Hvala na upozorenju. Mene samo interesuje gdje si ti bio prva 3 mjeseca ove godine kada nisi mogao normalan post pročitati na temi Želje, kada smo dobivali razne nadimke, a i dalje se forsira ovaj nadimak "Šugavica" što je smiješno. Ali eto, ipak ja sam troll, ja zaslužujem opomenu, a ovi ostali nek opletu. Sve po zaslugama, možeš ti mene banovati, uradi šta hoćeš, ne interesuje me, ali ako ćeš mene banovati zbog trollfesta, onda banuj i ostale, koji budu pisali ovakve slične postove. Eto pozdrav, i izvini na offuadmin je napisao/la: možda onda bolje da trenutno ne budeš ovdje, jer samo troluješ temu, a to ne može trajati beskrajno.
smatraj se upozorenim.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja te volim, volim Željo..
Sto se tice jucerasnje utakmice cista 0 na zalaganju nasih momaka, pa samo racunica da nismo osutali u 90min ni jednom na gol protivnika fuj ovo vise ne moze covjeku pod kozu stat pojebase nam zivce.
Kup nam jedina sansa, ako ne promjene ono igranje 101% ispadamo iz kupa.

04.10.2009 !!
- adriano_leite
- Kontakt:
Pa eto smij se ti, ali nema potrebe da provociras na ovoj temi. Mozes se smijati i bez foruma, izadjes s rajom na kafu i mozete se smijati malom Sarajevu i Tanu. Medjutim, jasno je da se ne radi ovdje o potrebi za smijehom. Istina je sasvim drugacija, a to je da svaki klub u ovoj zemlji, zeli da bude ismijavan za ove stvari za koje se Sarajevo ismijava, a to je da ima kapital, da se nazire lijepa buducnost, da igraci imaju plate itd. Svaki oblik prozivke ili provokacije jasno pokazuje da se radi o zavidnosti. Trofeji se ne mogu osvojiti u 3 ili 4 mjeseca, ali buducnost je ta koja boli mnoge izgleda.gio10 je napisao/la:Nema mene šta druže boliti. Jeste li mi dali povoda u posljednje vrijeme? Jeste li se naosvajali trofeja? Jeste li uništavali Želju svaki derbi?
Ovdje sam čisto zato da me nasmijete, jer pišete strašne postove, nastavite tako, mi uživamo![]()
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Upozorenje vrijedi i za tebe.GangEvil je napisao/la:Idi kod brke u klub i smij se muci zvanoj koga prevariti za par hiljada i isplatiti nagomilane neisplacene regularno zaradjene plate...gio10 je napisao/la:Nema mene šta druže boliti. Jeste li mi dali povoda u posljednje vrijeme? Jeste li se naosvajali trofeja? Jeste li uništavali Želju svaki derbi?
Ovdje sam čisto zato da me nasmijete, jer pišete strašne postove, nastavite tako, mi uživamo![]()
Navijaš za Sarajevo, a svaki drugi post na temi FK Sarajevo ti je o Brki, Grbavici, Želji... Pa se pitaš što se trolovi nakupljaju.
Sami smo/ste trazili ovo, komsije drage opletite jos meni je ovo bas intetrsantno citati. Nema potrebe za sankcijama.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
sarajlija je napisao/la:@ admine molim te upozori ove plave sto dolaze sa Šugavice neka ne provociraju, jer unazad samo njihove covjek postove moze procitat kompleksasi jedni !![]()
Sto se tice jucerasnje utakmice cista 0 na zalaganju nasih momaka, pa samo racunica da nismo osutali u 90min ni jednom na gol protivnika fuj ovo vise ne moze covjeku pod kozu stat pojebase nam zivce.![]()
Slažem se s tobom u potpunosti . Mi prvo trebamo promjeniti našim igračima mentalitet , volju jer mi to nemamo već godinama . Dobro je sto je sad malo pauza od ovog subota- srijeda. Vjerujem da ce se Stojčev oporaviti do kupa , a tamo sta bude nek bude .
