Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
- Kontakt:
Re: Arsenal
Nije bitno gdje si, bitno je da imas konekciju i da trujes gluposcu...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Ne znam šta da ti kažem zaista. Meni je pohvala kad ti meni kažeš da sam glup. Drag si mi onako
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
- Kontakt:
Vjerujem da je to i jedina pohvala koju dobijes, nema na cemu.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Dobar si ti , samo puno brate kenjaš po forumu
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Znaci logicki da je manjina bolja od vecine. Ne, nije 60.000 ljudi u pravu, u pravu je jedan Pajoman koji nikad nije ni karte kupio.
Celik!3,2,2.
Umjesto da kupe wc igrače oni postojećim polovnjacima dižu plate na 10 mil sa kojim godinama ne mogu biti ozbijan takmac za titulu.
Nije ni čudo što im se simaptizeri drugih timova u Engleskoj smiju.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Mislim da je zabranjeno strancima pisati na ovoj temi. Iduci put ti ide prijava. Sad oprastam.Saurman je napisao/la:Umjesto da kupe wc igrače oni postojećim polovnjacima dižu plate na 10 mil sa kojim godinama ne mogu biti ozbijan takmac za titulu.![]()
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Haj šetaj ...Saurman je napisao/la:Umjesto da kupe wc igrače oni postojećim polovnjacima dižu plate na 10 mil sa kojim godinama ne mogu biti ozbijan takmac za titulu.![]()

Arsenal All The Way !
Sezona u kojoj je stavio 21 i podijelio 15 assista nije samo 'solidna'SamoZeljo je napisao/la:. Ne znam kad je zadnji put odigrao sezonu kako treba, ako ne brojimo onu sezonu 12/13 u kojoj je bio solidan, on u ovih skoro 10 godina u Arsenalu nije pokazao nista da bi imao toliku platu. Pa ni trostruko manju platu nije zasluzio.
I to nisu oni assisti na 25 metara nego direktni centaršutevi u peterac. Dakle,direktno je odgovoran za 36 golova
Ako je to 'solidno',onda uredu. Do mene je. . .
A.F.C. Bournemouth!
U svim takmicenjima da, ali u EPL je zabio 14 i imao 10 asistencija.rambo16 je napisao/la:Sezona u kojoj je stavio 21 i podijelio 15 assista nije samo 'solidna'SamoZeljo je napisao/la:. Ne znam kad je zadnji put odigrao sezonu kako treba, ako ne brojimo onu sezonu 12/13 u kojoj je bio solidan, on u ovih skoro 10 godina u Arsenalu nije pokazao nista da bi imao toliku platu. Pa ni trostruko manju platu nije zasluzio.
I to nisu oni assisti na 25 metara nego direktni centaršutevi u peterac. Dakle,direktno je odgovoran za 36 golova
Ako je to 'solidno',onda uredu. Do mene je. . .
To mu je jedina sezona vrijedna spomena u 10 godina provedenih u Arsenalu. Mislim da je to malo da bi neko dobio toliku platu.
U pitanju je 10 dugih godina, decenija u kojoj se on nije dokazao i ne moze imati toliku platu sve dok se ne dokaze, a da stvar bude jos gora prije tih 10 godina je placen 10 miliona, to je kao da sada platis nekog talenta 40 miliona. Neko se ocigledno zaebao pa sad ga tvrdoglavo forsira. Neko dokazivanje ili sta vec??
Da je u Arsenalu sve normalno, on bi davno napustio klub i ne bi docekao ni tu sezonu a ni ovaj ugovor.
Ispade kao da ima 36 a ne 26 godina kada kao argument uzimate tih 10 godina!? Jbte lik dosao sa 16 godina znaci prvih 4-5 sezona otpisi...
Zadnje 4 godine kada god je bio zdrav bio je medju boljima. U sezoni kada smo bili "one man tim" on je jedini jos uspio da prebaci dvocifren broj golova ali je i bio prvi asistent ekipe, samo za RVP je imao preko 10 asistencija... Znam da ga je Fergi isto htio u Manchesteru kada je bilo zategnuto za onaj prosli ugovor... Upravo iz toga razloga...
Onda u sezoni kada je RvP otisao i kada je konacno zaigrao na mjestu spica utrpao je 20 golova i jos 15 asistencija za saigrace... Ubjedljivo najbolji nas igrac te sezone.
Onda kada je bilo kljucno za njega da potvrdi da je dobar igrac desi mu se najgora moguca povreda za jednog igraca. I to u utakmici protiv ljutog rivala gdje je opet bio spic u nasoj najboljoj utakmici te sezone.
Prosle sezone skoro da nije igrao i ono malo na kraju sto je prikupio minuta uspio je da utrpa 8 golova. I da dao je hett-trick mocnom WBA ali neki nisu mogli ni gola losijim protivnicima.
I dzabe Theu da da i 50 golova za mnoge ce on biti i dalje "solidan".
Ovde mnogi mastaju i dalje o jednom Lexington Steelu.
PS: Arsenal klub koji je poznat po tome kako drzi sve u tajnosti sada ce kao reci zutoj stampi koliki je to ugovor potpisao Theo Walcott?!
I na kraju ovih 140k vjerovatno sa bonusima koje mora da ispuni...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnje 4 godine kada god je bio zdrav bio je medju boljima. U sezoni kada smo bili "one man tim" on je jedini jos uspio da prebaci dvocifren broj golova ali je i bio prvi asistent ekipe, samo za RVP je imao preko 10 asistencija... Znam da ga je Fergi isto htio u Manchesteru kada je bilo zategnuto za onaj prosli ugovor... Upravo iz toga razloga...
Onda u sezoni kada je RvP otisao i kada je konacno zaigrao na mjestu spica utrpao je 20 golova i jos 15 asistencija za saigrace... Ubjedljivo najbolji nas igrac te sezone.
Onda kada je bilo kljucno za njega da potvrdi da je dobar igrac desi mu se najgora moguca povreda za jednog igraca. I to u utakmici protiv ljutog rivala gdje je opet bio spic u nasoj najboljoj utakmici te sezone.
Prosle sezone skoro da nije igrao i ono malo na kraju sto je prikupio minuta uspio je da utrpa 8 golova. I da dao je hett-trick mocnom WBA ali neki nisu mogli ni gola losijim protivnicima.
I dzabe Theu da da i 50 golova za mnoge ce on biti i dalje "solidan".
Ovde mnogi mastaju i dalje o jednom Lexington Steelu.
PS: Arsenal klub koji je poznat po tome kako drzi sve u tajnosti sada ce kao reci zutoj stampi koliki je to ugovor potpisao Theo Walcott?!

