Vrijedno radimo.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- mamonelafo
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Isto sam pomislioavalPacidoroP je napisao/la: ↑12 avg 2025, 10:18Adzem dobio podrsku od uprave..
To, po obicaju, zavrsi otkazom nakon sljedece utakmice.
Dok nasa skupstina,nase vrjedne vedete podpomognuti dusmanima sa strane razmisljaju kako da sjebu i ovu situaciju sa investitorom,Zrinjski lagano pusta u klub jednog od najmocni ljudi u Bosni i Hercegovini,Renata Renu Koraca,vlasnika grupacije Premier i vlasnika lanaca kladionica Premier.U ovoj drzavi svi izgleda mogu imat investitora,partnera,ulagaca,privatnika,vlasnika,samo Zeljo ne.Valjda svud vaze drugi zakoni i druga pravila osim kod nas u Bulevaru Ivice Osima.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Mozemo i mi imati. Samo da se rijesimo zemlje. Samo zbog ovih lesinara prodati nekoj desetoj osobi, pa za bilo koliko.
- mamonelafo
- Kontakt:
Nas hoće da zeznu, da nas bace u dugovanja, druge neće.1921boy je napisao/la: ↑12 avg 2025, 13:04Dok nasa skupstina,nase vrjedne vedete podpomognuti dusmanima sa strane razmisljaju kako da sjebu i ovu situaciju sa investitorom,Zrinjski lagano pusta u klub jednog od najmocni ljudi u Bosni i Hercegovini,Renata Renu Koraca,vlasnika grupacije Premier i vlasnika lanaca kladionica Premier.U ovoj drzavi svi izgleda mogu imat investitora,partnera,ulagaca,privatnika,vlasnika,samo Zeljo ne.Valjda svud vaze drugi zakoni i druga pravila osim kod nas u Bulevaru Ivice Osima.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
irfo je napisao/la: ↑12 avg 2025, 10:27Prava istina je da je rastanak preskupavalPacidoroP je napisao/la: ↑12 avg 2025, 10:18Adzem dobio podrsku od uprave..
Adzem je dzon obraz, to je prava isitna.
Citav stadion mu skandira Odlazi, on nesto glumi mangupa, klima glavom, kao da porucuje Hocu, hocu, evo samo sto nisam otisao

ma tu pricu vise niko ne pusi, osim bas retardiranih ljudi. drugo su ovi sto iz interesa lazu i spinuju da nama investitor ne treba i da to nije moguce, ali ni oni u to ne vjeruju.mamonelafo je napisao/la: ↑12 avg 2025, 13:13Nas hoće da zeznu, da nas bace u dugovanja, druge neće.1921boy je napisao/la: ↑12 avg 2025, 13:04Dok nasa skupstina,nase vrjedne vedete podpomognuti dusmanima sa strane razmisljaju kako da sjebu i ovu situaciju sa investitorom,Zrinjski lagano pusta u klub jednog od najmocni ljudi u Bosni i Hercegovini,Renata Renu Koraca,vlasnika grupacije Premier i vlasnika lanaca kladionica Premier.U ovoj drzavi svi izgleda mogu imat investitora,partnera,ulagaca,privatnika,vlasnika,samo Zeljo ne.Valjda svud vaze drugi zakoni i druga pravila osim kod nas u Bulevaru Ivice Osima.
Zadnja izmjena: svemalim1, dana/u 12 avg 2025, 13:22, ukupno mijenjano 1 put.
"... vrijedno radimo.." ovo tiktoker objavio story ???
Da li bi ti otišao da te tjeraju a da imaš ugovor?let3 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 13:18irfo je napisao/la: ↑12 avg 2025, 10:27Prava istina je da je rastanak preskupavalPacidoroP je napisao/la: ↑12 avg 2025, 10:18Adzem dobio podrsku od uprave..
Adzem je dzon obraz, to je prava isitna.
Citav stadion mu skandira Odlazi, on nesto glumi mangupa, klima glavom, kao da porucuje Hocu, hocu, evo samo sto nisam otisao![]()
Forza Željo
Željo je šampion
Željo je šampion
A da mi citav station skandira Odlazi, izostavljas taj vrlo bitan dio.