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Sarajevo buducnost nece imati, raspad sistema 100%, nosi Tan svoje, izlazi iz najma!adriano_leite je napisao/la:Pa eto smij se ti, ali nema potrebe da provociras na ovoj temi. Mozes se smijati i bez foruma, izadjes s rajom na kafu i mozete se smijati malom Sarajevu i Tanu. Medjutim, jasno je da se ne radi ovdje o potrebi za smijehom. Istina je sasvim drugacija, a to je da svaki klub u ovoj zemlji, zeli da bude ismijavan za ove stvari za koje se Sarajevo ismijava, a to je da ima kapital, da se nazire lijepa buducnost, da igraci imaju plate itd. Svaki oblik prozivke ili provokacije jasno pokazuje da se radi o zavidnosti. Trofeji se ne mogu osvojiti u 3 ili 4 mjeseca, ali buducnost je ta koja boli mnoge izgleda.gio10 je napisao/la:Nema mene šta druže boliti. Jeste li mi dali povoda u posljednje vrijeme? Jeste li se naosvajali trofeja? Jeste li uništavali Želju svaki derbi?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- adriano_leite
- Kontakt:
Vrijeme ce pokazati kako ce biti, ali s ove tacke gledista, itekako da je lijepa buducnost u pitanjuEngland je napisao/la:Sarajevo buducnost nece imati, raspad sistema 100%, nosi Tan svoje, izlazi iz najma!adriano_leite je napisao/la:Pa eto smij se ti, ali nema potrebe da provociras na ovoj temi. Mozes se smijati i bez foruma, izadjes s rajom na kafu i mozete se smijati malom Sarajevu i Tanu. Medjutim, jasno je da se ne radi ovdje o potrebi za smijehom. Istina je sasvim drugacija, a to je da svaki klub u ovoj zemlji, zeli da bude ismijavan za ove stvari za koje se Sarajevo ismijava, a to je da ima kapital, da se nazire lijepa buducnost, da igraci imaju plate itd. Svaki oblik prozivke ili provokacije jasno pokazuje da se radi o zavidnosti. Trofeji se ne mogu osvojiti u 3 ili 4 mjeseca, ali buducnost je ta koja boli mnoge izgleda.gio10 je napisao/la:Nema mene šta druže boliti. Jeste li mi dali povoda u posljednje vrijeme? Jeste li se naosvajali trofeja? Jeste li uništavali Želju svaki derbi?

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Upravi Sarajeva je najveća greška što su otjerali Varešanovića. Momak je sa prosječnom ekipom i dosta igrača iz svoje škole bio drugi na kraju sezone. Otjerali ste ga, a trebali ste ga do sada držati. Mirza bi do sada i sa ovakvim uslovima u i oko Kluba osvojio bar jedan trofej.
Sada vam je najbolje, po starom običaju, sve rastjerati i krenuti iz početka
. Dokle ćete dogurati, Bog sami zna.
Sada vam je najbolje, po starom običaju, sve rastjerati i krenuti iz početka

Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Kad procitas rijec sugavica na temi FK zeljeznicar tada mozes drzati lekcije iz morala, dotad adio i uzivaj u neuspjeloj sezoni svog kluba...gio10 je napisao/la:Hvala na upozorenju. Mene samo interesuje gdje si ti bio prva 3 mjeseca ove godine kada nisi mogao normalan post pročitati na temi Želje, kada smo dobivali razne nadimke, a i dalje se forsira ovaj nadimak "Šugavica" što je smiješno. Ali eto, ipak ja sam troll, ja zaslužujem opomenu, a ovi ostali nek opletu. Sve po zaslugama, možeš ti mene banovati, uradi šta hoćeš, ne interesuje me, ali ako ćeš mene banovati zbog trollfesta, onda banuj i ostale, koji budu pisali ovakve slične postove. Eto pozdrav, i izvini na offuadmin je napisao/la: možda onda bolje da trenutno ne budeš ovdje, jer samo troluješ temu, a to ne može trajati beskrajno.
smatraj se upozorenim.
Nek vi eto znate ko je za nas najbolji trener.. Da Bog da vama trener bio Djurbuzovic 100 godina...idealan....nek i u narednim godinama forisra vlastitu djecu u nedostatku para naustrb rezultata...avlami97 je napisao/la:Upravi Sarajeva je najveća greška što su otjerali Varešanovića. Momak je sa prosječnom ekipom i dosta igrača iz svoje škole bio drugi na kraju sezone. Otjerali ste ga, a trebali ste ga do sada držati. Mirza bi do sada i sa ovakvim uslovima u i oko Kluba osvojio bar jedan trofej.
Sada vam je najbolje, po starom običaju, sve rastjerati i krenuti iz početka![]()
![]()
. Dokle ćete dogurati, Bog sami zna.
po cemu je neuspjela. Jel mozda sto nismo u igri za dva vec samo jedan trofej ??
