FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

SamoZeljo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SamoZeljo » 07 apr 2014, 19:57

Virtu4l je napisao/la:Pih, džaba sam pravio ovaj plakat za film...
Kad pravis plakate o FK Sarajevo, nikad ne stavljaj trenere i igrace. Kod njih je to pola sezone ili u vrh glave jedna sezona i gotovo.

P.S. Mozda su ga igraci namjerno bojkotovali. ;)

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 07 apr 2014, 20:01

SamoZeljo je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Pih, džaba sam pravio ovaj plakat za film...
Kad pravis plakate o FK Sarajevo, nikad ne stavljaj trenere i igrace. Kod njih je to pola sezone ili u vrh glave jedna sezona i gotovo.

P.S. Mozda su ga igraci namjerno bojkotovali. ;)
haha tjesi se da su tu po pola sezone,inace palamudite kao i uvijek,cekajte sansu da provocirate jer necete puno tih sansi imat,sto se tice vasih kokuza price su vec pocele,cekajte samo da se Amar zakaci sa ovom manjinom sto je na njegovoj strani pa da vas sve posalje u PM

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 07 apr 2014, 20:03

hilmo je napisao/la:
amypitar je napisao/la: Pritisk ce biti sve do momenta dok titule ne dođe na Kosevo.Svi segmenti u klubu osim tog sportskog su ispunjeni.Sad ce sva paznja biti usmjerena u formiranje jednog jakog igrakog kadra ,koji bi uz postojeci igracki kadar (Bilbija,Stojcev,Cimorot,Kovacevic,Radovac Handzic,Delac ?,Travancic,Dupovac,Velkovski,Kouadio,Jajalo ?,te prva pojacanja Duljevic,Hebibovic) to bi bilo 14 igraca koji ce ciniti okosnicu tima.Svi oni osim Stojceva imaju manje od 25 godina, te ugovore od 2-3 godine,osim igraca sa upitnikom koji su na posudbi(mada mislim da ce obojica ostati na Kosevu).Znaci imamo igrace koji su vec jedno sezonu vise zajedno,normalno bice jos bolje uigrani ,uz jos par ciljanih pojacanja ima cemo razlog za optimizam.Znaci nece biti nekih velikih igrackih promjena,osim onih koji ce otici jer nisu zadovljili struku.Ono sto nam je nekad bio problem okosnica time ostaje ,uz par pojacanja koja mogu samo donjeti jedan veci kvalitet u ekipi.
Sad sve snage treba okrenuti kupu i Evropi,a kasnije analiza ucinka i pripreme ekipe, za slijedecu sezonu.
Za Duljevica ne mozemo reci da je pojacanje, jer lik ne igra nikako od pocetka polusezone ili je igrao jako malo, isti slucaj sa Bilbijom, a za ovog Hebibovica ne znam, ni kako ni koliko igra.
Treba razluciti sta je pojacanje, pojacanje je kad odes u Banja Luku i platis 200 000 Eura i dovedes Grahovca, ili odes kod komsija iskesiras pola miliona i dovedes Stanica e to su pojacanja a nekakvi likovi koji u sest mjeseci odigraju par minuta...(bez ljutnje, igrace sam odabrao onako oni koji su mene dojmili). Ovo sve sto je dolazilo i sto ce dolaziti su samo prinove, to trebamo znati, i njima treba vise vremena da dodju sebi. :salut:
:lol: :lol: ti me zabrinjavas svaki put,ja cu ti reci Duljevic je za Zeljine krilne igrace i nase Mesi blago receno,ko ga je ikad gledao to moze potvrditi

blavor
Kontakt:

Post Postao/la blavor » 07 apr 2014, 20:09

Pa Duljevića već četiri godine Gracić pokušava utušit bilo kome u bilo kakvu ligu za bilo kakve pare i ne može, nećete valjda sad od njega praviti novog Bilbiju, al dobro hajd nek se ima na šta ložit narednih mjeseci, pa se poslije može prebacit na nekog drugog, bit će vazda novajlija i pojačanja :)

Niko više ne piše o ovoj sezoni, sad je glavna tema dolazak Duljevića iz Olimpica, i Hebibovića iz Veleža, prejako baš, al fakat nikad nije dosadno :)

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 07 apr 2014, 20:12

ultrahell24 je napisao/la:
PL BiH -1 je napisao/la:Jarni ima ugovor na koliko?

