FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Suki46
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Suki46 » 08 apr 2014, 23:17

Hvala bogu više pa je očišćena tema od smarača . Što se tiče utakmice u petak , dobiti jednostavno moramo ,bolji smo , treba nam zbog morala . Vjerujem u pobjedu sa 2,3 0 i napokon da nas više očepi . Dobro došao Ljupko sve najbolje ti želi Bordo armija :clap:
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 08 apr 2014, 23:18

storm_raider je napisao/la:
sekac je napisao/la:
storm_raider je napisao/la::lol: :lol: :lol:
Ovo onaj sto ne zna s kim je Sarajevo kad' igralo i tvrdi da nas je Malaga 4:1 dobila. Ne dopustite mu da pricu okrene na Ivicu. :lol: :lol: :lol:

Komsije, dobili ste trenera koji zna kako da smiri ove vase zvjezdice.Dobar potez.
Ovog čovjeka stvarno volim i poštujem hvala Storme!
Postovanje i tebi sekac prijatelju. Ma bitno je da s ovim nas fudbal moze samo da dobije, a Petrovic je veliko ime... Previse smo mi svi mali da bismo dopustili sebi neke teske rijeci i raskole, lako je pljuvati... Morate imati sabura, ne gradi se nista tek tako... preko noci.

Pozdrav @adriano i tebi. Zivio! :)
Hvala Jarane-brate sve si rekao kako treba i ja non stop ponavljam sabura ne lomi preko koljena ne ide sve što je brzo to je i kuso.Bit če Sarajevo dobra ekipa a od ovog čovjeka mnogi mogu samo učiti i treba ga poštovati u najmanju ruku kao Ćiru ili Švabu to su naši velikani a drago mi je da je i on Bosanac.
Sarajevo ljubavi moja!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 08 apr 2014, 23:19

Skver je napisao/la:Cestitke na dovodjenju vrhunskog trenera i sretno u nastavku prvenstva !....
Nemaju ovi strumpfovi sta pricati o covjeku, oni su zadnji put u svojoj historiji ovakvog trenera imali u liku i djelu velikog Ivice Osima. Nadam se da je najzad doslo vrijeme da se ova Micky Mouse liga nece vise igrati da bi strumpfovi osvojali prvenstva kriminalnim radnjama i krojili sudbine drugih klubova.
P.S. Dino Dzurbuzovic trener :lol: , Hajrudin ne smije ni u WC bez odobrenja gazde onog kera.
Kad je Micky Mouse liga neka vas onda dole, što se trudite da se vratite u nju? Što ste doveli cirkusanta Ćiru, i tonu novih igrača? Nek vas cijepaju Bratstvo i Jedinstvo kad vam je dole ljepše. . :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

budzak
Kontakt:

Post Postao/la budzak » 08 apr 2014, 23:25

Sarajevo - Zvijezda 2:0
Zrinjski - Sarajevo 1:2 kup
Travnik - Sarajevo 1:1
Sarajevo - Vitez 3:0
Zeljo - Sarajevo 1:1
Sarajevo - Radnik 2:0
Celik - Sarjevo 1:1 kup
Sarajevo - Celik 2:0 kup
ako bude jedna tekma ovaj donji razultat
ukupno 11 bodova..mislim dovoljno bar za 3.mjesto

ovo su moje prognoze do kraja...

