RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- el-fighter
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Jucer dobra utakmica protiv Zvijezde. Momci su odigrali borbeno i nisu dopustili domaćima da naprave izgledne prilike. Možda smo mogli nešto više uraditi iz kontri, ali nema veze. Ovaj bod je velik kao kuća i zaista nema potrebe da budemo nezadovoljni.
Je li mi idemo u goste Čeliku u ovoj polusezoni ili oni dolaze u MOstar?
Je li mi idemo u goste Čeliku u ovoj polusezoni ili oni dolaze u MOstar?
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Edinko prestani srat' Tita ti.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- nostradamus
Jel to zato sto ste uzeli bodove na Piroti ...da vidimo ...AHaaa ....Vidi molim te niste nikad zanimljivo.Red je napisao/la:nostradamus je napisao/la:Kako igramo mozete samo primiti 5.Ako nesto ne izreziramo kao ovo sa zvjezdom danas......Rodjeni_BRato je napisao/la:idemo dalje... pet komada protiv travnika
Jel ovo pretkazanje ??![]()
Van Pirote isto misevi. Bujrum !!!
E ajde molim vas da opet igramo 100 minuta.Samo kod VAS na VRAPCICI ARENI ima da sudija produzi dok vi ne date go. Od vas je ostalo samo ime od prije rata i nista vise .Godinama vas brani citava liga da ne ispadnete .Vjerovatno se uzdate u ove usrane sudije koje savez postavlja koje vam godinama na onoj vasoj livadi pomazu.Kakve su vam tribine mogli su vas komotno zvati SKELEDJIJE. I mora vam Pirota mrska biti kad na njoj nikad gola niste dali i nece te ako bog da.A sad opet brisite postove jajare..... Samo vam je sreca pa sudije unistise Buducnost i Drinu koje su 5 puta bolje ekipe od vas.
Zadnja izmjena: nostradamus, dana/u 10 apr 2011, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....
- Titova-Juga
- Kontakt:
nostradamus je napisao/la: Jel to zato sto ste uzeli na bodove na Piroti ...da vidimo ...AHaaa ....Vidi molim te niste nikad zanimljivo.
E ajde molim vas da opet igramo 100 minutaSamo kod VAS ima da sudija produzi dok vi ne date go. Od vas je ostalo samo ime od prije rata i nista vise godinama vas brani citava liga da ne ispadnete .Vjerovatno se uzdate u ove usrane sudije koje savez postavlja koje vam godinama na onoj vasoj livadi pomazu.Kakve su vam tribine mogli su vas komotno zvati SKELEDJIJE. I mora vam Pirota mrska biti kad na njoj nikad gola niste dali i nece te ako bog da.A sad opet brisite postove jajare..... Samo vam je sreca pa sudije unistise Buducnost i Drinu koje su 5 puta bolje ekipe od vas.
Je'l' tebi slučajno nadimak "realni" na ovom drugom sportskom forumu ?

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- nostradamus
Prije ce biti da govorim istinu .A ISTINA PONEKAD I BOLI...Titova-Juga je napisao/la:nostradamus je napisao/la: Jel to zato sto ste uzeli na bodove na Piroti ...da vidimo ...AHaaa ....Vidi molim te niste nikad zanimljivo.
E ajde molim vas da opet igramo 100 minutaSamo kod VAS ima da sudija produzi dok vi ne date go. Od vas je ostalo samo ime od prije rata i nista vise godinama vas brani citava liga da ne ispadnete .Vjerovatno se uzdate u ove usrane sudije koje savez postavlja koje vam godinama na onoj vasoj livadi pomazu.Kakve su vam tribine mogli su vas komotno zvati SKELEDJIJE. I mora vam Pirota mrska biti kad na njoj nikad gola niste dali i nece te ako bog da.A sad opet brisite postove jajare..... Samo vam je sreca pa sudije unistise Buducnost i Drinu koje su 5 puta bolje ekipe od vas.
Je'l' tebi slučajno nadimak "realni" na ovom drugom sportskom forumu ?![]()
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....
- Titova-Juga
- Kontakt:
nostradamus je napisao/la: Prije ce biti da govorim istinu .A ISTINA PONEKAD I BOLI...
Da, upravo zbog toga, pa sam tako odlucio da se ne raspravljam vise sa vama realnima.
Evo jedan takav je vec sutnut sa foruma.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Kako bola nismo gola dali ?nostradamus je napisao/la: Jel to zato sto ste uzeli bodove na Piroti ...da vidimo ...AHaaa ....Vidi molim te niste nikad zanimljivo.
E ajde molim vas da opet igramo 100 minuta.Samo kod VAS na VRAPCICI ARENI ima da sudija produzi dok vi ne date go. Od vas je ostalo samo ime od prije rata i nista vise .Godinama vas brani citava liga da ne ispadnete .Vjerovatno se uzdate u ove usrane sudije koje savez postavlja koje vam godinama na onoj vasoj livadi pomazu.Kakve su vam tribine mogli su vas komotno zvati SKELEDJIJE. I mora vam Pirota mrska biti kad na njoj nikad gola niste dali i nece te ako bog da.A sad opet brisite postove jajare..... Samo vam je sreca pa sudije unistise Buducnost i Drinu koje su 5 puta bolje ekipe od vas.

