Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Za prvi dio posta, istina ali Kokelan je jedini koji će stalno čuvati zadnju liniju, a Giroud ili ko već će biti u napadu će Bogami imati, malo je reći, podršku sa strane u vidu Sančeza Oxa Ozila Ramiza i ostalih. To je razlika veoma bitna.
A za drugi dio posta, ma kakve fine pare su se davale za napadača ? Giroud koštao koliko danas košta prosječan klinac koji je dao 2 gola u desetoj evropskoj ligi. Podolski haman još manje.
Čuj dobitna kombinacija je kupovina kvalitetnih igrača. Kad to tako kažeš djeluješ kao da si otkrio toplu vodu i drago ti. Arsenal bez obzira koliko bude imao para neće trošiti 100 200 miliona svaki rok kao što to rade ostale klubovi, barem dok je Wenger menadžer.
Kokelan je odličan igrač a Arsenalovo je dijete, Ramsey, Wilshere, Walcott, Ox i td i td. Nisu oni krema fudbala, ali će nositi ovaj Arsenal i neki će izrasti u WC igrače sigurno.
A za drugi dio posta, ma kakve fine pare su se davale za napadača ? Giroud koštao koliko danas košta prosječan klinac koji je dao 2 gola u desetoj evropskoj ligi. Podolski haman još manje.
Čuj dobitna kombinacija je kupovina kvalitetnih igrača. Kad to tako kažeš djeluješ kao da si otkrio toplu vodu i drago ti. Arsenal bez obzira koliko bude imao para neće trošiti 100 200 miliona svaki rok kao što to rade ostale klubovi, barem dok je Wenger menadžer.
Kokelan je odličan igrač a Arsenalovo je dijete, Ramsey, Wilshere, Walcott, Ox i td i td. Nisu oni krema fudbala, ali će nositi ovaj Arsenal i neki će izrasti u WC igrače sigurno.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Jack 3 weeks out izgleda....
Ma ja Wengeru 2-3 dana...jbt
Welbeck se vratio treninzima, Alexis sutra stiže.
Ma ja Wengeru 2-3 dana...jbt
Welbeck se vratio treninzima, Alexis sutra stiže.
Rekao sam da su se dale fine pare za napadace (u mnozini). Njih trojica su npr. kostali +/- 50 miliona. Kad na to sve dodas plate, nakupi se to.
Ja bi vise volio da su u vrhu napada Apkom, Campbell i jedan ubica svjetske klase. Za iste pare se to moglo imati.
( da ne dodje do zabune, ne mislim svi istovremeno u prvih 11
)
Ja bi vise volio da su u vrhu napada Apkom, Campbell i jedan ubica svjetske klase. Za iste pare se to moglo imati.

( da ne dodje do zabune, ne mislim svi istovremeno u prvih 11

Da, istina je to. Dalo se za flopove kojekakve mnogo para, ali fora je što se to davalo dugi niz godina. Ne možeš ti dovesti WC igrača, a da na ostalih 5 pozicija nemaš igrača uopšte. Dovodilo se što se moglo u tom momentu. Naravno da je bilo i grešaka, ali bilo je i dobrih stvari.
Najvažnije je da je taj period iza Arsenala i da smo sad u mnogo povoljnijoj poziciji.
Doveo bi i ja i defanzivnog veznog i napadača, pa da nema brige, ali besmisleno je da se piše svaki drugi post o tome. Iovako smo jedna od najjačih ekipa u EPL, i sigurno najuigranija.
Najvažnije je da je taj period iza Arsenala i da smo sad u mnogo povoljnijoj poziciji.
Doveo bi i ja i defanzivnog veznog i napadača, pa da nema brige, ali besmisleno je da se piše svaki drugi post o tome. Iovako smo jedna od najjačih ekipa u EPL, i sigurno najuigranija.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Welbeck i Giroud igraju na istoj poziciji a iskreno, nisu za Arsenala. Za klupe jesu. Umjesto njih bi ja doveo jednog ali vrijednog.
Da, ekipa je veoma uigrana, dugo je na okupu i to je fino ali je i dodatni pritisak. Krajnje je vrijeme da se udari na sve frontove inace bi se opet moglo desavati nesto slicno kao sto se desilo prije nekoliko godina, kada su momci zeljni slave i para poceli napustati Arsenal.
Doveo se samo golman, igrom slucaja se sve poklopilo da se dovede i ta sansa se iskoristila. Inace niko jos nije dosao a prvenstvo pocinje za nekoliko dana. Treba li opet 8:2 da se panicno nakupuje gomila igraca?
Ono sto je Giroud ostao na klupi u ovom kupu moze biti znak da se priprema dolazak nekog ko ce ga stvarno zakucati na klupu ili da se Theo stvarno uigrava da bude spic.
P.S. Za 8:2 se zezam, ne mislim da iko moze ovom Arsenalu nanijeti tako tezak poraz.
Da, ekipa je veoma uigrana, dugo je na okupu i to je fino ali je i dodatni pritisak. Krajnje je vrijeme da se udari na sve frontove inace bi se opet moglo desavati nesto slicno kao sto se desilo prije nekoliko godina, kada su momci zeljni slave i para poceli napustati Arsenal.
Doveo se samo golman, igrom slucaja se sve poklopilo da se dovede i ta sansa se iskoristila. Inace niko jos nije dosao a prvenstvo pocinje za nekoliko dana. Treba li opet 8:2 da se panicno nakupuje gomila igraca?