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 08 apr 2014, 23:31

Skver je napisao/la:Cestitke na dovodjenju vrhunskog trenera i sretno u nastavku prvenstva !....
Nemaju ovi strumpfovi sta pricati o covjeku, oni su zadnji put u svojoj historiji ovakvog trenera imali u liku i djelu velikog Ivice Osima. Nadam se da je najzad doslo vrijeme da se ova Micky Mouse liga nece vise igrati da bi strumpfovi osvojali prvenstva kriminalnim radnjama i krojili sudbine drugih klubova.
P.S. Dino Dzurbuzovic trener :lol: , Hajrudin ne smije ni u WC bez odobrenja gazde onog kera.
hahaha nekim ljudima poput tebe treba samo jedna bitna stvar a to je mozak..ako se dokaže da smo namještali nek nas prebace u zadnju ligu a za to baljezganje o namještanju bi u normalnoj državi otišao u zatvor zbog klevete,da mogu da dokažu da Željo namješta davno bi to iskoristili i Dino Selimović i svi ostali..Dino je bio trener Amaru toliko o tvom poznavanju fudbala..
da se vratim na temu, Sarajevo je dovelo jednog odličnog trenera,starog lisca koji je sa Zvezdom bio prvak evrope i svijeta,mada tadašnja vremena i igrači se ne mogu porediti sa današnjim,ipak mislim da se trebala dati šansa Jarniju do kraja sezone pa onda ocijeniti njegov rad,ovako igrači kad se zamjere sa trenerom nece igrati npr. kao u Prijedoru a uprava Sarajeva ce uvijek krivca u tome pronalaziti u trenerima..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 08 apr 2014, 23:34

Komsije, nemojte se sa njim raspravljati bar na ovoj temi.
@budzak
Nezahvalno je i neozbiljno praviti prognoze na taj nacin.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 08 apr 2014, 23:36

e taj ti Hajrudin dijeli 1.mjesto na tabeli :lol: za tvoju informaciju,i to sa 4-5 ekipom po jacini igrackog kadra :rol:
Al to ti je kad imas stabilnost i samo jednog covjeka u klubu koji zna sta je sistem i planski rad.
Sve u svemu Ljupko odlican izbor za Sarajevo,mozda i najbolji kad je u pitanju trziste slobodnih trenera,jedna od najboljih stvari koja se desila nasoj ligi poslije rata ;) ,eh sad sto je ostario dalo bi se raspravljati nije on tu za duze staze,vec da uzme jos koju pinku i penzija,sarajevo ima te pare a nije mu daleko.Kad poredim Jarnija i njega,mozda je bolje da ste istrpili Jarnija,neka covjek nauci posao do kraja ove sezone,i udje u fazon i onda biste imali trenera na duze staze a veoma mladog.
SLOBODA NAVIJAČIMA

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 08 apr 2014, 23:38

Željooooo je napisao/la:
hahaha nekim ljudima poput tebe treba samo jedna bitna stvar a to je mozak..ako se dokaže da smo namještali nek nas prebace u zadnju ligu a za to baljezganje o namještanju bi u normalnoj državi otišao u zatvor zbog klevete,da mogu da dokažu da Željo namješta davno bi to iskoristili i Dino Selimović i svi ostali..Dino je bio trener Amaru toliko o tvom poznavanju fudbala..
da se vratim na temu, Sarajevo je dovelo jednog odličnog trenera,starog lisca koji je sa Zvezdom bio prvak evrope i svijeta,mada tadašnja vremena i igrači se ne mogu porediti sa današnjim,ipak mislim da se trebala dati šansa Jarniju do kraja sezone pa onda ocijeniti njegov rad,ovako igrači kad se zamjere sa trenerom nece igrati npr. kao u Prijedoru a uprava Sarajeva ce uvijek krivca u tome pronalaziti u trenerima..
Vidi ima i druga strana medalje može li biti pozitivan šok pa da zaigraju? Dino ne znam ne komentarišem ali on je vaš trener i vi o njemu donosite sud,meni lićno ništa posebno sad.... znamo svi da se on najmanje pita ali tako je kako je.
Sarajevo ljubavi moja!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 08 apr 2014, 23:41

Željooooo je napisao/la:
U pravu si, da je pravna drzava, FK Zeljeznicar bi bio u kantonalnoj ligi. :)
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 08 apr 2014, 23:58, ukupno mijenjano 1 put.
🔴⚫️

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 08 apr 2014, 23:42

sekac,normalno druže da može biti pozitivan šok,i u vecini slucajeva bude pozitivan šok nakon promjene trenera,ali kad igrači vide da oni mogu svojim ponašanjem promijeniti trenera svaki put kad im je cejf tu dolazi do problema..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 08 apr 2014, 23:49

