FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Edin TM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Edin TM87 » 23 nov 2011, 23:48

Bianconeri1988 je napisao/la:Nećemo Veleža u finalu!

Kad vas mlatenemo da svi redom počnete kukati kako je Osim sve naštelio, kako je Željo potplatio sudije i sl. Dosta nam je što ga mrzi pola grada ovdje i čitava Zenica.

Gdje god se igra u gostima, a taj klub ima neke navijače odmah se psuje protiv Osima.
Pa kakve Velez ima veze, svak' ga mrzi, i Lesinari i Robovi i Horde, jedino se nije culo vrijedjane Amara iz Hercegovine...

@tepsija, i ja bih volio finale s vama, da mi uzmemo duplu krunu, a vi u Evropu :)
pintol_TM87 je napisao/la:slika

Taman ih prestizemo :)
Eto, nadamo se kiksu Partizana, a mi i Real da odemo u beskonacnost :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 24 nov 2011, 08:49

Koji primitivac moras biti pa da porodici Osim psujes sta god ti padne na pamet :roll: Ali to je svojstveno vec godinama zenicanima, tako da me to nista vise ne iznenadjuje. Sjetimo se samo psovanja Markala, sada su im Osimi krivi sto njihov smradicar grca u dugovima. Zalosno :roll:
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 24 nov 2011, 08:52

Ma dobicemo il siroki il borac... ;) to pometemo i onda finale ZELJEZNICAR-velez

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 24 nov 2011, 09:12

We are Željezničar!
You will be assimilated!
Resistance is futile!
:D
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 24 nov 2011, 09:14

Čestitke plavoj armiji za polufinale Kupa i najvjerovatnije jesenju titulu. Nakon svega što se dešavalo odličan rezultat. Nadam se da ćemo na proljeće biti još jači jer ima mjesta za pojačanja itekako.
Vidim kuka se na Želju na svim temama ha ha. Kako ujedinjujemo ljude u ovoj državi svi se ližu međusobno i pite, i veležovci i robija, kamenolom i šumadiju da ne spominjem ...
To je tako u svim državama. Svi su zajedno protiv najvećeg i najpopularnijeg kluba. Što rek'o Pile jednom prilikom najteže se na dominaciju navići prvih 10 godina, kasnije nije problem.
Mislim da je vrijeme da se naglasi DUPLA MAJSTORE
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 24 nov 2011, 09:28

Samo me interesuje gdje su oni kritičari "dobronamjerni navijači" koji su osipali drvlje i kamenje na Osima?
Što se ne javite sad miševi?
Što sad ne tvrdite da Osim nije za trenera, da je bolji ovaj ili onaj?

U njihovu čast imam prijedlog, da se na jugu napravi veliki spomenik Amaru, kao što je nekad Fiorentina napravila Batistuti,
čisto da gore navedeni bolesnici imaju trn u oku do kraja života! ;)

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 24 nov 2011, 09:35

aleksandar_veliki je napisao/la:Kaze Sir jutros da ono nigdje nije dozivio. Petorica hablecina iza Zeljine klupe i ebevaju 90 minuta od do i njemu i igracima. Pitao sam za ovog malog (Smajic) kakvu je pizdariju pravio, Sir rece da se popic.karao sa tim navijacima. Kaze citao sam negdje (na forumu) da je rekao nesto meni, no ja ga nisam cuo. Rutinski, bez problerma, slozi se i Sir. I da, trazi se stoper.
Čulo se da je Smajić opsovao nešto kao ".ebem i ja tebi" , valjda tim debilima iza klupe što su mu psovali...

A fakat nam treba sad stoper, u subotu sa Nyemom nema ko igrati, možda Savić...

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 24 nov 2011, 09:46

Nogometaši Širokog Brijega plasirali su se u polufinale Kupa BiH nakon što su u revanš meču četvrtfinala odigrali 0:0 sa Krajišnikom. Obzirom da je u prvom duelu bilo 1:1, Širokobriježani su se zbog gola u gostima plasirali među četiri najbolja tima.

