U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: U-21,U-19,U-17
Marko Maletic je stavljen na transfer listu Stuttgarta, te ga se zele rijesiti vec u ovom prijelaznom roku, tj. do veceras.

maletic ide na posudbu u fc oss u drugu holandsku ligu.
valjda se tamo uspije probiti i onda se moze vratiti u stuttgart. krajnje je vrijeme da se dokaze u profesionalnom fudbalu.
valjda se tamo uspije probiti i onda se moze vratiti u stuttgart. krajnje je vrijeme da se dokaze u profesionalnom fudbalu.
- Goalgetter
- Kontakt:
Nikako da iz te mlade reprezentacije kaparisemo nekog perspektivnog napadaca za A-Tim.
Djuric je davao nade da bude taj 3. napadac, ali i on stangira kao Maletic, evo on se nije mogao probiti u drugom timu Stuttgarta, kamoli da konkurise za prvi.
Djuric je davao nade da bude taj 3. napadac, ali i on stangira kao Maletic, evo on se nije mogao probiti u drugom timu Stuttgarta, kamoli da konkurise za prvi.
Djuric igra u Seria B mislim da je bio starter proslu utakmicu 23g mozda i bude neke sanse za njega..Po meni PRcić je najveće pojačanje ušao je u sudijskoj nadoknadi zadnju utakmicu
- Goalgetter
- Kontakt:
Ali je ofanzivni vezni Prcic.zgembo89 je napisao/la:Djuric igra u Seria B mislim da je bio starter proslu utakmicu 23g mozda i bude neke sanse za njega..Po meni PRcić je najveće pojačanje ušao je u sudijskoj nadoknadi zadnju utakmicu
Ako mislis kao pojacanje iz U21 repke, sigurno da bi nam mogao pomoci. Ima nekakav specifican stil igre, ono sto ga razlikuje od ostalih, zna dati zadnji pas, i finu kontrolu lopte ima. Nedavno je imao tesku povredu, ali to je proslost, oporavio se potpuno od nje.
od djurica se previse ocekivalo. sta je on to pokazao osim ona 3 gola protiv njemacke. ni ujednom klubu nije brilirao, neznam jeli imao sezonu sa vise od 5 golova. on se vrti po tim nizerazrednim klubovima bez nade da ce uspjeti taj iskorak. u mladoj repki je mogao proci zbog gradje protiv neiskusnih stopera i to je to. u profesionalnom nogometu izgleda znaju kako braniti njega i on nemoze naci rijesenje kako se probiti.
malo je zabrinjavajuce koliko malo igraca mi izvlacimo iz mladih repki. eno iz zadnje generacije stevanovic se nemoze nametnuti u elcheu, a visca se nemoze prodati iz istanbula, a svi su pricali kako je dobra generacija.. ostale igrace nevrijedi spominjati. isto u sadasnjoj generaciji je uspjeh ako naprave transfer u fk sarajevo.
malo je zabrinjavajuce koliko malo igraca mi izvlacimo iz mladih repki. eno iz zadnje generacije stevanovic se nemoze nametnuti u elcheu, a visca se nemoze prodati iz istanbula, a svi su pricali kako je dobra generacija.. ostale igrace nevrijedi spominjati. isto u sadasnjoj generaciji je uspjeh ako naprave transfer u fk sarajevo.
Zato savez treba da se izbori za sve igrace iz inostranstva koji vrijede kao Kolasinac,Arslanagic,zatim onaj Karahmet u MEchelenu ušao je zadnju 9min,ima sigurno po Skandinaviji se nesto moze naci pa nije lose kaparisati jer u nas naprimjer vezni red Rahimic Ibricic Medunjanin MIsimovic SAlihovic sve je to u zrelijim godinama,a rezervi nemamo adekvatnih eto Stevanović,Višća potanki ovaj HAjrović mozda bude sta,Husejnović u Dinamu još nije u formi tip top..
Vjeruj da ga vise simpatisem nego onog HAlilovica iz DInama nije to sto ovaj igra za nas,nego Prcić ima neki osjecaj,leprsava igra djeluje tako lagano i jednostavno dok igra steta za tu povredu mislim da je 6mj pauziro..Goalgetter je napisao/la:Ali je ofanzivni vezni Prcic.zgembo89 je napisao/la:Po meni PRcić je najveće pojačanje ušao je u sudijskoj nadoknadi zadnju utakmicu
Ako mislis kao pojacanje iz U21 repke, sigurno da bi nam mogao pomoci. Ima nekakav specifican stil igre, ono sto ga razlikuje od ostalih, zna dati zadnji pas, i finu kontrolu lopte ima. Nedavno je imao tesku povredu, ali to je proslost, oporavio se potpuno od nje.
Atajic ce biti taj koji ce najprije uletiti kao 3 opcija u napadu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- Goalgetter
- Kontakt:
Vlado Jagodić u mlade Zmajeve dovodi zvijezdu Ajaxa!

