3 dana ne pisem, samo citam. Nisu pustili Zenicu iz usta, samo treba sutiti kozoojebima koji su u raspadu a ne vjeruju
Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
- prisonbreak
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
ogavni čmoljo, izbrisani su svi postovi, napisao sam post minut nakon meča...Truhlo je napisao/la: ↑27 okt 2023, 18:55Nisu svi istiprisonbreak je napisao/la: ↑27 okt 2023, 18:54Svaka ti cast, jedini si bio protiv ove uprave i da se prodajete.
Bas si dosljedan![]()
![]()
Kako je kujica nestala nakon poraza, sakrio se pod mačkov rep, izašao nakon 7 dana, ni čestitao nije![]()
go.vno malo bijedno smrdljivo

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- prisonbreak
- Kontakt:
Isto tako vi nas spominjete.simonknows je napisao/la: ↑27 okt 2023, 18:56Pa hebem mu mater i vi ste nama protivnik pa ne pričamo toliko o tom modelu, de malo prokomentarišite raspad Zvijezde, Jedinstva, i to su vam protivnici.prisonbreak je napisao/la: ↑27 okt 2023, 18:32Mozda zato sto igramo u istom rangu, sto ste protivnik, sto se krvimo na temi. Milion i jedan razlog na tvoje pitanje.simonknows je napisao/la: ↑27 okt 2023, 18:30A opet, šta vas briga? Volite nas ili kompleks? Treće nema, a da nas volite sumnjam.
A dalje, koliko god da se krvimo, kao klib uopste vas ne mrzim.
A krvimo se na temi baš zato što nas stalno spominjete.
Samo mislite da ne spominjete, x puta je ovdje rasprava zapoceta sa vase strane.
Potvrdi covjeku slobodno, nista ti nece biti

Baš mraka ona seljačka, ali logično je to, tamo gospode NIKAD nije biloSkver je napisao/la: ↑27 okt 2023, 18:55Ma ljudi informisani, yebes Mosad.....vece mrake ja u zivotu nisam "sreo" a niti "kontatirao" kao sa ovim ovima ovdje na forumu.....pa ljudi opsjednuti Slobodom, finansijama, trenerom, igracima Slobode....ovo je za izucavanje.antisisoja1919 je napisao/la: ↑27 okt 2023, 18:46Mozda sto sam u kontaktu sa par igraca kako iz prosle, tako i iz ove garniture.prisonbreak je napisao/la: ↑27 okt 2023, 18:43Evo objasni mi kako znas![]()
![]()
Nemoguce objasniti, jer marke niste uplatili od januara.![]()
Nemoguce da je takva slucajnost da su samo njima uplacivali a ostalim ne.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Nema para, ale, nema para, ale, nema para, ale raspale se fukare...
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
- prisonbreak
- Kontakt:
Mraka smo seljacka jer kazemo da imaju dugovanja
Jako smo bezobrazni
Ne mogu da vjerujem koliko vas boli poraz

Jako smo bezobrazni

Ne mogu da vjerujem koliko vas boli poraz

ma nemoj se uzrujavati oko moje ,vrijeme ce sve pokazat,samo se ne spustat na neke ljakanske manire ,fino gospodski i pobjede i poraze podnositi i opet kazem fina je raya iz tuzle ,znam ih jos od 1986 otprikike imali bas lijepo disko cini mi se zvao se pelikan ,a lijep kafic im bio papagaj ,stvarno gotivna raya bila ,sad ne znam al se nadam dalice na tu generaciju momaka,a i devojakaprisonbreak je napisao/la: ↑27 okt 2023, 18:573 dana ne pisem, samo citam. Nisu pustili Zenicu iz usta, samo treba sutiti kozoojebima koji su u raspadu a ne vjeruju
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
Poserem ti se na lobanju pješčanu seljačkuSky9 je napisao/la: ↑27 okt 2023, 18:58ogavni čmoljo, izbrisani su svi postovi, napisao sam post minut nakon meča...Truhlo je napisao/la: ↑27 okt 2023, 18:55Nisu svi istiprisonbreak je napisao/la: ↑27 okt 2023, 18:54
Svaka ti cast, jedini si bio protiv ove uprave i da se prodajete.
Bas si dosljedan![]()
![]()
Kako je kujica nestala nakon poraza, sakrio se pod mačkov rep, izašao nakon 7 dana, ni čestitao nije![]()
go.vno malo bijedno smrdljivo![]()

