a sad valjaju igraci iz ekipa koje ispadnu, kakvi smo mi dvolicnjaciStrikeWarzone je napisao/la: ↑13 avg 2025, 11:53Zato što se mi uvijek pravimo pametni i ne slušamo one koji se razumiju u fudbal.Strumfinho je napisao/la: ↑13 avg 2025, 09:48Uvijek mi je interesantno kako druge ekipe u moru tih nekih igrača pronađu ovu 8-icu iz Rudara...spoj Muline,Savica i Agica...
Npr. isto Mols je za naše veznjake lično Yaya Toure.
Da smo pokupili igrače ovih što su ispali, imali bi jači igrački kadar nego sad s ovim vedetama iz Holandije i Luksemburga.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
nek crknu dusmani, najjaci smo
Sve hadzijini poltroni,zlo iz rajlovca neda klubu daljesvemalim1 je napisao/la: ↑13 avg 2025, 11:31Prema Statutu, svi članovi će imati pravo kandidovati se, a komisija, koju čine predsjednik Upravnog odbora, potpredsjednik Skupštine i tri delegata iz aktuelnog saziva, bit će odgovorna za izbor novih delegata. Na večerašnjoj sjednici odabrana su tri delegata, Mirza Trhulj, Dino Halilović Amer Duvnjak koja će činiti ovu komisiju.
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙
Ma samo daj da se kritikuje; isto ko i ovaj kliker sto osobe koje pozivaju na razum i strategiju naziva neprijateljima kluba.. zadnjih 10 godina skoro pa uvijek su se odluke donosile u hodu, i sad mu je argument pa eto deset godina je bilo rinaka, dosta je svega, daj da se mijenja.Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑13 avg 2025, 12:59a sad valjaju igraci iz ekipa koje ispadnu, kakvi smo mi dvolicnjaciStrikeWarzone je napisao/la: ↑13 avg 2025, 11:53Zato što se mi uvijek pravimo pametni i ne slušamo one koji se razumiju u fudbal.Strumfinho je napisao/la: ↑13 avg 2025, 09:48Uvijek mi je interesantno kako druge ekipe u moru tih nekih igrača pronađu ovu 8-icu iz Rudara...spoj Muline,Savica i Agica...
Da smo pokupili igrače ovih što su ispali, imali bi jači igrački kadar nego sad s ovim vedetama iz Holandije i Luksemburga.
Ko ne vidi pomak koji smo napravili prethodnih godinu dana, ne treba da gleda ni greske koje su napravljene.
- NerminFatic
- Kontakt:
Ne znam ko je osmica, ali mali Keranovic je ozbiljan talenat iz Rudara. Prosao i Bojac a samo 18 g. Podsjeca malo na Vrancica iz najboljih dana.Strumfinho je napisao/la: ↑13 avg 2025, 09:48Uvijek mi je interesantno kako druge ekipe u moru tih nekih igrača pronađu ovu 8-icu iz Rudara...spoj Muline,Savica i Agica...
Zelimo biti ozbiljni i ostvariti neke rezultate a razmisljamo o Mollsu i Mohedanu… To su igraci za Rudara, a mi takvih vec imamo, tu su kod nas ali ne bi trebali biti. Nadam se investitoru i parama pa da postanemo ozbiljan klub i da ne spominjemo ovakve igrace i da ih ne dovodimo…StrikeWarzone je napisao/la: ↑13 avg 2025, 12:55Poluozbiljnom fudbalskom klubu nije bitno kako će ko biti dočekan od navijača, nego da ima rezultat.Blank123 je napisao/la: ↑13 avg 2025, 12:02Osmica u Rudaru je Mohedano koji je dosao iz Andore… Sad mi recite kako bi on bio docekan ovdje da je potpisao, a zadnji klub mu je Inter iz Andore. Mozda bi dva pozitivna komentara bila na njegovo dovodjenje…StrikeWarzone je napisao/la: ↑13 avg 2025, 11:53
Zato što se mi uvijek pravimo pametni i ne slušamo one koji se razumiju u fudbal.
A mi nismo ni poluozbiljni...
ne sve, ali ima ih.Cunami87 je napisao/la: ↑13 avg 2025, 13:28Sve hadzijini poltroni,zlo iz rajlovca neda klubu daljesvemalim1 je napisao/la: ↑13 avg 2025, 11:31Prema Statutu, svi članovi će imati pravo kandidovati se, a komisija, koju čine predsjednik Upravnog odbora, potpredsjednik Skupštine i tri delegata iz aktuelnog saziva, bit će odgovorna za izbor novih delegata. Na večerašnjoj sjednici odabrana su tri delegata, Mirza Trhulj, Dino Halilović Amer Duvnjak koja će činiti ovu komisiju.
Ima li iko da potjera te njegove poltrone ?Cunami87 je napisao/la: ↑13 avg 2025, 13:28Sve hadzijini poltroni,zlo iz rajlovca neda klubu daljesvemalim1 je napisao/la: ↑13 avg 2025, 11:31Prema Statutu, svi članovi će imati pravo kandidovati se, a komisija, koju čine predsjednik Upravnog odbora, potpredsjednik Skupštine i tri delegata iz aktuelnog saziva, bit će odgovorna za izbor novih delegata. Na večerašnjoj sjednici odabrana su tri delegata, Mirza Trhulj, Dino Halilović Amer Duvnjak koja će činiti ovu komisiju.
Ta Skupstina i biranje delegata je glavni problem ovog kluba. Fol neke komisije. Rastjerati nesposobnu bagru, koja sama sebe bira i postavlja tamo.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 13 avg 2025, 14:39, ukupno mijenjano 1 put.