Kaze Vlado da nije prihvatio Srpsko drzavljanstvo, a evo trenutno nastupa za U20 reprezentaciju Srbije.

http://www.transfermarkt.com/de/boban-l ... 70856.html"Novo pojačanje mlade reprezentacije mogao bi biti momak koji se zove Boban Lazić, 1994. godište, član Ajaxa iz Amsterdama je žrtvovao holandsko državljanstvo, a nije prihvatio sbijansko, te će igrati za Bosnu i Hercegovinu. To mi je čvrsto obećao. Radi se o igraču koji ima pravo igranja i u narednom ciklusu za mladu reprezentaciju. Imamo jedan širi spisak igrača. Borimo se za sve te igrače koji su vani. Postoje određeni administrativni problemi sa nekima koji su nastupali za mlađe reprezentativne selekcije drugih zemalja." kaže za Oslobođenje Vlado Jagodić.
"Oni moraju mijenjati sportsko državljanstvo. I sad znate kakva je odluka, da neko dođe, da žrtvuje Holandiju, da bi došao ovdje, ili žrtvuje Srbiju, ili Hrvatsku, ili neku drugu zemlju i državljanstvo. Nastojimo okupiti najbolje. Vjerujem da će se pojaviti novih dobrih igrača. Ja sam čovjek kontinuiteta i volio bi da mi se što prije iskristališe dobra ekipa koja će kroz utakmice napredovati. Ne treba zaboraviti da mi poslije ove dvije utakmice sa Mađarskom i Austrijom igramo u oktobru u Mursiji protiv Španije i u Elbasanu protiv Albanije, a onda 14. novembra nam na Bilino polje dolazi Španija. Kratak period, a mnogo utakmica". zaključuje Jagodić.
Boban Lazić je 19-godišnjak rođen u Holandiji u gradu Verdenu blizu Amsterdama, a njegovi roditelji su porijeklom iz Laktaša. Prve nogometne korake napravio je u ekipi ARC, a već sa devet godina je došao u Ajax.
Krajem prošle godine parafirao je trogodišnji profesionalni ugovor sa ovim velikim timom iako je imao ponude italijanskih giganata Juventusa, Milana i Intera, te škotskom Celtica. Nastupao je za mlađe selekcije Holandije, a naši istočni susjedi su bacili oko na njega. Ipak, Vlado Jagodić je odradio odličan posao i ovog bisera iz Holandije privolio da igra za našu zemlju.
Igra na poziciji lijevog i desnog krila.
Kaze Vlado da nije prihvatio Srpsko drzavljanstvo, a evo trenutno nastupa za U20 reprezentaciju Srbije.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
koliko vidim ima zabiljezena i 2 nastupa za U17 Holandije i 1 za U20 Srbije
Ako je prihvatio poziv BiH, onda je svakako za pohvalu i dobrodosao međ' Zmajeve 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- legenda reala
- Kontakt:
Ako je on već promjenio sportsko državljanstvo i odigrao meč za Srbiju onda je on izgubljen za nasBosniacum Lilium je napisao/la:koliko vidim ima zabiljezena i 2 nastupa za U17 Holandije i 1 za U20 SrbijeAko je prihvatio poziv BiH, onda je svakako za pohvalu i dobrodosao međ' Zmajeve

