Bio je odštampan manji broj karata. Znam kad sam uzimao karte nije više bilo vipa.Ado1922 je napisao/la: ↑25 apr 2023, 00:11Zna li se zašto je dio vipa do gostujuće tribine bio poluprazan?*p!p!t@* je napisao/la: ↑24 apr 2023, 23:52Na VIP-u su oni pazili da ne bi ko slučajno Bilbiju hraknuo, a na vatromet box su slijepi. I kaže neko sjedi ne vrijedi, pa barem ću im majku yebavat čitavu utakmicu da me čuju, a posebno kada sam izlazio u onoj tišini. Ono sinoć je samo još jedan pokazatelj u nizu zašto im Sudo Hasić nikada vjerovao nije, i zašto im nikada pardona nije dao. Zbog toga mu je od mene naklon do poda do kraja života.![]()
Rezervisan za njihove guzonje ili?
RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
Nisam bio upoznat ni sa tim da je štampan manji broj karata(na polusezonskoj sam karti), ali pretpostavljam da raja nije htjela zbog divljaka bliže do njih da bude, zato je onaj desni dio tribine bio i najprazniji, međutim meni samo pozivnica više da tu muhaem dođem. Čisto jer se tu najbolje vidi stanje šta i kako, i dokle su spremni orangutani ići. Sve u svemu slika i prilika stanja u gradu, ljudi se seru po nama, a mi samo šutimo.Ado1922 je napisao/la: ↑25 apr 2023, 00:11Zna li se zašto je dio vipa do gostujuće tribine bio poluprazan?*p!p!t@* je napisao/la: ↑24 apr 2023, 23:52Na VIP-u su oni pazili da ne bi ko slučajno Bilbiju hraknuo, a na vatromet box su slijepi. I kaže neko sjedi ne vrijedi, pa barem ću im majku yebavat čitavu utakmicu da me čuju, a posebno kada sam izlazio u onoj tišini. Ono sinoć je samo još jedan pokazatelj u nizu zašto im Sudo Hasić nikada vjerovao nije, i zašto im nikada pardona nije dao. Zbog toga mu je od mene naklon do poda do kraja života.![]()
Rezervisan za njihove guzonje ili?

