Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Desio se Kobe.emir18 je napisao/la:Ja glupih postava,nigdje centra u prvoj,sta bi sa Bradom
Jest iz nekog ugla zajebancija, a iz nekog i nije. Jer se cesto desi da bude tu neko ko nije zasluzio pa onda mu se upise tamo sto mu u biti dize rejting i donosi vecu vrijednost na trzistu, a isto tako ide u biografiju urednoAA23 je napisao/la: ajd zajebancija je all star ionako.
Ko su im rezerve?NEZALAGANJE je napisao/la:Drago mi je da Barkley i Kenny imaju iste kriterije u izboru rezervi kao i moja malenkost...
Ma nisam zapamtio imena,ali mi se svidja kriterij da se mora vrijednovati uspjeh tima i nagradjivati igraci iz tih timova.Zapamtio sam da je Chuck imao Leonarda!Kawhi je napisao/la:Ko su im rezerve?NEZALAGANJE je napisao/la:Drago mi je da Barkley i Kenny imaju iste kriterije u izboru rezervi kao i moja malenkost...
Samo je Grant Hill rekao da je Dragic zasluzio.Donnie Darko je napisao/la:Jel imao iko Dragica?
Hajde barem nekoDejaNMG je napisao/la:Samo je Grant Hill rekao da je Dragic zasluzio.Donnie Darko je napisao/la:Jel imao iko Dragica?
Mike Bresnahan @Mike_Bresnahan
If Kobe plays in All-Star game, he says it's because he doesn't want a 2-game penalty from the NBA. So he'll play for 2 minutes.
emir18 je napisao/la:Ja glupih postava,nigdje centra u prvoj,sta bi sa Bradom
Ja bih izabrao i Lowrya i Walla prije njega za ovaj AS, jer su zasad više zaslužiliDonnie Darko je napisao/la:Istok je tako tuzan. Kyrie starter jbt, a da stvar bude gora nije cak ni nezasluzeno kad vidis ko je sve u konkurenciji. Katastrofa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.