Domaći su imali više od igre, napadali su skoro cijelo vrijeme, no nisu uspjeli savladati još jednom odličnog golmana Faruka Hodžića. Talentovani golman Krajišnika, koji je u Kladušu stigao kao posuđen igrač Željezničara, još jednom je pokazao svoj talenat, no to nije bilo dovoljno njegovoj ekipi da prođe dalje.

Najbolju priliku za izabranike trenera Branka Karačića u prvom dijelu imao je Šilić koji je pogodio stativu, da bi u nastavku Zakarić i Ješe promašili praktično nemoguće. U 80. minutu i Varea je dobro šutirao, no lopta je odsjela na vratnici. Gosti, koji su se časno oprostili od našeg najmasovnijeg takmičenja, zaprijetili su u prvom dijelu preko Pehilja, a kasnije i Isića, no bilo je to premalo da se lider eliminiše iz četvrtfinala Kupa.
Za zivot cijeli!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 24 nov 2011, 09:48

Od kako se vratio Amar je uvijek u ekipi imao četvoricu stopera, od kojih bi mu jedan od njih igrao u gostima na beku. Sada imamo dva + Niyema i Amar zna da je to malo za proljeća. Moraće se igrati čvršće i na oba fronta.
@čamac, dugo te nije bilo.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 24 nov 2011, 10:00

Dobro je ovo,utakmica nikakva,a mi rutinirano idemo i na ovim teskim gostovanjima,djelujemo jako kao kolektiv.
Cestitke za sve igrace i za strucni stab,bili su pod pritiskom domacina,no stoicki su podnijeli i neporazeni izasli sa terena.Po meni jako znacajna utakmica i zadivljuje me kako je rutinski rijesena.Svaka cast na tome.
Svakako da nam treba stoper za pojacanje,malo ih ima na toj poziciji,ne dao Bog kakve povrede...Ja bi i zadnjeg veznog da se pitam,ali ne pitam se :mrgreen:
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 24 nov 2011, 10:23

aleksandar_veliki je napisao/la:Kaze Sir jutros da ono nigdje nije dozivio. Petorica hablecina iza Zeljine klupe i ebevaju 90 minuta od do i njemu i igracima. Pitao sam za ovog malog (Smajic) kakvu je pizdariju pravio, Sir rece da se popic.karao sa tim navijacima. Kaze citao sam negdje (na forumu) da je rekao nesto meni, no ja ga nisam cuo. Rutinski, bez problerma, slozi se i Sir. I da, trazi se stoper.

Samo da opet ne krenu one priče kao što je bilo oko Ješea i Torlaka.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 24 nov 2011, 10:41

boccaccio je napisao/la:Dobro je ovo,utakmica nikakva,a mi rutinirano idemo i na ovim teskim gostovanjima,djelujemo jako kao kolektiv.
Cestitke za sve igrace i za strucni stab,bili su pod pritiskom domacina,no stoicki su podnijeli i neporazeni izasli sa terena.Po meni jako znacajna utakmica i zadivljuje me kako je rutinski rijesena.Svaka cast na tome.
Svakako da nam treba stoper za pojacanje,malo ih ima na toj poziciji,ne dao Bog kakve povrede...Ja bi i zadnjeg veznog da se pitam,ali ne pitam se :mrgreen:
Realno nema niko iz nase lige a da bi pozelio da ga vidim u Zelji a da pri tom igra na poziciji stopera, mozda je i greska sto se nije ozbiljnije pregovaralo sa Jeseom al hajde! Sa Brkinim odabirom nemam dileme i vjerujem da ce biti igrac za prvih 11 ali sto ti kazes ja bi volio vidjeti i zadnjeg veznog al s obzirom da Brko ima dovoljan broj igraca u rotaciji na toj poziciji ne vjerujem da ce nesto biti od toga iskreno ja bi se strasno obradovao nekom desnom beku za vise domete.Al ko nas pita :mrgreen:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 24 nov 2011, 10:43