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Uz slogan ”Sve nas ista ljubav spaja” 11. maja u Mostaru bit će organizovana Veležova donatorska Crvena noć.
Naime, nakon tri godine pauze zbog pandemije koronavirusa donatorska Crvena noć mostarskog kluba se vraća uz novi sjaj i brojne zvanice. Iz Upravnog odbora Fudbalskog kluba Velež kažu kako na ovom značajnom događaju očekuju više od 300 osoba koje na različit način doprinose, vole, poštuju i podržavaju ovaj klub.
Tako će donatorsku večer svojim prisustvom uveličati brojne legende Veleža, navijači, prijatelji, simpatizeri uspješni poslovni ljudi, osobe iz političkog, kulturnog i javnog života kako Mostara tako i cijele BiH, te dijaspore.
Način sudjelovanja, te na koji način možete biti dio ove Crvene noći bit će objavljeni naknadno sa svim detaljima
”Velež ovo zaslužuje i ljudi koji vole klub žele biti dio ove priče, a mi ćemo im to omogućiti. Imamo i gosta iznenađenja”, poručuju iz Uprave FK Velež uz napomenu ”Sve nas ista ljubav spaja”.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
- Kontakt:
Pobjeda protiv Sirokog je pod moranje, Zeljo ide Borcu nema sanse bod tu da uzmu, Sarajevo zrinskom nema se tu sta ni pricat.. sa 3 boda iz Sirokog opet bi se vratili na 3. mjesto gdje bi iducu utakmicu cekali Borca, Sarajevo-Siroki a Zeljo docekuje Igman
Ne smunjam u pobjedu ukoliko Sabrija ne bude srao,valjda će vidjeti da preko Posušja ima puno krivina jer kroz Jablanicu neće garant.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑25 apr 2023, 09:24Pobjeda protiv Sirokog je pod moranje, Zeljo ide Borcu nema sanse bod tu da uzmu, Sarajevo zrinskom nema se tu sta ni pricat.. sa 3 boda iz Sirokog opet bi se vratili na 3. mjesto gdje bi iducu utakmicu cekali Borca, Sarajevo-Siroki a Zeljo docekuje Igman
Realno Široki je stvarno loš ovu polusezonu, te ukoliko ih stvarno sreća debelo ne pomazi.. msm da bi ih trebali dobiti, tj. morali bih, jer oni imaju najlakši raspored od kraja (Posusje i Doboj kući, sloboda i leotar u gostima).
-
- Kontakt:
Kako ćemo sastavit ekipu majko mila
Prijave 19-22h
SVI NA PECARU !
SVI NA PECARU !
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Protiv Borca za 1. maj, 18:00h
Imamo dan odmora više od želje s kime igramo onda za vikend u gostima
-
- Kontakt:
Sa 12 bodova iz 6 utakmica cemo sigurno biti medju 4, kazem sigurno, a vjerovatno ce i manje biti dovoljno.. 10 recimo, a u slucaju dosta remija suparnika i manje..idemo sutra uzet odmah 3 aBd.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑25 apr 2023, 16:48Siroki-Velez
Velez-Borac
Zeljo-Velez
Velez-Igman
Finale kupa
Velez-Sarajevo
Posusje-Velez
Valjalo bi da nakon ove 4 utakmice budemo na trecem ili cetvrtom mjestu..lakse bi se finale odigralo, sa puno manje pritiska.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
- Sjevernokorejskipas
- Kontakt:
Ono što mi u Koreji očekujemo je poštena, bezpoštedna borba. Kao u nedelju. Bez borbe nema se čemu nadati.
Očekujemo i primjerenu dekoraciju za 1.maj. Ništa nije samoumjesno pa ni radnička prava. Kapital hoće robove, slabo plaćane i borba nije završena.
Dole fašizam i rat! Živio 1.maj!
Očekujemo i primjerenu dekoraciju za 1.maj. Ništa nije samoumjesno pa ni radnička prava. Kapital hoće robove, slabo plaćane i borba nije završena.
Dole fašizam i rat! Živio 1.maj!
Ne možeš biti pametan kako ćemo sutra istrčati.
Ono što sam navikao je da Feja puno ne eksperimentiše.
Znamo da nema Dine, Blagojevića i Bajrića zbog povreda, Lauša i Zeljkovića zbog kartona.
Upitni su Hadžikić, Ćuković, Pavić, Muminović...malte ne cjela jedna ekipa nam je van rostera.
Ipak, navikli smo na to.
Moje neko ubjeđenje je da ćemo istračati u sastavu:
..........................Bogdanović.................
Dejanović.......Zvonić.......Hrkać........Domić
..........Šikalo............Pršeš.......Vehabović....
............................Anđušić.......................
.................Sijamija.........Haskić.......
Ono što sam navikao je da Feja puno ne eksperimentiše.
Znamo da nema Dine, Blagojevića i Bajrića zbog povreda, Lauša i Zeljkovića zbog kartona.
Upitni su Hadžikić, Ćuković, Pavić, Muminović...malte ne cjela jedna ekipa nam je van rostera.
Ipak, navikli smo na to.
Moje neko ubjeđenje je da ćemo istračati u sastavu:
..........................Bogdanović.................
Dejanović.......Zvonić.......Hrkać........Domić
..........Šikalo............Pršeš.......Vehabović....
............................Anđušić.......................
.................Sijamija.........Haskić.......
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑25 apr 2023, 16:48Siroki-Velez
Velez-Borac
Zeljo-Velez
Velez-Igman
Finale kupa
Velez-Sarajevo
Posusje-Velez
2:1
0:0
2:1
Finale kupa: 2:0

1:0
1:2
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Nek igraju Haskić i Hrkać, ostalo me ne brine baš toliko
Neće biti nimalo lako protiv šb , Sarajevo su na Koševu baš namučili

Neće biti nimalo lako protiv šb , Sarajevo su na Koševu baš namučili
-
- Kontakt:
Nešto si pomiješao Džimi, Sarajevo,Koševo?
Misliš Želju,gutavo je bilo one dvije prilike.
Obadvije su napravili tako što se Vukoja izvuče na 25/30 m od gola i tri igrača utrčavaju u 16 on podvaljuje loptu.
Nadam se da ćemo to zaustaviti sutra,njega pogotovo satrao nas je u Gabeli.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Kako bih volio vidjeti Vukoju u našem dresu!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.