Armala je napisao/la:Nularica

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Armala je napisao/la:Nularica
Mene zanima da li Jarni onaj jad od trenera ima u sebi da udje u svlacionicu i da im se najebe majke.Sabinho je napisao/la:Mene sad samo zanima kakva je atmosfera u autobusu i o cemu oni razgovaraju. Pominju li uoste svoj los nastup ili ih h boli rinaka??
To drugo ... Jbg , sami sebe zahebete svaki put ... Bombasticne najave vas kostaju iz sezone u sezonu ...Sabinho je napisao/la:Mene sad samo zanima kakva je atmosfera u autobusu i o cemu oni razgovaraju. Pominju li uoste svoj los nastup ili ih h boli rinaka??
E ,to drugo. Više se ja sikiram za vas nego oni. Čak pošto imaju plate koje ne bi nigdje dobili ne trebaju im ni premije, pošteni ljudi.Sabinho je napisao/la:Mene sad samo zanima kakva je atmosfera u autobusu i o cemu oni razgovaraju. Pominju li uoste svoj los nastup ili ih h boli rinaka??
Dobro pomenu plate ako ne bude velikih rezanja plata nakon ovoga, onda ne znam stvarno. Jer bolje zapalit pare nego njima davatmma_hz je napisao/la:Nazalost vratiti Jajala,nema potrebe trositi vise na njega pare..ne vrijedi on toliko..
Barica ,Todora,i Bilbiju pustiti neka idu...Svi osim Todora imaju extra velike plate,mada ni njegova nije za odbacitit sigurnoo.
Ma plate i uslovi ovih igraca su meni najveca boljka...kurcenje po Anataliji..a ovamo kapak..meda nmg..Armala je napisao/la:Dobro pomenu plate ako ne bude velikih rezanja plata nakon ovoga, onda ne znam stvarno. Jer bolje zapalit pare nego njima davatmma_hz je napisao/la:Nazalost vratiti Jajala,nema potrebe trositi vise na njega pare..ne vrijedi on toliko..
Barica ,Todora,i Bilbiju pustiti neka idu...Svi osim Todora imaju extra velike plate,mada ni njegova nije za odbacitit sigurnoo.
potpis od prvog do zadnjeg slovadamir_82 je napisao/la:Nije nam dugo trebalo! Takvi smo mi...za cas "nema imperativa" postane "imperativ" i moranje...
Nestalo je zadovoljstvo transferima, prilivom novca... Vidim i nezrele komentare onih koji bi tjerali upravu koja je donijela toliko novca u klub... Koja je strucnom stabu i igracima obezbijedila vrhunske uslove za pripreme... Komentarisu i oni koji se ne sjecaju kad su poslednji put bili na tekmi Sarajeva i ocjenu i sud daju na osnovu izvjestaja i forumskih komentara.....
Kad sagledamo sve utakmice ukupan napredak u igri je i vise nego ocit....Mozda i vise u samoj filozofiji igre nego u samoj igri... Isto tako je evidentno da domace utakmice igramo mnogo bolje nego gostujuce...
Ono sto gledam na Kosevu ove sezone je meni napredak u odnosu na ono sto sam gledalo ranije (ovako zadovoljan nisam bio jos od one Caline ekipe sa Dudom u ulozi Busquetsa)
Problem je i u igracima... Dzaba izigran prostor za krilo kad Todorovic i Vusljanin upropaste to...Dzaba kad nam u ekipi jedino Mario zna skolski centrirati loptu (definitivno momak sa najboljim centarsutom u ekipi)..
Ni Puric nije ono sto nam treba.... Ni Baric....
A protivnici maksimalno protiv nas...do daske....K'o da im je zadnje.....
Jel vi stvarno ne vidite raznovrsnost u nasim ofanzivnim akcijama (govorim prvenstveno o utakmicama na Kosevu)?
Jel ne vidite da napadamo i po krilima i kroz sredinu sa pasovim Stojceva i Jajala...?
Jel ne vidite da lopta gotovo nikako ne ide nabijanjem u napad... Ono sto frustrira mnoge na Kosevu, kad Gojko vrati loptu Dupovcu, ovaj Tatomirovicu ili Delacu (Bandovicu), pa hajdemo opet.... Sanjao sam takvu filozofiju i pristup igri...
Tek sad se vidi koliko bi nam znacio ostanak Komazeca, no koga nema bez njega se mora....
