Naravno, bez ikakve ironije, ali necemo ulaziti u raspravurio_Ferdy88 je napisao/la:'Ta će Rodgers, bolji Kenny, jel' tako CarloCarlo je napisao/la:
Inace sta reci koju posluku porati

Unistavanje Arsenala,
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Naravno, bez ikakve ironije, ali necemo ulaziti u raspravurio_Ferdy88 je napisao/la:'Ta će Rodgers, bolji Kenny, jel' tako CarloCarlo je napisao/la:
Inace sta reci koju posluku porati
Stvarno se Sterlingu ne može ništa prigovoriti, odigrao je drama utakmicu i ponijelo ga je naravno da postigne hattrick, al' samo kažem da mi nije jasno (ne)razmišljanje u tim trenucima, koji bi gigant ispao svaki igrač da doda loptu ....bar ja tako mislim.Otelo je napisao/la:i protiv Evertona i protiv Arsenala nas sebicnost kosta 1-2 gola.
Kad si napadač, imaš samo jedan cilj, zabiti golBeyKopites je napisao/la:Stvarno se Sterlingu ne može ništa prigovoriti, odigrao je drama utakmicu i ponijelo ga je naravno da postigne hattrick, al' samo kažem da mi nije jasno (ne)razmišljanje u tim trenucima, koji bi gigant ispao svaki igrač da doda loptu ....bar ja tako mislim.Otelo je napisao/la:i protiv Evertona i protiv Arsenala nas sebicnost kosta 1-2 gola.
Istog sam misljenja.BeyKopites je napisao/la:Stvarno se Sterlingu ne može ništa prigovoriti, odigrao je drama utakmicu i ponijelo ga je naravno da postigne hattrick, al' samo kažem da mi nije jasno (ne)razmišljanje u tim trenucima, koji bi gigant ispao svaki igrač da doda loptu ....bar ja tako mislim.Otelo je napisao/la:i protiv Evertona i protiv Arsenala nas sebicnost kosta 1-2 gola.