Da, otisao bi. Bat toliko pameti imam da ne bi isao sopstvenim navijacima u kontru.
Ovo sto radi Adzem je tjeranje inata i forsiranje uzvodno. Ne ide.
Brate protiv njega može biti cijeli svijet, ali on je pod ugovorom ostalo je sve ne bitno.let3 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 13:32A da mi citav station skandira Odlazi, izostavljas taj vrlo bitan dio.
Da, otisao bi. Bat toliko pameti imam da ne bi isao sopstvenim navijacima u kontru.[/b][/b][/b]
Forza Željo
Željo je šampion
Željo je šampion
Slažem se sa svim napisanim, ja bih dodao samo jel mogu platiti kartu a da ne dolazim na utakmicu??? Kako trenutno stoje stvari nećemo ni jednu pobijediti na Grbavici do eventualno Posušja. Neko napisa nova mu ekipa, pa ovo-ono...Riquelme1921 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 12:07Stvarno Željovci malo smo postali nerealni. Izvinjavam se što mi smeta jer nismo u prve 3 utakmice nadigrali nijednu ekipu, a igrali smo protiv Rudara, Posušja i Radnika. Eto izvinjavam se ako mi smeta što nismo pobjedili ni Rudara ni Radnika na punoj Grbavici.
Muftiić
Trouppe Sedorf Karamarko Alić (tri nova ne osjeti se . da su igrali sve utakmice ne bi bod izgubili)
erik/ Lagumdžija, Fočo
Cvetanoski Šošić Boljević
Krpić
Nema ovdje puno novih igrača (izuzev odbrane, gdje realno ne škripi). Da nije lagao da je Sedorf zadnji vezni bio više puta u karijeri, da nije poodcjenio Rudar, pa ubacio Šabića unmjesto Cvetanoskog, Da je uigrao Koningsa pa ga onda uveo, a ne nazor prije Krpića, Da je skonto da Pejić nije igrač... Da je ovo ono... E i pored tog svega , da je skonto da je zaj... on sam i zakomplikovo sebi (a i nama), i da je reko od sad igraju svaku najbolji, nema mudrovanja... ALI DA JE.... ali realno mislim da ne zna (a ne zna da ne zna), što je u životu, a ne u sportu najgora opcija.
VTŽ
- dubioza144
- Kontakt:
Gdje nam ode Karamarko
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Ti samo ugovor, pa ugovor.
Pa imao je i Zekic ugovor sa pitarima, pa podnio neopozivu ostavku.
I sta bi ti da ti citav stadion zvizdi i skandira Odlazi ? da li bi razmislio malo ili bi reko hebite se svi, ja imam ugovor, boli me qrc za misljenje navijaca ...jel to rjesenje ?
Pa na kraju sve se vrti oko ugovora.let3 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 14:52Ti samo ugovor, pa ugovor.
Pa imao je i Zekic ugovor sa pitarima, pa podnio neopozivu ostavku.
I sta bi ti da ti citav stadion zvizdi i skandira Odlazi ? da li mi razmislio malo ili bi reko hebite se svi, ja imam ugovor, boli me qrc za misljenje navijaca ...jel to rjesenje ?
A Zekić je tu godinu dana bio i vidio o čemu se radi normalno da će otići.
A žašto da razmišlja da ide kad je tek došao?
Forza Željo
Željo je šampion
Željo je šampion
Aha, znaci Zekic vidio u cemu se radi i dao neopozivu ostavku... a nas Adzem nekako ne vidi kako mu ekipa igra i nekako necuje sta mu skandira, njemu treba malo vremena jel.
Pa dobro.
-
- Kontakt:
Otisao bih i bez skandiranja svako ko istinski voli klub, pogotovo jer se svi predstavljaju da im je Zeljeznicar najvazniji na svijetu, ipak je vaznije odrat klub kolko mozes.let3 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 13:32
A da mi citav station skandira Odlazi, izostavljas taj vrlo bitan dio.
