Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Vi ste svima seljaci, ne samo namaMarchelo77 je napisao/la:Izvini nisam te prepoznao , vama su svi i onako seljaci samo vi nisteSheyi je napisao/la:kakvi su ovo navijaci,seljaklukjos se ne razume nirsta..
Amar_TM87 je napisao/la:Vi ste svima seljaci, ne samo namaMarchelo77 je napisao/la:Izvini nisam te prepoznao , vama su svi i onako seljaci samo vi nisteSheyi je napisao/la:kakvi su ovo navijaci,seljaklukjos se ne razume nirsta..
Ja čuo neki ih ugasiliAmar_TM87 je napisao/la:Marchelo77 je napisao/la:Vi ste svima seljaci, ne samo namaSheyi je napisao/la: Izvini nisam te prepoznao , vama su svi i onako seljaci samo vi niste
Ko vi ?Kome svima bgt ? Ja dosad nisam cuo da su Robijasi pravili neke nerede ili nesto slicno
ja mislim da ne spava vikendomSarajlijaTM je napisao/la:spaho pitarcina,kud god,protiv nas navija![]()
![]()
![]()
zamisli mu frustracija u zadnja haman 3 mjeseca![]()
![]()
Ne bi reko brojnost na tribini pokazujeMarchelo77 je napisao/la:HAHAHHA Edvine neko te dobro zajebo bgm![]()
![]()
![]()
![]()
znaci ako je sad manje raje na tribini znaci da je se grupa ugasila ?Edvin_manijak je napisao/la:Ne bi reko brojnost na tribini pokazujeMarchelo77 je napisao/la:HAHAHHA Edvine neko te dobro zajebo bgm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Rioo je napisao/la:Hahahahahha sta je ba ovo !? pjevaju nase pjesme !!! te "Sve sto zelim u ovom....", "Samo naprijed gdje ti igras tu smo mi.." i "i da gubis 10:0 s Juga bi se pjesma" .... jel im ofirno??? gori su nod BHF.a![]()
![]()
![]()
mozda im je smoga nestalo pa stopaju malomma_hz je napisao/la:Rioo je napisao/la:Hahahahahha sta je ba ovo !? pjevaju nase pjesme !!! te "Sve sto zelim u ovom....", "Samo naprijed gdje ti igras tu smo mi.." i "i da gubis 10:0 s Juga bi se pjesma" .... jel im ofirno??? gori su nod BHF.a![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, Levin, Lokomotifa i 42 gosta.