hilmo je napisao/la:DzoleZeljo je napisao/la:@hilmo - Je li danas igrao Radovac?
Igrao je zadnjih desetak minuta....
E sad mene zanima da li možda Jajalo ima u ugovoru neku klauzula da mora igrati svaku utakmicu, jer bi on meni i ovu i narednu sjedio na klupi da je najbolji igrač "cvajte" a Samir bi dobio priliku.
Ja vidim tu vasu najvecu gresku.
Jajalo je igrac klasa, ali taj isti tip igraca nema jednostavno motiva igrati na ovim nasim oranicama. Umjesto da gurate svoje dijete, tj, malog Radovca, neko je izgleda primio dobro lovu da igra ovaj Jajalo, koji ce Vas svakako napustiti na kraju sezone, a bitna pozicija osta suplja, plus mali Radovac jedva dobijao priliku, tj na kasicicu...
Vas najveci problem je vase postavka igre. Vi igrate kada igra jedan covjek, tj Stojcev, kada taj ne igra ili ima los dan, ili ga protivnik zatvori, vas nigdje nema. Neka pokusaj kopije Zelje iz vremena kada je Zajko Zeba igrao.
Druga stvar, jer vase dizanje u nebesa kroz medije. Pa vi sami sebi dignete toliko da jednostavno sami sebi u stomak skocite jer se ne mozete nositi sa onim levelom na koji su vas mediji postavili.
@Dzakmic - Ne obracam se nikom drugom osim @hilmi, prema tome, produzi dalje...