Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

BigBigBang
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la BigBigBang » 31 jul 2015, 18:24

hahaha na ovoj temi koliko nebuloza ne mozes sve pohvatati cuj usporedba sa RVP je jedna od jacih, panj Walnut aka vjeciti potencijal koji vec 3-4 godine ulazi u svoj prajm i nabjolje godine kada ce da pokaze svijetu svoju klasu. Samo gospodo na osnovu cega? RVP je bio klasa uvijek i to se znalo i primjecivalo iz aviona, Walnut nije nikakva klasa to je limitirani igrac skromne tehnike i fudbalske inteligencije koji ima brzinu koju uslijed nabrojanih nedostataka i limitiranosti nikad nije znao iskoristiti na nacin da bi opravdao tu napuhanost koja ga je pratila otkad je dosao a to je gospodo bilo prije velikih deset godina. Pa cak i vjecno povrijedjeni RVP pa njega nismo cekali deset godina a realno Walnut jeste injury prone ali ni blizu kao RVP. Produzivanje saradnje ovom klocu je samo produzavanje agonije i kupovine vremena kako bi se odgodilo neminovno a to je ono da je Theo Walnut jedan od najvecih promasaja u historiji kluba kao i konacno priznanje da je to samo jos jedan engleski napuhani talenat koji nije opravdao ocekivanja i buducnost kakva mu se predvidjala ali vrijeme prolazi i ono ce sve pokazati kad tad cete i vi i voajer kapitulirati i priznati ono sto se sada odgadja. 140k funti za jednog takvog igraca je sunovrat fudbalske civilizacije pogotovo od navijaca koji ismijavaju plate nekih klubova i igraca, pa jel vas stid pa kako ence jedan Benzema u potencijalnom transferu traziti 240k funti kako Rooney nece traziti tu gigantsku platu koju ima u svijetu u kojem je jedan limitirani igrac Walnut do danas zaradjivao 100k sedmicno a od danas i 140k sedmicno. Vrlo brzo treba ocekivati zahtjeve Ozila i Sancheza za novim ugovorom (ukoliko ga budu zeljeli) mislim da njihovi apetiti nece ici ispod 200k sedmicno ima da se voajerko cupa za kosu, skrtica ce biti uskoro u bezilaznoj situaciji...

rambo je to fino objasnio 140k funti za pace, utrcavanja i impact sa klupe, malo li je od kluba koji sitnis nudi za klasne igrace.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 31 jul 2015, 18:31

slika

Sreca na vrijeme su osigurali ova dva vrhunska igraca.
Celik!3,2,2.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 31 jul 2015, 18:47

Pa naravno da su se osigurali bitno je zadrzati igrace koji su donijeli toliko trofeja i uspjeha u ligi i evropi. Dobro je da je Arsenal i ovo ljeto potvrdio svoje stvarne ambicije potpisom igraca sa kojim je ostvarivao velike uspjehe proteklih godina to je jasan plan vaojera da se ti uspjesi ponove i narednih sezona a voajeroljubci aka pravi navijaci Arsenala takodjer podrzavaju rezultate proteklih godina i navijaju za ponavljanje istih :thumbup:

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 31 jul 2015, 19:19

slika
Pld W D L
38 26 12 0

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 31 jul 2015, 19:55

Ja ne znam cime je Theo zasluzio 200k eura sedmicno. To je godisnje 10 miliona. Smijesno.
I onda kazu nema para za WC napadaca.

Nisam nikad nesto puno srao na njega niti ga pljuvao ni previse kritikovao ali njemu dati 10 miliona platu je van svake pameti. Lik nicim nije zasluzio tu povisicu. Ne znam kad je zadnji put odigrao sezonu kako treba, ako ne brojimo onu sezonu 12/13 u kojoj je bio solidan, on u ovih skoro 10 godina u Arsenalu nije pokazao nista da bi imao toliku platu. Pa ni trostruko manju platu nije zasluzio.

Theo Walcott ima platu 10M i onda Wenger nekom s*re da pare unistavaju fudbal.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 31 jul 2015, 20:02

SamoZeljo je napisao/la:Ja ne znam cime je Theo zasluzio 200k eura sedmicno. To je godisnje 10 miliona. Smijesno.
I onda kazu nema para za WC napadaca.

Nisam nikad nesto puno srao na njega niti ga pljuvao ni previse kritikovao ali njemu dati 10 miliona platu je van svake pameti. Lik nicim nije zasluzio tu povisicu. Ne znam kad je zadnji put odigrao sezonu kako treba, ako ne brojimo onu sezonu 12/13 u kojoj je bio solidan, on u ovih skoro 10 godina u Arsenalu nije pokazao nista da bi imao toliku platu. Pa ni trostruko manju platu nije zasluzio.