Da, otisao bi. Bat toliko pameti imam da ne bi isao sopstvenim navijacima u kontru.
Najgore je sto on vjerovatno misli da nije do njega, ovi rezultati i igra, to se vidi po svim izjavama i gestikulacijama prema igracima. Skaces na tri minute nadoknade (istina kriminalno), a nisi napravio akcije citavu utakmicu. Samo alibi, zao mi ga je, ocigledno bolestan frajer.
-
- Kontakt:
Adzem je sam sebi skocio u stomak sa izjavama "dovodimo napadaca", "napadac je naredne sedmice na raspolaganju" svi smo mislili dolazi Ševcenko kad ono dva flopa i vise krilna igraca.
On je ovim izjavama "popiso" jednog od najboljih strijelaca Krpica i vjerujem da je i sam bio svjestan da to nije kalibar napadaca koji bi zamjenio Krpica, ali ih je morao ubacit da igraju.
Uvjeren sam da ako vec trazi zamjenu za Krpica da je trebao na njegovo mjesto gurnuti ili Vinija ili Cvetanovskog, zatim igru bazirat na razvlacenju protivnickih igraca gdje bi ova dvojica svojom brzinom dolazili u gol sanse.
Adzem se ipak odlucio za sidrasku igru, gdje krila imaju bezbroj ubacaja ali jednostavno nema ko da ih realizuje u golove.
Sta ce biti u Mostrau, iskreno strah me, ja bi promjenio pola ekipe i izveo sljedeci sastav :
Abdulahovic- Trupe Sedorf Karamarko Alic- Foco Eric Vini Cvetanovski- Odinaka Boljevic.
Postavi igru sa brzim Vinijem Cvetanovskim i Odinakom, izadji im visoko, neutralisi ih da te stisnu jer ce biti ugrozeni kontrama i uvjeren sam da ce rezultat biti pozitivan. Kada se branis postavit formaciju 451 kada napadas napadni sa 433 gdje ces ih "ubiti" brzinom, a ne sidrasima.
Svasta sam nesto udrobio, ali jednostavno ovo sto smo vidjeli u prva tri kola ne ulijeva nadu i treba se nesto promjenit.
On je ovim izjavama "popiso" jednog od najboljih strijelaca Krpica i vjerujem da je i sam bio svjestan da to nije kalibar napadaca koji bi zamjenio Krpica, ali ih je morao ubacit da igraju.
Uvjeren sam da ako vec trazi zamjenu za Krpica da je trebao na njegovo mjesto gurnuti ili Vinija ili Cvetanovskog, zatim igru bazirat na razvlacenju protivnickih igraca gdje bi ova dvojica svojom brzinom dolazili u gol sanse.
Adzem se ipak odlucio za sidrasku igru, gdje krila imaju bezbroj ubacaja ali jednostavno nema ko da ih realizuje u golove.
Sta ce biti u Mostrau, iskreno strah me, ja bi promjenio pola ekipe i izveo sljedeci sastav :
Abdulahovic- Trupe Sedorf Karamarko Alic- Foco Eric Vini Cvetanovski- Odinaka Boljevic.
Postavi igru sa brzim Vinijem Cvetanovskim i Odinakom, izadji im visoko, neutralisi ih da te stisnu jer ce biti ugrozeni kontrama i uvjeren sam da ce rezultat biti pozitivan. Kada se branis postavit formaciju 451 kada napadas napadni sa 433 gdje ces ih "ubiti" brzinom, a ne sidrasima.
Svasta sam nesto udrobio, ali jednostavno ovo sto smo vidjeli u prva tri kola ne ulijeva nadu i treba se nesto promjenit.
Znao sam da ćeš otići na tu stranu, odmah da ti kažem, nisam tu pisao ali nisam bio nikako za Adžema kao trenera.
Da bi sad ispaštali to što je doveden.
I da ne treba njemu vremena kad on nije trener za ono što mi hoćemo i prizeljkujemo.
Forza Željo
Željo je šampion
Željo je šampion
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.