FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mamu mu ebem vlasku
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Oni su od malih nogu dresirani da im je srbija sve i vi kao iznenađeni odlukom 

Sretno Vladane i da nam doneses koji milion na ljeto. Ovi sto ti psuju nista cudno od njih kad imamo najgore navijace na svijetu. Da su ga mali plavi imali dizali bi ga u zvijezde.
Ginuo si za bordo dres vise 10x nego npr bosnjo Dizdarevic koji je prodao penale a njemu se ne psuje.
Ginuo si za bordo dres vise 10x nego npr bosnjo Dizdarevic koji je prodao penale a njemu se ne psuje.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
ne vidim da tamo ima mjesta, imaju barem 3 slicnih golmana. a naravno da ce igrati za srbiju, zar je to iznenadjenje
Nek on predje za nekih 7-8 milona eura na ljeto a nakon toga sto se mene tice moze i obje ruke i noge slomit, ne tice me se.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Cudni smo ljudi, da je otisao braniti za Kanadu mozda ne bi bile ovakve reakcije. Al dobro
Svakako da mi je zao sto nemamo ovakvog golmana, ali bolje nego da je tu, a da mu je srce tamo (kao Danilovic)
Njegov izbor, njegova slobodna volja, ni prvi ni zadnji ne kod nas nego u svijetu. Do sutra mozemo nabrajati sportiste rodjene ovdje, a da igraju za Hrvatsku ili Srbiju, od kosarke, rukometa, fudbala, odbojke... nit ga volim, nit ga mrzim, ne znam kako neki mogu proklinjati i zeljeti nekome sve najgore, povrede, smrt, lomove, boje li se ti ljudi da ce se njima to vratiti
Svakako da mi je zao sto nemamo ovakvog golmana, ali bolje nego da je tu, a da mu je srce tamo (kao Danilovic)
Njegov izbor, njegova slobodna volja, ni prvi ni zadnji ne kod nas nego u svijetu. Do sutra mozemo nabrajati sportiste rodjene ovdje, a da igraju za Hrvatsku ili Srbiju, od kosarke, rukometa, fudbala, odbojke... nit ga volim, nit ga mrzim, ne znam kako neki mogu proklinjati i zeljeti nekome sve najgore, povrede, smrt, lomove, boje li se ti ljudi da ce se njima to vratiti
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Taj Danilovic nije igrao ni trenirao u Sarajevu. Znas, i pio kafe po seheru. Pa je mogao ako je normalan u glavi vidjeti gdje zivi, s kim zivi. Ali to se kod njih njeguje vec duze, puna glava srpstva od malih nogu. Sve je ovdje na balkanu upside down.JavierBosnia je napisao/la: ↑02 mar 2023, 13:30Cudni smo ljudi, da je otisao braniti za Kanadu mozda ne bi bile ovakve reakcije. Al dobro
Ugl veliko razocarenje za Vladana i jos jedan podsjetnik ko su i sta su.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- JavierBosnia
- Kontakt:
Meni Sarajevo nije Bosna i Hercegovina. Meni je i Banja Luka i Bijeljina i Livno i Mostar sve mi je BiH.
Ne potresa me ova vijest puno, izmedjuostalog znalo se ili se dalo naslutiti vec mjesecima unazad da se ceka momenati to je to
Bez zavlacenja nekog kao Jozo Simunovic, ako misli da pripada tamo, ko ga yebe nek ide, ja ga vrijedjati necu, ostali bujrum
Ne potresa me ova vijest puno, izmedjuostalog znalo se ili se dalo naslutiti vec mjesecima unazad da se ceka momenati to je to
Bez zavlacenja nekog kao Jozo Simunovic, ako misli da pripada tamo, ko ga yebe nek ide, ja ga vrijedjati necu, ostali bujrum
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
I ja da sam najbolji golman Poljske lige i da prije mene dobije poziv mrtvi Piric koji ne brani mjesecima unazad i ja bi otišao braniti za Gvineju, naročito ako imam 22-25godina.
Sretno Vladane i da se sto bolje prodaš, a nama nek menadžeri odluče ko će na go
Sretno Vladane i da se sto bolje prodaš, a nama nek menadžeri odluče ko će na go
12. igrač kluba iz Titove 38b
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
JavierBosnia je napisao/la: ↑02 mar 2023, 13:36Meni Sarajevo nije Bosna i Hercegovina. Meni je i Banja Luka i Bijeljina i Livno i Mostar sve mi je BiH.
