Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Pistol
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Pistol » 09 avg 2015, 23:18

Ja i dalje govorim , krivica za apsolutnu nemoc na terenu stoji na ledjima Cazorla-Ramsey-Ozil , onakvi kriminalni pasovi (ako ih i bude , jer obicno izgube loptu prije i nego pokusaju dodati) uvijek neprecizni , iza ledja , u aut .... ta ekipa na sredini terena je bila 0 , ne nula nego -10
Sta je tu kriv Giroud , Ox ili Nacho , pa cak i Per i Kos ---- svi oni su bili prosjek , ali ovi od kojih se ocekuju ti pasovi i kljucni potezi , e ta ekipa je kriva zasto danas nije bilo gola
A kod oba gola skoro pa iskljucivi krivac je Cech (barem 90% krivice) , ono prvo istrcavanje u prazno - i onda onaj drugi smijesni gol za 2:0 :crazy:

anell
Kontakt:

Re: RE: Re: Arsenal

Post Postao/la anell » 09 avg 2015, 23:18

JoseMourinho je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Koja legenda:
on why it went wrong…
West Ham are a bit more advanced in their preparation than us. They’ve played many competitive games in the Europa League. I knew before game it would be tricky game on that front. A big part of it was not to concede, even if we played for a 0-0. The way we conceded the goal just before half-time, with experience we have in our team, is difficult to understand.
:lol:
Ovo wengerova izjava ili?
Nije, to je moj jaran izjavio
Pld W D L
38 26 12 0

zanatlija
Kontakt:

Post Postao/la zanatlija » 09 avg 2015, 23:25

Topnik; da, forma je ključna riječ, neko nije dobro radio ljetos ali i prošle godine na otvaranju AV 1:3.
Maršal: dobro si rekao,jednu utakmicu, ako bolje pročitaš samo sam o njoj i govorio. Niko nije rekao da neće sutra biti bolje (moralo bi), ali nemožeš se kao navijač složiti da ako je prvo kolo treba to samo smatrati po onoj - prvi se mačići u vodu bacaju-
Murga; plitka ti je voda u kojoj stojiš

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 09 avg 2015, 23:36

zanatlija je napisao/la:Topnik; da, forma je ključna riječ, neko nije dobro radio ljetos ali i prošle godine na otvaranju AV 1:3.
Maršal: dobro si rekao,jednu utakmicu, ako bolje pročitaš samo sam o njoj i govorio. Niko nije rekao da neće sutra biti bolje (moralo bi), ali nemožeš se kao navijač složiti da ako je prvo kolo treba to samo smatrati po onoj - prvi se mačići u vodu bacaju-
Murga; plitka ti je voda u kojoj stojiš

Ne, forma je loša riječ po meni. Aston Villa je bila pretprošle sezonei vjerovao ili ne to je bila sezona kad smo se držali u vrhu 128 dana :D. Prošle sezone smo prvo kolo pobijedili ;) , a bio je najgori start u EPLu za Arsenal :)
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 09 avg 2015, 23:39

Alexis ima zelju da nesto ostvari veliko sa ovom ekipom...

Drugi to nemaju, nekk ima al ne zna igrati, neko zna a odigra katastrofa...

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 09 avg 2015, 23:43

Zelja nije uvijek dobra za igraca. Fino je to na terenu, ali nekad treba malo i pametno razmisljati.
Celik!3,2,2.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 10 avg 2015, 00:10

Gdje je to Paja ?
Pld W D L
38 26 12 0

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 10 avg 2015, 00:31

anell je napisao/la:Gdje je to Paja ?
Na respiratorima
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 10 avg 2015, 00:39

topnik1 je napisao/la:
Na respiratorima
Dobro je, reko da nije nedo Bog banovan.
Pld W D L
38 26 12 0

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 10 avg 2015, 00:56

anell je napisao/la:
topnik1 je napisao/la:
Na respiratorima
Moguce da jeste. Danima ste kukali na njega i Seamana ovdje.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 10 avg 2015, 02:05

Los klub sa metuzalemom na celu.

Nek daju otkaz majmunu ne bi li ih krenulo!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

anell
Kontakt:

Re: RE: Re: Arsenal

Post Postao/la anell » 10 avg 2015, 02:07

Greivis je napisao/la:
anell je napisao/la:
topnik1 je napisao/la: Na respiratorima
Moguce da jeste. Danima ste kukali na njega i Seamana ovdje.
Ko kuko ? To su moji omiljeni forumasi :D
Pld W D L
38 26 12 0

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 10 avg 2015, 03:35

Pisao sam poslije Chelsea da tempo te utakmice nije bio na nivou ligaške utakmice,da obe ekipe nisu na potrebnom takmičarskom nivou,tako je izgledala utakmica Comunityia a njihova tekma kontra Swansea jucer i ova Arsenalova nemoć danas je samo potvrda navedenog,.

