Jeste li na toj tribini gdje su VIP mjesta konačno napravili wc ili idalje fiziološke potrebe obavljate u onim pokretnim plastičnim ?Tuce11 je napisao/la: ↑13 avg 2025, 15:52Imaš sektor za gostujuće navijače, a imaš i centralnu (sjevernu) tribinu. Na zapadnoj tribini su VIP mjesta, tako da je posve logična odluka uprave Rođenih.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑13 avg 2025, 15:37Evo ciganija iz vrapcica nam ne da da udjemo na zapad, samo s clanskom se moze
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Stadion Rođeni ima 4 tribine. Za goste je rezervisan dio na novizgrađenoj južnoj tribini, a imaš centralnu (sjevernu) sa koje imaš odličan pregled. A vi navalili na tribinu gdje su svečane lože. Koji je razlog? Navijači Veleža nikada ne ulaze na zapad Grbavice.
- mamonelafo
- Kontakt:
Ajd ćao sa teme. Nikad necu halaliti ona skandiranja na Grbavici. Primitivc1 iz predgrađa.Tuce11 je napisao/la: ↑13 avg 2025, 16:08Ne dolaze ni navijači Veleža na zapad Grbavice. Valja spriječiti moguće incidente. Uostalom imate gostujući sektor na novoizgrađenoj tribini, imate centralnu.. bujrum, ne zanovjetajte bezze.Bezbjednost ispred svega, zar ne? Pozdrav!Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑13 avg 2025, 16:05I sta si sad pokazao s tom slikom? U cosku do mjesta gdje ce biti Manijaci je najobicnija tribina i najobicnije stolice. Bio sam, nemas mi sta pricat.
Zadnja izmjena: mamonelafo, dana/u 13 avg 2025, 16:21, ukupno mijenjano 2 puta.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
zasto je navijacima kluba nermina niksica dozvoljeno da pisu na ovoj temi?
vec imamo kamaru pitara ovdje, ne trebaju nam jos i pitari s temua.
vec imamo kamaru pitara ovdje, ne trebaju nam jos i pitari s temua.
Ma tribina za pohvaliti.StrikeWarzone je napisao/la: ↑13 avg 2025, 16:16Jeste li na toj tribini gdje su VIP mjesta konačno napravili wc ili idalje fiziološke potrebe obavljate u onim pokretnim plastičnim ?Tuce11 je napisao/la: ↑13 avg 2025, 15:52Imaš sektor za gostujuće navijače, a imaš i centralnu (sjevernu) tribinu. Na zapadnoj tribini su VIP mjesta, tako da je posve logična odluka uprave Rođenih.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑13 avg 2025, 15:37Evo ciganija iz vrapcica nam ne da da udjemo na zapad, samo s clanskom se moze
Jarane mi 3 put u historiji pravimo stadion.. polakice, biće ko bombon. Za razliku od vas, mi smo izbjeglice u vlastitom gradu.. gdje vam je razumijevanje? Srećom Grbavica nije postala dom Slavije pa ne morate praviti stadion u Binježevu.. Nikad se ne naslađujem sa temama koje su puno bitnije od fudbala. Svako dobro!
Ćao ultras. Pod Bijeli brijeg, tamo su gospoda, tamo je grad. Stari most, Carina, Titova, Fejićeva.. su predgrađa.. hahaha. Veze ti nemaš. Pozdrav svim navijačima Želje kojima svinjski nije gospodski klub.mamonelafo je napisao/la: ↑13 avg 2025, 16:18Ajd ćao sa teme. Nikad necu halaliti ona skandiranja na Grbavici. Primitivc1 iz predgrađa.Tuce11 je napisao/la: ↑13 avg 2025, 16:08Ne dolaze ni navijači Veleža na zapad Grbavice. Valja spriječiti moguće incidente. Uostalom imate gostujući sektor na novoizgrađenoj tribini, imate centralnu.. bujrum, ne zanovjetajte bezze.Bezbjednost ispred svega, zar ne? Pozdrav!Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑13 avg 2025, 16:05
I sta si sad pokazao s tom slikom? U cosku do mjesta gdje ce biti Manijaci je najobicnija tribina i najobicnije stolice. Bio sam, nemas mi sta pricat.

ne dolaze samo na jug, redovni su na sjeveru, istoku a i na zapadu i uz to se ponašaju kao na domaćim tekmamaTuce11 je napisao/la: ↑13 avg 2025, 16:08Ne dolaze ni navijači Veleža na zapad Grbavice. Valja spriječiti moguće incidente. Uostalom imate gostujući sektor na novoizgrađenoj tribini, imate centralnu.. bujrum, ne zanovjetajte bezze.Bezbjednost ispred svega, zar ne? Pozdrav!Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑13 avg 2025, 16:05I sta si sad pokazao s tom slikom? U cosku do mjesta gdje ce biti Manijaci je najobicnija tribina i najobicnije stolice. Bio sam, nemas mi sta pricat.

