Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Covjek izmedju dva igraca, McNair i Felaini, lopta mu bjezi a ovaj mali ide u klizeci i on umjesto da odustane uklizuje da izbije loptu pre ovog i strada... Na svakoj utakmici on ima neki bespotreni dribling, duel gdje posle lezi i drzi se za clanak.
Momak ne zna da se cuva i to je to... Neko ce reci hrabar, borac bla, bla, bla ali je obicna budala...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Momak ne zna da se cuva i to je to... Neko ce reci hrabar, borac bla, bla, bla ali je obicna budala...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
to je uredu , takve ozljede gdje vidis svojim ocima ozljedu i vidis da je ozbiljna - to ja razumijem .... ali pola nasih ozljeda (od kojih se igraci oporavljaju po 3 mjeseca minimalno) su ozljede na treningu ili neka ozljeda na utakmici gdje on nastavi igrati , pa bude zamjenjen , pa bude receno 2 weeks out , pa na operaciju , pa postepeno na trening , pa na klupu , pa ulazak u 90+ minuti .... i na kraju 6 mjececi saberes
Praviš se pametan a pola stvari bubaš i nagađaš. Ko se to zadnji put ozlijedio na treningu i da je neka ozbiljna povrda bila ?
10 puta ti napisano da je čovjeku NAPUKLA KOST i ti navalio na doktore bez ikakve osnove za to. Skontaj se ba druže
10 puta ti napisano da je čovjeku NAPUKLA KOST i ti navalio na doktore bez ikakve osnove za to. Skontaj se ba druže
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Evo wilshere se ozljedio na treningu i ozbiljna je povreda .... Ozil kada se ozljedio igrao svih 90 minuta da bi na kraju izasao iz igre i ispalo ozljeda 3 mjeseca (bio je i vise vani ja mislim)
I ja cu da navaljujem na doktore , nije mi jasno kako u takvoj instituciji kao sto je Arsenal mogu da rade takvi amateri - koji nisu NIKAD u stanju ni reci koliko ce se igrac oporavljati - a kamoli sta drugo .
Je li nedavno bilo (sa walcotom ili wilshereom ne sjecam se) kada su rekli da nece trebati operacija , ovaj se oporavljao mjesec dana i onda naknadno rekli da ce ipak trebati operacija ... pa bolje strucnjake bi imao da odes u Travnik na fakultet i pokupis ih nekoliko
I ja cu da navaljujem na doktore , nije mi jasno kako u takvoj instituciji kao sto je Arsenal mogu da rade takvi amateri - koji nisu NIKAD u stanju ni reci koliko ce se igrac oporavljati - a kamoli sta drugo .
Je li nedavno bilo (sa walcotom ili wilshereom ne sjecam se) kada su rekli da nece trebati operacija , ovaj se oporavljao mjesec dana i onda naknadno rekli da ce ipak trebati operacija ... pa bolje strucnjake bi imao da odes u Travnik na fakultet i pokupis ih nekoliko
Konkuriši za posao ako si tako upućen u sve i znaš šta je problem
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Jel ono neko pitao jel živ momak ?