Postujem...Ali mene na ovoj temi nerviraju kad pocnu pametovati ovi na koje se tema ne odnosi....Primjecujes da se samo javljam kad oni pocnu kenjati....Zato sto im se previse dopustalo....Da su odma upozereni ili banovani ja ne bi imao potrebe za reakcijom....Nek o svojim vitrinama kenjaju na svojoj temi i mirna Bosna...Tada neces vidjeti moj nijedan post...Zivioadmin je napisao/la:Upozorenje vrijedi i za tebe.GangEvil je napisao/la:Idi kod brke u klub i smij se muci zvanoj koga prevariti za par hiljada i isplatiti nagomilane neisplacene regularno zaradjene plate...gio10 je napisao/la:Nema mene šta druže boliti. Jeste li mi dali povoda u posljednje vrijeme? Jeste li se naosvajali trofeja? Jeste li uništavali Želju svaki derbi?
Navijaš za Sarajevo, a svaki drugi post na temi FK Sarajevo ti je o Brki, Grbavici, Želji... Pa se pitaš što se trolovi nakupljaju.
Hvala na upozorenju. Mene samo interesuje gdje si ti bio prva 3 mjeseca ove godine kada nisi mogao normalan post pročitati na temi Želje, kada smo dobivali razne nadimke, a i dalje se forsira ovaj nadimak "Šugavica" što je smiješno. Ali eto, ipak ja sam troll, ja zaslužujem opomenu, a ovi ostali nek opletu. Sve po zaslugama, možeš ti mene banovati, uradi šta hoćeš, ne interesuje me, ali ako ćeš mene banovati zbog trollfesta, onda banuj i ostale, koji budu pisali ovakve slične postove. Eto pozdrav, i izvini na offu
Kad procitas rijec sugavica na temi FK zeljeznicar tada mozes drzati lekcije iz morala, dotad adio i uzivaj u neuspjeloj sezoni svog kluba...
monsen...za tebe je uvijek rezervisan down pipe...samo reci koji termin ti pase...Ti si jedna endemska vrsta ili endem koji je organizam s malenim ogranicenim arealom rasprostranjena, te ih ponekad nalazimo samo na pojedinim lokalitetima.
-
- Kontakt:
mene interesuje kako ce uprava reagovati nakon ove sezone ,jel po svemu sudeci opet nema pehara .napravili su veliki potez u stabilizaciji kluba i tom organizacionom djelu al ovaj sportski dio ne ide nikako .mislim da bi dobro trebali razmisliti o angazovanju par ljudi koji ce raditi sportski dio ,to jest sportski direktor ,treneri ,skauti itd .ocito da Dino ,Kusturica ne znaju taj dio a doveli su Ibrakovica koji izgleda isto ne zna još ga i raja ne gotivi .pa u posljednji 3- god kroz klub je proslo 100 igraca Said ,Sesar ,Tatomirovic, moze se reci da su nesto pokazali ostalo jako lose .znaci moje misljenje a vjerovatno i vecine da treba zadrzati dinu i ljude iz uprave koji su pokrenuli ovaj projekat al da trebaju napraviti tim od 4-5 ljudi koji znaju sportski dio i dati im odresene ruke u dovodjenju igraca.
bordobijeli je napisao/la:mene interesuje kako ce uprava reagovati nakon ove sezone ,jel po svemu sudeci opet nema pehara .napravili su veliki potez u stabilizaciji kluba i tom organizacionom djelu al ovaj sportski dio ne ide nikako .mislim da bi dobro trebali razmisliti o angazovanju par ljudi koji ce raditi sportski dio ,to jest sportski direktor ,treneri ,skauti itd .ocito da Dino ,Kusturica ne znaju taj dio a doveli su Ibrakovica koji izgleda isto ne zna još ga i raja ne gotivi .pa u posljednji 3- god kroz klub je proslo 100 igraca Said ,Sesar ,Tatomirovic, moze se reci da su nesto pokazali ostalo jako lose .znaci moje misljenje a vjerovatno i vecine da treba zadrzati dinu i ljude iz uprave koji su pokrenuli ovaj projekat al da trebaju napraviti tim od 4-5 ljudi koji znaju sportski dio i dati im odresene ruke u dovodjenju igraca.

Ako krenemo opet u neko dovodjenje veceg broja igraca vracamo se na staro. Ovdje ima finog potencijala, dobri uslovi za napredak samo treba neke minijaturne izmjene napraviti.
