FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Daleko od toga da sam fan Krpića, ali trenutno od svih napadača pogotovo Koningsa i Jaganjca, Krpić je trenutno bolji. Rakić mi je zanimljiv igrač, ali realno malo minuta da bi se dao sud. Još ne mogu da se pomirim sa činjenicom da smo otjerali Lauševića i Dangubića da bi doveli ove invalide.
Koliko god da nam fali veznih igrača, Radovac po meni nije neki gubitak, trom, spor, loš.
Samo me zanima koji će invalid biti u napadu Konings ili Jaganjajc.
Koliko god da nam fali veznih igrača, Radovac po meni nije neki gubitak, trom, spor, loš.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Ako su sklonjeni iz razloga sto remete koheziju ekipe onda podrzavam. Ako je iz ego tripa onda nemam rijeci.
Realno ja odavno gocorim da Boljevic i Krpic vode kolo kod nas i to nekako dolazi do te mjere da misle da mogu mijenjati stvari sto se tice sportakog dijela. Ja imam takav osjecaj odavno, pogotovo kad je Madzid dosao, a i prije je bilo mahanja Boljevica i Krpica kao da niko ne zna igrati sem njih dvojice.
I sami mozete citati koliko kritikujem Adzema i njegovo izbjegavanje odgovornosti ali ako je stvarno uocio da je nesto vezano za ovo gore napisano i zbog tog ih odstranjo onda svaka cast na odstranjivanju, ipak najbitnija je ekipa.
I mislim da Krpic u spicu i Konings iza njega mogu vise dati Zelji nego ovako kad igramo sa (ni)jednim napadadem.
Realno ja odavno gocorim da Boljevic i Krpic vode kolo kod nas i to nekako dolazi do te mjere da misle da mogu mijenjati stvari sto se tice sportakog dijela. Ja imam takav osjecaj odavno, pogotovo kad je Madzid dosao, a i prije je bilo mahanja Boljevica i Krpica kao da niko ne zna igrati sem njih dvojice.
I sami mozete citati koliko kritikujem Adzema i njegovo izbjegavanje odgovornosti ali ako je stvarno uocio da je nesto vezano za ovo gore napisano i zbog tog ih odstranjo onda svaka cast na odstranjivanju, ipak najbitnija je ekipa.
I mislim da Krpic u spicu i Konings iza njega mogu vise dati Zelji nego ovako kad igramo sa (ni)jednim napadadem.
Sigurno da je Radovac remetio koheziju ekipe

Adzem je odavno na ego tripu, a to najbolje pokazuje scena kad se hinjski smijulji i klima glavom dok mu stadion skandira Odlazi.
Sta ocekivati od trenera koji klima glavom na skandiranje 'adzeme odlazi' i trenera kojo cuje aplauze kad svi zvizde 

Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Ma nek je sklonio Krpica i Radovca, bezveze igraci. Opet kazem, Krpic i moze proci za zadnjih 20 minuta (al Radovac je gotov, nema od njega nista).
Stvar je u tome sto je ocito izgubio svlacionicu, sto ih je sklonio iz svojih pogresnih egoisticnih razloga, ne zato sto sto je procjenio da su losi.
Lik konstantno pravi greske.
Stvar je u tome sto je ocito izgubio svlacionicu, sto ih je sklonio iz svojih pogresnih egoisticnih razloga, ne zato sto sto je procjenio da su losi.
Zrinski lagano klepi cetiri milionaa,mogu uzet jos.Bolje gledat patnju neg pustit investitora da ulozi.Ostalo je samo ime…
Brko iz druge galaksije!!!
Kakva ba kohezija.Ja sam prvi bio za Adzema al ovo veze sto on radi veze s mozgom nema.
Brko iz druge galaksije!!!
Trebao s njima i sebe da skloni. Adzem je sve konce pogubio sa svima. A izgleda i nas klub da je ozbiljno pogubljen.let3 je napisao/la: ↑14 avg 2025, 22:35Ma nek je sklonio Krpica i Radovca, bezveze igraci. Opet kazem, Krpic i moze proci za zadnjih 20 minuta (al Radovac je gotov, nema od njega nista).
Prvak NR BiH: 1946
-
- Kontakt:
Kad pobijedimo sutra pa se okrene prica 
Sve i da pobijedimo 0:5 sutra mi nemamo dovoljno kvalitetnih igraca. Prelazni rok blago rec katastrofa.