- svrakino1921
- Kontakt:
StrikeWarzone je napisao/la: ↑13 avg 2025, 16:16Jeste li na toj tribini gdje su VIP mjesta konačno napravili wc ili idalje fiziološke potrebe obavljate u onim pokretnim plastičnim ?Tuce11 je napisao/la: ↑13 avg 2025, 15:52Imaš sektor za gostujuće navijače, a imaš i centralnu (sjevernu) tribinu. Na zapadnoj tribini su VIP mjesta, tako da je posve logična odluka uprave Rođenih.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑13 avg 2025, 15:37Evo ciganija iz vrapcica nam ne da da udjemo na zapad, samo s clanskom se moze
- svrakino1921
- Kontakt:
Tuce11 je napisao/la: ↑13 avg 2025, 16:08Ne dolaze ni navijači Veleža na zapad Grbavice. Valja spriječiti moguće incidente. Uostalom imate gostujući sektor na novoizgrađenoj tribini, imate centralnu.. bujrum, ne zanovjetajte bezze.Bezbjednost ispred svega, zar ne? Pozdrav!Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑13 avg 2025, 16:05I sta si sad pokazao s tom slikom? U cosku do mjesta gdje ce biti Manijaci je najobicnija tribina i najobicnije stolice. Bio sam, nemas mi sta pricat.
I ti si zanovjetao da igrate Europu u Zenici a ne na Grbavici pa su opet Nerko i Jazuk odlučili na Grbavici da bih oni mogli gledati utakmicu Veleža u Europi sa zapadne tribine Grbavice
A opet i to rentanje ste platili iz budžeta FBiH pa je sasvim logično Vi za Vi ovoga da tražimo tribinu koju mi hoćemo pa i tu što ima pokretne plastične pisoare
-
- Kontakt:
*ebi svinjski
-
- Kontakt:
treba ovaj forum ugasit, ovde je najmanje zeljovaca
nek crknu dusmani, najjaci smo
A jesi uporan. Evo javi se u pp daću ti člansku pa idi na zapad. Prošlu utakmicu protiv borca je ostalo 500 navijača Veleža bez ulaznica. Zato je uprava i donijela ovakvu odluku.lev77 je napisao/la: ↑13 avg 2025, 16:52ne dolaze samo na jug, redovni su na sjeveru, istoku a i na zapadu i uz to se ponašaju kao na domaćim tekmamaTuce11 je napisao/la: ↑13 avg 2025, 16:08Ne dolaze ni navijači Veleža na zapad Grbavice. Valja spriječiti moguće incidente. Uostalom imate gostujući sektor na novoizgrađenoj tribini, imate centralnu.. bujrum, ne zanovjetajte bezze.Bezbjednost ispred svega, zar ne? Pozdrav!Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑13 avg 2025, 16:05
I sta si sad pokazao s tom slikom? U cosku do mjesta gdje ce biti Manijaci je najobicnija tribina i najobicnije stolice. Bio sam, nemas mi sta pricat.![]()
-
- Kontakt:
Zato najvise na stadionuKajkutenjoyer je napisao/la: ↑13 avg 2025, 17:26treba ovaj forum ugasit, ovde je najmanje zeljovaca
Imali ovdje nekog moderatora da skine ovog iz mostara sa teme imate svoj podforum pa tamo pisi . Takodjer ja se nadam da je velez napravio tebinu prosle godine ulazis na stadion mjesalica pored ulaza , armatura izlazi iz poda . Sto bi rekao Ramiz Zmaj put je top samo sto se put jos uvijek pravi . Isto tako za gostujucu trbinu .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
-
- Kontakt:
ma ja stvarno ne znam sto se primate, samo ih izignorisete i to je to, kad ih puknemo sami ce se povuc.
nek crknu dusmani, najjaci smo
Usao sam samo da pozdravim majke svim ovim koji su ikad upotrijebili izraz "pijacar", "predgradja Mostara" i slicne izraze. Vi ste jadovi bez identiteta i brzo ste zaboravili herojski Mostar koji su sami protiv svih opstali u najtezim vremenima nase drzave. A upravo zbog jadova poput vas navedenih koji se ismijavate sa njima, mom narodu se i desava genocid svakih 40 godina. Vi ste obicni jadovi, iskompleksirani, koji nemate kicmu i koji imate kompleks nize vrijednosti.
Ko ovdje navija za Željezničar?
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Nema potrebe sa se vrijedja Mostar i Velez, sa njima treba graditi dobre odnose, jedan smo narodBistriksg je napisao/la: ↑13 avg 2025, 18:58Usao sam samo da pozdravim majke svim ovim koji su ikad upotrijebili izraz "pijacar", "predgradja Mostara" i slicne izraze. Vi ste jadovi bez identiteta i brzo ste zaboravili herojski Mostar koji su sami protiv svih opstali u najtezim vremenima nase drzave. A upravo zbog jadova poput vas navedenih koji se ismijavate sa njima, mom narodu se i desava genocid svakih 40 godina. Vi ste obicni jadovi, iskompleksirani, koji nemate kicmu i koji imate kompleks nize vrijednosti.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Sa njima nista ne treba graditi.
**** pitarska.
**** pitarska.
sve po zaslugama su ti nazivi nista vise nista manje dok se nama namece neki moranje pacifizma i uljudbenost tako seljadija iz sela pokraj Mostara godinama ima ove seljacke manireBistriksg je napisao/la: ↑13 avg 2025, 18:58Usao sam samo da pozdravim majke svim ovim koji su ikad upotrijebili izraz "pijacar", "predgradja Mostara" i slicne izraze. Vi ste jadovi bez identiteta i brzo ste zaboravili herojski Mostar koji su sami protiv svih opstali u najtezim vremenima nase drzave. A upravo zbog jadova poput vas navedenih koji se ismijavate sa njima, mom narodu se i desava genocid svakih 40 godina. Vi ste obicni jadovi, iskompleksirani, koji nemate kicmu i koji imate kompleks nize vrijednosti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.