Iskreno, najbolje ti je, ako imaš kakvu mogućnost, lagano na engleze i gledati. Realno, na Balkanu imaš Edina za košarku, onog brata što je radio F1 na SK, ovo ostalo komotno možeš nogom nabiti. Ja sam malo starija generacija, odrastao u doba ex-yu komentatora koji su bili "TV u boji" za ove nesretnike. Tako da, ako imam ikakvu šansu, hvatam se engleskog govornog područja gdje god mogu.akisarajevo92 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 22:20Mozda ja previse zanovijetam, ne daj Boze da sam osudjen slusati ove na bosanskim Arenamaal... je napisao/la: ↑08 dec 2025, 22:18Hrvatska Arena, majka i dvoje djece. Ništa politički, za glavu i za rep jači komentatori.akisarajevo92 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 22:13smorio ovaj Filip Markovic sa dernjavom, jos na to ima prilicno siromasan vokabular i par fraza koje ponavlja svaki mec, pa jos i ruzno sklapa recenice, nabacan redoslijed rijeci pa i to para usi
Svejedno, najgori komentator na srpskoj areni > najbolji na hr, bih arenama
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Pa da si dobar,ne skroz najbolji na svijetu ali ne da si los,koliko poena imas sada?QUARTERBACK je napisao/la: ↑08 dec 2025, 21:53kako mislis da prodaje koji su uslovi koji moras biti na svijetu trenutno i to?![]()
- akisarajevo92
- Kontakt:
Prebacujem na sve moguce jezike kad mi je cejf, eto sad npr. na SkySportsu prenos radi Druryal... je napisao/la: ↑08 dec 2025, 22:27Iskreno, najbolje ti je, ako imaš kakvu mogućnost, lagano na engleze i gledati. Realno, na Balkanu imaš Edina za košarku, onog brata što je radio F1 na SK, ovo ostalo komotno možeš nogom nabiti. Ja sam malo starija generacija, odrastao u doba ex-yu komentatora koji su bili "TV u boji" za ove nesretnike. Tako da, ako imam ikakvu šansu, hvatam se engleskog govornog područja gdje god mogu.akisarajevo92 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 22:20Mozda ja previse zanovijetam, ne daj Boze da sam osudjen slusati ove na bosanskim Arenama
Svejedno, najgori komentator na srpskoj areni > najbolji na hr, bih arenama
Ali on je kao muzika sa TikToka, dosta bolje zvuci na tiktoku nego upalis pjesmu na YouTube, isto tako i on kad upalis neki njegov prenos
Fora je u tome da vecinom utakmicu ni ne gledam, ostavim kanal i slusam dok nesto radim sa strane, bacim pogled ako se nesto desava
Don't believe the hype.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
- LenyYoro15
- Kontakt:
Arsenal će ovima dati 10 golova ako budu htjeli.
United je suprotno od ''clinical'' i dao im je četiri.
United je suprotno od ''clinical'' i dao im je četiri.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Mogli bi Vukovi oboriti rekord Derbya, na najboljem su tragu
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Meni je ovo malo i tužno oko Wolvesa. Već sad imamo ligu gdje London, Manchester i Liverpool imaju preko 50% timova u EPL, a ovi mali gradovi su davali onaj klasični britanski šmek ligi. Šteta
Amorim nezaustavljivo vodi United ka povratku u LP 
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 21:32
Još jedan dokaz da je Salah u pravu, a krezubaši staju na stranu ćelavog prevaranta iz Eredivisie, uz podršku američke fan baze koja svakako mrzi Salaha zbog njegove vjere
Kae "Youll never walk alone"![]()
Dzaba Salahu sve i 250 golova i Premier lige i Liga sampiona,kaze Karager da se nije vracao u odbranu
- Pensioner26
- Kontakt:
Na tom Carragheru možeš na prvu prepoznati da se ne radi o inteligentnoj osobi.darker10 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 07:13baboedindzeko09 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 21:32
Još jedan dokaz da je Salah u pravu, a krezubaši staju na stranu ćelavog prevaranta iz Eredivisie, uz podršku američke fan baze koja svakako mrzi Salaha zbog njegove vjere
Kae "Youll never walk alone"![]()
Dzaba Salahu sve i 250 golova i Premier lige i Liga sampiona,kaze Karager da se nije vracao u odbranu![]()
Holandska ćelava prevara 2 je pokazala izuzetno pogano cinično lice pa je užitak gledati kako se on zajedno sa skuzerskim vagonima raspada.
4-IN-A-ROW
Jednog dana će izaći zajednički memoari obe holandske prevare kako su okončali karijere Ronalda i Salaha i poslali ih da penziju zarade u Saudijskoj Arabiji.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- QUARTERBACK
- Kontakt:
dobro je ljudi su progledaliakisarajevo92 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 22:13smorio ovaj Filip Markovic sa dernjavom, jos na to ima prilicno siromasan vokabular i par fraza koje ponavlja svaki mec, pa jos i ruzno sklapa recenice, nabacan redoslijed rijeci pa i to para usi
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Onda se pitas kako Arsenal skoro nema ekscesa sa igracima i dodjes do zakljucka da ljudi u klubu stvarno vode brigu o tome. Vrlo rijetko tu igraju neki maloumnici i problematicni likovi, a ako se i pojave onda budu vrlo brzo poslani van iz kluba.
Tipa ja sam zagovarao da se Cunha dovede na ljeto i sad sve vise vidim zas takav igrac uopce nije bio u kombinacijama za Arsenal.
Tipa ja sam zagovarao da se Cunha dovede na ljeto i sad sve vise vidim zas takav igrac uopce nije bio u kombinacijama za Arsenal.
ARSENAL4ever
- JayCatwright
- Kontakt:
Savršeni Arsenal, ''samo'' krili silovatelja Parteya godinama 
- LenyYoro15
- Kontakt:
Šta je to Cunha uradio osim što je potpisao za United?
Jbt ljudi postadoše i moralno dominantni nad ostalima.
Više ste licemjereni. Fan baza koja je ubjedljivo najviše linčovala Greenwooda i najviše uticala da momak napusti ligu. Naravno da uopšte nije bilo bitno šta je uradio, već da potencijalni konkurent ne dobije WC igrača na krilu.
Parteya niste spomenuli od dana kada je napustio Arsenal.
Jbt ljudi postadoše i moralno dominantni nad ostalima.
Više ste licemjereni. Fan baza koja je ubjedljivo najviše linčovala Greenwooda i najviše uticala da momak napusti ligu. Naravno da uopšte nije bilo bitno šta je uradio, već da potencijalni konkurent ne dobije WC igrača na krilu.
Parteya niste spomenuli od dana kada je napustio Arsenal.
I kolko imas takvih primjera ko Partey u Arsenalu, covjek je napravio sto je i otisao iz kluba i tjt. Arsenalova ekipa je slozena na pravim temeljima, nemas ljudi koji ce se ko sivonje zaletavati i kad ih pogledas da vidis kak im je iq u minusu.
Otkad je profesor bio u klubu, covjek je usadio taj mentalitet da tu igraju igraci koji su oke u glavi i po ponasanju, a kod tih ultra rijetkih situacija kad bi netko radio probleme, vrlo brzo bi otklonjen bio iz kluba.
To je poanta price
Otkad je profesor bio u klubu, covjek je usadio taj mentalitet da tu igraju igraci koji su oke u glavi i po ponasanju, a kod tih ultra rijetkih situacija kad bi netko radio probleme, vrlo brzo bi otklonjen bio iz kluba.
To je poanta price
ARSENAL4ever
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.