Theo Walcott ima platu 10M i onda Wenger nekom s*re da pare unistavaju fudbal.
Samo rijetki ljudi na ovoj temi vide to sto ti vidis, pazi treba mu tolika plata jer ima dug staz u Arsenalu :lol: :lol: pa nije ovo granap ili fabrika obuce pa da se to tako gleda. Ta sezona o kojoj pricas mu je jedina onako solidna sezona u karijeri koja odskace od ostalih koje su uglavnom bile identicne blansiranje klupa-pocetni tim gdje je bio bolji kad udje sa klupe nego kad igra od pocetka i onda neka ozlijeda pa pauza pa onda opet klupa-prvih 11 pa ozlijeda i tako otprilike svake godine i dodje jedan orijunas, licemjer i kriminalac Wenger i sere nesto o parama i fudbalu, cicijaneri nad klasnim igracima i ovakvom jednom mentolu da 200 hiljada eura sedmicno pa to je za zatvora to ej van svake pameti :crazy: :crazy: samo glupanima zadojenim je ovo normalno.

I pazi sad sitauciju da sutra Benzema bude na transfer listi i mi dogovorimo odstetu ali ne mognemo mu dati platu koju trazi a logicno je ti npr. da si Benzema normalno je da bi trazio i 250k funti sedmicno u klubu gdje jedan Walcot ima platu 140k funti pa razlika izmejdu Benzeme i Walcotta su svjetlosne godine i sta sad taj lik bi trebao doci igrati za 160k funti? :lol:

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 01 avg 2015, 00:24

slika

Izvini @rambo, al moro sam pokazat ljudima ko se zapravo krije iza tvog profila. :lol: :lol: :lol:
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 01 avg 2015, 00:40

Zar je stvarno istina da Walcott ima godisnju platu od 10mil :shock: :facepalm: ,to ako je istina ti levati u upravi neka se roknu,pa bolje bi te poslove oko plata vodio neko od vas realnih forumasa kao sto su BBB ili SamoZeljo.
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 01 avg 2015, 00:41

Ma evo obrisali su mi post :D
Mada je pitanje vremena kad će se ponovit. U verziji 2.0
A.F.C. Bournemouth!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 01 avg 2015, 00:49

Steta sto nisu ostavili tvoj post i moj odgovor da se vidi jos jednom da si mali mis,..malo smo pogubili konce, steta mogli su komotno ostaviti ne bi ja prijavljivao :cool:

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 01 avg 2015, 00:56

Mangupe za tastaturom,već sam napisao da si ti obična pi.čka koja ne smije nikog u facu pogledat na ulici

Ovde ti ljudi tolerišu razne uvrede
Naravno,pi.čkici kao što si ti,to samo dođe kao podstrek za daljnje djelovanje
A.F.C. Bournemouth!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 01 avg 2015, 01:04

Precijenjena Engleska limitirana kokoš s novim ugovorom u novu sezonu,.

Španski patuljak i peglator još dvije sezone sa nama..

Voajer na klupi,Žiru špica,svi su na aparatima samo je paja vedra lica,moš mislit,.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 01 avg 2015, 01:11

Ukazano povjerenje Theo Walcottu. To se cijeni 8| , od njega očekujem 25+ ove sezone
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 01 avg 2015, 01:16

rambo16 je napisao/la:Mangupe za tastaturom,već sam napisao da si ti obična pi.čka koja ne smije nikog u facu pogledat na ulici

Ovde ti ljudi tolerišu razne uvrede
Naravno,pi.čkici kao što si ti,to samo dođe kao podstrek za daljnje djelovanje
Jesmo se sretali junace? :rol:

chilly
Pa naravnod a ce svi pravi navijaci Arsenala biti na aparatima zbog tih stvari poput astronomskog ugovora za Walnuta, ostanka Cazorle i Panjoda samo ce se voajroljubci veseliti novim trofejima za trece i cetvrto mjesto...

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 01 avg 2015, 01:19

BluesForever je napisao/la:Zar je stvarno istina da Walcott ima godisnju platu od 10mil :shock: :facepalm: ,to ako je istina ti levati u upravi neka se roknu,pa bolje bi te poslove oko plata vodio neko od vas realnih forumasa kao sto su BBB ili SamoZeljo.
Volis li 3.14cku?
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 01 avg 2015, 01:24

Pajo jel ti krivo ?
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 01 avg 2015, 01:26

Pa naravno da jeste, nekome je krivo sto kloc Ospina nece biti prvi golman i sto je Scechny dobio sut kartu a nekome je krivo sto ce limitirani igraic koji su nas vodili samo do neuspjeha u ligi i evropi produzili ugovore i dalje ce neuspjesno igrati za Arsenal. Razlika izmedju voajeroljubca i pravog navijaca-fana.
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 01 avg 2015, 01:26, ukupno mijenjano 1 put.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 01 avg 2015, 01:26

A koga boli qurac jel tebi krivo..

VOLIM TE ČELIK!!!!!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 01 avg 2015, 01:28

Pa tebe jer si pitao :lol: :lol: Veci si klaun nego sto sam i mislio, mislim da spadas medju najeneinteligentnije ljude koju su ikad imali konekciju na internet.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 01 avg 2015, 01:30

U klubu sam, nije imoja konekcija tako do sorry

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: J1897 i 14 gostiju.