FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
ma samo opusteno dobra nam je ekipa, mozda budemo i bolje igrali sad protiv veleza
nek crknu dusmani, najjaci smo
Jel zavrsen Dudic zna li se sta
Ja fakat ne znam sto to narod misli ja imam osjecaj da cemo mi njih glat pobjediti bez ikakvih problema . Ljudi na ovom forumu su od misa napravili medvjeda. Nema uopce velez jaku ekipu . Jos ako se vrati lagumdzija sa povrede da igra veznog to ce biti veliki plus za nas.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Od 3 gola jedan guzovima jedan slucajno i jedan glavom.Sva 3 gola dali igraci iz odbrane.A imamo 4 napadaca.
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Realno imaš 2 wannabe UFC borca (Rakić, Krpić), jednog pubertetliju koji se fura na Krpića, i jednog napadača.

Pošteno, pa kako bude.
Nema Velez jaku ekipu al nemamo ni mi u ovom trenutku ekipu da ih mozemo dole pobjediti.Pact1921 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 01:33Ja fakat ne znam sto to narod misli ja imam osjecaj da cemo mi njih glat pobjediti bez ikakvih problema . Ljudi na ovom forumu su od misa napravili medvjeda. Nema uopce velez jaku ekipu . Jos ako se vrati lagumdzija sa povrede da igra veznog to ce biti veliki plus za nas.
Fuj gluho i ne bilo sta ce nam taj cirkuzant
Po čemu je Konings napadač??? Prvo nek se dokaže.zastitaIdentiteta je napisao/la: ↑12 avg 2025, 06:46Realno imaš 2 wannabe UFC borca (Rakić, Krpić), jednog pubertetliju koji se fura na Krpića, i jednog napadača.![]()
U napadu smo prošle godine imali mnogo bolje igrače nego što ih imamo sada. Laušević i Dangubić su mnogo bolji od ove trojice koja su dovedeni kao njihove zamjene. U sredini zasad ni jedan igrač ne može zamijeniti Al Jabera.bablaz1 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 07:33Po čemu je Konings napadač??? Prvo nek se dokaže.zastitaIdentiteta je napisao/la: ↑12 avg 2025, 06:46Realno imaš 2 wannabe UFC borca (Rakić, Krpić), jednog pubertetliju koji se fura na Krpića, i jednog napadača.![]()
Al raja konta kad da nam samo fali Lagumdzija i to je to, kao da je Fabregas. Mislim da se nista previse nece promijeniti kad se on vrati, jer to je samo alibi "fali nam Lagumzija", nije Ljajic da ce okrenuti sve za 180 stepeni. Samim tim vec ukopava Lagumziju ako ne odigra savrseno da mu pojedini psuju i govore izvedi ga kao i za Madzida sto su poceli..
- mamonelafo
- Kontakt:
Jašta, Dan ti je Xavi.... Sudeći po objavi Karamarka i po komentarima, odlazi...Orvel je napisao/la: ↑12 avg 2025, 07:54Al raja konta kad da nam samo fali Lagumdzija i to je to, kao da je Fabregas. Mislim da se nista previse nece promijeniti kad se on vrati, jer to je samo alibi "fali nam Lagumzija", nije Ljajic da ce okrenuti sve za 180 stepeni. Samim tim vec ukopava Lagumziju ako ne odigra savrseno da mu pojedini psuju i govore izvedi ga kao i za Madzida sto su poceli..
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
- grbavicka1921
- Kontakt:
Strašno koliko je Karamarko ispadao protiv Rudara!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
U pauzi reprez.koja slijedi
- Hrammm1921
- Kontakt:
Boga mi Lagumdzija je nas najbolji igrac u najboljof formi bio, povreda ce ga unazaditi sigurno
Fali nam spic koji ce zabijati kao Lendric u ona doba
Fali nam spic koji ce zabijati kao Lendric u ona doba
Nema Velez jaku ekipu kao sto nema ni 70% ekipa ali na osnovu dosadašnjih utakmica realno losi smo.Pact1921 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 01:33Ja fakat ne znam sto to narod misli ja imam osjecaj da cemo mi njih glat pobjediti bez ikakvih problema . Ljudi na ovom forumu su od misa napravili medvjeda. Nema uopce velez jaku ekipu . Jos ako se vrati lagumdzija sa povrede da igra veznog to ce biti veliki plus za nas.
Mozemo mi njih dobit, mozemo i ove prve 3 proslosezonske na neki ho ruk ali dosadašnjom igrom neki niz napravit tesko vala.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Zato sto i nije napadac. Lazni napadac koji glumi pravog napadaca.bablaz1 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 07:33Po čemu je Konings napadač??? Prvo nek se dokaže.zastitaIdentiteta je napisao/la: ↑12 avg 2025, 06:46Realno imaš 2 wannabe UFC borca (Rakić, Krpić), jednog pubertetliju koji se fura na Krpića, i jednog napadača.![]()
Rakic je pravi napadac, ali on iz nekog razloga glumi laznog napadaca.
Mijenjam onaj stav o podrski Adzemu, ali vise zbog onog sto pokazuje na terenu. Nema logike ni u izmjenama ni u igri. Vec 3. utakmica.
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Meni se dokazao u prvoj tekmi da je debelo kvalitetniji od sve trojice ostalih.bablaz1 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 07:33Po čemu je Konings napadač??? Prvo nek se dokaže.zastitaIdentiteta je napisao/la: ↑12 avg 2025, 06:46Realno imaš 2 wannabe UFC borca (Rakić, Krpić), jednog pubertetliju koji se fura na Krpića, i jednog napadača.![]()
Kontrola top, kretnja, građenje i otvaranje prostora dobro, dobra glava, dobra ljevica.
Rakić je mlad pa možda sam prema njemu malo grub, Jaganjca ni godine ne vade, a Krpić je ispričana priča.
Pošteno, pa kako bude.
Dobar je, statistika potvrdjuje tozastitaIdentiteta je napisao/la: ↑12 avg 2025, 09:45Meni se dokazao u prvoj tekmi da je debelo kvalitetniji od sve trojice ostalih.bablaz1 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 07:33Po čemu je Konings napadač??? Prvo nek se dokaže.zastitaIdentiteta je napisao/la: ↑12 avg 2025, 06:46
Realno imaš 2 wannabe UFC borca (Rakić, Krpić), jednog pubertetliju koji se fura na Krpića, i jednog napadača.![]()
Kontrola top, kretnja, građenje i otvaranje prostora dobro, dobra glava, dobra ljevica.
Rakić je mlad pa možda sam prema njemu malo grub, Jaganjca ni godine ne vade, a Krpić je ispričana priča.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Statistika mu je očajna, razumijem skepticizam tu.irfo je napisao/la: ↑12 avg 2025, 09:47Dobar je, statistika potvrdjuje tozastitaIdentiteta je napisao/la: ↑12 avg 2025, 09:45Meni se dokazao u prvoj tekmi da je debelo kvalitetniji od sve trojice ostalih.
Pošteno, pa kako bude.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Adzem dobio podrsku od uprave..
To, po obicaju, zavrsi otkazom nakon sljedece utakmice.
To, po obicaju, zavrsi otkazom nakon sljedece utakmice.