Sve i da pobijedimo 0:5 sutra mi nemamo dovoljno kvalitetnih igraca. Prelazni rok blago rec katastrofa.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Brate lik tamo prima cifru koju ovdje moze samo sanjati, treba i to razumijeti, fudbaleri imaju kratak vijek trajanja, treba uzet kes dok jos mozeNekoSaDaleka je napisao/la: ↑14 avg 2025, 23:40
bolje u Larnaci na klupi neg vratiti se u Želju, nikad ga ne bi prihvatio nakon ovog
Covjek vidjeo da mu Erik i Lagumdzija trebaju pravit akcije i nije htio da mu se psuje sve. Mozda.NekoSaDaleka je napisao/la: ↑14 avg 2025, 23:40
bolje u Larnaci na klupi neg vratiti se u Želju, nikad ga ne bi prihvatio nakon ovog
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
-
- Kontakt:
Nije njemu 25, pa da mu trebaju minute da se dokazuje.NekoSaDaleka je napisao/la: ↑14 avg 2025, 23:40
Uzece tamo para do isteka ugovora, a zna da uvijek moze doci igrati u nasu ligu, tj.kod nas.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Pravo trenera je da odredi ekipu, da dovodi igrače i da one koji mu neodgovaraju odstrani iz ekipe, ali isto tako obaveza trenera ako nema rezultata je da podnese ostavku. Adžem je, bar tako kaže, odobrio dolazak ovih igrača, pa samim tim treba da preuzme odgovornost. Za sada ovi igrači koji bi trebali zamijeniti Krpića nisu ništa pokazali, vidjecemo danas u Mostaru.
Radovac spor i ne moze poluvrijeme odigrati, a Krpic je protiv Kopera i Posusja pokazao da nije vise za Zelje
Eventualno ih radi obraza ostaviti do kraja sezone i davati priliku u neki nebitnim momentima
Podrska Adzemu sto se tice toga
Hocemo usspjehe i investitore koji ce ulagati u infrasturkturu i omladinski pogon
Partizan od 23 igraca ima cak 15 u21 igraca i malo je falilo da prodju Hiberian koji je ozbiljan ekipa
Hocemo takvog Zelju kao Red Bull Salzburg
Prvo se mora uloziti u infrastrukturu i trenere koji treniraju pionire, kadete i juniore
Ko bude blokirao ulazak investitora treba ga prebiti i protjerati
Ko bude preko stele gurao djecu i njega treba prebiti
Sve ljude bez postenog rada, reda, discipline i odgovrnosti treba prebiti i protjerati
Pun mi **** neuspjeha, bitan mi je Zeljo, a ne neki skupstinari i ljudi u klubu koji gledaju samo pare da uzmu ili karte preko stele
Svim uhljebima i neogovornim **** mater i problemi ce se rijesiti
Eventualno ih radi obraza ostaviti do kraja sezone i davati priliku u neki nebitnim momentima
Podrska Adzemu sto se tice toga
Hocemo usspjehe i investitore koji ce ulagati u infrasturkturu i omladinski pogon
Partizan od 23 igraca ima cak 15 u21 igraca i malo je falilo da prodju Hiberian koji je ozbiljan ekipa
Hocemo takvog Zelju kao Red Bull Salzburg
Prvo se mora uloziti u infrastrukturu i trenere koji treniraju pionire, kadete i juniore
Ko bude blokirao ulazak investitora treba ga prebiti i protjerati
Ko bude preko stele gurao djecu i njega treba prebiti
Sve ljude bez postenog rada, reda, discipline i odgovrnosti treba prebiti i protjerati
Pun mi **** neuspjeha, bitan mi je Zeljo, a ne neki skupstinari i ljudi u klubu koji gledaju samo pare da uzmu ili karte preko stele
Svim uhljebima i neogovornim **** mater i problemi ce se rijesiti
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Konnings itekako ima slifa, drugo je to sad sto mi na njega igramo visokim loptama..Mamba21 je napisao/la: ↑14 avg 2025, 22:16Daleko od toga da sam fan Krpića, ali trenutno od svih napadača pogotovo Koningsa i Jaganjca, Krpić je trenutno bolji. Rakić mi je zanimljiv igrač, ali realno malo minuta da bi se dao sud. Još ne mogu da se pomirim sa činjenicom da smo otjerali Lauševića i Dangubića da bi doveli ove invalide.
Fk Željezničar.
Ni Krpić, ni Radovac, niti bilo koji igrač ne smiju biti iznad Željezničara, tako da ako su oni bili ti koji su pravili lošu atmosferu u ekipi, onda Adžem ima podršku. Večeras ćemo vidjeti na terenu, ali isto tako očekujem u slučaju loše igre da Adžem ne traži krivce u igračima, već da preuzme odgovornost. Činjenica je da smo sve tri utakmice u prvenstvu odigrali loše i da je Adžem u svakoj imenovao nekog igrača kao krivca.
- mamonelafo
- Kontakt:
Samo da je dobit južne pitare. Zgazit će vas plavi voz!
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
Trenutno korisnika/ca: dark44, kontra, Napaceni87, Pablo11 i 54 gosta.