Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

harry_90
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la harry_90 » 08 mar 2014, 17:46

Galatasaray 2/1

krajnje je vrijeme da ovo dodje..pratim ih vec dosta i nikako da nastele..na 15 km isprobano..

Barca me obara na tiketu od 57 maraka..zalosno :roll:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 08 mar 2014, 17:51

siroki zadar 144.5 manje

borba za opstanak,jako bitna utakmica i jednim i drugim..prosle sedmice zadar - cibona igrali 59 53,odavno nisam gledao losiju utakmicu..zadar pobijedio sa 25% iz igre..trebalo bi ostati ispod

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 08 mar 2014, 18:10

Nurnberg-Werder over 3.5 2.65

Nurnberg-Werder over 1.5 1.pol 2.50

zadnja 3-3 završila, domaćin na zadnje dvije išao 3+ a gosti već tri nisu išli na 3+, nadam se da ispoštuju

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 08 mar 2014, 19:22

Košarka: Hrvatska

Kvarner - Jolly / 2 @2.60

Čitam na netu da je Jolly iz ukrajine doveo odličnog igrača (Terry Smith) i da bi trebao večeras prvi put nastupiti u Šibenskom dresu. Gledam sad na you tube klipove od dotičnog (valjda je to on) i momak stvarno ima nekog pojma o košarci. Čini se kao netko tko može donijeti prevagu u utakmici. Ovaj pik na goste mi se sviđa i zbog statistike. Obe momčadi su "li-la".. Omjer pobjeda i poraza im je 9-6. Što se međusobnih omjera tiče, igrali su samo jednom i Jolly je slavio. Mislim da opet mogu do trijumfa, svakako value bet.

Za sutra se javim ako dobijem kakvu informaciju uvezi Alkara, iz prve ruke je.. Već sam vam par puta predlagao i prolazile su kvote preko 2, možda nam se opet posreći :)
U desetom selu živi Antuntun!

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 08 mar 2014, 19:42

dan nekako nit smrdi nit miriši, krene dobro pa stane i tako, no da vidimo kako će završiti, hoće li zasmrdjeti ili zamirišati...

Asvel-Nanterre 1.pol. 2 2.80

mislim da će gosti uzeti ovo, ali igram single samo prvo pol. jer očekujem da gosti bolje uđu u utakmicu, da ne bi bilo pada u nastavku zbog umora ma da mislim da neće pa ću probati i sa 2/2 3.70

sretno svima večeras neka novčeki legnu gdje treba ;)

Brezovac
Kontakt:

Post Postao/la Brezovac » 08 mar 2014, 20:54

zgmiky je napisao/la:dan nekako nit smrdi nit miriši, krene dobro pa stane i tako, no da vidimo kako će završiti, hoće li zasmrdjeti ili zamirišati...

Asvel-Nanterre 1.pol. 2 2.80

mislim da će gosti uzeti ovo, ali igram single samo prvo pol. jer očekujem da gosti bolje uđu u utakmicu, da ne bi bilo pada u nastavku zbog umora ma da mislim da neće pa ću probati i sa 2/2 3.70

sretno svima večeras neka novčeki legnu gdje treba ;)
Bravo majstore..na jedvite jade al je proslo :D

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 08 mar 2014, 21:59

Consigliere je napisao/la:Chelsea- Tottenham (SP) 1 1.85 - Jedna od kljucnih utakmica Chelsea na putu ka tituli, i jedna od onih koje se ne smiju gubiti. Tottenham je dobra ekipa ali ipak se radi o duelu Mourinho vs Sherwood :roll:

Cardiff- Fulham gdg 1.35
- Cardiff je, po meni, naslabija ekipa lige i vjerovatni putnik u Championship. Ovaj eksperimet sa Solsjskjerom je ocigledno bio promasaj. S druge strane, Fulham je doveo dobrog trenera i velikom motivatora Magatha i blize je opstanku sigurno.