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Ma boli me kur.čina što ste nas dobili. Poraz ko poraz, bilo i bit će ih.
Meni je najveći merak bio vidjeti vas kako slavite, kao da smo da ste Real Madrid dobili. Pardon vi ste Real Madrid

Meni je najveći merak bio vidjeti vas kako slavite, kao da smo da ste Real Madrid dobili. Pardon vi ste Real Madrid
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

E gnjidice mala zenićka...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- prisonbreak
- Kontakt:
Nebitan poraz, igraci poslije plakali 

aymo malo smirit nepotrebne tenzije
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Jer je u zadnjoj sekundi, nije nelogično da će onaj ko onako pogriješi i zaplakati. Nije sigurno plakao jer je izgubio od pikaćua.
Mi vas uvijek doživljavamo kao manjeg i mlađeg, retardiranog bracu.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
-
- Kontakt:
Evo, nismo uplatili doprinose ne 6 nego 12 mjeseci. Kasne ne 2 nego 5 plata, iako smo za njih uzimali iz reprograma to je Senad odlučio za renoviranje vikendice usmjeriti. Igrači su razočarani nakon poraza u Zenici i tako poljuljani vjerujem da će još do kraja polusezone ispustiti prvo mjesto. Nala je povukao neke kamate i sada traži 4 miliona! Iz UO se povukao jedan čovjek jer je svjestan da ćemo se do kraja grčevito boriti za opstanak, a onda ostati bez svake licence i najvjerovatnije bankrotirati. Na sve to, Fukare nezadovoljne jer nema para ni za njih, a Tušanj nam uveo kiriju.
Je l' može sad da nas popustite i ne smarate, što bi narod rekao, da nam se skinete?
Je l' može sad da nas popustite i ne smarate, što bi narod rekao, da nam se skinete?
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
tako priznaj da ste **** i ja vas popustamsimonknows je napisao/la: ↑27 okt 2023, 19:10Evo, nismo uplatili doprinose ne 6 nego 12 mjeseci. Kasne ne 2 nego 5 plata, iako smo za njih uzimali iz reprograma to je Senad odlučio za renoviranje vikendice usmjeriti. Igrači su razočarani nakon poraza u Zenici i tako poljuljani vjerujem da će još do kraja polusezone ispustiti prvo mjesto. Nala je povukao neke kamate i sada traži 4 miliona! Iz UO se povukao jedan čovjek jer je svjestan da ćemo se do kraja grčevito boriti za opstanak, a onda ostati bez svake licence i najvjerovatnije bankrotirati. Na sve to, Fukare nezadovoljne jer nema para ni za njih, a Tušanj nam uveo kiriju.
Kakva bolan Zenica i Celik, u bivsoj drzavi su bili niko i nista, sad su jos vise potonuli pa se uhvatili Slobode ko davljenici nebil se i mi udavili zajedno sa njima.....Sky9 je napisao/la: ↑27 okt 2023, 18:59Baš mraka ona seljačka, ali logično je to, tamo gospode NIKAD nije biloSkver je napisao/la: ↑27 okt 2023, 18:55Ma ljudi informisani, yebes Mosad.....vece mrake ja u zivotu nisam "sreo" a niti "kontatirao" kao sa ovim ovima ovdje na forumu.....pa ljudi opsjednuti Slobodom, finansijama, trenerom, igracima Slobode....ovo je za izucavanje.antisisoja1919 je napisao/la: ↑27 okt 2023, 18:46
Mozda sto sam u kontaktu sa par igraca kako iz prosle, tako i iz ove garniture.
Nemoguce da je takva slucajnost da su samo njima uplacivali a ostalim ne.![]()
🔴⚫️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.