FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Čestitam Mersi na produženju ugovora. Zaslužio je istaknuto mjesto u istoriji FKS.
Fudbal nije umjetničko klizanje, a niti ritmička fimnastika, pa da se valorizuje minuli rad. Ne znam kakve su zamisli kluba, osim što je ovo, možda, pokazatelj da nećemo dovoditi napadača. Lično bih drugačije postupio, jer smatram da Merso puno više zaslužuje od produženja ugovora. Naime, ne znam koja je trenerska škola najbolja u Evropi, ali bih ga poslao tamo, uz učenje fudbalske igre, učio bi i jezik i staž bi odradio u ozbiljnoj sredini. E onda ga vratiti i poslati da peče zanat po našim livadama i dati mu u određenom momentu da vodi FKS.
Bilo kako bilo, Mersi želim sve najbolje u radu i životu.
Sretno
Fudbal nije umjetničko klizanje, a niti ritmička fimnastika, pa da se valorizuje minuli rad. Ne znam kakve su zamisli kluba, osim što je ovo, možda, pokazatelj da nećemo dovoditi napadača. Lično bih drugačije postupio, jer smatram da Merso puno više zaslužuje od produženja ugovora. Naime, ne znam koja je trenerska škola najbolja u Evropi, ali bih ga poslao tamo, uz učenje fudbalske igre, učio bi i jezik i staž bi odradio u ozbiljnoj sredini. E onda ga vratiti i poslati da peče zanat po našim livadama i dati mu u određenom momentu da vodi FKS.
Bilo kako bilo, Mersi želim sve najbolje u radu i životu.
Sretno
-
- Kontakt:
Dakle Mešanović je prva napadačka opcija, Ahmetović druga i Krste treca.Od Cmiljanića necemo nikakvu korist imati prije proljeca naredne godine.
- feniksptica
- Kontakt:
Nabijem na 100 ku raca svakog naseg navijaca ko bilo sta kaze protiv Merse. Stid da bude te. Ostalo se koljite oko uprava i svega al gdje cete sta za njeg rec..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Sad kad Merso bude trazio pare ovim zeljovcima sto je posudjivao, da prezivi. Uz rijeci, "Na kamatu ste navikli"
Ahmetovic nek igra jos 20 godina kod nas. ne mozes bolje osobu naci od njega. on je meni dao dres za jednog bolestnog malog 

- SarajevoForza
- Kontakt:
Ako Merso misli da može još 2 godine, trebamo mu vjerovati, barem je on zaslužio toliko. Nije izlazio iz teretane u procesu oporavka od povrede, valjda zna koliko mu tijelo još može izdržati. Vjerujem da će igrati za mizernu platu kao 2-3 napadač iza Mešanovića (ako ne ode) i eventualnog pojačanja.
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
-
- Kontakt:
A mi pripreme odradili u Butmiru i odigrali 1 prijateljsku protiv Slobode
Spremnost i uigranost ce biti na nivou kao i uvijek

Zna li neko sta je sa Adukorom?Ima li ga na treningu?Ako ga jos nema nista od njega ovu polusezonu onda
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Merso je zasluzio da dobije novi ugovor (naravno sa smanjenom platom) pa tamam i ne igrao nikako.
- SarajevoForza
- Kontakt:
Kad je potpisao Mešanović:
Također, Husarić je otkrio informaciju da će danas u Srebreniku obaviti pregovore sa koordinatorom FK Sarajevo za sport Emirom Hadžićem oko transfera golmana Zvijezde Azura Aljkanovića (20).
“Sarajevo u svojim redovima želi vidjeti Aljkanovića od juna. Riječ je o najboljem mladom golmanu u BiH”, tvrdi Husarić.
Danas:
Pominjao se dolazak u Sarajevo, on završio u Radniku: Mladi reprezentativac BiH dogovorio saradnju
Dogovorena saradnja
Radnik iz Bijeljine krenuo je sa formiranjem tima za novu sezonu.Prva lasta koje je sletila u Bijeljinu je omladinski reprezntativac BiH Azur Aljkanović koji dolazi iz Zvijezde Gradačac.
Mladi čuvar mreže predstavljaće dobro pojačanje za plave koji ove godine žele da izbjegnu borbu za opstanak.
U narednim danima očekuje se još novih lica na Gradskom stadionu jer se vode pregovori sa nekolicinom igrača.
Eto ništa od husarinog mega-giga talenta

