Postao/la borcev_navijac » 25 apr 2010, 23:48
ono sto impresionira je zaista da se ekipa ne predaje do posljednjeg sudijskog zvizduka.
Vidjelo se koliko momci žele i ginuli su na terenu, posebno drugo poluvrijeme mada smo i u prvom bili dominantni ( prvo su usli kako cemo lako cemo valjda im je onda maric odrzao lekciju na poluvremenu) .
Ne mogu da dodjem sebi od vecerasnje utakmice, evo prolso je vec vise od dva sata, jos sabiram utiske.
Pa jel moguce da toliko nece u go, pa ja ne znam, nema im se sta prigovoriti, sanse su su samo redale, travnik se nije vidio, ja sam makar imao osjecaj da je samo jedna ekipa na terenu, al nece u go pa nece, pa sta je to veceras bilo.
Pa cak i je leo dvije sanse imao sa 6 do 7 metara, i on sutne preko gola, ejjj leo stoper, al ne zna nogom i dzaba.
Probijali smo ih gdje god smo uboli al jedino golmana nikako probiti ( izuzetan golman je bio travnika sto jest jest)
A samo da je u prvom poluvremenu usla ona mrttvo mrtva sansa vukelje, ejujj cvovjek sam na petercu prazan gol on na idealnom centarsutu nisko glavom i pored gola.
Ma ko bi nabrojao sve te prilike danas, i onda jedan penal odluci uffffff
TREĆI PUT ČASTIMO !