edit:
I ovaj smoto se vratio

edit:
I ovaj smoto se vratio

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Re: RE: Re: Arsenal
Nemoj ti puno vjerovat Wengeru po tom pitanju. A ako već želiš da znaš, medicinski tim se svake sezone pojačava.Pistol je napisao/la:Evo wilshere se ozljedio na treningu i ozbiljna je povreda .... Ozil kada se ozljedio igrao svih 90 minuta da bi na kraju izasao iz igre i ispalo ozljeda 3 mjeseca (bio je i vise vani ja mislim)
Wenger je dosad naveo pet termina za povratak Welbecka, za Jacka je govorio nakon te operacija da su u pitanju dani, a ne sedmice, a odužilo se na mjesec. I tako to biva, sad je rekao da će odsustvovat do 5 dana...
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
Postavljao sam ovdje malo u vezi povreda, ali naravno osobe poput njega sigurno nisu pročitale. Naime protekle sezone iako je bila masakrirana povredama, ono što je veoma pozitivna vijest jest, da su se povrede MIŠIĆA, tj one povrede koje fitnes treneri mogu svesti na minimum, smanjile za 26% i to prvu sezone kad nam je dotični fitnes doktor došao.
Taj trend bi se trebao nastaviti naravno i ove godine, i najvažnije je da se izborimo sa mišićnim povredama koje muče igrače kao što su Gibbs, Ox, Ramsey i td.
Jackove povrede koje su lomovi, debušijeve, Volkotove( krizni ligamenti) su (gotovo) nemogući za spriječiti.
Taj trend bi se trebao nastaviti naravno i ove godine, i najvažnije je da se izborimo sa mišićnim povredama koje muče igrače kao što su Gibbs, Ox, Ramsey i td.
Jackove povrede koje su lomovi, debušijeve, Volkotove( krizni ligamenti) su (gotovo) nemogući za spriječiti.
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Wenger on transfers: "If something exceptional turns up we will do it." #AFC
Wenger on Wilshere injury: "I count four weeks [out]" #AFC
Arsene Wenger on Karim Benzema: "The media spoke about this, I never came out on Karim Benzema."
Wenger says he expects Gnabry to join West Brom in next 24 hours. Medical was yesterday. #AFC
Wenger: "We're ready for a fight and we're motivated to start well. One of our targets is to start strong." #Arsenal
Boss on @JackWilshere: "It's bad luck and purely accidental. He's down but he's coping with it." #Arsenal
More on @JackWilshere: "He'll play with the same confidence and desire when he comes back." #Arsenal
Wenger on @Alexis_Sanchez: "He came back in good shape and should be available to play in 10 days." #Arsenal
Boss: "We have the needed ingredients to succeed but we have a tricky start with two London derbies." #Arsenal
Wenger on @PetrCech: "He's integrated very well. He's a good communicator, is experienced and has class." #Arsenal
Boss: "I'm a big, big fan of the new simulation rule. With all the camera angles it will be easier to punish players diving." #Arsenal
Wenger: "I am lucky during my 20 years here to always have great players. Football has changed so much in the last 10 years." #Arsenal
Boss on West Ham: "They've added quality players, especially in Payet. He's a very creative and efficient player." #Arsenal
Wenger: "The difficulty is to find holidays for your players. The season starts so early that you could end up with your youth team playing"
Boss on @Alexis_Sanchez: "He played a World Cup, played a whole season, the Copa America and cannot start the season"
Wenger on Wilshere injury: "I count four weeks [out]" #AFC
Arsene Wenger on Karim Benzema: "The media spoke about this, I never came out on Karim Benzema."
Wenger says he expects Gnabry to join West Brom in next 24 hours. Medical was yesterday. #AFC
Wenger: "We're ready for a fight and we're motivated to start well. One of our targets is to start strong." #Arsenal
Boss on @JackWilshere: "It's bad luck and purely accidental. He's down but he's coping with it." #Arsenal
More on @JackWilshere: "He'll play with the same confidence and desire when he comes back." #Arsenal
Wenger on @Alexis_Sanchez: "He came back in good shape and should be available to play in 10 days." #Arsenal
Boss: "We have the needed ingredients to succeed but we have a tricky start with two London derbies." #Arsenal
Wenger on @PetrCech: "He's integrated very well. He's a good communicator, is experienced and has class." #Arsenal
Boss: "I'm a big, big fan of the new simulation rule. With all the camera angles it will be easier to punish players diving." #Arsenal
Wenger: "I am lucky during my 20 years here to always have great players. Football has changed so much in the last 10 years." #Arsenal
Boss on West Ham: "They've added quality players, especially in Payet. He's a very creative and efficient player." #Arsenal
Wenger: "The difficulty is to find holidays for your players. The season starts so early that you could end up with your youth team playing"
Boss on @Alexis_Sanchez: "He played a World Cup, played a whole season, the Copa America and cannot start the season"
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Uz duzno postaovanje svima (da se zna ja necu nikoga ni vrijedjati niti bilo sta - to raditi na internetu iz sigurnosti svoje sobe mi je prilicno nisko) , ali vi ocekujete da povjerujem vasim statistikama nego svojim ocima.
Razlog zasto smo izgubili titulu prije dvije godine je (kada smo imali 5 bodova prednosti) jeste taj sto se u tom trenutku najbolji igrac lige (Ramsey) ozlijedio i otisao 3 mjeseca van terena .... razlog zasto smo prosle godine izgubili ligu jeste sto smo krenuli bez nekoliko igraca sezonu i izgubili hrpu bodova (prva 3 mjeseca sezone , kada je prakticki samo Sanchez igrao , vidjeli smo na kraju sezone kako igramo kada su svi tu) .... mogao bih sada nabrajati i sezone prije toga , ali jedini razlog zasto mi ne osvojimo EPL jesu POVREDE - nije to ni stednja niti ne kvalitet niti bilo sta .... mi u punom sastavu osvajamo titulu u roku od najkasnije 2 godine , ali mi u zadnjih 10 godina nismo imali citav tim na raspolaganju niti jednom (barem 80% sezone recimo)
I evo na kraju vidimo da ce i ova sezona vjerovatno biti ista , jer nije se ni krenulo igrati niti gostovati kod Stoke-a i slicnih , a vec dva igraca vani na nekoliko mjeseci .... i nikakva statistika niti bilo sta ne moze da ispravi tu cinjenicu , opet kazem - zasto se ovako ne ozljedjuju igraci drugih timova - konstanto iz godine u godinu
Razlog zasto smo izgubili titulu prije dvije godine je (kada smo imali 5 bodova prednosti) jeste taj sto se u tom trenutku najbolji igrac lige (Ramsey) ozlijedio i otisao 3 mjeseca van terena .... razlog zasto smo prosle godine izgubili ligu jeste sto smo krenuli bez nekoliko igraca sezonu i izgubili hrpu bodova (prva 3 mjeseca sezone , kada je prakticki samo Sanchez igrao , vidjeli smo na kraju sezone kako igramo kada su svi tu) .... mogao bih sada nabrajati i sezone prije toga , ali jedini razlog zasto mi ne osvojimo EPL jesu POVREDE - nije to ni stednja niti ne kvalitet niti bilo sta .... mi u punom sastavu osvajamo titulu u roku od najkasnije 2 godine , ali mi u zadnjih 10 godina nismo imali citav tim na raspolaganju niti jednom (barem 80% sezone recimo)
I evo na kraju vidimo da ce i ova sezona vjerovatno biti ista , jer nije se ni krenulo igrati niti gostovati kod Stoke-a i slicnih , a vec dva igraca vani na nekoliko mjeseci .... i nikakva statistika niti bilo sta ne moze da ispravi tu cinjenicu , opet kazem - zasto se ovako ne ozljedjuju igraci drugih timova - konstanto iz godine u godinu
Wenger demantovao glasine o Benzemi... odlicnooo... 