Palace- Southampton gdg 1.25
- Palace vjerovatno ostaje u ligi, prije svega zahvaljujuci Pulisu, strucnjaku za opstanke :mrgreen: Soton je jedna od atraktivnijih ekipa lige, gol mogu dati bas svima, zasto ne i Palaceu

Gladbach- Augsburg 1x 1.30 - dopizdio mi je vise Augsburg i njihova sezona, nece danas uzeti Gladbach (valjda)

HSV- Frankfurt ddg 1.20
- HSV ovo ne smije izgubiti, popravili su se poprilicno po Slomkom, mogu do jednog gola

Stuttgart- Brauschweig gdg 1.45 -
vidio sam danas kec na Stuttgartu na milion tiketa. Ovo je klasicno tjeranje inata. :mrgreen:

Kvota 7.06
Yebem vam pleme nesposobno :roll: :x 1:0 u petoj minuti i sto prilika za 2:0 :roll:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 08 mar 2014, 22:43

K.Irving 23,5 OVER

Ova utakmica ne bi trebala otici u BO tako da ce imati svoju punu minutazu, NY igra ocajnu odbranu a to se posebno odnosi na poziciju playa. Irving je u odlicnoj formi, nakon 5 utakmica gdje je imao 20 plus malo je podbacio protiv bobcatsa. Vjerovatno ce ga i njegovi forsirati jer ga cuva Felton, dovoljno je reci da NY poslije Lakersa prima najvise poena sa ove pozicije

J.Teague 18,5 UNDER

Millsap se vratio i to se odmah primjetilo u prosloj tekmi, teague je za 29 minuta uzeo samo 9 suteva i zavrsio i sa isto toliko poena. Iako clippersi primaju dosta poena Paul veceras ne bi trebao imati vecih problema sa Teagueom jer ionako nije neki igrac.

T.Parker 18,5 UNDER

U zadnjih 6 partija isao je over samo jednom. BO je veceras skoro izvjestan posebno ako Oladipo ne bude igrao. Protiv Miamia je odlicno igrao a opet na kraju je isao u under. Veceras vjerovatno malo manja minutaza i vise sanse za Millsa koji bi veceras trebao dobiti barem 25 minuta.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 08 mar 2014, 22:46

mirzatele je napisao/la:siroki zadar 144.5 manje

borba za opstanak,jako bitna utakmica i jednim i drugim..prosle sedmice zadar - cibona igrali 59 53,odavno nisam gledao losiju utakmicu..zadar pobijedio sa 25% iz igre..trebalo bi ostati ispod

130

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 08 mar 2014, 22:59

BURKS (15,5) - VISE
Philadelphiju svaka ekipa redovno puni a igraci cesto popravljaju statistiku upravo protiv njih.Igrali su jednom ove sezone Burks je ubacio 26 poena...

TEAGUE (18,5) - MANJE
Glavni razlog za ovaj par je povratak Millsapa na parkete poslije ozljede.Također, cuvat ce ga Paul koji je poznat kao jako dobar defanzivac a gostima ne gine ni blowout...

RAONIC - VASSELIN (+4,5) - h2
Raonic se vraca na terene nakon pretrpljene ozljede, a nije igrao jos od Australian Opena.Vasselin je solidan ove sezone i ocekujem da drzi ovaj mec u neizvjesnosti..

NADAL - STEPANEK (+5,5) - h1
Nadal je trenutno najbolji tenisac na svijetu a protivnik mu je Stepanek kojemu su najbolji dana daleko iza njega.Najbolji je u dublovima, gdje je redovan finalist i osvajac ali mislim da protiv Spanjolca nema sta traziti...

kvota : 7,01

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 09 mar 2014, 00:14

La Klipersi vs Atlanta

Granica na domacina 118,5 poena...
Atlanta je ove sezone u gostima odigrala 33 susreta i samo u jednom je primila vise od 118 poena.
U svojim medjusobnim susretima Klipersi su 16 puta ugostili Atlantu i niti jednom nisu zabili vise od 118.

Kvota na manje od 118,5 poena je 1,85 ...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 09 mar 2014, 00:28

pintol_TM87 je napisao/la:La Klipersi vs Atlanta

Granica na domacina 118,5 poena...
Atlanta je ove sezone u gostima odigrala 33 susreta i samo u jednom je primila vise od 118 poena.
U svojim medjusobnim susretima Klipersi su 16 puta ugostili Atlantu i niti jednom nisu zabili vise od 118.

Kvota na manje od 118,5 poena je 1,85 ...
u zadnjih 10 utakmica 5 puta su prebacili tu granicu, pored toga neku vecer su najvecim rivalima nanijeli najveci poraz u povijesti franšize, a vjerojatno se vraća i Crawford a uz to bore se za bolju poziciju u playoffu.Osobno mislim da ce pregazit Atlantu.Atmosfera u klubu je odlicna, nemaju nekih problema sa ozljedama, osim Redicka, a Atlanta se bori za playoff koji im sve vise izmice iz ruku.Ne govorim da ce prebaciti tu granicu, ali ako nista, mislim da ce doci blizu....