pile87 je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:Dobro je ovo,utakmica nikakva,a mi rutinirano idemo i na ovim teskim gostovanjima,djelujemo jako kao kolektiv.
Realno nema niko iz nase lige a da bi pozelio da ga vidim u Zelji a da pri tom igra na poziciji stopera, mozda je i greska sto se nije ozbiljnije pregovaralo sa Jeseom al hajde! Sa Brkinim odabirom nemam dileme i vjerujem da ce biti igrac za prvih 11 ali sto ti kazes ja bi volio vidjeti i zadnjeg veznog al s obzirom da Brko ima dovoljan broj igraca u rotaciji na toj poziciji ne vjerujem da ce nesto biti od toga iskreno ja bi se strasno obradovao nekom desnom beku za vise domete.Al ko nas pita :mrgreen:
neznate sta ste propustili sa Ješom, po meni možda i najbolji stoper u ligi.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 24 nov 2011, 10:53

Dijelim tvoje misljenje,jer on i jeste najbolji stoper lige po mnogima...Bogicevic je fenomenalan,Vasilic ga dobro prati,ali malo je imati dva stopera,Nijema ce uletiti kad zatreba,ali treba jos jedan solidan stoper u nasim redovima.To je fakat.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

LJUBAV1921
Kontakt:

Post Postao/la LJUBAV1921 » 24 nov 2011, 10:56

slika

vidim poznat mi glumac :D :D :D

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 24 nov 2011, 10:56

Riješiti se Stančeskog i Savića, pa dovesti kvalitetnog stopera. Ionako samo džaba platu primaju.

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 24 nov 2011, 11:38

AMARE ODLAZI!!!!!

iz slijedecih razloga:

-svake sezone osvojimo prvenstvo ili kup
-kad smo gosti manja kvota na nas nego na domacina
-jos gore kad smo domacini neme nas na ponudi
-niko vise ne zna kad smo izgubili u kupu zadnji put
-skoro da smo zaboravili i kad smo u prvenstvu izgubili
-imamo prvog strijelca lige
-imamo prvog asistenta lige
-imamo najbolji napad lige
-imamo najvise gostujucih bodova
-drzi na golu Gušu,a ovaj stajo da Gavrila kad ubi Franju
-pitari nas nisu dobili sest Bajrama

dosta vise i zato odlazi,nek nam se vrate hotici,pliseci ....pa da pocnemo i mi strahovati za rezultat kao svi normalni navijaci
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 24 nov 2011, 11:46

neznate sta ste propustili sa Ješom, po meni možda i najbolji stoper u ligi.[/quote]

Da je kvalitetan,jeste.a sad da vrijedi 100.000 km godisnje,da može otići na svakom prelaznom roku i tako te stvari,iskreno mislim da je i bolje što ga nismo doveli.
Einigkeit und Recht und Freiheit

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 24 nov 2011, 12:34

Nisu ovo vremena da se žuri sa "bacanjem"para.Niko pa ni Ješe ne može biti iznad kluba.Ja bih pored evidentne dominacije na sportskom terenu podsjetio da ova uprava ma šta se o njoj mislilo uspjeva u ovim dobro hebenim vremenima da pliva i da nemamo zemljotres u financijama i svemu što prati jednu logistiku kluba.Maltene se svaka prilika koristi da se ode van grada i obave mini pripreme i osvježenja koja su nužna.I odlazak u Hercegovinu i na Bjelašnicu su dijelovi mozaika koji se sklapa na terenu.Kad samo pogledam šta se dešava u jednoj Hrvatskoj koja je pred samim ulaskom u EU to mi je Željo još uspješniji.Nažalost tamo iza rata kad je bilo para propuštena je prilika da se uradi nešto sa grbavicom,a kakvo je stanje ovdje u BiH teško će se doći do nekog stranog kapitala.Tužno je da najbolji tim trenira na onakvoj oranici,ali šta je tu je.zato je ovaj niz još vrijedniji.I ja mislim da nam treba smjena igrača koji nisu odavno u prvom planu ali bez žurbe i bilo čijeg uslovljavanja

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 24 nov 2011, 13:07

Pozdrav za Sira :mrgreen:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, antibot, Argentina, drzgemboadislic, Hrasno15, Levin, Napaceni87, Pact1921, ristagrad i 80 gostiju.