Samo mi gledamo sudije, a centra ne možemo preci
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Mulalić nema poraza u derbiju, a Boga mi ni Mirza

90!
Mislim da je to za nekog drugog igraca, dzafica mozdapitara je napisao/la: ↑02 mar 2023, 22:57Zar nije Jakirović rekao da su ga oni htjeli ali nisu mogli finansijski da nam pariraju?
Rekao je Jakirevic to i za Anicica. A vjerovatno je rekao jer zna Anicica ,pa da mu digne cijenu i status a drugo da navuku levate. Kao kad s haverom stari auto ,prodajes nakom levatu,pa ga obojica hvalite do neba a ono trunja,kao i Anicic uostalom.
Bod protiv Listice,bod protiv skretnice-dva boda u padze,lagano putevima opstanka !!

Ma jok ba, za Džafića je to rekao a Aničić je odbio dodatni liječnički i od*ebali ga jer su znali u kakvoj je fizičkoj spremi tada bio, nisu htjeli da rizikuju.
- FKS -
Ne bi mi mrsko ,potraziti :
https://****/**/fudba ... iti-770937
U samom razgovoru nije pomenuo ime ali radi se o Dzaficu i Anicicu.
Pregledao sam cijeli intervju ,16,45 minuta. Kako ovaj covjek odise smirenoscu,znanjem,elokvencijom,strucnoscu i onda se neko cudi kako su ispred nas a uporedis ih s ona nasa dva debila Dudicem i Varesanovicem. Cisto covjeka ,zaboli dusa i srce !!
Ma Aničića su 100% odbili zbog zdravlja na prvom mjestu, 1/1 i nisu mu htjeli dati lovu koju je tražio, u prijevodu bio je preskup za ono što donosi
Naravno,samo bi totalne budale i potpune fudbalske neznalice doveli takvog igraca pod tim uslovima. No,mozda ima i ta pominjana,mada nedokazana opcija ugradnje nasih strucnjaka !
No s obzirom da je za nas odigrao 3-4 minute sve skupa ,placen je po minuti u rangu s Ronaldom i Messijem

A jeste više dosadni sa Jakirevicem koda je Alex Ferguson . Jakirevic ovo, Jakirevic ono. Ok ne valjaju ovi naši, ali vala ga smoriste i sa Jakirevicem, on da je stručnjak pareksrlans, ne bi se vucarao po Balkanu. Kako priča, kako slaže formacije, aman kako bira, sve kontam o kome ovi ljudi govore, kad ono Jaki
Inače za Vladana, da se hoće gdje prodati to je bitno za nas, a inače je ispao pakaš što se tiče repke, pa čovjek ima duplo veće šanse da brani u BiH nego u Srbiji, još branio u mladoj repki BiH. I dosta više priče puno nam je Vladan dao, jašta je, najviše je on dao sebi, a Sarajevo je njemu dalo duplo više. Mi smo mu bili alat za lansiranje dalje i to je to. Branio za nas, primao platu od nas, imao sve uslove, od škole, treninga, šanse da se istrpi it'd. i slučajno nek mu karijera krene nizvodno, eto njega nazad u BiH na rehabilitaciju i oživljavanje karijere, naravno za lovu.

Inače za Vladana, da se hoće gdje prodati to je bitno za nas, a inače je ispao pakaš što se tiče repke, pa čovjek ima duplo veće šanse da brani u BiH nego u Srbiji, još branio u mladoj repki BiH. I dosta više priče puno nam je Vladan dao, jašta je, najviše je on dao sebi, a Sarajevo je njemu dalo duplo više. Mi smo mu bili alat za lansiranje dalje i to je to. Branio za nas, primao platu od nas, imao sve uslove, od škole, treninga, šanse da se istrpi it'd. i slučajno nek mu karijera krene nizvodno, eto njega nazad u BiH na rehabilitaciju i oživljavanje karijere, naravno za lovu.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
te sam noci spavalo pod sankom
da se ne bi osjecalo strancom
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ivan Ikic je bio jedan od tih sto su ih htjeli dovesti
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- belosevic23
- Kontakt:
Zbog ovakvih kao vladan obavezno vratiti ljiljan na grb kao kod siminog hana. Njima je sarajevo samo prolazna faza dok se prodaju, tako da su i oni nama samo prolazna faza, a sarajevo je vjecno 

- BordoBBoja
- Kontakt:
Nema slika s treninga, nema osmjeha, grljenja, izjava tipa :"Dobro smo radili znamo šta je cilj...".
Možda kojim čudom Mirza skonta koja formacija će biti dobitna, a onda će igrači sami, po svim osjećaju izaći i pobjediti lišticu te tako na najbolji način najaviti derbi bez gledalaca u 13:00h
Možda kojim čudom Mirza skonta koja formacija će biti dobitna, a onda će igrači sami, po svim osjećaju izaći i pobjediti lišticu te tako na najbolji način najaviti derbi bez gledalaca u 13:00h
Apsolutno se slazem,ck amu materina vlaskabelosevic23 je napisao/la: ↑03 mar 2023, 00:53Zbog ovakvih kao vladan obavezno vratiti ljiljan na grb kao kod siminog hana. Njima je sarajevo samo prolazna faza dok se prodaju, tako da su i oni nama samo prolazna faza, a sarajevo je vjecno![]()
iduca tri kola 0 bodova i onda krece oficijalna borba za opstanak
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Formacija 4-2-3-1 je sasvim ok, samo ju je Varešanović oskrnavio sa Vršajevićem i Dalom.Da su umjesto njih igrali Mulalić i Avramovski, siguran sam da ne bi izgubili od Zrinjskog.Senner je napisao/la: ↑03 mar 2023, 07:03Nema slika s treninga, nema osmjeha, grljenja, izjava tipa :"Dobro smo radili znamo šta je cilj...".
Možda kojim čudom Mirza skonta koja formacija će biti dobitna, a onda će igrači sami, po svim osjećaju izaći i pobjediti lišticu te tako na najbolji način najaviti derbi bez gledalaca u 13:00h![]()