Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
brig
-
Kontakt:
tuzlak1987 je napisao/la:brig je napisao/la:Je li na kraju bio faul ili ne?
Za penal Zrinjskog? Pa imas oci jbt
Ali isto tako ce savez vratiti Sarajevu negdje drugo. Celik-Sloboda-Mladost su ekipe za vracanje tudjih dugova.
Puno je poklona bilo pa ne znam na što se ovdje misli i oko čega raspravljaju.
Ne vidi se na ovom snimku najbolje, kamere iz '74, a slika kao da je dijete vodenim bojicama kreira
-
robertkosar
-
Kontakt:
Postao/la robertkosar » 10 nov 2018, 19:47
brig je napisao/la:Dena94 je napisao/la:Serete neato o ratovima i pi.ckama kako vas nije sramota. Psujete usrase, a do 60min nije bilo ni najmanjeg incidenta, dok Horde kur.ceva nisu bacili baklju na neutralne navijace u stilu RA. A to ne znate jeli? Znate zugat sto smo pogodili Musemica koji je citavu utakmicu trazio batine i degenek i umjeato da ide pozdravljat se s igracima, on se smije navijacima. Nek se sad javi osoba koja ne bi reagirala na provokacoju Musemica i nek se javi osoba koja bi bacila baklju sa 30 metara visine sro moze ubit covjeka? Ajde da vas vidimo sqd mudonje i ko se javi na ovo drugo, odma nek se i javi u pp da se vidimo onda kad je tako jak.
Slično je bilo i na Pecari protiv Mladosti. Provokacije, golman dotrči pred tribinu sjevernu i hvata se za jaja i provocira publiku. Nema te publike koja ne bi reagirala.
I taj što je bocu dobio, što ne ide u svlačionicu, šta se ima smijat. Da je odmah pobjegao u prostorije klupske ne bi dobio bocu u glavu.
Brig hajd u kucaru glumis ovdje gospodu i lazes ljude jadno i bjedno. Covjek napusta klupu i okrenut ledjima biva pogodjen u glavu. Ali viste takva sorta patoloskih ljigavaca i lazova da vam ni rodjena majka vise nevjeruje.

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
brig
-
Kontakt:
robertkosar je napisao/la:brig je napisao/la:Dena94 je napisao/la:Serete neato o ratovima i pi.ckama kako vas nije sramota. Psujete usrase, a do 60min nije bilo ni najmanjeg incidenta, dok Horde kur.ceva nisu bacili baklju na neutralne navijace u stilu RA. A to ne znate jeli? Znate zugat sto smo pogodili Musemica koji je citavu utakmicu trazio batine i degenek i umjeato da ide pozdravljat se s igracima, on se smije navijacima. Nek se sad javi osoba koja ne bi reagirala na provokacoju Musemica i nek se javi osoba koja bi bacila baklju sa 30 metara visine sro moze ubit covjeka? Ajde da vas vidimo sqd mudonje i ko se javi na ovo drugo, odma nek se i javi u pp da se vidimo onda kad je tako jak.
Slično je bilo i na Pecari protiv Mladosti. Provokacije, golman dotrči pred tribinu sjevernu i hvata se za jaja i provocira publiku. Nema te publike koja ne bi reagirala.
I taj što je bocu dobio, što ne ide u svlačionicu, šta se ima smijat. Da je odmah pobjegao u prostorije klupske ne bi dobio bocu u glavu.
Brig hajd u kucaru glumis ovdje gospodu i lazes ljude jadno i bjedno. Covjek napusta klupu i okrenut ledjima biva pogodjen u glavu. Ali viste takva sorta patoloskih ljigavaca i lazova da vam ni rodjena majka vise nevjeruje.

Ja mislim da on nema šta posle tekme radit pred tribinom stadiona HŠK Zrinjski i provocirat smijajući se publici. Kako je bio okrenut leđima i mirno napuštao klupu ako ovi kažu da im se smijao!? Da je otišao mirno ne bi bocu dobio. Nitko mu kriv nije.
-
tuzlak1987
-
Kontakt:
Postao/la tuzlak1987 » 10 nov 2018, 19:51
Na onoj ogradi tamo stao neki Harry Potter od 15 godina, dobro je pa nije uletio inace bi bilo gutavo.
-
FrancescoTotti
-
Kontakt:
Postao/la FrancescoTotti » 10 nov 2018, 19:51
Mamu ti yebem macisticku cuj sta se ima smijat.. ne smije se ni smijat u kad si okruzen kamenjarskim zaostalim mozgovima?!
Znam dobro da je vama to napadanje, gadjanje bocama nista... vi ubijete covjeka i ranite sestoricu pa opet provocirate i ismijavate to.
To je nivo razvijenosti vasih mozgova i razuma. Picqe one zaostale ustaske!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
brig
-
Kontakt:
tuzlak1987 je napisao/la:Na onoj ogradi tamo stao neki Harry Potter od 15 godina, dobro je pa nije uletio inace bi bilo gutavo.
Napisao sam već ranije. Teško je bilo šta viditi na snimci sa kamerama iz '74 i slici koja djeluje kao da je neko dijete vodenim bojicama crta i oslikava
-
edinedin
-
Kontakt:
robertkosar je napisao/la:brig je napisao/la:Dena94 je napisao/la:Serete neato o ratovima i pi.ckama kako vas nije sramota. Psujete usrase, a do 60min nije bilo ni najmanjeg incidenta, dok Horde kur.ceva nisu bacili baklju na neutralne navijace u stilu RA. A to ne znate jeli? Znate zugat sto smo pogodili Musemica koji je citavu utakmicu trazio batine i degenek i umjeato da ide pozdravljat se s igracima, on se smije navijacima. Nek se sad javi osoba koja ne bi reagirala na provokacoju Musemica i nek se javi osoba koja bi bacila baklju sa 30 metara visine sro moze ubit covjeka? Ajde da vas vidimo sqd mudonje i ko se javi na ovo drugo, odma nek se i javi u pp da se vidimo onda kad je tako jak.