Željooooo je napisao/la:sekac,normalno druže da može biti pozitivan šok,i u vecini slucajeva bude pozitivan šok nakon promjene trenera,ali kad igrači vide da oni mogu svojim ponašanjem promijeniti trenera svaki put kad im je cejf tu dolazi do problema..
Slažemo se poptuno jarane ali se isto nadam da Ljupko to neče dozvoliti prvo što im može biti ćaća pa i dedo pojedinim po godinama a i zbo rejtinga i iskustva,drugo mislim da če ih (igrače) UPRAVA dobro kazniti (pa da im ne padne na pamet kao Saidu-Sesaru-Belom i company kad su minirali Jovića,te sad ovima što su minirali Roberta ne znam zašto ali ovo je moje mišljenje ko pogleda snimak sa Dila gori i ovu sad utakmicu vidjet če da ima osnova za ovakvu sumnju)i neče ni pomisliti da urade nešto kontra.Jedini koji mogu biti imuni na ovo su Jajalo i Delać(mislim na plaćanje ne plaćamo ih mi )ali ima klupa i za njih ako se budu ****.
Sarajevo ljubavi moja!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 08 apr 2014, 23:49

Ma nisu igraci krivi sto Jarni u Prijedoru napravi jednu izmjenu za 90 min.
Moze se prepoznati kad igrac ne zna, ne moze ili nece da igra, a moze kada se gubi i luta na terenu, e za ovo zadnje je trener kriv.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Realist
Kontakt:

Post Postao/la Realist » 08 apr 2014, 23:49

Ovaj gore što je pisao koga je sve vodio Petrović je previdio neke bitne stvari:
1988.Uveo Spartak u Prvu ligu Jugoslavije
1989.Prvak Jugoslavije sa Vojvodinom
1990.Osvojio treće mjesto u prvenstvu Jugoslavije sa FK Rad i odveo taj klub u KUP UEFA što je najveći uspjeh FK Rad u historiji
1991.Prvak Evrope sa Crvenom Zvezdom i dupla kruna u prvenstvu Jugoslavije

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 09 apr 2014, 00:12

5 kola prije kraja prvenstva dovodit novog trenera...smijesno i neozbiljno...ljupko je doveden jer je bio jedini slobodan trenen a ne da bi nesto napravio....ko bi se inace ovoga prihvatio na 2 mjeseca a da se bavi ozbiljnim trenerskim poslom... .sa gerijatrije pravo na kosevo a i blizu mu je :D :D ..moro sam ovo zadnje...halalite :D :D ...mada je simptomaticno da neki hvale ovaj potez a kad smo mi potpisali Blazevica bilo je strucnjaka na nasoj temi da nam objasne kako je Ciro star i da je dosao da samo uzme kesh :D :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

habib
Kontakt:

Post Postao/la habib » 09 apr 2014, 00:23

yebo vas vise div ne znam ko nam je dao taj nadimak
habib

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 09 apr 2014, 00:27

Vise strumfova na ovoj temi nego na Grbavici kad se igra utakmica.

Nevjerovatno koliko brinete o Sarajevu :bow: :bow: :bow:

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 09 apr 2014, 00:32

pisac je napisao/la:Vise strumfova na ovoj temi nego na Grbavici kad se igra utakmica.

Nevjerovatno koliko brinete o Sarajevu :bow: :bow: :bow:
vga nasi usrali sa da valja :clap:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 09 apr 2014, 00:36

Sutra prvi trening Petrovica u 15:30.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 09 apr 2014, 00:40

Fkt sto vam nema Bilbije na karti

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 09 apr 2014, 00:43

probudit ce zrinjski diva u srijedu, bice po guzici :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, feniksptica, Hajdeee, HyperOS, keli, miguelramos, perodeformero, riki46 i 70 gostiju.