FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Čuj od 13:00h utakmica...oni koji rade sobotom ne mogu doći 

KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
pa bit ce stream na justin.tv opet :S samo nemam linka neka neko postavi jer je bilo momaka od prosli put koji su gledali
P.S. Lijep poz prijatelju odavno se nismo culi.[/quote]
Pozdrav i za tebe,uvijek mi je drago kad vidim neki tvoj post,kad se pojavis...cucemo se svakako,sad ce biti duga pauza,valja ovo sve analizirati
....
Pozdrav i za tebe,uvijek mi je drago kad vidim neki tvoj post,kad se pojavis...cucemo se svakako,sad ce biti duga pauza,valja ovo sve analizirati

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Da, na jugozapadu su oni sto bas napadaju na igrace nakon svake greskeavlami97 je napisao/la:Jeste jarane to smo mi, ali ne provaljujemo svi gluposti. Ima tu ljudi koji prate Želju i duže od nastanka Torpeda. Kada je ružno vrijeme, ta je ekipa obinčo na sjeveru i to onaj dio bliži zapadu.

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
[/quote]
....[/quote]
Bas tako, imacemo vremena za analizu

Bas tako, imacemo vremena za analizu

Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Oke sad mi nije jasno ovo nikako,odgodili su Borac-Sarajevo.Zar ne bi trebo Zeljo biti na tvu sada ? ko ce se ganjati po netu i justin.tv-u opet svakako nemam adsl 

- pintol_TM87
- Kontakt:
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Pa pitarčiči je trebala prenositi samo moja TV, a Borac nije dozvolio prenos, pa će onda prenositi Želju.nanek je napisao/la:Oke sad mi nije jasno ovo nikako,odgodili su Borac-Sarajevo.Zar ne bi trebo Zeljo biti na tvu sada ? ko ce se ganjati po netu i justin.tv-u opet svakako nemam adsl
Utakmica nije uopšte trebala biti na BHT 1.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Prije jedno tridesetak godina sam posmatrao utakmicu sa tog jugozapada. Kraj mene sjedi gospodin u bijelom kaubojskom šeširu i cijelo vrijeme se ibreti i pita: "Ko je onaj igrač što drhti"? Kažem, Tašo, Tašo Komšić, nije loš. On je Papeta uvijek uštp'o. Čovjek poče tresti glavom, tako da mu umalo šešir ne pade sa glave i ponavlja: "Bože dragi, ko je nama zamjenio Škiju!?"Edin TM87 je napisao/la:Da, na jugozapadu su oni sto bas napadaju na igrace nakon svake greskeavlami97 je napisao/la:Jeste jarane to smo mi, ali ne provaljujemo svi gluposti. Ima tu ljudi koji prate Želju i duže od nastanka Torpeda. Kada je ružno vrijeme, ta je ekipa obinčo na sjeveru i to onaj dio bliži zapadu.A na jugoistoku kod onog transa "Veterani", to su normala raja, i oni se ponekad iznerviraju, al' ne kao ovi na jugozapadu
Sto se tice sjevera o tom ne bih znao pricat' psoto ne idem nikad tamo
Gospodin, kako je tada tvrdio, već deset godina živi u SAD.
Sve ovo pišem kako bih dokazao, lako dokazivo, a to je da svaki dio Željinog stadiona ima svoju raju i da taj svaki dio voli Želju, i tu ljubav iskazuje na sebi svojstven način.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
avlami97"avlami97 je napisao/la:Prije jedno tridesetak godina sam posmatrao utakmicu sa tog jugozapada. Kraj mene sjedi gospodin u bijelom kaubojskom šeširu i cijelo vrijeme se ibreti i pita: "Ko je onaj igrač što drhti"? Kažem, Tašo, Tašo Komšić, nije loš. On je Papeta uvijek uštp'o. Čovjek poče tresti glavom, tako da mu umalo šešir ne pade sa glave i ponavlja: "Bože dragi, ko je nama zamjenio Škiju!?"Edin TM87 je napisao/la:Da, na jugozapadu su oni sto bas napadaju na igrace nakon svake greskeavlami97 je napisao/la:Jeste jarane to smo mi, ali ne provaljujemo svi gluposti. Ima tu ljudi koji prate Želju i duže od nastanka Torpeda. Kada je ružno vrijeme, ta je ekipa obinčo na sjeveru i to onaj dio bliži zapadu.A na jugoistoku kod onog transa "Veterani", to su normala raja, i oni se ponekad iznerviraju, al' ne kao ovi na jugozapadu
Sto se tice sjevera o tom ne bih znao pricat' psoto ne idem nikad tamo
Gospodin, kako je tada tvrdio, već deset godina živi u SAD.
Sve ovo pišem kako bih dokazao, lako dokazivo, a to je da svaki dio Željinog stadiona ima svoju raju i da taj svaki dio voli Želju, i tu ljubav iskazuje na sebi svojstven način.
Nemoj vise molim te!,pa smori nas covjece.

Sto te smori? Ah da, previse prosirenih recenica...srry, zamolit cu ga ja preko pp da stavlja i skracene, proste verzije svojih postova...cisto da shvatite meritum...a do tada, malo lijevo - malo desno
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Opet cu reci, pa nek opet bude obrisano moje, a ne njegovo.
Gaučo glup si mučo.
Gaučo glup si mučo.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Ima i drugih tema.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- SarajlijaTM
heeej
daj ba mojne s tom pricom,taman je kako treba sve i u klubu i okolo,hocete jos sta upehirati,pu,pu,pu hehehe
neko daj da vidimo taj stream da se napravi ko ima adsl
ko moze nek se javi,pa da probamo skontati,tj ko ima adsl
daj ba mojne s tom pricom,taman je kako treba sve i u klubu i okolo,hocete jos sta upehirati,pu,pu,pu hehehe
- nookey
- Kontakt:
haj skontajte živ bioSarajlijaTM je napisao/la:heeej
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Pa postavio bih ja taj stream, samo nek neko kaže šta i kako trebam uraditi 

Ž '21!
- SarajlijaTM
pa ko ima adsl nek se javi,ev sad malo gledam kako bi se mogao stream napraviti,doduse nisam to nikad radio,al nije neka mudrost koliko vidimnookey je napisao/la:haj skontajte živ bioSarajlijaTM je napisao/la:heeej
@biancioneri-klikni ovaj link za pravljenje stream-a,http://veetle.com/index.php/broadcast
sta nije jasno pitaj
Gauco je pitar, koji se na početku predstavljao dosta neutralno, pa mnogi misle da navija za Želju. Često mi citira postove i aludira na moj nedostatak smisla za humor.Seyo_TM je napisao/la:Sto te smori? Ah da, previse prosirenih recenica...srry, zamolit cu ga ja preko pp da stavlja i skracene, proste verzije svojih postova...cisto da shvatite meritum...a do tada, malo lijevo - malo desno
A njegove tvrdnje prije derbija da je Sarajevo kvalitetnije i da bi Željo bio zadovaljan i bodom i slična lupetanja sam uvijek ignorisao, nažalost sve do sada.
Evo i ja njega usput citirah.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Znam da je pitar, namirise se taj sklop
Zato sam i ubacio "meritum" i "malo lijevo malo desno"

Zato sam i ubacio "meritum" i "malo lijevo malo desno"

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.