Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
znam i ko vam je novi al sacekajte makar dok sjednica vam zavrsisarajlija je napisao/la:Izvor ??
pa ako znas onda podijeli sa namasuper je napisao/la:znam i ko vam je novi al sacekajte makar dok sjednica vam zavrsisarajlija je napisao/la:Izvor ??
Ibrakovic,igrat cete ofanzivno i usput slusat rezultate,zlu ne trebalokeramikr je napisao/la:pa ako znas onda podijeli sa namasuper je napisao/la:znam i ko vam je novi al sacekajte makar dok sjednica vam zavrsisarajlija je napisao/la:Izvor ??
nije jos , govore veceras da ce da bude potvrdjeno ...Elegant je napisao/la:Da li je potvrđeno da je Jarni bivsi ?
Izvor : EnverNewslucif3R666 je napisao/la:nije jos , govore veceras da ce da bude potvrdjeno ...Elegant je napisao/la:Da li je potvrđeno da je Jarni bivsi ?
Ma nisu valjda ludi potpisuju visegodisnji ugovor sa covjekom koji nikada nije vodio ni jedan prvi tim u svom zivotu vec mladje kategorijeSarajlijc@ je napisao/la:Imao ugovor iskreno se nadam, do kraja sljedece sezone.
Cega kontinuitet? Ovo je sve samo ne igra, ionako smo i ovu sezonu halalili bolje sad da dodje novi sef nego u junu.AlemC85 je napisao/la:ne vjerujem da će Jarni dobiti nogu, zato što smo u jeku sezone, plus ako ima dugoročan ugovor, valja ga cijela isplatiit, a to se Sarajevu ne isplati, jer se želi konačno imati kontinuitet igara. Ako bi ga otpustili, onda bi došlo do vakuuma, jer koga naći sada da vodi tim, a još 5 kola do kraja.
cudo ti neznas,tebi je Dino kucni prijateljPL BiH -1 je napisao/la:Jarni ima ugovor na koliko?
Zao mi Ace.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Google Adsense [Bot], n0dix, nedimmmm1337, OsmanhodzicBuco, rimljanin90 i 62 gosta.