NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Izgleda opet problemi sa zavrsnicom.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Sto vise poraza u prijateljskim, bolje cemo izgledati u zvanicnim utakmicama 

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Koji cirkus ova sjednica
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.
Ovim bitnim igracima sa kojima se misli igrati i federalka, treba dati finu platu. Ne strahovati hoce li pocet radit u Mittalu, Arelu, biti strazari u vojsci ili sta ti ja znam gdje vec..
Klub dize ljestvicu i ako je onda tako treba da se igracima da fina plata a ne da strahuješ kao sto kažeš hocel ti se zaposlit negdje radit noćnu i hocel ga pustit na trening ili na utakmicu.FliX je napisao/la: ↑28 jan 2023, 11:28Ovim bitnim igracima sa kojima se misli igrati i federalka, treba dati finu platu. Ne strahovati hoce li pocet radit u Mittalu, Arelu, biti strazari u vojsci ili sta ti ja znam gdje vec..
Jedva poznadoh covjekaBandit88 je napisao/la: ↑28 jan 2023, 12:27https://fb.watch/ikLWzygALd/
Pomislio sam da su mogući sponzor, ali . . .

Cekaj, jesu li sponzori ili nisu? Samo reklamu snimali kod nas?
O čemu se radi, neće da mi uđe u link?Bandit88 je napisao/la: ↑28 jan 2023, 12:27https://fb.watch/ikLWzygALd/
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Nisu sponzor.phillies je napisao/la: ↑28 jan 2023, 12:57Jedva poznadoh covjekaBandit88 je napisao/la: ↑28 jan 2023, 12:27https://fb.watch/ikLWzygALd/
Cekaj, jesu li sponzori ili nisu? Samo reklamu snimali kod nas?
@Convicts, Šijerkić presađivao kosu, pa ovi snimali reklamu na stadionu
Re: NK Čelik Zenica - Članstvo
BROJ ČLANOVA (28.01.2023.)
515
12 novih za 3 sata.
515
12 novih za 3 sata.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Re: NK Čelik Zenica - Članstvo
Znaci isplatilo je se sto je klub otvorio vrata i subotom.

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Ne treba puno očekiavati od pripremnih utakmica.
Koliko čujem momci svaki dan rade po dva treninga u Makarskoj. Teške su noge, igrači koji nisu bili dovoljno fizički spremni su sad po upalama i zbog toga je teško računati na neku kvalitetnu i atraktivnu igru.
U ovim utakmicama je važnije posložiti taktičke stvari, ispravljati greške iz utakmice u utakmicu i kvalitetno odraditi bazni, najdosadniji, dio priprema. Bit će vremena za lagane noge, eksplozivnost, posloženost ekipe i pobjede! (Radnik
)
Sigurno je da bi godilo jedno ili dva pojačanja u ekipi. Ne daj Bože povreda...
Koliko čujem momci svaki dan rade po dva treninga u Makarskoj. Teške su noge, igrači koji nisu bili dovoljno fizički spremni su sad po upalama i zbog toga je teško računati na neku kvalitetnu i atraktivnu igru.
U ovim utakmicama je važnije posložiti taktičke stvari, ispravljati greške iz utakmice u utakmicu i kvalitetno odraditi bazni, najdosadniji, dio priprema. Bit će vremena za lagane noge, eksplozivnost, posloženost ekipe i pobjede! (Radnik

Sigurno je da bi godilo jedno ili dva pojačanja u ekipi. Ne daj Bože povreda...
Je li ovaj termin protiv Radnika u 16:00h zvanican ili ce biti ranije/kasnije tekma?
Bit ce kasnije
Život nema smisla ako teče bez tebe, mi smo ponos Zenice, Čelik ti si nama sve!
-
- Kontakt:
Ovi nasi mladi igraci su se uzdigli trebalo bi ih malo ohladit jer igraju ko balerine
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
-
- Kontakt:
Ma **** rezultate na pripremama, ne znam je li se ko bavio sportom malo ozbiljnije, ovaj bazni dio priprema vam je muka kad dodje utakmicadinodino2019 je napisao/la: ↑29 jan 2023, 15:10Ovi nasi mladi igraci su se uzdigli trebalo bi ih malo ohladit jer igraju ko balerine

Opusteno, primili smo gol iz prekida, kad je Vardo bio out. Durmis 3 100% sanse promasio, mora se popraviti zavrsnica. Skols i zuna par puta fino Karalica izbacili. Teren los, ali nista puno bolji nece biti ni u nasoj ligi. Sve u svemu, bice to puno ozbiljnije u zvanicnim utakmicama 

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.