dijalog je napisao/la:džeko > mandžukić > jelavić > ibišević
Dzeko >>> Mandzukic ~ Ibisevic ~ Jelavic.
Raspored ove zadnje trojice nije bitan,nijanse odlucuju,a stvarno su tu negdje sva trojica.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
dijalog je napisao/la:džeko > mandžukić > jelavić > ibišević
džeko 5 golova, jelavić 4 i to u ekipi koja napravi deset puta manje šansi na utakmici.pinoglavi je napisao/la:dijalog je napisao/la:džeko > mandžukić > jelavić > ibišević
Raspored ove zadnje trojice nije bitan,nijanse odlucuju,a stvarno su tu negdje sva trojica.
ti si na forumu inace poznat po svojoj mudroscu i realnosti.dijalog je napisao/la:džeko 5 golova, jelavić 4 i to u ekipi koja napravi deset puta manje šansi na utakmici.pinoglavi je napisao/la:dijalog je napisao/la:džeko > mandžukić > jelavić > ibišević
Raspored ove zadnje trojice nije bitan,nijanse odlucuju,a stvarno su tu negdje sva trojica.baš si realan.
ovo moje je totalno realno i svi će se realni složiti.
majstore nemas ti pojmaM4kaveli je napisao/la:Nisam ja nikakav simpatizer Mandzukica nego kazem da je bolji igrac od Ibisevica.
To sto vi ne mozete prihvatiti cinjenicu, nije moja stvar.
Zato Mandžukić igra u ekipi koja ne napravi nijednu šansu u 90 minuta, a Vedo igra u ekipi koja ima jednak broj napada kao Phoenix Sunsi dok ih je vodio D'Antoni.dijalog je napisao/la:
džeko 5 golova, jelavić 4 i to u ekipi koja napravi deset puta manje šansi na utakmici.baš si realan.
ovo moje je totalno realno i svi će se realni složiti.
Ko namjesta antenu, a ko gleda kakvi su kanaliMonolog je napisao/la:Zato Mandžukić igra u ekipi koja ne napravi nijednu šansu u 90 minuta, a Vedo igra u ekipi koja ima jednak broj napada kao Phoenix Sunsi dok ih je vodio D'Antoni.dijalog je napisao/la:
džeko 5 golova, jelavić 4 i to u ekipi koja napravi deset puta manje šansi na utakmici.baš si realan.
ovo moje je totalno realno i svi će se realni složiti.![]()
Što se tiče poređenja Džeko - Jelavić, mislim da se tu nema šta reći. Svakome (osim @Jackyju) je jasno ko tu kosi, a ko vodu nosi.
Odoh urgirati da nam admin zamijeni nickove.calcio je napisao/la:@Monolog citira @dijaloga, sorry bas mi nesto smijesn
Monolog je napisao/la:Zato Mandžukić igra u ekipi koja ne napravi nijednu šansu u 90 minuta, a Vedo igra u ekipi koja ima jednak broj napada kao Phoenix Sunsi dok ih je vodio D'Antoni.dijalog je napisao/la:
ovo moje je totalno realno i svi će se realni složiti.![]()
Što se tiče poređenja Džeko - Jelavić, mislim da se tu nema šta reći. Svakome (osim @Jackyju) je jasno ko tu kosi, a ko vodu nosi.
LiliumBosniacum je napisao/la:Tobejarabi, pa kakva vremena dolaze trebat ce uvesti ostrije mjere za izdavanje tastature nego li vatrenog oruzija.