Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Pivopija
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la Pivopija » 22 dec 2015, 22:36

Bolanos je napisao/la:
bagra je napisao/la:Najbolji igrac polusezone je Marin Tomasov 5 golova i 12 asistencija, za razliku od 4 gola i 4 asistencije od Tinkija
Sead i Smoljan platili da ga proglase najboljim. :kafa:
Nisu platili, jer nije ni proglasen najboljim.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

BSBosna
Kontakt:

Post Postao/la BSBosna » 22 dec 2015, 22:41

bagra je napisao/la:Niko njega ne pljuje, ali nema nikakvog osnova da bude najbolji igrac lige sa 4 gola i asistencije, ko prati HNL zna da su bolju polusezonu imali Tomasov, pa i Fernandez iz Dinama, koji je lider...
Nisam ja nista prokomentarisao na tome, nego na neki koji stalno potcijenjivaju njega i kad igra vrlo dobro za svoj klub i pricaju gluposti ko "nema ni mjesta na spisku od 25-26 igraca", kad nijedan vezni igrac osim Pjanica i mozda Cimirota igra bolje od njega u ovom trenutku. I zbog cega ovo sve? Pa to svi mi znamo, ovo je sve zato sto je Papetov necak i zbog razloga kada je otisao na SP ali nije zasluzio svoje mjesto. Tada je bilo pravo sumnjati u njegovu mjestu u repki, ali sad igra dosta dobro za Hajduk ali opet nekih ga ne zele vidjeti u reprezentaciju samo zbog incidenata koje su se desavale prije 18 mjeseci. Ponavljam opet, koji baksuzluk. :facepalm:

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 23 dec 2015, 00:12

Cimi ne igra bolje od Tine(garant),ne branim adžino zlato ,ali će veoma vjerovatno ostvariti bolji transfer od Cimija...i ne kontam zaista šta je to u Cimju toliko kvalitetno(za naše prilike je dobar),igra u nekom j e b e rlidžibiju
,,bio povrijeđen heftu mjeseci ,i tek nam predstoji da vidimo kakav je..

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 23 dec 2015, 00:32

aqarius je napisao/la:Cimi ne igra bolje od Tine(garant),ne branim adžino zlato ,ali će veoma vjerovatno ostvariti bolji transfer od Cimija...i ne kontam zaista šta je to u Cimju toliko kvalitetno(za naše prilike je dobar),igra u nekom j e b e rlidžibiju
Sto se tice Cimirota, kada neko dodje iz jedne od najlosijih liga u Evropi u za nase uslove renomiranu grcku ligu, povrijedi se odmah u prvoj tekmi i odsustvuje dva mjeseca te momentlno nakon toga upadne u prvi tim ekipe, odigra 90 min u pobjedi nad Borusijom u gostima te odmah nakon toga u naredne dvije utakmice bude proglasen za najboljeg igraca onda o cemu pricamo? Pogledaj ostale igrace koliko im treba da se naviknu na novu sredinu i postanu iole bitan faktor u ekipi...
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

BSBosna
Kontakt:

Post Postao/la BSBosna » 23 dec 2015, 00:41

aqarius je napisao/la:Cimi ne igra bolje od Tine(garant),ne branim adžino zlato ,ali će veoma vjerovatno ostvariti bolji transfer od Cimija...i ne kontam zaista šta je to u Cimju toliko kvalitetno(za naše prilike je dobar),igra u nekom j e b e rlidžibiju
Odakle ja gledam sta ti pises na ovom forumu danas za Sabana pa sad ovo, meni se cini da si ti neki Srbin ciji jedini cilj ovdje je da samo troliras i provociras. Cimirot za sad igra sjajno u Grcku nakon duge pauze zbog povrede ali to teba nezadovljava. Ako on ne igra dobro, onda ko je dobar u ovom trenutku? Sigurno neko iz reprezentacije Srbije ako bi tebe pitao. :roll:

Ferdinand
Kontakt:

Post Postao/la Ferdinand » 23 dec 2015, 04:38

Steph je napisao/la:Ne može se tako plasirati jer nije 'izabran' za bilo šta, nego vodi u poretku (opet kažem ako uopšte vodi, nisam kupio SN odavno). Fazon je da je agencija Anadolija plasirala vijest tako i svi su je prenijeli bez da su provjerili je li uopšte tačno.

Da se razumijemo i meni je drag igrač jer 'ima ono nešto', tako da ovo nije pljuvanje nego jednostavno navodim činjenice.

edit:

Provjerio sam... Vodi u poretku i to je to. Dakle ima šansu da bude izabran na kraju sezone. :mrgreen:
Koji si ti ters!!!! Pa ni "titula jesenjeg prvaka" ne znaci prakticno nista, ali svaki portal, svake novine, sve televizije koriste tu frazu za ekupu koja jesenji dio zavrsi na prvom mjestu. Dakle Tino nosi titulu najbeoljeg fudbalera u jesenjem dijelu Hrvatskoj lige. Svaka Cast!!!!!