Nismo mi navijaci. Ne mislim tu samo na navijace Sarajeva nego ukupno na sportsku publiku u BiH.. Tesko dajemo podrsku svojima onda kad ne ide i kad je najpotrebnije... Rado lijecimo svoje frustracije vrijedjajuci sportiste koji brane boje naseg tima...Znamo kako su iz tog odnosa prosli i KK i RK Bosna...
Kroz ove teske utakmice pada i motivacija igracima i definitivno smo zreli za nekog psihologa koji ce popricati sa igracima....Pristup u ovim gostujucim tekmama nije bio na zadovoljavajucem nivou i ocekivati je reakciju kako strucnog staba tako i uprave... (Pa makar ta reakcija ostala iza zatvorenih vrata).
Ono sto jedino znam je, da cu ako Bog da, budem ziv i zdrav, vec iduce sedmice na Kosevo da dam podrsku svom klubu.. i svakom igracu koji znojem natopi dres.....
Bez pritiska za trofejima, i uz nadu da mozemo ispuniti minimalni cilj i plasirati se u Euro takmicenja.
Onda nadam se, uz zadrzavanje kostura ekipe (mlade ekipe), docekati spremno Evropu i od naredne sezone poceti pomalo davati priliku i nasoj djeci.....Da jednog dana dozivim da samo duplo bolji od naseg djeteta moze igrati za nas klub....
Da sam na vašem mjestu, ja bih samo otjerao ublehaša Ibrakadabru. Ostalo bi sve zadržao, pa i Jarnija.mma_hz je napisao/la:Nazalost vratiti Jajala,nema potrebe trositi vise na njega pare..ne vrijedi on toliko..
Mada sam ovog stajališta od početka sezone.hilmo je napisao/la: ....Do kraja sezone će biti gola borba za Evropu....
U ovoj ligi trener nije po meni tolko bitan..bitna je uigranost i ekipa.Amar je imao igrace prejake i da nije osvojio nebi bio bog želji, to je tako i to je to.RobertoBaggio je napisao/la:Da sam na vašem mjestu, ja bih samo otjerao ublehaša Ibrakadabru. Ostalo bi sve zadržao, pa i Jarnija.mma_hz je napisao/la:Nazalost vratiti Jajala,nema potrebe trositi vise na njega pare..ne vrijedi on toliko..
Ne može prekonoći. Jedan je Amar, da dođe i u jednoj sezoni od ekipe koja se bori za opstanak, napravi šampiona.![]()
To je izuzetak. Treba kontinuitet. Pogledaj Želju ove godine. Vi ste realno po igračkom kadru bolji od nas, ali naši igraju godinama zajedno, a vaši još uvijek nisu jedni drugima ni imena popamtili kako treba.
Kad smo prije odustali od kupa ? Ovo danas jeste bilo katastrofalno, no i psiha i sve se itekako moze podignuti do revanša u Mostaru.hilmo je napisao/la:Ovo je jedan dio posta koji sam napisao neposredno nakon ligaškog derbija 0-0 na Koševu.Mada sam ovog stajališta od početka sezone.hilmo je napisao/la: ....Do kraja sezone će biti gola borba za Evropu....
Bojao sam se ove utakmice pravo. S pravom. Sam sam sebe uvjeravao da možemo pobjediti ali nisam se uspio uvjeriti 100 %.
Loše je ovo bilo, ali stvarno loše. Neću se upustiti u ono u šta se većina upušta i reći da treba ovog otjerati ili onog, da treba smijeniti trenera. NE. Smijena trenera ne bi ništa novog donijela, samo bi se vratili na put kojim idemo protekle godine. Ni onda nisam bio za smijenu Jovića ni Husrefa jesenas jer nam treba kontinuitet, nisam ni za pretjerano mjenjanje kadra jer smo se uvijerili da ni to ne donosi ništa dobro. Jarni je loše postavio ekipu, loše je motivisao, u zadnje dvije utakmice pravi loše izmjene, ali treba ostati. Igrači se ne trude u ovim gostujućim utakmicama.
Treba se oporaviti od ove letargije, nadam se da će angažovati nekog specijalistu ga ekipu podigne. Ovo što je ostalo do kraja treba odraditi maksimalno ozbiljno, ja bih i neke izmjene u ekipi napravio. Ne smijemo sebi dopustiti da izgubimo ovo četvrto mjesto i moramo moliti Boga (žao mi je što ovo moram reći) da Zeničani ne dobiju licencu za evropska takmičenja.
Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, BungaBum, fks74, kogmagie46, Lecler, Tarapi i 61 gost.