SarajevoForza je napisao/la: ↑28 jun 2021, 16:54Ma znam brate nego mi smiješno koliki je hype bio oko njega od strane husare, ovo iznad nije ništa šta je po fb pisao i na kraju u propalom radniku završi hahahaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑28 jun 2021, 16:51SarajevoForza je napisao/la: ↑28 jun 2021, 16:48Kad je potpisao Mešanović:
Također, Husarić je otkrio informaciju da će danas u Srebreniku obaviti pregovore sa koordinatorom FK Sarajevo za sport Emirom Hadžićem oko transfera golmana Zvijezde Azura Aljkanovića (20).
“Sarajevo u svojim redovima želi vidjeti Aljkanovića od juna. Riječ je o najboljem mladom golmanu u BiH”, tvrdi Husarić.
Danas:
Pominjao se dolazak u Sarajevo, on završio u Radniku: Mladi reprezentativac BiH dogovorio saradnju
Dogovorena saradnja
Radnik iz Bijeljine krenuo je sa formiranjem tima za novu sezonu.Prva lasta koje je sletila u Bijeljinu je omladinski reprezntativac BiH Azur Aljkanović koji dolazi iz Zvijezde Gradačac.
Mladi čuvar mreže predstavljaće dobro pojačanje za plave koji ove godine žele da izbjegnu borbu za opstanak.
U narednim danima očekuje se još novih lica na Gradskom stadionu jer se vode pregovori sa nekolicinom igrača.
Eto ništa od husarinog mega-giga talenta![]()
![]()
![]()
Hahahhahahah a pisalo se da ga hoce Sarajevo,Zrinjski,3 top kluba iz HNL hahaha
I gdje zavrsi?U ekipi koja nije ni pocela sa pripremama
Nije on nista bolji od Kanurica ili Dizdarevica,vjeruj mi
Menadjerski igrac
Ma znam sve sjecam se
Dizao tog Aljkanovica i onog Pirica ko da su novi Yashin
A na kraju jedan zavrsio u Radniku koji ne zna koju ce ligu igrati
A drugi je slobodan igrac
Jbt zivot frajer 0 nastupa u Mariboru on ga gurne u reprezentaciju,a u nasoj ligi ima 10 bolji golmana trenutno
Jos nam lik uvali Mesanovica ko zadnjim levatima
Mesanovic se nije pokazao kao pojacanje ali eto da se ne lazemo svi smo se bili upalili kad je dosao
Sad tek vidim sto ga je Maribor pustio da ide a imao godinu dana ugovora jos
Jos vidim Husara pise na fb
"Ja sam mu govorio da se ne vraca u ovu kukuruz ligu"
Ja mu htjeo odgovoriti
Pa on ne moze ni u kukuruz ligi igrati hahahah
Pa onda lafo vadi se
"Trener je kriv svaku utakmicu razlicitu poziciju ga stavlja"
Jos nam htjeo tog nakovg Aljkanovica uvlaiti hahaha
Vidjet cu ga u Radniku kakav je