Također, Husarić je otkrio informaciju da će danas u Srebreniku obaviti pregovore sa koordinatorom FK Sarajevo za sport Emirom Hadžićem oko transfera golmana Zvijezde Azura Aljkanovića (20).
“Sarajevo u svojim redovima želi vidjeti Aljkanovića od juna. Riječ je o najboljem mladom golmanu u BiH”, tvrdi Husarić.
Danas:
Pominjao se dolazak u Sarajevo, on završio u Radniku: Mladi reprezentativac BiH dogovorio saradnju
Dogovorena saradnja
Radnik iz Bijeljine krenuo je sa formiranjem tima za novu sezonu.Prva lasta koje je sletila u Bijeljinu je omladinski reprezntativac BiH Azur Aljkanović koji dolazi iz Zvijezde Gradačac.
Mladi čuvar mreže predstavljaće dobro pojačanje za plave koji ove godine žele da izbjegnu borbu za opstanak.
U narednim danima očekuje se još novih lica na Gradskom stadionu jer se vode pregovori sa nekolicinom igrača.
Eto ništa od husarinog mega-giga talenta

Sprema ce biti bolja, to je jedino sigurno.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑28 jun 2021, 16:44A mi pripreme odradili u Butmiru i odigrali 1 prijateljsku protiv Slobode
Spremnost i uigranost ce biti na nivou kao i uvijek![]()
Zna li neko sta je sa Adukorom?Ima li ga na treningu?Ako ga jos nema nista od njega ovu polusezonu onda
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
Seljačine iz Siminog Hana, odoše u SlovenijuNajvecaRadosti je napisao/la: ↑28 jun 2021, 16:44A mi pripreme odradili u Butmiru i odigrali 1 prijateljsku protiv Slobode

Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 28 jun 2021, 16:54, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
SarajevoForza je napisao/la: ↑28 jun 2021, 16:48Kad je potpisao Mešanović:
Danas:
Dogovorena saradnja
Eto ništa od husarinog mega-giga talenta![]()
![]()
![]()
Hahahhahahah a pisalo se da ga hoce Sarajevo,Zrinjski,3 top kluba iz HNL hahaha
I gdje zavrsi?U ekipi koja nije ni pocela sa pripremama
Nije on nista bolji od Kanurica ili Dizdarevica,vjeruj mi
Menadjerski igrac
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- SarajevoForza
- Kontakt:
Ma znam brate nego mi smiješno koliki je hype bio oko njega od strane husare, ovo iznad nije ništa šta je po fb pisao i na kraju u propalom radniku završi hahahaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑28 jun 2021, 16:51SarajevoForza je napisao/la: ↑28 jun 2021, 16:48Kad je potpisao Mešanović:
Danas:
Dogovorena saradnja
Eto ništa od husarinog mega-giga talenta![]()
![]()
![]()
Hahahhahahah a pisalo se da ga hoce Sarajevo,Zrinjski,3 top kluba iz HNL hahaha
I gdje zavrsi?U ekipi koja nije ni pocela sa pripremama
Nije on nista bolji od Kanurica ili Dizdarevica,vjeruj mi
Menadjerski igrac
-
- Kontakt:
Svaki bar malo profesionalan klub ode bar van grada na pripremeHistoricar je napisao/la: ↑28 jun 2021, 16:49Seljačine iz Siminog Hana, odoše u SlovenijuNajvecaRadosti je napisao/la: ↑28 jun 2021, 16:44A mi pripreme odradili u Butmiru i odigrali 1 prijateljsku protiv Slobode
![]()
A da ne pricamo sta bi trebao najtrofejniji i najveci klub drzave
Na sta smo spali
Da su se pripreme odradile u Sarajevu na +40 svaki dan i da nam je najjaci protivnik na pripremama Sloboda

Ove sezone svaka ekipa ce nas ubiti trkacki
Uigranost isto bojim se da ce biti ravna onoj sto smo gledali protiv Slobode i Mladosti,tj.samo da se rijesim lopte,neka samo nije kod mene
Volio bi da grijesim
Ja ne znam samo kad prije prodje ove ljetna pauza,je.bo majku zimska nikad da prodje

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
On je tamo otisao u RS da moze i dalje biti u21 golman.
-
- Kontakt:
Sportske ba neki dan napisale, da je Husara otputovao sa Pirićem u Portugal, na potpis ugovora sa Boavistom.Na kraju me ne bi iznenadilo da za nas potpiše 

- feniksptica
- Kontakt:
Ne psuj mi Moldaviju...