Tačno tako-hilmo je napisao/la:Sami smo/ste trazili ovo, komsije drage opletite jos meni je ovo bas intetrsantno citati. Nema potrebe za sankcijama.

Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Vi što ste se pitali (kao navijači), pitali ste se! Prodali ste klub, više ne možete smijeniti ni trenera, ni upravu, kao što ste nekad mogli. Valjda će vam to sa vremenom postati jasnije...bordobijeli je napisao/la:mene interesuje kako ce uprava reagovati nakon ove sezone ,jel po svemu sudeci opet nema pehara .napravili su veliki potez u stabilizaciji kluba i tom organizacionom djelu al ovaj sportski dio ne ide nikako .mislim da bi dobro trebali razmisliti o angazovanju par ljudi koji ce raditi sportski dio ,to jest sportski direktor ,treneri ,skauti itd .ocito da Dino ,Kusturica ne znaju taj dio a doveli su Ibrakovica koji izgleda isto ne zna još ga i raja ne gotivi .pa u posljednji 3- god kroz klub je proslo 100 igraca Said ,Sesar ,Tatomirovic, moze se reci da su nesto pokazali ostalo jako lose .znaci moje misljenje a vjerovatno i vecine da treba zadrzati dinu i ljude iz uprave koji su pokrenuli ovaj projekat al da trebaju napraviti tim od 4-5 ljudi koji znaju sportski dio i dati im odresene ruke u dovodjenju igraca.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
-
- Kontakt:
da slazem se ,mozda jedan bocni i Duljevic i Hebibovic i to je to .nego mene interesuje da li ce uprava uspjeti da izdrzi pod pritiskom navijaca jer vec se traze smjene Jarnija ,ibrakovica itd .al poslije jucerasnje i slicni igara vjerovatno se i oni kao i mi zapitamo da li Ibrakovic i Jarni znaju sta rade i da li se moze ocekivati napredak .hilmo je napisao/la:bordobijeli je napisao/la:mene interesuje kako ce uprava reagovati nakon ove sezone ,jel po svemu sudeci opet nema pehara .napravili su veliki potez u stabilizaciji kluba i tom organizacionom djelu al ovaj sportski dio ne ide nikako .mislim da bi dobro trebali razmisliti o angazovanju par ljudi koji ce raditi sportski dio ,to jest sportski direktor ,treneri ,skauti itd .ocito da Dino ,Kusturica ne znaju taj dio a doveli su Ibrakovica koji izgleda isto ne zna još ga i raja ne gotivi .pa u posljednji 3- god kroz klub je proslo 100 igraca Said ,Sesar ,Tatomirovic, moze se reci da su nesto pokazali ostalo jako lose .znaci moje misljenje a vjerovatno i vecine da treba zadrzati dinu i ljude iz uprave koji su pokrenuli ovaj projekat al da trebaju napraviti tim od 4-5 ljudi koji znaju sportski dio i dati im odresene ruke u dovodjenju igraca.![]()
![]()
![]()
Ako krenemo opet u neko dovodjenje veceg broja igraca vracamo se na staro. Ovdje ima finog potencijala, dobri uslovi za napredak samo treba neke minijaturne izmjene napraviti.
hefta.GangEvil je napisao/la:Hvala na upozorenju. Mene samo interesuje gdje si ti bio prva 3 mjeseca ove godine kada nisi mogao normalan post pročitati na temi Želje, kada smo dobivali razne nadimke, a i dalje se forsira ovaj nadimak "Šugavica" što je smiješno. Ali eto, ipak ja sam troll, ja zaslužujem opomenu, a ovi ostali nek opletu. Sve po zaslugama, možeš ti mene banovati, uradi šta hoćeš, ne interesuje me, ali ako ćeš mene banovati zbog trollfesta, onda banuj i ostale, koji budu pisali ovakve slične postove. Eto pozdrav, i izvini na offuKad procitas rijec sugavica na temi FK zeljeznicar tada mozes drzati lekcije iz morala, dotad adio i uzivaj u neuspjeloj sezoni svog kluba...monsen...za tebe je uvijek rezervisan down pipe...samo reci koji termin ti pase...Ti si jedna endemska vrsta ili endem koji je organizam s malenim ogranicenim arealom rasprostranjena, te ih ponekad nalazimo samo na pojedinim lokalitetima.
monsen isto.
ako ima još mušterija, može i na PP.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], mercurial, misstianopenaldo, nedimmmm1337, samoFKS i 43 gosta.