FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Tenk se odbija od yebenog Matipa 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Jednog neće niko iako ga tjeramo, a drugo nedamo iako hoće da ide. Ne znam šta rade ovom Sanchesu, ne razumijem, pusti momka da ide, samo još više propada, iz dana u dan sve više čini mi se.Bayern want to sell Jérôme Boateng but so far he has no official offers - Renato Sanches wants to leave the club but the bosses want to keep him
Ne znam šta se ovaj Sane ovoliko premišlja. Nikakve znakove ne daje. Vjerovatno ovo sve koristi da tamo dobije bolji status i ugovor, i čuva nas kao spas. Jbo to. Kako je to Dembele riješio, neću da idem i doviđenja. Bojim se zavlačit ćemo se i onda prc, neće. Onda se sje.baji sa Pepeom ili ko zna kim.
Sky prenosi da smo navodno zainteresovani za Trippiera koji bi trebao popuniti mjesto Rafinhe.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Oko Sanea ispada da svi taktiziraju i jedan na drugog čekaju. City čeka da vi date ponudu, vi čekate da se Sane izjasni bi li došao, a Sane čeka da vidi mogu li se klubovi dogovoriti da se ne bi preko njegovih leđa pregovaralo. Neko će morati prvi izać iz rova, i to onaj kojemu je najneudobnije.
- Nerminovic
- Kontakt:
Ako ne bude ponuda za Boatenga treba ga dati gratis, kome god samo da ide
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Pozdrav braćo Bavarci
Danas ili u toku naredne sedmice bi trebali dobiti toliko ocekivano pojacanje na krilnoj poziciji... nadam se da ce to bit Leroy Sane, ako ne on, onda Pepe...
Sto se tice napadača, ne bih volio Wernera, nevjerujem da je to igrac za bayern, taj bi zavrsio na kraju kao Podolski... najbolje bi bilo da Mandzukic dodje, kao dzoker, jer Lewa trpa samo Mainzu, Augsburgu al kad dodje ozbiljnija ekipa, tad Lewa nestane, jedino ako bude penal onda zna zabit... Mandzo je specijalista za velike utakmice, a to nam je falilo zadnjih sezona, ta produktivnost centralnog napadača u velikim utakmicama, sa Mandzom bi dobili dodatni kvalitet. Ugovor na godinu, uz mogucnost produzenja na jos jednu, dovoljno dok Arp ne stasa u dobrog napadača.
I jos za odbranu, dovest Heinrichsa, dobar back up, a kad bi se poslozile mnoge stvari, mogao bi bit standardni desni bek bayerna, ako iskoristi šansu Kimmich ce bit vracen u sredinu...
Odlasci: nadam se Boateng da ce jos otić, a da ce Renato ostat, treba mu dat zadnju sansu, jer ionako ne bi dobili mnogo za njega, sljedece ljeto il ovo ljeto ne bi bila neka ogromna razlika u cijeni, iako ima jos 2 godine ugovora, nakon ove sezone, dakle sljedeceg ljeta treba onda il prodat ga il mu produzut ugovor.