Nema niko jer svi palamudimo po forumu i ostalim internet cudesima a niko ni kitom da mrdne.Oni to i vide i znaju i zato i radi ko sta hoce bez da će odgovarat slucajno.Ti i ja i ostali se nadaj da će bit bolje hoce al u kur..
- dubioza144
- Kontakt:
Dokle je pojacanje sto najavi Adzem
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
nidokle. ne dozvoljavaju mu da ga dovede jer je taraba.
-
- Kontakt:
Evo ciganija iz vrapcica nam ne da da udjemo na zapad, samo s clanskom se moze
Imaš sektor za gostujuće navijače, a imaš i centralnu (sjevernu) tribinu. Na zapadnoj tribini su VIP mjesta, tako da je posve logična odluka uprave Rođenih.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑13 avg 2025, 15:37Evo ciganija iz vrapcica nam ne da da udjemo na zapad, samo s clanskom se moze
Kako se moze prijaviti na te funkcije u klubu uopste ili je to dozvoljeno i poznato samo pojedinim clanovima kluba?
-
- Kontakt:
Nije tacno to sto pises. Bio sam prosle godine, najobicnija tribina. Smeta im sto bi nas doslo jos stotinjak i sjelo tu u cosak ko prosle godine. Izofirali smo se jer smo slavili Boljevicev go za 1-2.Tuce11 je napisao/la: ↑13 avg 2025, 15:52Imaš sektor za gostujuće navijače, a imaš i centralnu (sjevernu) tribinu. Na zapadnoj tribini su VIP mjesta, tako da je posve logična odluka uprave Rođenih.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑13 avg 2025, 15:37Evo ciganija iz vrapcica nam ne da da udjemo na zapad, samo s clanskom se moze
- gegenpressing
- Kontakt:
Pa zato ulagač i traži većinu u skupštini,UO i NO,on bira ljude i tako treba biti.
Taj smetljar Duvnjak je prvi protiv investitora!
Brohra ribo se...
Gledaj smecara, odjednom protiv nas se mogu samo kupiti karte za domacu tribinu uz clansku Veleža, sad se sjetili toga
gdje je onaj da nas prosvjetli kako se trebamo voljeti i postovati...ugasili se sutra dabogda.

Kako bola nije tačno? Je li u Želje neka specijalna gdje su lože? A šta fali centralnoj, imaš bolji pregled!?Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑13 avg 2025, 15:55Nije tacno to sto pises. Bio sam prosle godine, najobicnija tribina. Smeta im sto bi nas doslo jos stotinjak i sjelo tu u cosak ko prosle godine. Izofirali smo se jer smo slavili Boljevicev go za 1-2.Tuce11 je napisao/la: ↑13 avg 2025, 15:52Imaš sektor za gostujuće navijače, a imaš i centralnu (sjevernu) tribinu. Na zapadnoj tribini su VIP mjesta, tako da je posve logična odluka uprave Rođenih.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑13 avg 2025, 15:37Evo ciganija iz vrapcica nam ne da da udjemo na zapad, samo s clanskom se moze

Zadnja izmjena: Tuce11, dana/u 13 avg 2025, 16:05, ukupno mijenjano 1 put.
Dokle su Boljević i Lagumdžija?
Ako su zdravi, Adžem ne treba puno da pametuje sa sastavom u Mostaru
Krpić
Boljević - Šošić - Cvetanovski
Lagumdžija - Fočo (u21)
Alić - Karamarko - Seedorf - Trupouee
Muftić
Ako nisu opravljeni
Krpić
Cvetanovski - Šošić - Šabić
Fočo - Radovac
Muftić
Ako su zdravi, Adžem ne treba puno da pametuje sa sastavom u Mostaru
Krpić
Boljević - Šošić - Cvetanovski
Lagumdžija - Fočo (u21)
Muftić
Ako nisu opravljeni
Krpić
Cvetanovski - Šošić - Šabić
Fočo - Radovac
Muftić
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
I sta si sad pokazao s tom slikom? U cosku do mjesta gdje ce biti Manijaci je najobicnija tribina i najobicnije stolice. Bio sam, nemas mi sta pricat.Tuce11 je napisao/la: ↑13 avg 2025, 16:03Kako bola nije tačno? Je li u Želje neka spicijalna gdje su lože? A šta fali centralnoj, imaš bolji pregled!?Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑13 avg 2025, 15:55Nije tacno to sto pises. Bio sam prosle godine, najobicnija tribina. Smeta im sto bi nas doslo jos stotinjak i sjelo tu u cosak ko prosle godine. Izofirali smo se jer smo slavili Boljevicev go za 1-2.
![]()
Ne dolaze ni navijači Veleža na zapad Grbavice. Valja spriječiti moguće incidente. Uostalom imate gostujući sektor na novoizgrađenoj tribini, imate centralnu.. bujrum, ne zanovjetajte bezze.Bezbjednost ispred svega, zar ne? Pozdrav!Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑13 avg 2025, 16:05I sta si sad pokazao s tom slikom? U cosku do mjesta gdje ce biti Manijaci je najobicnija tribina i najobicnije stolice. Bio sam, nemas mi sta pricat.Tuce11 je napisao/la: ↑13 avg 2025, 16:03Kako bola nije tačno? Je li u Želje neka spicijalna gdje su lože? A šta fali centralnoj, imaš bolji pregled!?Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑13 avg 2025, 15:55
Nije tacno to sto pises. Bio sam prosle godine, najobicnija tribina. Smeta im sto bi nas doslo jos stotinjak i sjelo tu u cosak ko prosle godine. Izofirali smo se jer smo slavili Boljevicev go za 1-2.
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.