I na kraju ovih 140k vjerovatno sa bonusima koje mora da ispuni...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Ocekujem Walcotta u spicu sutra. Navikao je da busi Terrya i kompaniju.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Neko je juce pitao za Fortunea sto je dosao sa Adelaideom.
https://video-vie1-1.xx.fbcdn.net/hvide ... e=55BD0291

https://video-vie1-1.xx.fbcdn.net/hvide ... e=55BD0291
Carl Jenkinson je World Class!!!!
Idemo li sutra konacno po prvu pobjedu protiv Joze ? 

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ne. Da nismo izgubili Paju i da nije presao u redove Chelsea imali bi sanse. Ovako se nadam sto manjem porazu.
Celik!3,2,2.
Apuslutno nebitna utakmica. Prošle godine smo prešli preko Sitija kao preko plitkog potoka pa smo imali najgori start u postajanju haman
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Izmjeni taj tim iz potpisa. Ne ide to tako.topnik1 je napisao/la:Apuslutno nebitna utakmica. Prošle godine smo prešli preko Sitija kao preko plitkog potoka pa smo imali najgori start u postajanju haman
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Za budućeg kapitena nema mjestaGreivis je napisao/la:Izmjeni taj tim iz potpisa. Ne ide to tako.topnik1 je napisao/la:Apuslutno nebitna utakmica. Prošle godine smo prešli preko Sitija kao preko plitkog potoka pa smo imali najgori start u postajanju haman

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Tako je topniče Welbečeta u špic 

- Marsal
- Kontakt:
Ne mogu vjerovat da je ovo vama danas apsolutno nebitna utakmica.
Meni je ova utakmica sve osim nebitna, doživljavam je jednako kao finale FA Kupa ili finale Capital One Kupa, uostalom i igra se pod patronatom FA i sigurno da ima svoju težinu. Realno je da Community Shield nije bitan trofej kao ova dva ali pobijediti prvaka u utakmici superkupa, ima li išta slađe. Još ako je to mrski protivnik i portugalski firgos pobjeda je još slađa, fantastičan način da se otvori nova sezona u kojoj Wenger najavljuje pohod na titulu. Volio bih da slavimo, makar na penale.

Meni je ova utakmica sve osim nebitna, doživljavam je jednako kao finale FA Kupa ili finale Capital One Kupa, uostalom i igra se pod patronatom FA i sigurno da ima svoju težinu. Realno je da Community Shield nije bitan trofej kao ova dva ali pobijediti prvaka u utakmici superkupa, ima li išta slađe. Još ako je to mrski protivnik i portugalski firgos pobjeda je još slađa, fantastičan način da se otvori nova sezona u kojoj Wenger najavljuje pohod na titulu. Volio bih da slavimo, makar na penale.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.