FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
@Puma
Jesam li ja negdje napisao da inter neće proći ili nešto slično?
Jesam li napisao da se Juve nije brukao u posljednjim sezonama ili nešto slično?
Samo sam napisao da se inter sinoć obrukao i opet stojim iza svojih riječi.
A ako ćemo gledati kroz historiju, nemoj da nabrajam ovdje silne blamaže intera u Evropi, pa da vidimo.
Uostalom kad već spominješ Lech, Juve nije izgubio nijednu tekmo od njih, dok je inter izgubio što je još tužnije nije uspio ni dati gol.
Pomirite se s činjenicom, sinoć ste se obrukali i gotovo! Ovo govorim kao neutralan, a ne kao navijač Juventusa!
Jesam li ja negdje napisao da inter neće proći ili nešto slično?
Jesam li napisao da se Juve nije brukao u posljednjim sezonama ili nešto slično?
Samo sam napisao da se inter sinoć obrukao i opet stojim iza svojih riječi.
A ako ćemo gledati kroz historiju, nemoj da nabrajam ovdje silne blamaže intera u Evropi, pa da vidimo.
Uostalom kad već spominješ Lech, Juve nije izgubio nijednu tekmo od njih, dok je inter izgubio što je još tužnije nije uspio ni dati gol.
Pomirite se s činjenicom, sinoć ste se obrukali i gotovo! Ovo govorim kao neutralan, a ne kao navijač Juventusa!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Unatoč katastrofalnom početku sezone, Gian Pier Gasperini ostat će na klupi talijanskog Intera.
Inter je sezonu otvorio porazom od gradskog rivala Milana u talijanskog Superkupu, da bi nakon domaćeg gostujućeg poraza od Palerma stigao hladan tuš na Giuseppe Meazzi od Trabzonspora u prvom susretu grupne faze Lige prvaka.
"Ukoliko bismo na taj način radili i mijenjali, onda bi to bili nemogući uslovi za rad trenera i igrača", kazao je Interov predsjednik Massimo Moratti.
Inter za vikend dočekuje Romu i to je svakako prilika Gasperini smanji pritisak medija i ljudi oko Intera.
Inter je sezonu otvorio porazom od gradskog rivala Milana u talijanskog Superkupu, da bi nakon domaćeg gostujućeg poraza od Palerma stigao hladan tuš na Giuseppe Meazzi od Trabzonspora u prvom susretu grupne faze Lige prvaka.
"Ukoliko bismo na taj način radili i mijenjali, onda bi to bili nemogući uslovi za rad trenera i igrača", kazao je Interov predsjednik Massimo Moratti.
Inter za vikend dočekuje Romu i to je svakako prilika Gasperini smanji pritisak medija i ljudi oko Intera.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Niste pobjedili ni RB Salzburg, ni Lech, u 4 utakmice, a lekcije su vam ocitali Fulham i Bayern
jedina bruka Intera poslednjih godina bio je Schalke, ono sinoc nije, desi se i Barci protiv Rubina, desilo se i Milanu protiv Zuricha, desi se svakome, pa tako i Interu, to su kiksevi, a ne sramota
da nas je recimo izbacio Trabzon, e to bi bila druga prica
jedina bruka Intera poslednjih godina bio je Schalke, ono sinoc nije, desi se i Barci protiv Rubina, desilo se i Milanu protiv Zuricha, desi se svakome, pa tako i Interu, to su kiksevi, a ne sramota
da nas je recimo izbacio Trabzon, e to bi bila druga prica
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Kada aktuelni svjetski prvak izgubi od ekipe koja prvi put u historiji igra grupnu fazu nekog UEFA takmičenja je bruka, ma koliko ti tvrdio suprotno.
Vama je sljedeća tekma protiv CSKA ustvari već sad odlučujuća za nastavak takmičenja i ukoliko ne ostvarite pozitivan rezultat onda ćeš sam sebi priznati da je ovo protiv Trabzona ipak bila bruka i da sam bio u pravu.
Vama je sljedeća tekma protiv CSKA ustvari već sad odlučujuća za nastavak takmičenja i ukoliko ne ostvarite pozitivan rezultat onda ćeš sam sebi priznati da je ovo protiv Trabzona ipak bila bruka i da sam bio u pravu.
Ž '21!
a jbt jeste dosadni juventini. pa izgubili su jednu pa šta ako prođu a sve su šanse ko da će se neko sjećati ovoga jbt ko da je smak svijeta 
ako ništa interiste ohrabruje vijest da su stvorili dosta šansi ali je sreća bila na strani turaka po ko zna koji put

ako ništa interiste ohrabruje vijest da su stvorili dosta šansi ali je sreća bila na strani turaka po ko zna koji put

Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Porazi od 2-5 protiv Schalkea i 1-5 od Arsenala su sramotni, dakle kad te neko posteno namlatara u tvojoj avliji, a sinoc je Trabzon im'o prakticki jedinu pravu priliku i postigli su pogodak
jeste ocekivali su svi pobjedu, poraz je iznenadjujuci ali ne i nesto zbog cega bi svi trebali izvrsiti kolektivno samoubistvo
to je moje misljenje, ko ga ne dijeli sa mnom, briga me
jeste ocekivali su svi pobjedu, poraz je iznenadjujuci ali ne i nesto zbog cega bi svi trebali izvrsiti kolektivno samoubistvo
to je moje misljenje, ko ga ne dijeli sa mnom, briga me
Call the coroner!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Poštujem!
Ti imaš svoje mišljenje, a ja svoje, a i sumnjam da sam bio dosadan, mislim da smo imali baš civilizovanu raspravu.
Ti imaš svoje mišljenje, a ja svoje, a i sumnjam da sam bio dosadan, mislim da smo imali baš civilizovanu raspravu.