Zao mi Ace.
cudo ti neznas,tebi je Dino kucni prijatelj :lol: Kad znas info koliko je Tan dao,i da Tan nije preuzeo kjlub vec da Dino laze ovaj info je za tebe sitnica
Dino je supak znaci nisam jaran sa njim. Brat mladji je sa njim u skolu isao i vise sam puta govorio da mi je kod matere kuci bio vise puta nego ti na ovome forumu. A cuo sam da je ugovor na 2 godine. Samo sam htio da se potvrdi jer valja to odplatiti covjeku kad mu se da otkaz.

Kako mi je drago sto se jedes. Ti bi sad sve oko sebe poubijao ali ne mozes nemas kila :lol:

:salut:

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 07 apr 2014, 20:14

blavor je napisao/la:Pa Duljevića već četiri godine Gracić pokušava utušit bilo kome u bilo kakvu ligu za bilo kakve pare i ne može, nećete valjda sad od njega praviti novog Bilbiju, al dobro hajd nek se ima na šta ložit narednih mjeseci, pa se poslije može prebacit na nekog drugog, bit će vazda novajlija i pojačanja :)

Niko više ne piše o ovoj sezoni, sad je glavna tema dolazak Duljevića iz Olimpica, i Hebibovića iz Veleža, prejako baš, al fakat nikad nije dosadno :)
ma ja ba upravu si Stojceva nije Osim trazio,Duljevic aisto Osim nije zelio da dovede,da ti ja kazem mislio ga je dovest al se lik nasmijao kad su mu vasi jadovi ponudili uslove,vi boljeg igraca od Duljevica i Bilbije nemate,cast Hodzicu al on nije vas igrac,polako samo sve ce na svoje doci,nisam fudbalski amater da ocekujem za 2 mjeseca neku strasnu igru,znam samo da su vasi igraci odron al polako samo nije ova polusezona kraj svijeta,ima i evropa,pa ima i pocetak sljedece sezone,vazno je da ste zajahali na ovoj temi i da vasm se tolerise,i da ste na vasoj mirni,jer cim se nesto napise dodju vasi dezurni forumasi da kukaju kako je forum unisten,kako smo balavci,kako nije normalno vise sta se pise itd vazno je da su pojacanja Bogdanovic i Dedic :lol: Uglavnom presudicemo vam na Grbavici tako da ste pusa na svim frontovima ove sezone

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 07 apr 2014, 20:16

blavor je napisao/la:Pa Duljevića već četiri godine Gracić pokušava utušit bilo kome u bilo kakvu ligu za bilo kakve pare i ne može, nećete valjda sad od njega praviti novog Bilbiju, al dobro hajd nek se ima na šta ložit narednih mjeseci, pa se poslije može prebacit na nekog drugog, bit će vazda novajlija i pojačanja :)

Hebibovic je bolji od svih bekova koje trenutno imamo iako je na kosevu igrao krilo. A dulja ne moze biti kao bilbija nikako jer od njega se ne ocekuje da reseta mreze. Licno znam momka i gracic nije uspio da ga proda ne zato sto je dulja los vec sto je nijaz sve pare sto je ulozio htio na njgovom transferu da izvadi.
Mi nikada odustati necemo...

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 07 apr 2014, 20:17

PL BiH -1 je napisao/la:

Zao mi Ace.
cudo ti neznas,tebi je Dino kucni prijatelj :lol: Kad znas info koliko je Tan dao,i da Tan nije preuzeo kjlub vec da Dino laze ovaj info je za tebe sitnica
Dino je supak znaci nisam jaran sa njim. Brat mladji je sa njim u skolu isao i vise sam puta govorio da mi je kod matere kuci bio vise puta nego ti na ovome forumu. A cuo sam da je ugovor na 2 godine. Samo sam htio da se potvrdi jer valja to odplatiti covjeku kad mu se da otkaz.

Kako mi je drago sto se jedes. Ti bi sad sve oko sebe poubijao ali ne mozes nemas kila :lol:

kad bi se ja zbog takvih jeo ranio bi se odma :lol: :lol: Jel ti to Dino rekao bratu(bildeu) da je Tan ubleha i da nikad u Sarajevo nece doci :lol: Jel ti to razabu rekao da Dino dovodi Tana onako da sjedi da nam moral digne :lol: jesil ti onaj sto rece da se udaramo nogom ako Tan uzme klub,pa poslije kaze to je odron :lol: Ima da se ti jedes sljedeci derbi haha do neki dan govori Dino je fenomen,pa je sad debil,a tesko je zakljuciti zasto je on tebi debil,uglavnom jedan si od rijetkih sto to kaze,bice prije da si ti :lolno:

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 07 apr 2014, 20:20

10.Skoro je napisao/la:

Hebibovic je bolji od svih bekova koje trenutno imamo iako je na kosevu igrao krilo. A dulja ne moze biti kao bilbija nikako jer od njega se ne ocekuje da reseta mreze. Licno znam momka i gracic nije uspio da ga proda ne zato sto je dulja los vec sto je nijaz sve pare sto je ulozio htio na njgovom transferu da izvadi.
ma nek pricaju sve sto valja dovedemo,oni neke Bogdanovice dovode vidis da se jedu da im je krivo al tek je pocelo,samo sabura bice mnogo suza ovih stumfova uskoro kad Amar sidro digne,pa pocne da trazi svoje parice haha! Sta se njima pravdate bilo koga Sarajevo da dovede oni bi rekli da je odron,kao sto je prica za Gojaka bila,i za Tomica bi isto bilo,to je takva sorta ljudi,Dedici su pojacanja Duljevic je kloc i tacka

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 07 apr 2014, 20:22

PL BiH -1 je napisao/la:

Zao mi Ace.

nemas brige puna je kasa to je sica,cudo ti bratu il mami Dino nije rekao koliko cemo Jarniju platiti :lol:

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 07 apr 2014, 20:27

Bacelonafan ahahahaah ne igra kasa igraju Bilbija i Krste :zviz:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 07 apr 2014, 20:31

Ko zna na kraju krajeva koliko bi oni(uprava) bili donji u slucaju otkaza,isplatili se to davati ako shvatate sta hocu da kazem,covjek ima bogovsku platu zivi ko lord u hotelu gladi muda po vazdan,i na kraju dodje sa izjavom da on nezna vise sta da kaze igracima wtf :nedam:

Opet ja nisam za promjene tog tipa ovako u sred sezone izmedju dva kola,ali ako ce se sad mjenjati Dzeni svakako ostaviti ekipu,a opet kazem ko zna dali bi se Robertu moralo isplatiti nesto eventualno te plate koje bi dobio da odradi ugovor do kraja npr,i to mi pada na pamet,ako ce se desavati promjena Dzeno cisto iz razloga jel se nebi bauk pravio i nebi kretali od 0-le jel covjek zna cime ekipa barata i tako te neke stvari banalne koje bi eventualno vi trener morao u hodu rijesavati a to nije pametno u ovom trenutku...to je moje misljenje vezano za odlazak Roberta u ovome trenutku,a iskreno ja bi pustio da se odradi sezona. pa da se onda fino sjede za sto i podvuce crta kako sta,pruzit ruke i vidjeti koje je najbolje rijesenje

Sinoc im se "degenek" spremao ali su dobili info pa je pratnja radila, pa su ostali bez jezika i mirnije su spavali
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 07 apr 2014, 20:37

PL BiH -1 je napisao/la:Bacelonafan ahahahaah ne igra kasa igraju Bilbija i Krste :zviz:
Kakvih pokemona majko mila,i spamera ovdje ovo nije normalno

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 07 apr 2014, 20:40

PL BiH -1 je napisao/la:Bacelonafan ahahahaah ne igra kasa igraju Bilbija i Krste :zviz:
To je onaj forumas sto je rekao da je Zeljo, Barca za Sarajevo. :lol:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 07 apr 2014, 20:46

miky_hz je napisao/la:Ko zna na kraju krajeva koliko bi oni(uprava) bili donji u slucaju otkaza,isplatili se to davati ako shvatate sta hocu da kazem,covjek ima bogovsku platu zivi ko lord u hotelu gladi muda po vazdan,i na kraju dodje sa izjavom da on nezna vise sta da kaze igracima wtf :nedam:

Opet ja nisam za promjene tog tipa ovako u sred sezone izmedju dva kola,ali ako ce se sad mjenjati Dzeni svakako ostaviti ekipu,a opet kazem ko zna dali bi se Robertu moralo isplatiti nesto eventualno te plate koje bi dobio da odradi ugovor do kraja npr,i to mi pada na pamet,ako ce se desavati promjena Dzeno cisto iz razloga jel se nebi bauk pravio i nebi kretali od 0-le jel covjek zna cime ekipa barata i tako te neke stvari banalne koje bi eventualno vi trener morao u hodu rijesavati a to nije pametno u ovom trenutku...to je moje misljenje vezano za odlazak Roberta u ovome trenutku,a iskreno ja bi pustio da se odradi sezona. pa da se onda fino sjede za sto i podvuce crta kako sta,pruzit ruke i vidjeti koje je najbolje rijesenje