Iako postoji mogućnost da je i bez promjene ikakvog državljanstva odigrao neku testnu utakmicu za ovu U20 vrstu, tako je Bičakčić igrao za U18 Njemačke ili Kunić za BIH pa za Srbiju pa opet za nas
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ne mora znaciti jer je utakmica bila ne zvanicna. Eto ti jedan primjer veliki patriota Petar Kunic joji je igro za nasu U17 pa onda za U18 i U19 Srbije da bi ponovo zaigro bez ikakvi problema za nasu U21. Hvala Bogu pa izgleda da Vlado vise ne racuna na njega.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
a i pise da je zrtvovao holandsko drzavljanstvo
mozda ce vagati izmedju BiH i Srbije 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- Goalgetter
- Kontakt:
http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... -za-Srbiju
- Želim da igram za reprezentaciju Srbije! To mi je trenutno najveći cilj u reprezentativnoj karijeri. Ne bih nikada igrao za BiH, jer tu selekciju ne čini više moj narod. Srbin sam, idem u crkvu i slavim Aranđelovdan i logično je da želim da igram za selekcije svog naroda - poručuje mladi Lazić u razgovoru za „Novosti“.
Let the party begin
- Želim da igram za reprezentaciju Srbije! To mi je trenutno najveći cilj u reprezentativnoj karijeri. Ne bih nikada igrao za BiH, jer tu selekciju ne čini više moj narod. Srbin sam, idem u crkvu i slavim Aranđelovdan i logično je da želim da igram za selekcije svog naroda - poručuje mladi Lazić u razgovoru za „Novosti“.
Let the party begin

To su sve kvazi novine. Sjecam se samo kakve su se sve blamaze samo pisale o Alilovicu Boze dragi.. Bilo kako bilo, ako momak izabere nas a Vlado kaze da je obecao onda mu zelim dobrodoslicu. Ako ne onda bilo kako bilo. 

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
recimo, ovakva izjava mi smeta .. ali ako će ovaj stvarno igrati za nas, dobrodošaoGoalgetter je napisao/la:Ne bih nikada igrao za BiH, jer tu selekciju ne čini više moj narod.

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Goalgetter
- Kontakt:
Malo sam istrazivao, i naletio na vise izjava gdje izjavljuje da samo zeli da igra za Srbiju. Vec je i predao za Srpski pasos, mada cudi me sad ova izjava od Vlade.
Vidjecemo, mada mislim da od ovog nema nista, cim vec i igra za U20 Srbije.
Vidjecemo, mada mislim da od ovog nema nista, cim vec i igra za U20 Srbije.
- masteRofPoker
- Kontakt:
Ma sve je ovo rekla kazala. Kada ga vidimo u zavnicnoj u dresu odredene repke tada cemo i znati. Treba se boriti pa sta bude.Goalgetter je napisao/la:http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... -za-Srbiju
Let the party begin
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Eno i Izmo kaje da ''nita'' nije rek'o to novinari pumpali sveJTS je napisao/la:recimo, ovakva izjava mi smeta .. ali ako će ovaj stvarno igrati za nas, dobrodošaoGoalgetter je napisao/la:Ne bih nikada igrao za BiH, jer tu selekciju ne čini više moj narod.svaki igrač koji ima potencijala je dobrodošao .. izjava mu nije na mjestu, ali nikoga nije uvrijedio
a nemojte se smarati može li igrati za nas, ako je Vlado odlučio da ga dovede u repku, znači da može jer ipak Vlado najbolje zna, logično

Jel ovo h-avaz hintervjuisao Vladu?
Da mu je komsija,to jeste,mislim komsija roditelja ovog malca.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: COYGBiH, Cwirek, DanijelTZ, Derleiprime, jasmin10, Principatus, Sveti i 46 gostiju.