Naravno,to ne može biti iskljucivo razlog današnjeg poraza,igra nije bila na nivou ali je i takav Arsenal bio za nijansu bolja ekipa na terenu do tog gola West Hama koji je u suštini bio i jedina opasna situacija pred Arsenalovim golom u prvih 45.minuta utakmice..

Neki od detalja koji su po meni odlucili utakmicu:

- na prvom mjestu po nekom rasporedu Ramseyeva sebicnost kojom je sje.bao prvu pravu akciju Arsenala gdje je napravljen višak na desnom krilu,Ox je bio sam kao duh i uz dobar pas imao bi realnu šansu da "poentira"..

Cechovo plivanje i kriminalno loša odbrana kod prekida,Cech je krenuo nigdje ali to ne mijenja cinjenicu da je Kouyate bio sam kao duh na desetak metara od gola,.Opet,može se govoriti o tome šta bi bilo kad bi bilo ,u prevodu da je Cech ostao na liniji,.

Žiru i njegova šansa kod 0-1,šutirao je iz povoljnije situacije u odnosu na Zarateov gol,dosta loše,Adrian s lakocom brani,.Imao je i on opcija za neko proigravanje koje bi donijelo daleko povoljniju situaciju za šut,.

Zarateov gol,šut nije bio puno bolji u odnosu na onaj Žiruov ali je Cechova reakcija ga ucinila daleko boljim,.Hajmo,realno,Cech nije bio ni blizu lopte a šut je i te kako bio branljiv,kriminalna reakcija.

Da ne dužim a vec jesam :mrgreen: nije ovo bilo dobro al nikako,.Naravno,tek je otvaranje,ima još dosta toga da se odigra,.Ono što brine u odnosu na prikazano je da vec za vikend slijedi jako teško gostovanje koje ce sada biti još i teže zbog lošeg otvaranja sezone..

Smori sparina rodjaci,sjedim na balkonu u pola četri u jutro i pljugam a kao u sedam sam na nogama,.Prenio me danas san prije utakmice,sad došao na naplatu :shock:

eheh,"gori" i kod komšinice :shh:

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 10 avg 2015, 03:45

Gledaj komsinicu i meteore onda :) Sad ti je najbolje vrijeme za to.

Sto se tice pritiska tog, neka ga, sami su sebi to napravili, a pritisak i pripravnost mora stalno da je tu. Profesionalci su, neka se nose s tim. Meni samo nije jasna cijela igra, totalno nespremno ekipa izgledala i izgubljeno. Kao sto sam i rekao, nikoga ne izdvajam jer su svi grijesili i kao tim su bili losi.

Bude li pocetak sezone kao onaj prosle, opet ce malo faliti :)
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 10 avg 2015, 11:20

Nije dobro najavljivati titulu i to vise puta u medijima. Ja citam strane medije (ne engleske) i oni su moze se reci objektivni. Ono sto mi je upalo u oko je to da se iz Arsenala najvise najavljuje titula dok drugi, mozda i veci favoriti, nisu tako glasni.
To je dodatni pritisak na ekipu koja mozda i nije u stanju da osvoji tu titulu. Mozda neko smatra da je to nacin da se motivise tim ali ja mislim da se tako samo stvara pritisak sa kojim se nije tako lahko nositi. Ili neko misli da iz godine u godinu moze lagati navijace koji tokom ovog ljetnog prelaznog roka kupuju godisnje, kupuju dresove...

Drugi sute i dovode pojacanja a Arsenal laprda u prazno. Svake godine. I onda se neko cudi sto se ovaj klub i navijaci sve cesce ismijavaju?!

Ne kazem da ovaj tim nije sposoban osvojiti titulu ali cinjenica je da na terenu stoje isti igraci kao i prosle godine, a titulu nisu osvojili. :crazy:

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 10 avg 2015, 12:01

slika
Pld W D L
38 26 12 0

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 10 avg 2015, 12:01

Razlika izmedju ostalih top trenera i Wengera je ta, sto ostali znaju kad je dosta.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

Amarildo
Kontakt:

Post Postao/la Amarildo » 10 avg 2015, 12:06

Debakl protiv Monaca nas je prodrmao i poslije toga smo igrali najbolji fudbal. Ostaje da se nadamo da će ako Bog da sada biti ista situacija.
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"

Meša Selimović

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 10 avg 2015, 12:13

Asteriks je napisao/la:Razlika izmedju ostalih top trenera i Wengera je ta, sto ostali znaju kad je dosta.
Ovo je najveca razlika:
Pellegrini: Dobit ću otkaz ako ne osvojim titulu

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/ino_fudbal/pellegr ... ulu/168945
Kad ce ovako nesto da se desi u Arsenalu?
Kad ce ova olupina odgovarati za sve ove bijedne sezone? Nece valjda do kraja zivota ziviti od stare slave. Cesto presutim jer nije fino ponavljati se ali opet moram reci, vrijeme je da mlad i ambiciozan trener preuzme Arsenal. Ovoj olupini se davno trebalo zahvaliti.

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 10 avg 2015, 13:37

Nije da nam ide dobro u prvim kolima.

slika

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.