Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Marsal
- Kontakt:
Re: Arsenal - Chat
Ako osvojimo kup je li idemo u Europsku ligu?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- Marsal
- Kontakt:
Aferim
A ako ne osvojimo a pobjednik bude u LP?
Je li i dalje idemo?

A ako ne osvojimo a pobjednik bude u LP?
Je li i dalje idemo?
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ne znam sad tacno kako ide, ali oslobodi se sedmo/osmo ili koja je vec pozicija u pitanju.
U ovom slucaju ako United ili Chelsea osvoji, a osigurali su LS, otvara se ta sedma pozicija koja vodi u europa ligu.
⚜️~⚜️~⚜️
Za koga ćeš navijati u derbiju Borca i Čelika?

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- Marsal
- Kontakt:
Ja mislio ti glavna uzdanica u odbrani.

#Voajeroljupci na respiratorima.
Ne. Ni prosle godine Watford nije isao, ali ako osvajac kupa zavrsi u top5, onda njihovo mjesto u grupi EL ide sljedecem timu na tabeli, u ovom slucaju je to 7. mjesto kao sto je @Duljevinho objasnio.
Bas neki dan pricam sa ovim jaranom, isto gunnerom, mozda bi bolje bilo da naredne sezone preskocite EL i da fokus bude samo na prvenstvo i ove domace kupove. I napasti top4, mislim da je sasvim realno. Arsenal nista nece biti siromasniji ako jednu sezonu preskoci Evropu, jer nema od EL neke velike koristi, samo bespotrebna putovanja po nekim vukojebinama, riskiranje povreda i sl.If the FA Cup winners finish in the top five of the Premier League, their UEL group stage place will go to the next-highest ranked team not qualified for UEFA competitions in the Premier League.
AL yebiga, bezveze je sad i namjerno izgubiti u finalu kupa, pogotovo kad se uzme u obzir vase rivalstvo protiv Chelsea/Uniteda.

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
- Marsal
- Kontakt:
Ma valjaju te utakmice ako ništa za forsiranje dječurlije jer Arsenal ima sad 5-6 talenata kojima su potrebne minute da vidimo ima li tu hljeba.
Jbt samo crnce proizvode koji dominiraju na osnovu snage i atletike u mladjim kategorijama pa se kasnije izgube. Valjda jedan od ovih trenutnih barem postane dobar. U Saku najvise nade polazem.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ja jos ne mogu da vjerujem da im nije sviran penal
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- feniksptica
- Kontakt:
Nisam mogo gledat, kakav je bio Mejtland Najls. Konacno je dobio poziciju koju je trazio
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Tražio da igra lijevog beka?feniksptica je napisao/la: ↑19 jul 2020, 13:12Nisam mogo gledat, kakav je bio Mejtland Najls. Konacno je dobio poziciju koju je trazio
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- feniksptica
- Kontakt:
Moa greska, mislio sam na osnovu igraca koji su poceli da je bio ofanzivni
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
I da vi niste kukali kako je Arsenal oštećen.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Samo objektivno kukanje

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
45 miliona eura za ovog sedamnaestogodišnjeg dječaka. Meni liči kao na next big thing.

Nama ne trebaju više takvi igrač.
Arsenal mora dovesti potentne igrače koji ulaze u najbolje godine da bi uhvatili ligu prvaka i imali privilegiju sa jakom momčadi razvijati i ove sadašnje talente,
Saka i Martineli su nam prioritet razvoja i mislim da u konkuretnom Arsenalu (za LP) oni mogu naći svoje mjesto i minutažu u prvoj postavi ili kao opcije s klupe.
Dovoditi sa tu cifru nekog talenta na ovakvu ekipu kojoj fali štošta je u najmanju ruku diskutabilno.
Moramo se riješiti Ozila,Mikitarijana i El nenya kao primarne korisnike budžeta ovog kluba,razmotriti transfere barem dvojice naših stopera jer u kadru imamo čak 8.
Najizgledniji za odlazak bi bio Chambers,Mavropanos i Sokratis iako bi ja Sokratisa zadržao.
Na desnom beku imamo 2 igrača koje bih ja rotirao iskoljučivo po formi isto tako na lijevom bi Tierney bio prvi izbor.Na bekovima barem ovaj prijelazni rok možemo štedjeti ali Bellerin je opasna rupa i tu treba razmatrati neku nemoralnu ponudu za Pereiru iz Leicestera.
Ta rekonstrukcija odbrane može uroditi plodom samo ako se ispred dovede i neko tipa Partey a tu imamo i Torreiru pa sa ostatkom momčadi se ta sreda može nekako gurati,čak njih dva da igraju i u kombinaciji ali onda nam ta 10 predstavlja problem jer je već odavno nemamo.
U napadu ne trebamo ništa mjenjati,barem ne u ovom trenutku jer umjesto dovođenja krila priliku dati Saki i Martineliju da se isprofiliraju do kraja ako sve bude išlo kako treba.
Golmani su skroz pristojni,Martinez radi top posao otkako se Leno ozlijedio.
Arsenal mora dovesti potentne igrače koji ulaze u najbolje godine da bi uhvatili ligu prvaka i imali privilegiju sa jakom momčadi razvijati i ove sadašnje talente,
Saka i Martineli su nam prioritet razvoja i mislim da u konkuretnom Arsenalu (za LP) oni mogu naći svoje mjesto i minutažu u prvoj postavi ili kao opcije s klupe.
Dovoditi sa tu cifru nekog talenta na ovakvu ekipu kojoj fali štošta je u najmanju ruku diskutabilno.
Moramo se riješiti Ozila,Mikitarijana i El nenya kao primarne korisnike budžeta ovog kluba,razmotriti transfere barem dvojice naših stopera jer u kadru imamo čak 8.
Najizgledniji za odlazak bi bio Chambers,Mavropanos i Sokratis iako bi ja Sokratisa zadržao.
Na desnom beku imamo 2 igrača koje bih ja rotirao iskoljučivo po formi isto tako na lijevom bi Tierney bio prvi izbor.Na bekovima barem ovaj prijelazni rok možemo štedjeti ali Bellerin je opasna rupa i tu treba razmatrati neku nemoralnu ponudu za Pereiru iz Leicestera.
Ta rekonstrukcija odbrane može uroditi plodom samo ako se ispred dovede i neko tipa Partey a tu imamo i Torreiru pa sa ostatkom momčadi se ta sreda može nekako gurati,čak njih dva da igraju i u kombinaciji ali onda nam ta 10 predstavlja problem jer je već odavno nemamo.
U napadu ne trebamo ništa mjenjati,barem ne u ovom trenutku jer umjesto dovođenja krila priliku dati Saki i Martineliju da se isprofiliraju do kraja ako sve bude išlo kako treba.
Golmani su skroz pristojni,Martinez radi top posao otkako se Leno ozlijedio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.