2014 u trci za prvaka Zeljo i Zrinjski.Bistriksg je napisao/la: ↑13 avg 2025, 18:58Usao sam samo da pozdravim majke svim ovim koji su ikad upotrijebili izraz "pijacar", "predgradja Mostara" i slicne izraze. Vi ste jadovi bez identiteta i brzo ste zaboravili herojski Mostar koji su sami protiv svih opstali u najtezim vremenima nase drzave. A upravo zbog jadova poput vas navedenih koji se ismijavate sa njima, mom narodu se i desava genocid svakih 40 godina. Vi ste obicni jadovi, iskompleksirani, koji nemate kicmu i koji imate kompleks nize vrijednosti.
Velez dobija Zelju i pjeva bit ce Zeljo k.... šampion.
Lani bojkot jer ne mogu Lešinari i jos neko na novu tribinu koja se pravi a kolo nakon toga nas u taj kavez.
Volio sam ih do unazad koju godinu ali od tada su sami krivi za naše lose odnose. 2018 su dolazili kod nas i prepisivali od tadašnje uprave model poslovanja, izdali im Grbavicu, ugostili ih dali im sve a od njih samo neugodnosti imamo.
Eto kada smo zadnji put imali pristojan doček u Mostaru?
Vec odavno ne mozemo ici vozom (nekad smo mogli).
2003 smo od njih dočekani prijateljski na proputovanju u Široki i 2006 su se vratili u ligu mijenjali smo šalove na istoku Grbavice...
Danas jufka moze u dresu na centralnu mi ne.
Imam dosta prijatelja u Sarajevu koji navijaju za Velez i koji dodju u dresovima i zajedno gledamo dok u Mostaru to ne moze.
Pa ko je lud ovdje?
Kakve veze ima danasnja cobanija koja vodi dole klub sa tom ekipom od prije 20 godina ili u vihoru rata?
Pozdravljajte njihove mamice a ne naše i ko god misli da moze dole slobodno naš dres i na tribinu. Izdrzat ce 5 minuta max.