Ono sto je Giroud ostao na klupi u ovom kupu moze biti znak da se priprema dolazak nekog ko ce ga stvarno zakucati na klupu ili da se Theo stvarno uigrava da bude spic.

P.S. Za 8:2 se zezam, ne mislim da iko moze ovom Arsenalu nanijeti tako tezak poraz.

Sve normalno pišeš i onda napišeš "niko nije došao, jel nam treba novih 8:2" . Pa jel ćemo mi izvest pjetliće na teren il šta?
Nigdje veze stvarno..
Nigdje veze stvarno..
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Caka je sto mi nismo kinte dali jer smo zaradili novca, a kupili Cecha...
Ima se novca, do Wengera je zeli li napadača svjetske klase il cemo ostati sa Giroudom i onom dvojicom moleći Boga da postizu zicere u prelomnim dijelovima meča..
Nego beze fact jedan,
Sjecatel se vi da je Giroud ikad zabio gol iz dobre sanse protiv rivala kad bi nam bas bilo potrebno da damo pogodak, samo znam da je Cityu dao gol za vodstvo, i Liverpoolu za vodstvo, Tottenham one prve sezone, a masio je fakat u svim velikim mecevima ogromne šanse u prelomnim momentima kada nam je trebao taj neko da nas vrati u zivot i donese pobjedu i radost, e taj nama igrač fali od RVP-a i Titija, pa Titi u svom povratku zabije gol protiv Sunderlanda koji nas spasi i odvede u CL...
Ja bi Cavanija volio vidjeti mislim da bi trpao kao lud kod nas, al fakat ono ne pokazuje sve sto moze u PSG-u a u EPL bi imao velike sanse sa onakvim kreatorima iza njeg.
Ima se novca, do Wengera je zeli li napadača svjetske klase il cemo ostati sa Giroudom i onom dvojicom moleći Boga da postizu zicere u prelomnim dijelovima meča..
Nego beze fact jedan,