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 23 dec 2015, 09:06

BSBosna je napisao/la:
Odakle ja gledam sta ti pises na ovom forumu danas za Sabana pa sad ovo, meni se cini da si ti neki Srbin ciji jedini cilj ovdje je da samo troliras i provociras. Cimirot za sad igra sjajno u Grcku nakon duge pauze zbog povrede ali to teba nezadovljava. Ako on ne igra dobro, onda ko je dobar u ovom trenutku? Sigurno neko iz reprezentacije Srbije ako bi tebe pitao. :roll:
kako si izvukao zaključak da sam Srbin i da trolam..za Šabana sam govorio objekjtivno i realno,a ovdje ako gledamo sve crno-bijelo onda sam za Cimija govorio kontra(znači dobro za Šabana -malo lošije za Cimija,.Što se tiče Cimija dečko je za naše uslove dobar,i ja bih volio da postane jedan od bitinijh kotačića i kluba i repke,i samo sam rekao da treba još Vremena da se dokaže,da napreduje,da igra jaču ligu i u boljem klubu.Usporedba je bila sa Tinom,i tu sam rekao da nije bolji od Tine,da su tu negdje..pa svaki normalan navijač i čovjek svakom našem igraču može poželjeti sve najbolje

tarabuka
Kontakt:

Post Postao/la tarabuka » 23 dec 2015, 10:57

tino je pravi moderni veznjak,a takvih mi nemamo na bacanje.medo i sejo su staromodni veznjaci,koji u nijednoj ozbilnjoj reprezentaciji nebi imali mjesta ni na klupi,a kamoli u pocetnih 11.pored besica i pjanica nama treba veznjak koji ce konstantno praviti visak,oslobadjat prazan prostor i traziti rupe izmedju linija,a to nam moze ponuditi jedino susic.najbitnija stvar u fudbalu je balans,pogotovo u veznom redu gdje se obicno lomi utakmica.jedan od glavnih razloga,za poraz protiv iraca,je bas u tome,sto nismo uspjeli uspostaviti dominacije u srednjem redu.susic zasluzuje pravu sansu,medo i sejo su svoje odigrali,a tino tek dolazi u najbolje godine.sto se tice transfera,to je samo pitanje vremena,on ce vec na ljeto sigurno u klub 5tice,jer je vec davno prerasto hnl ligu

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 23 dec 2015, 11:31

tarabuka je napisao/la:tino je pravi moderni veznjak,a takvih mi nemamo na bacanje.medo i sejo su staromodni veznjaci,koji u nijednoj ozbilnjoj reprezentaciji nebi imali mjesta ni na klupi,a kamoli u pocetnih 11.pored besica i pjanica nama treba veznjak koji ce konstantno praviti visak,oslobadjat prazan prostor i traziti rupe izmedju linija,a to nam moze ponuditi jedino susic.najbitnija stvar u fudbalu je balans,pogotovo u veznom redu gdje se obicno lomi utakmica.jedan od glavnih razloga,za poraz protiv iraca,je bas u tome,sto nismo uspjeli uspostaviti dominacije u srednjem redu.susic zasluzuje pravu sansu,medo i sejo su svoje odigrali,a tino tek dolazi u najbolje godine.sto se tice transfera,to je samo pitanje vremena,on ce vec na ljeto sigurno u klub 5tice,jer je vec davno prerasto hnl ligu
Pretjera ga ti brate. :urnebes:

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 23 dec 2015, 12:42

Moderni veznjak :D
Pa bas je Tino primjer staromodnog veznjaka.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 23 dec 2015, 14:55

frajer nece nigdje milion posto!
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 23 dec 2015, 15:03

Evo sampdoria i west ham odma zagrizli :urnebes: :urnebes: :urnebes: ovoliko ponuda nije imo zidane u najboljim vremenima :mrgreen: kakva sramota nemogu vjerovat. Nedaj boze da Zuka sazna da ga sampdoria zeli :urnebes: :kafa:
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

tarabuka
Kontakt:

Post Postao/la tarabuka » 23 dec 2015, 16:12

jasmine,po tebi su medo i sejo moderniji

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 23 dec 2015, 16:19

Medunjanin, Sejo, Tino, isti tip veznjaka. Sejo i Tino su za nijansu mobilniji i to može Sušiću dati pristojniju karijeru u odnosu na Medunjanina.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 23 dec 2015, 16:42

Počelo je opet, sabura Tino, valja se nosati sa pritiskom prelazni rok...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 23 dec 2015, 16:47

Tarabuka njih nisam ni spomenuo.

BSBosna
Kontakt:

Post Postao/la BSBosna » 23 dec 2015, 18:19

bhfanatic14 je napisao/la:Evo sampdoria i west ham odma zagrizli :urnebes: :urnebes: :urnebes: ovoliko ponuda nije imo zidane u najboljim vremenima :mrgreen: kakva sramota nemogu vjerovat. Nedaj boze da Zuka sazna da ga sampdoria zeli :urnebes: :kafa:
Pravis se konda je Zukanovic neki poseban igrac kad u realnosti je gori od Susica.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 23 dec 2015, 19:47

Nemoj više.

Ferdinand
Kontakt:

Post Postao/la Ferdinand » 24 dec 2015, 03:58

Vise nema - dobar za siri spisak, za 15-16 i slicne stvari. Tino je pokazao i dokazao da treba biti siguran starter u buducim akcijama reprezentacije. Besic, Pjanic, Susic - sasvim logicna kombinacija s'obzirom u kakvom su stanju osali kandidati za sredinu terena. Medjutim, poznato je da je pacov veliki inatdzija i zlopamtilo pa je svasta moguce. Dosadasnji tretman Tine je pokazao da se jos nije oslobodio kompleksa zvanog Susic, jer je vjecito bio "drugi u gradu" iza Papeta.

Kapitano
Kontakt:

Post Postao/la Kapitano » 06 jan 2016, 16:48

Hrvatski mediji: Stoke City za Tinu Sušića daje pet miliona eura

http://****/38677-hrvatski ... liona-eura

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAZIN, Zglavkar i 21 gost.