Nisi ti Travnika vidio, njahi cimska.

Who dares, wins !
- nostradamus
Pa kad nemas argumenata najlakse je sutnuti nekog. Ja nisam vredjao niti namjeravam samo istina istina i samo istina....Titova-Juga je napisao/la:nostradamus je napisao/la: Prije ce biti da govorim istinu .A ISTINA PONEKAD I BOLI...
Da, upravo zbog toga, pa sam tako odlucio da se ne raspravljam vise sa vama realnima.
Evo jedan takav je vec sutnut sa foruma.
Nostradamus, nemoj da se vrijeđamo i sam znaš da u ovoj "ljigi", bez obzira o kojem se klubu radi, kada mu gori pod nogama, igra kako igra, to i sam znaš a i prisustvao sam mnogim takvim utakmicama i da te bog sačuva. Prema tome u subotu očekujem, valjda će i biti fer i korektna tekma, bez obzira na sve gadosti u ovoj "ljigi". Nego što ne pokrenete akciju za promjenu naziva lige umjesto premijer, što nikad i nije bila, da bude ponovo prva liga bih, nekako ljepše zvuči, nakon svih ovih negativnosti. Puno pozdravanostradamus je napisao/la:Prije ce biti da govorim istinu .A ISTINA PONEKAD I BOLI...Titova-Juga je napisao/la:nostradamus je napisao/la: Jel to zato sto ste uzeli na bodove na Piroti ...da vidimo ...AHaaa ....Vidi molim te niste nikad zanimljivo.
- Titova-Juga
- Kontakt:
nostradamus je napisao/la: Evo jedan takav je vec sutnut sa foruma.
Pa kad nemas argumenata najlakse je sutnuti nekog. Ja nisam vredjao niti namjeravam samo istina istina i samo istina....
Pa ti si zar toliko bistar da skontas da ja uopce i nisam moderator, niti sam obavio tu duznost.
Jednostavno se s vama vise ne raspravljam, vi bi i ovaj bijeli zid rekli da je crn.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
-
- Kontakt:
Što nas ocrni Nostradamuse crni.Sad će svi znati kavi smo.Hahahahahahaha....nostradamus je napisao/la:Prije ce biti da govorim istinu .A ISTINA PONEKAD I BOLI...Titova-Juga je napisao/la:nostradamus je napisao/la: Jel to zato sto ste uzeli na bodove na Piroti ...da vidimo ...AHaaa ....Vidi molim te niste nikad zanimljivo.