Sjecatel se vi da je Giroud ikad zabio gol iz dobre sanse protiv rivala kad bi nam bas bilo potrebno da damo pogodak, samo znam da je Cityu dao gol za vodstvo, i Liverpoolu za vodstvo, Tottenham one prve sezone, a masio je fakat u svim velikim mecevima ogromne šanse u prelomnim momentima kada nam je trebao taj neko da nas vrati u zivot i donese pobjedu i radost, e taj nama igrač fali od RVP-a i Titija, pa Titi u svom povratku zabije gol protiv Sunderlanda koji nas spasi i odvede u CL...
Ja bi Cavanija volio vidjeti mislim da bi trpao kao lud kod nas, al fakat ono ne pokazuje sve sto moze u PSG-u a u EPL bi imao velike sanse sa onakvim kreatorima iza njeg.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ne seri AA ja sam prije godinu ili dvije davao konkretnu listu gdje je pola golova bilo za preokret. Druga je stvar sto vi ne zelite vidjeti te golove.
Prosle godine dao 2 u pobjedi od 2-1 nad Newcastlom.
Protiv West Hama dao gol za 1-0.
Dao prvi protiv QPRa(2-1 na kraju).
Dao prvi protiv Evertona(2-0 na kraju).
Dao drugi protiv CPa(2-1 na kraju).
Dao protiv Liverpoola za 2-1, kasnije odbrana ispustila taj gol prednosti.
Dao prvi protiv Newcastla(kod kuce).
Dao u 90. minuti protiv Evertona za 2-2.
Samo 8 utakmica gdje je direktno utjecao na rezultat.
Dok, recimo Benzema je dao 2 u pobjedi od 9-1 nad Granadom(5. i 7. gol). Dao protiv Elchea prvi gol, dao protiv Deportiva drugi gol. Dao zadnja dva gola protiv Real Sociedada(4-1 pobjeda), po jedan u utakmicama protiv Malage i Cordobe(obje pobjede po 2-1). Dao treci protiv Eibara(4-0), cetvrti protiv Rayo Valecana(5-1). Treci protiv Granade(4-0). Treci protiv Barcelone(3-1). Drugi i cetvrti protiv Bilbaoa(5-0). Dao prvi protiv Cordobe.
Dok Benzema usporedbe radi samo 4 utakmice direktno ucestvovao na rezultat.
I na kraju, ne govorim ja da je Giroud bolji ili gori, vec cisto logikom AA23 dodjemo do toga da je Giroud bolji jer odlucuje vise utakmica.
Prosle godine dao 2 u pobjedi od 2-1 nad Newcastlom.
Protiv West Hama dao gol za 1-0.
Dao prvi protiv QPRa(2-1 na kraju).
Dao prvi protiv Evertona(2-0 na kraju).
Dao drugi protiv CPa(2-1 na kraju).
Dao protiv Liverpoola za 2-1, kasnije odbrana ispustila taj gol prednosti.
Dao prvi protiv Newcastla(kod kuce).
Dao u 90. minuti protiv Evertona za 2-2.
Samo 8 utakmica gdje je direktno utjecao na rezultat.
Dok, recimo Benzema je dao 2 u pobjedi od 9-1 nad Granadom(5. i 7. gol). Dao protiv Elchea prvi gol, dao protiv Deportiva drugi gol. Dao zadnja dva gola protiv Real Sociedada(4-1 pobjeda), po jedan u utakmicama protiv Malage i Cordobe(obje pobjede po 2-1). Dao treci protiv Eibara(4-0), cetvrti protiv Rayo Valecana(5-1). Treci protiv Granade(4-0). Treci protiv Barcelone(3-1). Drugi i cetvrti protiv Bilbaoa(5-0). Dao prvi protiv Cordobe.
Dok Benzema usporedbe radi samo 4 utakmice direktno ucestvovao na rezultat.
I na kraju, ne govorim ja da je Giroud bolji ili gori, vec cisto logikom AA23 dodjemo do toga da je Giroud bolji jer odlucuje vise utakmica.
Celik!3,2,2.
Druze caka je sto on promaši 2x više nego sto postigne, koliko prvo sansi treba promasit u par meceva da bi kasnije nadoknadio jedva..
Vidi eto protiv koga je davao, na govorim protiv rivala, mi nemamo takav kalibar WC napadaca i ne moras me napadati da serem, imam pravo reci sto mislim, a mislim da nemamo WC špica
Vidi eto protiv koga je davao, na govorim protiv rivala, mi nemamo takav kalibar WC napadaca i ne moras me napadati da serem, imam pravo reci sto mislim, a mislim da nemamo WC špica
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pa ti misis da je Benzema WC spic, a vidi protiv koga je davao golove.
Cinjenica je da je Giroud dao 9 golova koji su direktno utjecali na rezultat i donijeli bodove Arsenalu. Vise od Benzeme.
Cinjenica je da je Giroud dao 9 golova koji su direktno utjecali na rezultat i donijeli bodove Arsenalu. Vise od Benzeme.
Celik!3,2,2.
Benzema je u Realu pored zna se koga, kod nas bi bio on ta prevaga u špicu..
Giroud je 3 sezone kod nas, ne znam sto ga branis toliko..
Dobar je on ali ne dovoljno dobar, skontaj sta mislim.
Meni lično nije Benzema aman zaman ali jeste upgrade za Girouda nadam se, ja najviše Cavanija prizeljkujem, frajer je igračina.
Giroud je 3 sezone kod nas, ne znam sto ga branis toliko..
Dobar je on ali ne dovoljno dobar, skontaj sta mislim.
Meni lično nije Benzema aman zaman ali jeste upgrade za Girouda nadam se, ja najviše Cavanija prizeljkujem, frajer je igračina.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ja ga branim? Ko ga brani? Ja samo dokazujem da lazes i pricas gluposti.
Po meni on ne daje dovoljno golova cisto zato sto nije igrac za Arsenala(da u prosjeku 3-4 gola glavom u sezoni, a mogao bi lako davati 10). Medjutim, kad se pocnu neke stvari pripisivati koje nisu istinite onda ja i kazem nije tako.
Ja sam davno rekao da meni ni jedan od njih nije WC spic. Porediti se sa Henryem ne mogu. A sad koliki bi upgrade bili u odnosu na Girouda to je vec neka druga prica.
Po meni on ne daje dovoljno golova cisto zato sto nije igrac za Arsenala(da u prosjeku 3-4 gola glavom u sezoni, a mogao bi lako davati 10). Medjutim, kad se pocnu neke stvari pripisivati koje nisu istinite onda ja i kazem nije tako.
Ja sam davno rekao da meni ni jedan od njih nije WC spic. Porediti se sa Henryem ne mogu. A sad koliki bi upgrade bili u odnosu na Girouda to je vec neka druga prica.
Celik!3,2,2.
Hajde ne zezaj ti. Bas tvoj komentar je nidje veze!topnik1 je napisao/la:Sve normalno pišeš i onda napišeš "niko nije došao, jel nam treba novih 8:2" . Pa jel ćemo mi izvest pjetliće na teren il šta?
Nigdje veze stvarno..
FINO SAM REKAO DA JE ZEZANCIJA ZA ONO 8:2
A ti jedva docekao da se uhvatis bas toga i poseres mi se na ostatak komentara. Smijesno je da moram navoditi da je zezancija kako bi se zastitio i opet nekom nije dovoljno.