Sinoc im se "degenek" spremao ali su dobili info pa je pratnja radila, pa su ostali bez jezika i mirnije su spavali
Nemoj da mislis da zakuhavam ali Dzeno i vodi sve treninge i sve je ovo njegovo koliko i Robertovo. Covjek koji trenira tri Zeljina prvotimca (jedan je Hodzic) privatno je u strucnom stabu FKS. I on po carsiji prica da Jarni pojma nema da sve Dzeno vodi. On po carsiji prica da je Dzeno od pocetka trebao voditi. Da nisam bio u Hrvatskoj pocetkom godine ne bih mu vjerovao. Ali mi je tamo receno da Jarni ustvari ne zna mnogo sto se tice trenerskog posla ali da ga ljudi vole, gospodin je i sa svima je u super odnosima.

Bila je jedna vasa legenda kandidat za trenera koja bi 100% uzela titulu ma koji 100 milion % ali autor knjige napadacki nogomet je insistirao na Robertu.

Moze Robert otici ali dok je Adbulaha vas samo moze zadesiti sudbina klubova u kojima je on prije bio.

Niko vam rijeci ne bi rekao da niste sviju podcjenivali i ismijavali kad ste dobili kusur od Tanovog sopinga. Ali Abdulah je poletio da kaze da ce slaviti titulu na Grbavici. Sami ste sebi sa kvalitetnim igracima skocili u stomak. I citam vase komentare kaze dok se uigra tim. Nema se tu sta uigravati vise ni davljenici nemaju strah prema vama. A imam osjecaj da ste sutili da bi sad vec bili na prvom mijestu. Da ste sviju drzali u neizvjesnosti i sve zbunili veom tajne ekipe poput Rudara bi skidale gace pred vama, ovako dali ste svima povoda da se prema vama drugacije ponasaju.

Jos nesto kad god je opanak u vasem klubu vodio glavnu rijec niste imali uspjehe kad god ste imali normalne ljude imali ste rezultate. Ko god misli da Abdulah nije opanak neka pogleda onaj video kad psuje na sudiju i igrace.

P.S. bacelofan ti se tjesi punom kasom, prozivaj i misli da ce ti se sutiti. Ali ti znas kako ti je kad citas vijesti i gledas utakmice.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 apr 2014, 20:48

U ovome svemu najljepse je vidjeti da apsolutni svi vode brigu o FKS i da redovno pisu o nama.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 07 apr 2014, 20:51

Sabinho je napisao/la:U ovome svemu najljepse je vidjeti da apsolutni svi vode brigu o FKS i da redovno pisu o nama.
A ne,ne...ne apsolutno svi ...a da svi citamo,to da,jbg kad je kod vas zanimljivo,sta da se radi
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 07 apr 2014, 20:52

Sabinho je napisao/la:U ovome svemu najljepse je vidjeti da apsolutni svi vode brigu o FKS i da redovno pisu o nama.
Je li to zabranjeno pisati o vama? Kad Zametica pise onda moze?

Treba vam krv piti provocirali ste, jedan od vas rece da cete sve do kraja pobjediti. Jedan rece kad je Jarni dosao da ce te se prosetati. A sad Bacelofan pise na ovoj temi kako ce Amar otici.

I de mi recite posto je covjek iz vaseg kluba potegao pitanje sta bi sa objavljenim ratom?

Evo malo konkretno da se prica da se ne provocira. I ja bih volio da se rijesi stimanje, kupovina sudija. Dokle je sa tim?

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 07 apr 2014, 20:52

evo ovaj opet poceo da palamudi da sve zna,smijesan si lik pojma ti nemas o Sarajevo,sve zna o Jarniju on je zlo,pa onda Ibrakovic je zlo,a prije njih Dino,i povedi tog barselonafana kuci ako ti je toliko drag,o cemu likovi pisu na ovoj temi nije moguce,o nekom barselona fanu na temi Sarajeva ovo nije normalno

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 apr 2014, 20:53

boccaccio je napisao/la:
A ne,ne...ne apsolutno svi ...a da svi citamo,to da,jbg kad je kod vas zanimljivo,sta da se radi
Kad je Siroki deklasirao Zelju na Grbavici pisao sam i na vasoj i nasoj temi da se navijaci FKS ne smiju tudjoj nesreci, isto bih porucio i vama u ovoj situaciji. Vrijeme svasta donese.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, bvsic, keli, OsmanhodzicBuco, Vanja8 i 69 gostiju.