno sudjenje nece se niko buniti pogotovo ako je cist penal za protivnicku ekipu, prosto ko pasulj.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Navijaci veleza su unistili ovu temu totalno.ako bog da da se vrate u federacijsku dogodine.za bolje i nisu
- feniksptica
- Kontakt:
Svaka cast RAdniku, nikad se nisu dali umijesat u ove nacionalisticke price. Guraju svoje, krpe nekako al tu su vec dugo godina.
10x govorim, hvala onome ko postavi Vladu za trenera, od tad Borac nije u planovima za nesto ozbiljno..a mogo bi biti.
10x govorim, hvala onome ko postavi Vladu za trenera, od tad Borac nije u planovima za nesto ozbiljno..a mogo bi biti.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ko bola pravi sta haluciniras, niko od nas ne pise nesto slicno i ne dize se u visine, to ako se vi pronalazite u tome to je vas problem.Zundo je napisao/la: ↑16 okt 2020, 22:00Kao prvo nejasni ste mi vi navijaci. Pravite od tog Veleza nekog velikana, covjek bi rekao najveci klub Istocne Evrope. Cmizdrite 2 sedmice ,,Gigovic,Vico.......".
Neki od vas maloprije napisa ,,korona prvaci"![]()
I kao cetvrto pogledaj tabelu za proslu sezonu i ko je bio prvi, pa baci pogled i na trenutnu.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.