Ovo je isto kao kad ostavis komentar i slucajno napravis gresku u tipkanju i onda ljudi komentarisu tu gresku a ostatak komentara zanemare.
Pa brate sveo si čitav post sa akcentom na taj dio, mislim ono nigdje veze. Ti tu potrebu za napadačem dižeš na toliki nivo da bi čovjek pomislio da ćemo ispast iz lige ako ne dovedemo WC napadača
.
Naprimjer jake krilne pozicije mogu potpuno anulirati potrebu za svjetskom klasom u napadu, a mi smo tu negdje sa tim krilima. Ali da naglasim da ovo ne znači da ja mislim da nama ne treba takav napadač
.
Kako god mislim da je potrebniji još jedan DM nego napadač. Moje mišljenje..

Naprimjer jake krilne pozicije mogu potpuno anulirati potrebu za svjetskom klasom u napadu, a mi smo tu negdje sa tim krilima. Ali da naglasim da ovo ne znači da ja mislim da nama ne treba takav napadač

Kako god mislim da je potrebniji još jedan DM nego napadač. Moje mišljenje..
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Benzema nije bio u sastavu Reala veceras.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
PovrijeđenGreivis je napisao/la:Benzema nije bio u sastavu Reala veceras.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
anell je napisao/la:PovrijeđenGreivis je napisao/la:Benzema nije bio u sastavu Reala veceras.

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Aa23
Ti izgleda da se Rvpa sjecas samo iz zadnji sezone i pol u Arsenalu..a i tad je fulo zicera jednako bitni kao giroud
Ti izgleda da se Rvpa sjecas samo iz zadnji sezone i pol u Arsenalu..a i tad je fulo zicera jednako bitni kao giroud
Kad skontaš koliko bitnih golova je zabio Kanu a koliko ovaj Holandski smrad i opet svi prije pomenu ovog drugog. . .
A.F.C. Bournemouth!

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.