FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

schickeria
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la schickeria » 24 jul 2019, 19:10

Pogba je napisao/la:
schickeria je napisao/la: Sto uradi taj mocni juve... Zbroji njihove u nase rezultate u zadnjih pet godina, pogledaj godista nasih igraca i njihovih pa usporedi perspektivu.
Juventus je u ovom roku doveo Ramseya (skoro '91 godiste), De Ligta ('99), Pellegrinia ('99), Demirala ('98), Rabiota ('95), Romera (otisao na posudbu, '98). Dakle, jedna tiha smjena i podmladjivanje. Znamo da je politika uvijek bila iskusni plus mladi, ali da jeste prosjek godina bio uvijek preko 29. Sada ce to biti manje kada se jos prodaju Higuain, Mandzo, Sami, Matuidi. Vec se dakle spremilo sve za odlazak Chiellinia iako on moze jos 2 g na top nivou, Bonnucia koji ima 'tek' 32, Gigi je vec zamijenjen. Tu je jos Kean '00, Cancelo '94, Berna '94, Bentancur '97, Can '94, Dybala '93.
Sustinski, nece se osjetiti smjena generacija znacajno jer ovaj trojac cini vrhunske stvari i bdi nad svim.
Da li si upoznat sa novim poreznim propisima u Italiji.
Kada se kritizira nasa uprava mora se znati u kojim uvjetima egtistira juveova a u kojim nasa

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 24 jul 2019, 19:12

Doci ce sane, nema straha
Dogodine werner i havertz, ekipa za budućnost boli glava

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 24 jul 2019, 23:17

Ne sikirajte se za zabare, opet im je prosjecna sredina, realno Ramsey, Rabiot nista posebno niti bolja od vase. A ima i jedna sigurna. Gigi se vratio, to znaci opet nista od LP sljedece sezone hehe
27.10.2020

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 24 jul 2019, 23:56

leorey je napisao/la:Ne sikirajte se za zabare, opet im je prosjecna sredina, realno Ramsey, Rabiot nista posebno niti bolja od vase. A ima i jedna sigurna. Gigi se vratio, to znaci opet nista od LP sljedece sezone hehe
Wijnaldum, Henderson, Naby Keita i Fabinho uzese klempu, a ne vidim da su u rangu Zidanea, Pirla ili Xavia.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 24 jul 2019, 23:59

Pogba je napisao/la:
leorey je napisao/la:Ne sikirajte se za zabare, opet im je prosjecna sredina, realno Ramsey, Rabiot nista posebno niti bolja od vase. A ima i jedna sigurna. Gigi se vratio, to znaci opet nista od LP sljedece sezone hehe
Wijnaldum, Henderson, Naby Keita i Fabinho uzese klempu, a ne vidim da su u rangu Zidanea, Pirla ili Xavia.
Slobodno spomeni i noćnu moru španske pokrajine Katalonije, big cock Divocka :ljepota:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 24 jul 2019, 23:59

Pogba je napisao/la:
Pa kad vas uzme Klopp ili Guardiola mozda, Sari je ipak 5 nivoa nize.
27.10.2020

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 25 jul 2019, 15:16

prepucavanje navijača Looerpula,štare dame i Farcelone na stranici Baye :roll:

Nego ima li te zamjene za Kaluma :mrgreen: omiljenog na Youtube od Brazze pošto je potpisao produženje ugovora sa Čelzijem. Ovaj iz PSV-a Bergwijn može proći kao zamjena

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 25 jul 2019, 15:29

Bojim se da će se ići all in na Sanea, ako popušimo teško da će neko drugi uletiti. Koga uzeti? Koga uzeti i dati mu ugovor na 4, 5 godina. Odmah si se ograničio na tog igrača i onda nema novih.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 jul 2019, 17:27

Ousmane Dembélé wohl kein Kandidat mehr
Hvala Bogu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

SWOT
Kontakt:

Post Postao/la SWOT » 25 jul 2019, 17:50

Manchester City izgleda ima problema sa Uefinim Financial-Fairplay pravilom prenosi TZ sport, previse izdataka u zadnjim sezonama, moraju dakle pod hitno popraviti financijsko stanje, sto ce reci da moraju prodat kojeg igraca, a mi dobro znamo koji igrac iz Citya bi nama najbolje odgovarao...

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 25 jul 2019, 18:02

What will change at Bayern after Hoeness departure? [Bild]

- Rummenigge will remain as CEO until 2021.
- Oliver Kahn will join Bayern as member of the executive board in 1st January 2020.
- The new president will be Herbert Hainer, former Adidas boss and a close friend of Uli Hoeness. Uli is a big fan of him as he is very business oriented.
- Rummenigge will leave Bayern in 2021 and will be replaced by Kahn.
- Brazzo might leave and his replacement will be Max Eberl of Gladbach.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 25 jul 2019, 19:07

Da hoce normalan termin da i ja pogledam utakmicu :D
Kako mirno cekaju da Sane sam sleti u Minken :lol: Na iskustvo :kafa:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 25 jul 2019, 20:15

Bayern111 je napisao/la:
Stefan Effenberg je napisao/la:Odgledao samo prvo poluvrijeme nocasnje tekme.. Kakva bruka od igre brate mili..

