krajnje je vrijeme da ovo dodje..pratim ih vec dosta i nikako da nastele..na 15 km isprobano..
Barca me obara na tiketu od 57 maraka..zalosno

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Bravo majstore..na jedvite jade al je proslozgmiky je napisao/la:dan nekako nit smrdi nit miriši, krene dobro pa stane i tako, no da vidimo kako će završiti, hoće li zasmrdjeti ili zamirišati...
Asvel-Nanterre 1.pol. 2 2.80
mislim da će gosti uzeti ovo, ali igram single samo prvo pol. jer očekujem da gosti bolje uđu u utakmicu, da ne bi bilo pada u nastavku zbog umora ma da mislim da neće pa ću probati i sa 2/2 3.70
sretno svima večeras neka novčeki legnu gdje treba
Yebem vam pleme nesposobnoConsigliere je napisao/la:Chelsea- Tottenham (SP) 1 1.85 - Jedna od kljucnih utakmica Chelsea na putu ka tituli, i jedna od onih koje se ne smiju gubiti. Tottenham je dobra ekipa ali ipak se radi o duelu Mourinho vs Sherwood![]()
Cardiff- Fulham gdg 1.35 - Cardiff je, po meni, naslabija ekipa lige i vjerovatni putnik u Championship. Ovaj eksperimet sa Solsjskjerom je ocigledno bio promasaj. S druge strane, Fulham je doveo dobrog trenera i velikom motivatora Magatha i blize je opstanku sigurno.
Palace- Southampton gdg 1.25 - Palace vjerovatno ostaje u ligi, prije svega zahvaljujuci Pulisu, strucnjaku za opstankeSoton je jedna od atraktivnijih ekipa lige, gol mogu dati bas svima, zasto ne i Palaceu
Gladbach- Augsburg 1x 1.30 - dopizdio mi je vise Augsburg i njihova sezona, nece danas uzeti Gladbach (valjda)
HSV- Frankfurt ddg 1.20 - HSV ovo ne smije izgubiti, popravili su se poprilicno po Slomkom, mogu do jednog gola
Stuttgart- Brauschweig gdg 1.45 - vidio sam danas kec na Stuttgartu na milion tiketa. Ovo je klasicno tjeranje inata.![]()
Kvota 7.06
mirzatele je napisao/la:siroki zadar 144.5 manje
borba za opstanak,jako bitna utakmica i jednim i drugim..prosle sedmice zadar - cibona igrali 59 53,odavno nisam gledao losiju utakmicu..zadar pobijedio sa 25% iz igre..trebalo bi ostati ispod
u zadnjih 10 utakmica 5 puta su prebacili tu granicu, pored toga neku vecer su najvecim rivalima nanijeli najveci poraz u povijesti franšize, a vjerojatno se vraća i Crawford a uz to bore se za bolju poziciju u playoffu.Osobno mislim da ce pregazit Atlantu.Atmosfera u klubu je odlicna, nemaju nekih problema sa ozljedama, osim Redicka, a Atlanta se bori za playoff koji im sve vise izmice iz ruku.Ne govorim da ce prebaciti tu granicu, ali ako nista, mislim da ce doci blizu....pintol_TM87 je napisao/la:La Klipersi vs Atlanta
Granica na domacina 118,5 poena...
Atlanta je ove sezone u gostima odigrala 33 susreta i samo u jednom je primila vise od 118 poena.
U svojim medjusobnim susretima Klipersi su 16 puta ugostili Atlantu i niti jednom nisu zabili vise od 118.
Kvota na manje od 118,5 poena je 1,85 ...
27amarosim je napisao/la:NBA
Griffin 23,5 više wwin
Vcrs Clippsi ugoscuju Atlantu i ako ne bude blowout,mislim da bi Blake konacno trebao preko ove granice jer je zadnje tri uakmice ostajao na 20,20 i 22..........
Jefferson 26,5 manje sportplus
Vcrs Charlotte ide Memphisu i upravo je Al prije 20 dana protiv iste ekipe zabio 6 poena uz sut 2-13 i to mu je jedini jednoznamekast ucinak u zadnjih 20tak utakmica,Memphis brutalan pod kosem i uz Indianu najbolje brane unutrasnje pozicije..............
Ima li za danas nesto ?amarosim je napisao/la:27amarosim je napisao/la:NBA
Griffin 23,5 više wwin
Vcrs Clippsi ugoscuju Atlantu i ako ne bude blowout,mislim da bi Blake konacno trebao preko ove granice jer je zadnje tri uakmice ostajao na 20,20 i 22..........
Jefferson 26,5 manje sportplus
Vcrs Charlotte ide Memphisu i upravo je Al prije 20 dana protiv iste ekipe zabio 6 poena uz sut 2-13 i to mu je jedini jednoznamekast ucinak u zadnjih 20tak utakmica,Memphis brutalan pod kosem i uz Indianu najbolje brane unutrasnje pozicije..............
17
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.