Danas ili u toku naredne sedmice bi trebali dobiti toliko ocekivano pojacanje na krilnoj poziciji... nadam se da ce to bit Leroy Sane, ako ne on, onda Pepe...
Sto se tice napadača, ne bih volio Wernera, nevjerujem da je to igrac za bayern, taj bi zavrsio na kraju kao Podolski... najbolje bi bilo da Mandzukic dodje, kao dzoker, jer Lewa trpa samo Mainzu, Augsburgu al kad dodje ozbiljnija ekipa, tad Lewa nestane, jedino ako bude penal onda zna zabit... Mandzo je specijalista za velike utakmice, a to nam je falilo zadnjih sezona, ta produktivnost centralnog napadača u velikim utakmicama, sa Mandzom bi dobili dodatni kvalitet. Ugovor na godinu, uz mogucnost produzenja na jos jednu, dovoljno dok Arp ne stasa u dobrog napadača.
I jos za odbranu, dovest Heinrichsa, dobar back up, a kad bi se poslozile mnoge stvari, mogao bi bit standardni desni bek bayerna, ako iskoristi šansu Kimmich ce bit vracen u sredinu...
Odlasci: nadam se Boateng da ce jos otić, a da ce Renato ostat, treba mu dat zadnju sansu, jer ionako ne bi dobili mnogo za njega, sljedece ljeto il ovo ljeto ne bi bila neka ogromna razlika u cijeni, iako ima jos 2 godine ugovora, nakon ove sezone, dakle sljedeceg ljeta treba onda il prodat ga il mu produzut ugovor.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Informationen aus England zufolge bieten die Münchner 45 Millionen Pfund für den Flügelspieler, das sind umgerechnet mehr als 50 Millionen Euro. Im Vergleich zum ersten Angebot soll der Rekordmeister noch einmal zehn Millionen Pfund, also mehr als elf Millionen Euro, drauf gelegt haben
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Mora da imaju garanciju na njegov potpis čim šalju ove ponude, inače ne bi.
A zanimljivo je da smo prije, kad je bio zdrav slali 25 mil, a sad kad je ovakav i bliži isteku ugovora, 45 mil. Al fakat ko ne bi ispizdio kad bi mu danas poslao 25 mil za igrača, pa da mu je ostao dan ugovora. Mi još ne želimo sebi priznati da je market otišao do vraga.
A zanimljivo je da smo prije, kad je bio zdrav slali 25 mil, a sad kad je ovakav i bliži isteku ugovora, 45 mil. Al fakat ko ne bi ispizdio kad bi mu danas poslao 25 mil za igrača, pa da mu je ostao dan ugovora. Mi još ne želimo sebi priznati da je market otišao do vraga.
Gnabry ima istu frizuru kao Sane
Serge Gnabry je bolji sportski direktor od Hasana, on najviše radi za ovaj transfer.
Al da se razumijemo Jašar Ahmedovski bolju frizuru od njihovih dreadova.

Al da se razumijemo Jašar Ahmedovski bolju frizuru od njihovih dreadova.

Tobejarabi vidi mu glave.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Davies promjenio broj, "odrekao" se 19. Pitanje vremena je dolazak Sanea.
Vjerujem da će doći u paketu sa još nekim igračem, govori se o Pepeu, ja ipak tipujem na Ziyecha.

Vjerujem da će doći u paketu sa još nekim igračem, govori se o Pepeu, ja ipak tipujem na Ziyecha.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ziyech 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Bayern are frustrated in their respective pursuits of Leroy Sane and Ousmane Dembele as well as Callum Hudson-Odoi. Man City, Barcelona and Chelsea all don't want to sell them, so Bayern are going for Ziyech. (Sportbild)
Transfer Update @FCBayern: unlike in England reported neither @LeroySane19 nor @ManCity has canceled for a potential transfer for Sané to @FCBayern @SPORTBILD
- anelbavarac
- Kontakt:
Jel da se zvanicno oprostimo od Sanea, ili sta ?
Znalo se od pocetka, da niti ovaj hoce, i da ovi nemaju kapacitet da to zavrse.
Ziyech im je maximum vjerovatno.

Znalo se od pocetka, da niti ovaj hoce, i da ovi nemaju kapacitet da to zavrse.
Ziyech im je maximum vjerovatno.
Ovu sapunicu oko Sanea treba što prije završiti, rok 24h hoćeš/nećeš mjesec dana se zavlače s njim.Kao da je alfa i omega Citya a ono ustvari hobla klupu i momak se umislio da je Robben.
- Sarrifufna
KHR: "The transfer fees are crazy but the explosion of salaries causes me stomachache. Therefore we have to be cool-headed, very thoughtful and not emotional. Top clubs have to take more and more financial risks to ensure quality and success. That worries me a bit"
Švercer-Konstitucija uvijek održi jedan ekonomsko-sportsko-filozofski traktat kad ga se upita o jbnim transferima.
Ako ovi kozojebi iz Citya traže 110 mil za njega onda definitvno nisu normalni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.