I meni je Bosna i Hercegovina svaki grad na posljednjem pedlju ove zemlje. Sto sam spomenuo Sarajevo? Iz razloga sto ces najmanje vidjeti tih nacionalistickih ispada i sto ces najvise vidjeti tu neku multikulturalnost. Pa kad zivis u Sa mozda i shvatis zaista o cemu se radi u ovoj nasoj zemlji.
Haj da je rastao i igrao u Han pijesku i otisao za Srbiju, pa bi shvatio. Ili citav zivot po BL pa i to bi shvatio. Ali ovo? ovo je bas mizerno.. Plus u takvu konkurenciju.
Nikad nama nece biti bolje do jednog momenta... Posto je off topic necu vise spominjati ove rodjake sa sela sto bi rekli Srbijanci

- 1 9 4 6 -
Hztesanj je napisao/la: ↑02 mar 2023, 13:39I ja da sam najbolji golman Poljske lige i da prije mene dobije poziv mrtvi Piric koji ne brani mjesecima unazad i ja bi otišao braniti za Gvineju, naročito ako imam 22-25godina.

Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
Apsolutno mi nije krivo, niti me nešto iznutra jede. Šehić, Pirić i Vasilj su gori golmani od njega bili još dok je kod nas branio, a kamo li u Poljskoj. Opet će mi biti draži srbin koji je srcem branio za klub, nego mali Dizdarević koji pušta penale i još se smije.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
napokon neko normalanmnon46 je napisao/la: ↑02 mar 2023, 13:45Apsolutno mi nije krivo, niti me nešto iznutra jede. Šehić, Pirić i Vasilj su gori golmani od njega bili još dok je kod nas branio, a kamo li u Poljskoj. Opet će mi biti draži srbin koji je srcem branio za klub, nego mali Dizdarević koji pušta penale i još se smije.

FC United Of Manchester !
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
onda brate kazes, radi raznih mesetara i nepostene konkurencije moramo potraziti srecu u drugoj reprezentaciji pa da mi znamo sta je u pitanju. A ne, obrazlozenja on je vise prirodni..Napoli je napisao/la: ↑02 mar 2023, 13:44Hztesanj je napisao/la: ↑02 mar 2023, 13:39I ja da sam najbolji golman Poljske lige i da prije mene dobije poziv mrtvi Piric koji ne brani mjesecima unazad i ja bi otišao braniti za Gvineju, naročito ako imam 22-25godina.
Sretno Vladane i da se sto bolje prodaš, a nama nek menadžeri odluče ko će na go![]()
- 1 9 4 6 -
Ma krivo mi je jedino spram toga sto smo ostali bez dobrog igraca. Ali ovo boldirano je bitno.mnon46 je napisao/la: ↑02 mar 2023, 13:45Apsolutno mi nije krivo, niti me nešto iznutra jede. Šehić, Pirić i Vasilj su gori golmani od njega bili još dok je kod nas branio, a kamo li u Poljskoj. Opet će mi biti draži srbin koji je srcem branio za klub, nego mali Dizdarević koji pušta penale i još se smije.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kad ga je trebalo zvati niko ga nije zvao, sad se place za njim. Aposutno si upravu, Dizdarevic je najvece **** od rata koje je igralo za klub. Dobro je pitanje sta on radi u klubu poslije onog sto je uradio?!mnon46 je napisao/la: ↑02 mar 2023, 13:45Apsolutno mi nije krivo, niti me nešto iznutra jede. Šehić, Pirić i Vasilj su gori golmani od njega bili još dok je kod nas branio, a kamo li u Poljskoj. Opet će mi biti draži srbin koji je srcem branio za klub, nego mali Dizdarević koji pušta penale i još se smije.
Max Allegri
To se fino izađe pred kameru i kaže: "ljudi, hvala vam na pozivu. Bosna je država u kojoj sam rođen, Sarajevo klub u kojem sam dobio priliku za afirmaciju, ali ja voim Srbiju i želim za nju da branim". Svako normalan bi rekao, sretno majstore...on ko gnjida zadnja, izmišlja nekakve svadbe za razlog kad je dobio poziv, ne odgovara na pitanja i pravi se mutav.Napoli je napisao/la: ↑02 mar 2023, 13:44Hztesanj je napisao/la: ↑02 mar 2023, 13:39I ja da sam najbolji golman Poljske lige i da prije mene dobije poziv mrtvi Piric koji ne brani mjesecima unazad i ja bi otišao braniti za Gvineju, naročito ako imam 22-25godina.