.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
-
- Kontakt:
Uzimali smo mi bodove na Piroti samo se ti tada možda još nisi bio rodio ili si se autića tada još igrao.Kome ti bola držiš predavanje.Poklopi se ušima i dobro stisni guzicu, sprčit će vas za ona namještanja po Švicarskoj!nostradamus je napisao/la:Prije ce biti da govorim istinu .A ISTINA PONEKAD I BOLI...Titova-Juga je napisao/la:nostradamus je napisao/la: Jel to zato sto ste uzeli na bodove na Piroti ...da vidimo ...AHaaa ....Vidi molim te niste nikad zanimljivo.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
- nostradamus
Ma nisi ti tako glup ali na taj nacin pozivas moderatora na to i sto se to opet raspravljas kad si rekao da neces vise.Titova-Juga je napisao/la:nostradamus je napisao/la: Evo jedan takav je vec sutnut sa foruma.
Pa kad nemas argumenata najlakse je sutnuti nekog. Ja nisam vredjao niti namjeravam samo istina istina i samo istina....
Pa ti si zar toliko bistar da skontas da ja uopce i nisam moderator, niti sam obavio tu duznost.
Jednostavno se s vama vise ne raspravljam, vi bi i ovaj bijeli zid rekli da je crn.
Ali nije ni on glup vidi da nisi u pravu i tema je nogomet u kojem ste vi tolike lopate i jedna od najlosijih ekipa u ligi koja je tu samo zbog prijeratnog imena i reciprociteta.I nemoj raspravljati i jest ti bolje necu vise ni ja .I molite boga da liga i dalje bude ovako jadna i na nacionalnom principu jer VI jedino tako mozete ostati u njoj....Opet istina ....Sta cu kad je jace od mene.I daj datum kad ste to uzeli bodove na piroti MOLIM TE....
- Titova-Juga
- Kontakt:
nostradamus je napisao/la:
Ma nisi ti tako glup ali na taj nacin pozivas moderatora na to i sto se to opet raspravljas kad si rekao da neces vise.
Ali nije ni on glup vidi da nisi u pravu i tema je nogomet u kojem ste vi tolike lopate i jedna od najlosijih ekipa u ligi koja je tu samo zbog prijeratnog imena i reciprociteta.I nemoj raspravljati i jest ti bolje necu vise ni ja .I molite boga da liga i dalje bude ovako jadna i na nacionalnom principu jer VI jedino tako mozete ostati u njoj....Opet istina ....Sta cu kad je jace od mene.I daj datum kad ste to uzeli bodove na piroti MOLIM TE....
Ti si deckicu svom "VELIKOM" klubu dao preveliko znacenje ili si previse puta sanjao da se preko pobjeda nad Travnikom ostaje u ovoj ligi. Nemoj se bola vise prosipati...
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Evo međusobnih poslijeratnih utakmica:
1995/96 velež - travnik 0:3 travnik - velež 3:1
1996/97 travnik - velež 2:1 velež - travnik 2:0
1997/98 velež - travnik 2:1 travnik - velež 2:3
2000/01 travnik - velež 3:1 velež travnik 1:1
2007/08 travnik - velež 2:0 velež - travnik 2:1
2008/09 velež -travnik 1:0 travnik - velež 3:0
2009/10 velež - travnik 5:0 travnik - velež 2:1
2010/11 travnik - velež 5:1 velež travnik (?)
pobjede neriješeni porazi gol razlika
6 1 8 21:28
Pa da se smirite a ja inače pratim statistiku veleža, pa evo ako sam pogriješio negdje napišite odmah pa da se ispravim.
Unaprijed hvala
1995/96 velež - travnik 0:3 travnik - velež 3:1
1996/97 travnik - velež 2:1 velež - travnik 2:0
1997/98 velež - travnik 2:1 travnik - velež 2:3
2000/01 travnik - velež 3:1 velež travnik 1:1
2007/08 travnik - velež 2:0 velež - travnik 2:1
2008/09 velež -travnik 1:0 travnik - velež 3:0
2009/10 velež - travnik 5:0 travnik - velež 2:1
2010/11 travnik - velež 5:1 velež travnik (?)
pobjede neriješeni porazi gol razlika
6 1 8 21:28
Pa da se smirite a ja inače pratim statistiku veleža, pa evo ako sam pogriješio negdje napišite odmah pa da se ispravim.
Unaprijed hvala
Sto ti je taj grb na avataru razj.eban tako, isto kao da ga je dijete neko crtalo 

- kupus army
- Kontakt:
Drh@ Jel bio red army juce u Gradačcu?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- nostradamus
E pa znas druze ko pobjedi na Piroti taj je uglavnom i Sampion ,pogledaj malo istoriju opeti istina Jeb... tako je.A Drina izgubi 6 0 i leti tako je puno toga mi odlucimo.Sta da smo ih pustili .Neko bi drhto .Ko li ono... Zato bi i dali sve da nas nema ....Da je jos koji Olimpik bilo bi extra....Titova-Juga je napisao/la:nostradamus je napisao/la:
Ma nisi ti tako glup ali na taj nacin pozivas moderatora na to i sto se to opet raspravljas kad si rekao da neces vise.
Ti si deckicu svom "VELIKOM" klubu dao preveliko znacenje ili si previse puta sanjao da se preko pobjeda nad Travnikom ostaje u ovoj ligi. Nemoj se bola vise prosipati...
- Titova-Juga
- Kontakt:
nostradamus je napisao/la:
E pa znas druze ko pobjedi na Piroti taj je uglavnom i Sampion ,pogledaj malo istoriju opeti istina Jeb... tako je.A Drina izgubi 6 0 i leti tako je puno toga mi odlucimo.Sta da smo ih pustili .Neko bi drhto .Ko li ono... Zato bi i dali sve da nas nema ....Da je jos koji Olimpik bilo bi extra....
Da se mene pita, vi bi svake sezone ligu prvaka igrali.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.