FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
I da ne zaboravim, moram pohvaliti sudjenje koje je jos uvijek u domenu naucne fantastike za hohstaplere iz federalne lige. Suci su odsudili bez greske i skidam im kapu za odradjeni posao.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Ma bravo komsije.navalite odma u revansu öd prve minute uvalite im gol i privedite utakmicu kraju.
Jos jednom svaka cast
Jos jednom svaka cast
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Re: RE: Re: FK Radnički Lukavac
Hvala Zoom, cestitke jos jednomZoom088 je napisao/la:Prvo poluvrijeme smo igrali odlicno. Zbunili smo protivnika koji nas je, cini mi se, potcijenio i u potpunosti kontrolisali igru. Oni su pokusavali sa 30 m nesto preko Hasanhodzica, ali nisu uspjeli postici pogodak. Mi smo imali nekoliko prilika koje su bile plod izradjenih akcija, a jednu je pogotkom krunisao Dzafic.sodaacm je napisao/la:Zanimljiv rezultat ,cestitke , Zoom impresije?
U drugom poluvremenu smo se uglavnom branili a zahvaljujuci prisebnosti Nikolica nasa mreza je ostala netaknuta.
U zadnjoj minuti sudijske nadoknade mat u 3 poteza - Joge zaustavlja napad Travnika, salje loptu do Elke koji uposljava Junuzovica, a ovaj prolazi i sa 10ak metara rezonantnim udarcem pogadja za 0-2.
Sutra u 16.00 na TV Lukavac ce biti emitovan snimak utakmice, a ja cu pokusati da napravim sazetak u toku dana.
- LukavacLive
- Kontakt:
Upravo s tekme, danas nas je puno izvukao golman Nikolić, sve pohvale za njega...Prvo poluvrijeme smo bili extra, drugo smo pusustali, ali na kraju Junuzović ulazi i daje go...Kritika na Suljića (bolje da je ubacio Junuzovića mjesto njega) koji nije mogao ni jednu loptu stić mislim nije se trudio da je stigne a kamoli šta drugo...
-
- Kontakt:
Čestitke momcima na igri danas.
danas u travniku igrac utakmice golman nikolic. zasluzena pobjeda imali smo i srece ali sreca prati hrabre. momci su korektno odigrali. osjeti se pomak u odnosu na par zadnjih utakmica npr. kod konjhodzica i terzica. i najgori igrac na utakmici je bio iz nasih redova. necu ga imenovati ali ko god je bio na utakmici zna o kome se radi. teren u travniku je old traford za nas josik. sudjenje i domacini prilicno korektni. nek tako bude i u revansu. cestitke radnickom na pobjedi i nadamo se da ce se ovaj pobjedonosni niz nastaviti.
-
- Kontakt:
Fin doček Siouxa, zaslužili su to.
Cestitke na prolazu
čestitka za pobjedu.
posto ja pratim malo vise nego ostali desavanja na balkanu i naravno samim tim znam vise od ostalih,eh tako isto pratim fudbal na balkanu pa znam malo vise od vas desavanja koja ne budu na naslovnicama kurira,tanjuga,blica,zurnala,sporta,sportskih novosti,sportsport.ba,klix itd itd,te raznih rugih medija,zelim da napisem kako je jedino radnicki lukavac docekan od strane svojih navijaca nakon vjerovali ili ne prve uktamice osmine finala kupa.da objasnim.tek se odigrala prva utakmica,protiv nekog travnika(da nije ive andrica ne bi se znalo za tu varos) i ogromna podrska.pitam sebe i vas u bosni i na balkanu da li je ikada u istoriji nekog natjecanja unutar drzave u tek prvom dijelu takmicenja neka ekipa bila docekana od strane svojih navijaca.da pojasnim sta bi se desilo sinoc da je recimo travnik dobio,slavija,gracanica,kakanj itd itd bi li bilo sta osim skromne vecerice u nekom lokalnom restorancicu.eh pa to vam je lukavac,to vam je neprevazidjeni stil,to vam je avangarda,renesansa.to vam je beograd 90-tih,amsterdam 2000-ih,pariz trenutno,london juce,to vam je ukratko techno scena berlina.hvala.mea sellam.ko ne zna sta znaci mea sellam nek pita.bujrum
i opet nam sudi kazlagic mirza.subhanallah.nemate pojma koliko puta nam je ovaj covjek dijelio pravdu na ovaj nacin ili onaj,kao posmatrac,delegat,gl.sudac,kontrolor,pomocni.la ilahe illallah
agalo je napisao/la:posto ja pratim malo vise nego ostali desavanja na balkanu i naravno samim tim znam vise od ostalih,eh tako isto pratim fudbal na balkanu pa znam malo vise od vas desavanja koja ne budu na naslovnicama kurira,tanjuga,blica,zurnala,sporta,sportskih novosti,sportsport.ba,klix itd itd,te raznih rugih medija,zelim da napisem kako je jedino radnicki lukavac docekan od strane svojih navijaca nakon vjerovali ili ne prve uktamice osmine finala kupa.da objasnim.tek se odigrala prva utakmica,protiv nekog travnika(da nije ive andrica ne bi se znalo za tu varos) i ogromna podrska.pitam sebe i vas u bosni i na balkanu da li je ikada u istoriji nekog natjecanja unutar drzave u tek prvom dijelu takmicenja neka ekipa bila docekana od strane svojih navijaca.da pojasnim sta bi se desilo sinoc da je recimo travnik dobio,slavija,gracanica,kakanj itd itd bi li bilo sta osim skromne vecerice u nekom lokalnom restorancicu.eh pa to vam je lukavac,to vam je neprevazidjeni stil,to vam je avangarda,renesansa.to vam je beograd 90-tih,amsterdam 2000-ih,pariz trenutno,london juce,to vam je ukratko techno scena berlina.hvala.mea sellam.ko ne zna sta znaci mea sellam nek pita.bujrum

