Ne znam čemu svađe i rasprave. Svakako da je svima jasno da je Sloboda veći i jači klub od Čelika, bila,sada je i biti će. Pitajte Emira Jusića, igrača u kojeg se kunu,a koji dođe na Bilino sa obilježjima Slobode. Nema tu druže derbi, zna se ko je gigant.
Dalje, prekucavamo ih na svim listama, bolji međusobni imamo, izbacili smo ih u drugu ligu pa su se izvukli, u Evropi nastupamo, oni nas još i bodre sa tribina zamisli, u kupu dobijemo Želju opet nas bodre, oni sad ispadaju i opraštaju se, u ligi im bježimo 12 bodova, posjetu bolju imamo, nemamo 6 milki duga, nemamo blokiran račun, igrači nam nisu nezadovoljni i ne napuštaju nas u pola sezone, plate se isplaćuju redovno. Šta čovjek još da doda?
Nek misle šta hoće, svako ima pravo na mišljenje,nažalost. Neka misle da nećemo u PL, da ćemo se raspast, pa Bože moj, tu smo da ih demantujemo. Da doguramo u Kupu što dalje, da uzmemo lovu na kartama, da se plasiramo u PL i onda s visoka da im mašemo. Nismo mi sa njima opterećeni hvala Bogu kao oni sa nama, ne zanimaju nas, nisu nam bitni. Neka misle šta im je volja, realno. Neka crknu od muke na kraju sezone, sad će to.
P.S. nemojte Prisona vrijeđati. Jedan od rijetkih ok i poštenih Zeničana. Ima pravo da iznosi svoje misli, to što nisu istinite, njemu na dušu..