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 09 mar 2014, 00:45

evo jos nekih NBA parova koje smatram da valja isprobati :

CLEVELAND - NEW YORK - 2
Izgleda da je Woodson napokon pronasao dobitnu formulu.U pocetnoj petorci je sada Stoudemire, skupa sa Feltonom, Chandlerom ,Carmelom i Prigionijem a J.R.Smith sa klupe redovno igra jako dobro kao 6.igrac.Borba za 8.poziciju na Istoku se zahuktava.Atlanta, kao osma, ima puno problema sa ozljedama i opcenito sa igrom dok Cleveland i NYK nastoje to iskoristiti.Atlanta ide na nemoguce gostovanje u Los Angeles a ovaj dvoboj ce uvelike znaciti za daljnji tok sezone...

MILWAUKEE - WASHINGTON (-7,5) - h2
Potvrđeno je da veceras nece nastupiti Mayo radi suspenzije pa mi je ovaj par jako izgledan.Glavna opcija u napadu opet ostaje Knight, na kojemu ce sve veceras ovisiti, a matchup mu je Wall, koji ima odlicne fizicke predispozicije i moze zaustaviti bilo kojeg playa u ligi.Washington mora pobijediti kako bi dodatno zaprijetio Chicagu i Torontu odnosno pobjegao Netsima, dok je za Milwaukee ova sezona davno zavrsena, a trenutno imaju najgori skor lige...

MEMPHIS - CHARLOTTE (+8,5) - h2
Charlotte na krilima Jeffersona igra jako dobro u posljednje vrijeme, a veceras idu na jako neugodno gostovanje u Memphis.Na ovoj utakmici ocekujem jako malo poena, stoga smatram da se ipak mogu drzati unutar ove granice.Koliko god Gasol dobro igra obranu i brani reket, ako Jeffersona krene sut nema te obrane koja ce ga zaustaviti.Tu je i Kemba Walker koji zna odigrati jako dobru partiju s vremena na vrijeme a upravo od njega ocekujem da malo vise uzima suteva nego inace ne bi li ugrozili domacine.Također predlazem WALKER (17,5) - VISE.

amarosim
Kontakt:

Post Postao/la amarosim » 09 mar 2014, 09:25

amarosim je napisao/la:NBA
Griffin 23,5 više wwin
Vcrs Clippsi ugoscuju Atlantu i ako ne bude blowout,mislim da bi Blake konacno trebao preko ove granice jer je zadnje tri uakmice ostajao na 20,20 i 22..........

Jefferson 26,5 manje sportplus
Vcrs Charlotte ide Memphisu i upravo je Al prije 20 dana protiv iste ekipe zabio 6 poena uz sut 2-13 i to mu je jedini jednoznamekast ucinak u zadnjih 20tak utakmica,Memphis brutalan pod kosem i uz Indianu najbolje brane unutrasnje pozicije..............
27
17

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 09 mar 2014, 11:33

amarosim je napisao/la:
amarosim je napisao/la:NBA
Griffin 23,5 više wwin
Vcrs Clippsi ugoscuju Atlantu i ako ne bude blowout,mislim da bi Blake konacno trebao preko ove granice jer je zadnje tri uakmice ostajao na 20,20 i 22..........

Jefferson 26,5 manje sportplus
Vcrs Charlotte ide Memphisu i upravo je Al prije 20 dana protiv iste ekipe zabio 6 poena uz sut 2-13 i to mu je jedini jednoznamekast ucinak u zadnjih 20tak utakmica,Memphis brutalan pod kosem i uz Indianu najbolje brane unutrasnje pozicije..............
27
17
Ima li za danas nesto ? :D

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 09 mar 2014, 11:33

slika

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 09 mar 2014, 11:34

Noah preko 12.5 PREMIER
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 09 mar 2014, 11:53

slika

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 09 mar 2014, 11:56

Real Zaragoza-Mallorca 2 3.00

Zaragoza je sedma a Mallorca četrnaesta, no dijeli ih samo dva boda i pobjedom ovdje gosti će se vratiti u borbu za promociju tako da probati ću na goste, mislim da mogu oni dobiti ovo

uzimam još u singlu

Real Zaragoza-Mallorca 2/2 5.65

bhf9292
Kontakt:

Post Postao/la bhf9292 » 09 mar 2014, 12:06

Man City-Wigan PM1
Real M.-Levante PM1
Ronaldo daje gol
Benzema daje gol
Aguero daje gol
Negredo daje gol
Dortmund 2
Lewandowski gol

kvota: 20,00km :) :)
I KRV SVOJU ZA BOSNU MOJU!

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.