Osim gola i u 45. minuti pokusaja Comana, mi centar nismo uspjeli prijeci. Kad bi ga i prosli, nismo znali odigrati smislenu akciju. Ako se Kovac drasticno ne promijeni u filozofiji, nema nista od nas niti iduce sezone u ligi prvaka.

Najlosije od svega je da igramo kao zatvoreno i na kontre i polukontre.. Ok, ali mi ne uspijevamo sloziti tu kontru nikako.. Nema okomitosti, nema pravih kretanja igraca, nema takticke potkovanosti u trenera.. Jako, jako lose i dalje.. Izgledali smo kao protiv Liverpoola.

Naravno, znam da su pripreme i da su noge teske ali ako igras zatvoreno onda u obrani moras biti beton i imati ubojitu kontru. Kovac nema nista od toga.
Bajo jesi ti siguran da si gledao utakmicu....
Real je prvo izasao u daleko jacoj postavi od nas tacnuje najace sto imaju stavili su od prvw minute
Drugo dobili smo 3 1
Trece kad smo protiv reala predhodnih sezona bili bolji i nadigrali ih ispali smo ako je ovo recept da ih pobjedimo onda odmah potpisujem koga briga jeli real malo vise napadao pa sta imali smo mi jos dosta prilika i odlicnih akcija
Prvi gol je bio savrsenstvo pa pas za pasom kontra iz udzbenika
Desno krilo arp znaci do augusta cemo biti jaci za sigurno jos dva igraca i daleko uigraniji
Neznam stvarno sta vi hocete da smo izgubili bilo bi grozno pobjedili smo **** real ne hansu rostok pa da kukate toliko na igru
Naravno da je to samo moje mišljenje. Ne mora biti točno. Ali ga niti neću mijenjati.

Upravo zato što je Real izašao sa najjačom postavom sam gledao samo prvo poluvrijeme. Prvi gol je zaista bio odličan ali osim tog gola veliko ništa. Kovač je pokazao neznanje i nesposobnost, trenutno. Ne znam da li si svjestan da je prvo poluvrijeme moglo biti lako 1-3 a ne 1-0 za nas.

Sa ovim se slažem da ćemo biti jači s obzirom da će vjerojatno doći Sane ali i to treba pričekati.

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 25 jul 2019, 20:18

schickeria je napisao/la:
Stefan Effenberg je napisao/la:Odgledao samo prvo poluvrijeme nocasnje tekme.. Kakva bruka od igre brate mili..

Osim gola i u 45. minuti pokusaja Comana, mi centar nismo uspjeli prijeci. Kad bi ga i prosli, nismo znali odigrati smislenu akciju. Ako se Kovac drasticno ne promijeni u filozofiji, nema nista od nas niti iduce sezone u ligi prvaka.

Najlosije od svega je da igramo kao zatvoreno i na kontre i polukontre.. Ok, ali mi ne uspijevamo sloziti tu kontru nikako.. Nema okomitosti, nema pravih kretanja igraca, nema takticke potkovanosti u trenera.. Jako, jako lose i dalje.. Izgledali smo kao protiv Liverpoola.

Naravno, znam da su pripreme i da su noge teske ali ako igras zatvoreno onda u obrani moras biti beton i imati ubojitu kontru. Kovac nema nista od toga.
Istina, defenzivno je bilo lose i real je imao previse sansi
Orijentacija je dobra obrana plus kontre. Bit ce to tvrdje kad javi prede u vezu Thiago na mjesto sancheza, gnabry umjesto arpa lewa za mullera.
Ne mozes kontru uciniti sa arpom i mullerom a nasa obrana je jedino cvrsta sa javim u vezi sto se i potvrdilo u prosloj sezoni
Logicno da jos nema te agresije, em se trenira 2 x dnevno i jos se stalno obilazi razne događaje kao obilježavanje americkog pohoda na mjesec, slikavanje da scwarzenegerom itd. Ne bi bilo ni dobro da smo sad na vrhuncu
Prve dojmove cemo moci reci nakon super kupa u dortmundu 3.8
Slažem se da ćemo biti kompaktniji i tvrđi u obrani sa Martinezom u sredini. Spominje se i neki Roca ali ovog momka nisam gledao nikad u životu pa nemam pojma kakav je to igrač. Naravno, da bi u najvećim utakmicama obrana bila jaka, u sredini na zadnjem veznom mora igrati Martinez ili igrač sličnih karakteristika. Tu nema dileme.

Što se igre tiče u toj utakmici, naravno da ne očekujem da ćemo sa tom postavom Realu složiti 5 zicera ili 5 vrhunskih kontri. Nerealno. Ali, govorim o akcijama i samom kretanju igrača u fazi kontre kao i napada na postavljenu obranu.