Vi ste inače miroljubivi pametni tolerantni, vama je ovo prvi incident....mrš
Jer si JEDAN JEDINI...........
-
MCMXLVI
-
Kontakt:
hskzmostar je napisao/la:Ovaj Bjelica je Zeljin sudija, danas je iskarao i publiku i sarajeva i zrinjskog, milijun sjeckanja igre, sviranje raznih gluposti lik molio Boga i krstio se svako malo da X zavrsi, publika kao publika puna frustracija nema opravdanja za boce u terenu.
Sarajevu cestitke na bodu i fer utakmici Ahmetovic jede nase stopere u svakoj utakmici a Baka je zrel za otkaza jer pomaka u igri nema samo mixa i igraci se gube kao FTV u Neumu.
Ako vec moj klub ne moze nek to bude FK Sarajevo bez 5 prvotimaca su dosli i IGRALI LOPTE.
Cekao sam tvoj komentar

Nerijeseno je najrealnije jer ruku na srce i onaj nas penal je tanak da kazem smijesan. Mislim da nisi u pravu za Baku, mislim da je vasa uprava najveci krivac trenutne situacije. Vama je npr. jedan Rustemovic prva postava..

Kao sto kazes dosli smo bez 5 igraca i odigrali sasvim solidnu utakmicu protiv prvaka drzave. Mogu biti zadovoljan.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
Osim13
-
Kontakt:
Moggi je napisao/la:....
Bujrum brate, zagrij se malo pred važne tekme.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
Penaltiky
-
Kontakt:
Čekaj jel to neko opravdava razbijanje glava ker se neko smijao?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
Moggi
-
Kontakt:
Osim13 je napisao/la:Moggi je napisao/la:....
Bujrum brate, zagrij se malo pred važne tekme.
samo mi nije jasno odakle im dole kamen
Zarathustra
-
RollingPaper
-
Kontakt:
Postao/la RollingPaper » 10 nov 2018, 19:56
Danas sam se uvjerio da su Hrvati iz zapadnog djela Mostara najveće seljačine u državi. Teško mi je ovo napisat jer imam dosta prijatelja tamo, ali stvarno su najveće seljačine iz zapadnog Mostara. To je neoboriva činjenica.
-
Rooney88
-
Kontakt:
Penaltiky je napisao/la:Čekaj jel to neko opravdava razbijanje glava ker se neko smijao?
To je taj mentalitet, cuj razbit nekom glavu jer ti se smijao. Pun Mostar papaka ocigledno.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
-
brig
-
Kontakt:
edinedin je napisao/la:robertkosar je napisao/la:

Vi ste inače miroljubivi pametni tolerantni, vama je ovo prvi incident....mrš
Slažem se, osuđuju sve i glume miroljubive i tolerantne. I Manijacima se smijali nedavno. A svi isti.
-
Moggi
-
Kontakt:
i islamistanu zabranjeno otkrivanje zenama, u ustašistanu zabranjeno smijanje
Zarathustra
-
brig
-
Kontakt:
MCMXLVI je napisao/la:hskzmostar je napisao/la:Ovaj Bjelica je Zeljin sudija, danas je iskarao i publiku i sarajeva i zrinjskog, milijun sjeckanja igre, sviranje raznih gluposti lik molio Boga i krstio se svako malo da X zavrsi, publika kao publika puna frustracija nema opravdanja za boce u terenu.
Sarajevu cestitke na bodu i fer utakmici Ahmetovic jede nase stopere u svakoj utakmici a Baka je zrel za otkaza jer pomaka u igri nema samo mixa i igraci se gube kao FTV u Neumu.
Ako vec moj klub ne moze nek to bude FK Sarajevo bez 5 prvotimaca su dosli i IGRALI LOPTE.
Cekao sam tvoj komentar

Nerijeseno je najrealnije jer ruku na srce i onaj nas penal je tanak da kazem smijesan. Mislim da nisi u pravu za Baku, mislim da je vasa uprava najveci krivac trenutne situacije. Vama je npr. jedan Rustemovic prva postava..

Kao sto kazes dosli smo bez 5 igraca i odigrali sasvim solidnu utakmicu protiv prvaka drzave. Mogu biti zadovoljan.
Napisao sam ja i ranije, darivao je Bjelica i Sarajevo i Zrinjski. Netko je na kraju morao ostat donji. Na kraju najdeblji kraj Džakmić izvukao jer se smijao
-
Moggi
-
Kontakt:
zamisli sta bi tek murinju uradili

Zarathustra
-
Osim13
-
Kontakt:
Rooney88 je napisao/la:Penaltiky je napisao/la:Čekaj jel to neko opravdava razbijanje glava ker se neko smijao?
To je taj mentalitet, cuj razbit nekom glavu jer ti se smijao. Pun Mostar papaka ocigledno.
Znači Mourinha su trebali kamenovat u Torinu neki dan

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
Rooney88
-
Kontakt:
Osim13 je napisao/la:Rooney88 je napisao/la:Penaltiky je napisao/la:Čekaj jel to neko opravdava razbijanje glava ker se neko smijao?
Znači Mourinha su trebali kamenovat u Torinu neki dan

U Torinu su gospoda, zato je Juventus Juventus a Zrinjski - Zrinjski.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
-
brig
-
Kontakt:
Moggi je napisao/la:i islamistanu zabranjeno otkrivanje zenama, u ustašistanu zabranjeno smijanje
Nema se on šta smijat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.