Carl Jenkinson je World Class!!!!
'Alexis in surprisingly good shape'
Baš sam iznenađen
@Pistol pričaš o pretprošloj sezoni i za Ramseya, a ja ti govorim da se broj mišićnih povreda smanjio prošle sezone, i očekuješ ozbiljnu raspravu
prošle sezone je doveden ovaj čovjek , koji je inače radio za njemački nacionalni tim, i ove sezone mislim da je doveden još jedan doktor za fitnes. I ti ko grom iz vedra neba pričaš nešto, a očigledno nisi upućen.
Za sve treba vremena. I Bould kad je tek došao nisu se rezultati odmah pokazali u odbrani, a pogledaj sad koliko se efikasnije branimo.
Bilić o Arsenalu:
Baš sam iznenađen

@Pistol pričaš o pretprošloj sezoni i za Ramseya, a ja ti govorim da se broj mišićnih povreda smanjio prošle sezone, i očekuješ ozbiljnu raspravu

prošle sezone je doveden ovaj čovjek , koji je inače radio za njemački nacionalni tim, i ove sezone mislim da je doveden još jedan doktor za fitnes. I ti ko grom iz vedra neba pričaš nešto, a očigledno nisi upućen.
Za sve treba vremena. I Bould kad je tek došao nisu se rezultati odmah pokazali u odbrani, a pogledaj sad koliko se efikasnije branimo.
Bilić o Arsenalu:
BILIC: "@Arsenal are a big team, a big club and have been doing well and have won a trophy already, which is always good"
"BILIC: "I went to see them live against @VfL_Wolfsburg in Emirates Cup. They are the same @Arsenal and they like to have and keep the ball
BILIC: "They are the quickest team in the league and are very dangerous in breaks. They improved defensively in terms of as a unit"
BILIC: "They are on a high and are confident but we are very confident we can go there and play good football and get something"
BILIC: "Cech is a great goalkeeper with experience in the @premierleague and he has a high amount of quality and gives confidence"
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Kakva je masina Alexis,ne bi me cudilo da i pocne u nedjelju. Ako ne bude imao povreda ove sezonee ocekujem ga na 20+ golova u ligi ove sezone i 10+ asistencija. 

710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
186 Goals
Samo neznalica može reći da se stanje sa povredama nije promijenilo
O tome svjedoči članak na miroru koji kaže da se stanje prošle sezone popravilo za oko 30% u odnosu na pretprošlu. A to je brutalan rezultat nakon samo jedne godine.
O tome svjedoči članak na miroru koji kaže da se stanje prošle sezone popravilo za oko 30% u odnosu na pretprošlu. A to je brutalan rezultat nakon samo jedne godine.
A.F.C. Bournemouth!
O kakvom novom pravilu je riječ?anell je napisao/la:Boss: "I'm a big, big fan of the new simulation rule. With all the camera angles it will be easier to punish players diving." #Arsenal
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Tri meca suspenzije za simuliranje.
710 Apperances
186 Goals
186 Goals
Suspenzija 3 meca za simuliranje.Clutch je napisao/la:O kakvom novom pravilu je riječ?anell je napisao/la:Boss: "I'm a big, big fan of the new simulation rule. With all the camera angles it will be easier to punish players diving." #Arsenal
Ekstra. Zahvaljujem. 
Šteta što ne uvedu i u Španiji. Neymar bi propustio čitavu sezonu.

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Jesi to postao navijac Arsenala?Clutch je napisao/la:Ekstra. Zahvaljujem.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.