Znači samo kretanje igrača je bilo katastrofalno, pa mi nismo složili smislenu akciju osim gola i prilike Comana. Igramo samo u širinu, opet nije bilo okomitosti i protrčavanja veznih igrača u protivnički 16-ac što znači odvlačenje igrača, otvaranje prostora drugima i nuđenje na suradnju. Ponekad sam imao osjećaj da igrači pojma nemaju kamo se trebaju kretati. O kontri da ne govorim, tu je bio totalni kaos. No, dosta o tome.

Ovdje je Kovač opet pokazao da nema znanje kako igrati protiv najjačih protivnika i da se mora još puno učiti ne bi li došao na tu razinu.

Tako je, prvi pravi test je protiv Dortmunda. Mogu reći da će utakmica biti odlična unatoč teškim nogama jer će i jedni i drugi odmah željeti taj trofej da pokažu ko je bolji.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 jul 2019, 23:04

Sane pred potpisom. :kafa:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Bayern111
Kontakt:

Post Postao/la Bayern111 » 26 jul 2019, 06:56

Stefan Effenberg je napisao/la:
Bayern111 je napisao/la:

Bajo jesi ti siguran da si gledao utakmicu....
Real je prvo izasao u daleko jacoj postavi od nas tacnuje najace sto imaju stavili su od prvw minute
Drugo dobili smo 3 1
Trece kad smo protiv reala predhodnih sezona bili bolji i nadigrali ih ispali smo ako je ovo recept da ih pobjedimo onda odmah potpisujem koga briga jeli real malo vise napadao pa sta imali smo mi jos dosta prilika i odlicnih akcija
Prvi gol je bio savrsenstvo pa pas za pasom kontra iz udzbenika
Desno krilo arp znaci do augusta cemo biti jaci za sigurno jos dva igraca i daleko uigraniji
Neznam stvarno sta vi hocete da smo izgubili bilo bi grozno pobjedili smo **** real ne hansu rostok pa da kukate toliko na igru
Naravno da je to samo moje mišljenje. Ne mora biti točno. Ali ga niti neću mijenjati.

Upravo zato što je Real izašao sa najjačom postavom sam gledao samo prvo poluvrijeme. Prvi gol je zaista bio odličan ali osim tog gola veliko ništa. Kovač je pokazao neznanje i nesposobnost, trenutno. Ne znam da li si svjestan da je prvo poluvrijeme moglo biti lako 1-3 a ne 1-0 za nas.

Sa ovim se slažem da ćemo biti jači s obzirom da će vjerojatno doći Sane ali i to treba pričekati.
Sjecas li se ti utakmica posljednjih sezona kad je nas real izbacivao iz lige prvaka u svakoj smo bili bolji napadali stvarali prilike i ispadali nakon njihovih golova iz kontri ili neke nase glupe greske.... Vrijeme je da mi pocnemo misliti i igrati tako sto da ne pobjedili mi oni stvorili vise sansi pa neka na kraju pise 3 1 za Bayern
A sto se tice Kovaca i ja isto mislim da nije neki takticar da nema bas nekih ideja u napadu i da mu fali nekih stvari... Ali u ovom trenutku boljeg nemamo a sto nebi pokusali sa Kovacem mjenjamo ekipu realno vrlo malo se on pita dovode se igraci koji nam trebaju jos da dodje Sane i jedan veznjak i krilo i bicemo top... Meni se svidnela ova formacija 4 1 4 1 nije lose sa jednim na dm tipa javi i dva cm goretzka i tiago plus napad lewa i dva krila coman ganabry ili recimo sane coman pa strasno ce biti vjeruj....
Mene je pavard impresionirao covjek je odlican i na stoperu i beku jos hernandez kad se pridruzi nesumnjam da cemo hladno izaci i pobjediti bilo koga

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 26 jul 2019, 10:14

Jedan dan Sane već naš a drugi dan neće nigdje. Pojavila se info da on baš i nije zainteresiran za transfer, čim odugovlači vjerovatno i nije, ili hoće da nas odere poštenski.

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 26 jul 2019, 11:56

Pa šta mu niste ponudili 15 milki plaće umjesto 12, ipak se mora kompenzirat odlazak u slabiju ligu, to bi na kraju moglo presudit. City mu nudi 180 hiljadarki gbp tjedno, vi 200 gbp, premala razlika, mislim da ste trebali ići sa 250.

Očito je on rastrgan, ne bi htio potpisat produljenje a ne sviđa mu se ni povratak u bundes, ipak je to korak natrag u karijeri. Kad bih ja dvojio o dvije stvari od kojih mi se nijedna ne sviđa, znam što bih učinio - ni jedno ni drugo. Ostao bih još godinu dana u Cityju da vidim hoće li se što promijenit a ako ne mirne bih duše promijenio zrak.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 26 jul 2019, 12:02

Još je zeznutije se odlučiti da ostaneš u Sitiju bez novog ugovora. Moguće je da bi sjedio na klupi i onda bi teško dobio i to 180k bilo gdje drugo. Sve zavisi šta Siti planira sa njim, da l će mu davati šansu ili ne.

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 26 jul 2019, 12:28

Ovi fudbaleri su postali umisljeni
Svi bi vi meni za iste pare igrali

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.