Ž '21!
-
- Kontakt:
Navijam za Inter i mogu reci da je ono sinoc bruka da se ne dobije trabzon nema se tu sta pricati.
al samo me zanima od kud ovoliki Juventini na ovoj temi,, dali se ovdje dijeli nesto dzaba???
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Sissoko nemoj da ja ulijecem 

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Meni iskreno nije bruka izgubiti od vice prvaka 11 lige svijeta (mislim da su 11 nisam siguran). Jeste da se ocekivala pobjeda ali poraz=bruka sa tim se ne slazem.
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud
Dolazi iz Spanije nova autokandidatura za klupu Intera:Quique Sanchez Flores,bivsi trener Atletika iz Madrida!:"Kada bi me Inter pozvao,ne bih dva puta razmisljao.Odmah bih otisao!" izjavio je za Radio Marku.Treba istaci da bi u Interu Quique Sanchez Flores nasao Forlàna,koji je nedavno izjavio kako ima veoma lose odnose sa bivsim trenerom.Quique Sanchez Flores se nije krio pa je zelio da objasni:"Kada smo osvojili Superkup protiv Intera,nacin na koji je Diego slavio,vidio sam u njemu da se nesto promjenilo.Nije to bio onaj stari Diego.Ali,iako je i on u Interu,odmah bih prihvatio klupu Intera."
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Valjda će se Roma pobijediti pogotovo ako su im nazad Kjaer i Burdisso.
Imam dojam da Gasp ne gotivi Pazzu..
-
- Kontakt:
Fakat mi je krivo sto mijenja formaciju. Ako ima neku ideju pusti ga nek je pokusa instalirat,a ne ovako, nazor.
Gaspa mi je pravo zao jer mi se cini da je pod prevelikim pritiskom,puno vecim nego sto bi trebao biti. Ipak za svaku novu ideju potrebno vremena,a njemu to vrijeme nije dato nego odmah drvljem i kamenjem na njega.
A fakat je covjek maksimalno simpatican. Kad sam vidio kako je neko vece ukombinovao crno odijelo sa tamnoplavom kosuljom i onom kravatom stekao sam dojam da mu je stalo da ovo uspije mnogo vise nego sto se ovako cini. Jos da nema onog Jurica na klupi...
Gaspa mi je pravo zao jer mi se cini da je pod prevelikim pritiskom,puno vecim nego sto bi trebao biti. Ipak za svaku novu ideju potrebno vremena,a njemu to vrijeme nije dato nego odmah drvljem i kamenjem na njega.
A fakat je covjek maksimalno simpatican. Kad sam vidio kako je neko vece ukombinovao crno odijelo sa tamnoplavom kosuljom i onom kravatom stekao sam dojam da mu je stalo da ovo uspije mnogo vise nego sto se ovako cini. Jos da nema onog Jurica na klupi...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
a ja imam dojam da kad bi Milito igrao od prve minute protiv Trabzona,zabio bi bar 1 gol,,Mister No je napisao/la: Imam dojam da Gasp ne gotivi Pazzu..
Pa imao je priliku da zabije u "drugih" 45 minuta tačnije 35 minuta...adointer je napisao/la:a ja imam dojam da kad bi Milito igrao od prve minute protiv Trabzona,zabio bi bar 1 gol,,Mister No je napisao/la: Imam dojam da Gasp ne gotivi Pazzu..
a jbga on je bar pucao po golu,Pazzini nista,,protiv Palerma je zabio 2 gola i svi se opet zale zasto je Gasp pustio Pazzinija na klupu,,a valjda lik zna ko se bolje pokaze na treningu,,nekako kad pogledam bolje da igra Coutinho esterno nego Zàrate,,
E raja sutra idemo pobjediti Romu i napokon dobiti samopouzdanje za utakmice koje cekamo...
FORZA INTER ! ! !
FORZA INTER ! ! !
INTER SIAMO NOI ! ! !
- Ulični Muzičar
- Kontakt:

Super Kup Italije - neutralni teren - poraz
Serie A - gostovanje - poraz
Liga Šampiona - domaći teren poraz
Pa, vi ste izgleda mnogo probirljivi, nigde vam ne ide...

Možda hoćete da oborite rekord iz 1921. (5 poraza u 5 prvih zvaničnih utakmica sezone)
p.s. nije stala cela slika, ali vi već znate... (idite u "citiraj", pa odatle kopirajte link)
www.ulicni-muzicar.****
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Call the coroner!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 1 gost.