Sretno Vladane i da se sto bolje prodaš, a nama nek menadžeri odluče ko će na go![]()
Mada bih ja volio da se prečešlja da li je naš savez upetljan u njegovov odlazak u agresorsku reprezentaciju, pa da se pravno tuži bagra za narušavanje ugleda i rada na štetu NSFSBIH.
Ali od koga normalnog očekivati da se bavi tim temama, neć valjda Čolpa slino.
Ne znam kakvi su to argumenti "zašto se nije ranije pozivao?" Ne samo on, već bilo koji drugi igrač. Prvo se valjda treba igrač afirmisati i pokazati kao reprezentativni kalibar pa tek onda da dobije poziv. Kod nas neko odigra dvije dobre utakmice i odmah treba da ide na Svjetsko da ga ne bi komšije zvale. Da je Savez kako treba Begović bi branio još 3 sezone duže, Šehić pa Vladan. Begović je sad penzija skoro, Šehić pa Vladan i za dvije godine postaje prvi golman za narednih 10 godina.
Zadnja izmjena: Zeko87, dana/u 02 mar 2023, 14:09, ukupno mijenjano 1 put.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- Shategabri
- Kontakt:
Ja nisam vidio da je on nešto protiv Sarajeva negdje rekao.Zeko87 je napisao/la: ↑02 mar 2023, 14:04To se fino izađe pred kameru i kaže: "ljudi, hvala vam na pozivu. Bosna je država u kojoj sam rođen, Sarajevo klub u kojem sam dobio priliku za afirmaciju, ali ja voim Srbiju i želim za nju da branim". Svako normalan bi rekao, sretno majstore...on ko gnjida zadnja, izmišlja nekakve svadbe za razlog kad je dobio poziv, ne odgovara na pitanja i pravi se mutav.Napoli je napisao/la: ↑02 mar 2023, 13:44Hztesanj je napisao/la: ↑02 mar 2023, 13:39I ja da sam najbolji golman Poljske lige i da prije mene dobije poziv mrtvi Piric koji ne brani mjesecima unazad i ja bi otišao braniti za Gvineju, naročito ako imam 22-25godina.
Mada bih ja volio da se prečešlja da li je naš savez upetljan u njegovov odlazak u agresorsku reprezentaciju, pa da se pravno tuži bagra za narušavanje ugleda i rada na štetu NSFSBIH.
Ali od koga normalnog očekivati da se bavi tim temama, neć valjda Čolpa slino.
Veliš baš izmislio? Pa ima da se oženio, jel ono i Rahman čini mi se bio.
Našem savezu niti je bitna ova liga niti reprezentacija. Maćehinski odnos. Koliko je samo poteza urađeno na štetu.
Pogledaj samo suđenje u ligi, ovaj cirkus sa terenima, onu najavu utakmice sa Rusijom. I koga briga?
U ovakvom okruženju je lud ko hoće da igra za našu reprezentaciju.
Koševo Zapad
A sta je trebao, da ceka kad ce se neko smilovati i pozvati ga ?! Da se Piric povrijedi pa da bude treci golman konacno ?! Kad ga je trebalo zvati i kad bi se odazvao, bila je prica "Necemo kvariti harmoniju medju nasa 3 golmana"... Eto da im je ne kvari, otisao je Srbima.
P.S. Predstavlja se nas savez kao Armija BH, a nisu se udostojili juce praznik cestitati !!! U 5 deka je ili branio za Srbe ili Vicanovu i Misketovu prciju...
P.S. Predstavlja se nas savez kao Armija BH, a nisu se udostojili juce praznik cestitati !!! U 5 deka je ili branio za Srbe ili Vicanovu i Misketovu prciju...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
100%Hztesanj je napisao/la: ↑02 mar 2023, 13:39I ja da sam najbolji golman Poljske lige i da prije mene dobije poziv mrtvi Piric koji ne brani mjesecima unazad i ja bi otišao braniti za Gvineju, naročito ako imam 22-25godina.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Hajdeee, MSOZ101, N3R3D, SAMO BORDO, TETRAPAK, USB i 76 gostiju.