Sezona 98-99?A_d_0 je napisao/la:Pitanje za ove malo bolje poznavaoce kluba, koje je godine Totti imenovan za kapitena odnosno u kojoj sezoni?
AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
embrace the chaos
Ne znam ni ja jarane, pitam za tacnu informaciju ako neko zna.Denno je napisao/la:Sezona 98-99?A_d_0 je napisao/la:Pitanje za ove malo bolje poznavaoce kluba, koje je godine Totti imenovan za kapitena odnosno u kojoj sezoni?
Jeste. Sezonu 98-99 je postao kapiten, traku je naslijedio od Aldaira.
embrace the chaos
Benatiu jos uvijek niko nije kupio. novinari samo naklapaju sta se desava a niko nema pojma sta stvarno Sabatini kuha.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Ma proslijedite ga nama, i mirna Bosna, jak igrac, i mnogo bi se usrecili da ga dovedemo 

FC Bayern !!!!!
Posljednja ponuda Bajerna je 26 miliona i Saciri za Benatiju,ja bih ovo hladno prihvatio.
Mada je vjerovatno i ovo suplja,ne bi me cudilo

Mada je vjerovatno i ovo suplja,ne bi me cudilo

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Bayern nudi 30 mil, Gotzea i 5 mil bonusa.Valjda je ovo dovoljno za Benatiu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Naravno da nije, pokradene porezne pare treba da vrijede 50 cents on a dollar.Saurman je napisao/la:Bayern nudi 30 mil, Gotzea i 5 mil bonusa.Valjda je ovo dovoljno za Benatiu.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Prvo ti prestani brojati imaginarne titule pa ćemo pričati.Sissoko je napisao/la:Naravno da nije, pokradene porezne pare treba da vrijede 50 cents on a dollar.Saurman je napisao/la:Bayern nudi 30 mil, Gotzea i 5 mil bonusa.Valjda je ovo dovoljno za Benatiu.
Romi ne treba nijedan Bayernov igrač, 40+mil i nosite ga. Za svotu 23-25mil koliko nudite morat ćete stopera potražit na drugom mjestu. J.ebeni Mangala je koštao 52mil, David Luiz 50 mil.Saurman je napisao/la:Bayern nudi 30 mil, Gotzea i 5 mil bonusa.Valjda je ovo dovoljno za Benatiu.
embrace the chaos
S tobom se ne prica tebe se ismijava sto se potvrdilo i zvanicnom titulom koju posjedujes, sve zbog stava deutchland uber ales.Saurman je napisao/la:Prvo ti prestani brojati imaginarne titule pa ćemo pričati.Sissoko je napisao/la:Naravno da nije, pokradene porezne pare treba da vrijede 50 cents on a dollar.Saurman je napisao/la:Bayern nudi 30 mil, Gotzea i 5 mil bonusa.Valjda je ovo dovoljno za Benatiu.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fakat mi nije jasno kako iko moze pominjat manju cifru od 40 mil, kad se uzme u obzir koliko je recimo PSG dao za chupu, a po meni je Mehdi kvalitetniji stoper
Il Club più titolato al mondo!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
S tim da je jedan otisao iz Chelseaja, a drugi bi trebao otici iz Rome. Jedan je otisao iz lige gdje svi zele otici, drugi iz lige koja u posljednje vrijeme ostaje bez pravih zvijezda koje su prije bile najzastupljenije upravo u Serie A. A, treba uzeti u obzir da je Benatia odigrao samo jednu sezonu u vecem klubu, tako da je i to svojevrsna kocnica kada su velike pare u pitanju. Po meni, Benatia je sigurniji od Luiza, ali razumljivo je da ce neko prije preplatiti Luiza nego Benatiu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- 10DelPiero
- Kontakt:
Marquinhos ode za 35 mil. a daleko manje je pokazao od Benatije, iz iste lige iz istog kluba. Ne vjerujem da su to zvainicne ponude a i da jesu razumljivo je da se da najmanja moguca pa se postepeno povecava pogotovo kad su u pitanju klubovi kao United ili Bayern koji ne zele da masno placaju igraca ako ne moraju.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Da li će biti šta na ovoj razmjeni Destro -> Torres. Bilo bi zanimljivo vidjeti Torresa u Romi
🔵⚪
To što Arapi preplaćuju svakog igrača kojeg dovedu ne znači da i Bayern treba pratiti taj trend.Benatia je dobar al' on nema minute iskustva igranja na najvišem niovu a tu mislim na CL, sa Romom nije osvojio ništa i sad tražiti 40 mil je suludo.Denno je napisao/la:Romi ne treba nijedan Bayernov igrač, 40+mil i nosite ga. Za svotu 23-25mil koliko nudite morat ćete stopera potražit na drugom mjestu. J.ebeni Mangala je koštao 52mil, David Luiz 50 mil.Saurman je napisao/la:Bayern nudi 30 mil, Gotzea i 5 mil bonusa.Valjda je ovo dovoljno za Benatiu.
Dobro reinkarnacijo ako ti tako kažeš.Sissoko je napisao/la: S tobom se ne prica tebe se ismijava sto se potvrdilo i zvanicnom titulom koju posjedujes, sve zbog stava deutchland uber ales.
Rojo je placen 20mil plus posudba Nanija ciju platu ce placati United. I onda za skoro iste pare Bayern zeli dovesti vrhunskog stopera. Ne ide al nikako.
Sent from my RM-976_1203 using Tapatalk
Sent from my RM-976_1203 using Tapatalk
Romi ne gori pod nogama, nema nikakve potrebe za prodajom. Najbolji stoper lige da ode za 20-30mil je smijesna cifra. Ipak Roma Benatiju drzi za m.uda, on ima jos 4 godine ugovora.
embrace the chaos
Pogrešno si ti razumio situaciju, Destro će doći u Chelsea ako Chelsea proda Toressa, a od toga nema ništa, niko se ne zanima za njega.0oo0 je napisao/la:Da li će biti šta na ovoj razmjeni Destro -> Torres. Bilo bi zanimljivo vidjeti Torresa u Romi
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
Ovako stoje stvari,znaci Celzi daje Romi Torresa na posudbu i 24 miliona za Destra.Sad da li ce to Roma prihvatiti vidjecemo.JFH9 je napisao/la:Pogrešno si ti razumio situaciju, Destro će doći u Chelsea ako Chelsea proda Toressa, a od toga nema ništa, niko se ne zanima za njega.0oo0 je napisao/la:Da li će biti šta na ovoj razmjeni Destro -> Torres. Bilo bi zanimljivo vidjeti Torresa u Romi
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.