agalo je napisao/la:posto ja pratim malo vise nego ostali desavanja na balkanu i naravno samim tim znam vise od ostalih,eh tako isto pratim fudbal na balkanu pa znam malo vise od vas desavanja koja ne budu na naslovnicama kurira,tanjuga,blica,zurnala,sporta,sportskih novosti,sportsport.ba,klix itd itd,te raznih rugih medija,zelim da napisem kako je jedino radnicki lukavac docekan od strane svojih navijaca nakon vjerovali ili ne prve uktamice osmine finala kupa.da objasnim.tek se odigrala prva utakmica,protiv nekog travnika(da nije ive andrica ne bi se znalo za tu varos) i ogromna podrska.pitam sebe i vas u bosni i na balkanu da li je ikada u istoriji nekog natjecanja unutar drzave u tek prvom dijelu takmicenja neka ekipa bila docekana od strane svojih navijaca.da pojasnim sta bi se desilo sinoc da je recimo travnik dobio,slavija,gracanica,kakanj itd itd bi li bilo sta osim skromne vecerice u nekom lokalnom restorancicu.eh pa to vam je lukavac,to vam je neprevazidjeni stil,to vam je avangarda,renesansa.to vam je beograd 90-tih,amsterdam 2000-ih,pariz trenutno,london juce,to vam je ukratko techno scena berlina.hvala.mea sellam.ko ne zna sta znaci mea sellam nek pita.bujrum

Luj XIV, Sulejman Veličanstveni, AGA Neprevaziđeni!!

ja sam prasina,ja pricam za lukavac.ja sam samo lukavac,nista vise.
[youtube][/youtube]
-
- Kontakt:
Pravi lukavcani su obrazovani skolovani i nadasve kulturni. Pravi lukavcan ne bi sebi dozvolio ni u sali da napise ovako nesto za vezirski grad koji je bio i prestolnica nase drzave. Da bi bio duhovit moras bit inteligentan
Komsiluk, cestitam na pobjedi i vjerovatnom prolazu u 1/4.
tuzlanska Sloboda
-
- Interni moderator
- Kontakt:
znaci,agalo je napisao/la:posto ja pratim malo vise nego ostali desavanja na balkanu i naravno samim tim znam vise od ostalih,eh tako isto pratim fudbal na balkanu pa znam malo vise od vas desavanja koja ne budu na naslovnicama kurira,tanjuga,blica,zurnala,sporta,sportskih novosti,sportsport.ba,klix itd itd,te raznih rugih medija,zelim da napisem kako je jedino radnicki lukavac docekan od strane svojih navijaca nakon vjerovali ili ne prve uktamice osmine finala kupa.da objasnim.tek se odigrala prva utakmica,protiv nekog travnika(da nije ive andrica ne bi se znalo za tu varos) i ogromna podrska.pitam sebe i vas u bosni i na balkanu da li je ikada u istoriji nekog natjecanja unutar drzave u tek prvom dijelu takmicenja neka ekipa bila docekana od strane svojih navijaca.da pojasnim sta bi se desilo sinoc da je recimo travnik dobio,slavija,gracanica,kakanj itd itd bi li bilo sta osim skromne vecerice u nekom lokalnom restorancicu.eh pa to vam je lukavac,to vam je neprevazidjeni stil,to vam je avangarda,renesansa.to vam je beograd 90-tih,amsterdam 2000-ih,pariz trenutno,london juce,to vam je ukratko techno scena berlina.hvala.mea sellam.ko ne zna sta znaci mea sellam nek pita.bujrum

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.