Postojil mogucnost da odigram dzeko prvi gol?emir_tr je napisao/la:Može u Lutriji.AsharaK je napisao/la:Gdje mogu kombinovat hendikep i strijelac gola? Ista tekma
[img]http://pokit.org/get/img/87b6bdb32162de2a008682d880239cfa.jpg[/img]
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Odg: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
može prvi gol, zadnji gol, gol u prvom poluvremenu, gol u drugom...AsharaK je napisao/la:Postojil mogucnost da odigram dzeko prvi gol?emir_tr je napisao/la:Može u Lutriji.AsharaK je napisao/la:Gdje mogu kombinovat hendikep i strijelac gola? Ista tekma
Da. 3,90 kvota.AsharaK je napisao/la:Postojil mogucnost da odigram dzeko prvi gol?emir_tr je napisao/la:Može u Lutriji.AsharaK je napisao/la:Gdje mogu kombinovat hendikep i strijelac gola? Ista tekma
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
**** ti melbourne ..
Nisu mogli kod kuce jedan dati..
Ajd u pm...
Ajd u pm...
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Ako ti je lakše i mene su sjebali za taj golslavenp je napisao/la:**** ti melbourne ..
Ajd u pm...

Sent from my SM-N900 using Tapatalk
ovaj bet live nema live klađenje kao formula ili premier?
na koji način se uplačuju pare, evo registrovao sam se i šta trebam zapamtiti, ove neke kodove ili korisničko ime
na koji način se uplačuju pare, evo registrovao sam se i šta trebam zapamtiti, ove neke kodove ili korisničko ime
nema potpisa
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Broj telefonaAdmir_Sa je napisao/la:ovaj bet live nema live klađenje kao formula ili premier?

- invincible1921
- Kontakt:
Ja pado Clipperse x2 al doduse imo sam dvije kvote 1 , paula i wadea
=\_1921_/=
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Vec drugi dan zaredom autsajder postize gol u prvh 10 minuta, a ja padam 2+...
Pa, moze li gore. 

Jel moze neko izostanke navesti u ovoj smecarskoj euroligi
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
aj još jednom da se thompsonu sjetimo najmilijih, pa da počnemo današnju turneju 

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Pa, sta je ovo!
Oba puta 2+, oba za pare....

Za 2 joje me zeznu prekjučer pa i ja čekam:kafa:LjumanM95 je napisao/la:aj još jednom da se thompsonu sjetimo najmilijih, pa da počnemo današnju turneju
ajde leipzig 2+ da se igra večeras
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
braco sta je sa ovom turskom, jel im igraju svi?
i mene zanima , ako mislis na katar - turska .... kvota na tursku 1,9 , a po svim parametrima su puno bolji - e sad ima li neka zamka tu 

hajde ba leipzig još jedan
- dr.van nostrand
- Kontakt:
ja bih tu oba zabijaju ili remi, najvjerovatnije je da ce doc nesto takvoPistol je napisao/la:i mene zanima , ako mislis na katar - turska .... kvota na tursku 1,9 , a po svim parametrima su puno bolji - e sad ima li neka zamka tu
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Zamka se zove da ce selektor Turske dati sansu svim igracima koji do sada nisu imali priliku igrati. Znaci sanse su 50:50 ako ne i vise na stranu KataraPistol je napisao/la:i mene zanima , ako mislis na katar - turska .... kvota na tursku 1,9 , a po svim parametrima su puno bolji - e sad ima li neka zamka tu

e stvarno su smećari... skide mi wwin 0,90€ ni zbog čega... kao odigrao sam neki lajv tiket kojeg nigdje nema...
ispravljaju li oni ove greške??

ispravljaju li oni ove greške??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.