kulinban je napisao/la:Ronaldo će se poslije ove utakmice odati alkoholu i tabletama i završiti kao pomoćni trener pionira u portugalskom 4.ligašu.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
kulinban je napisao/la:Ronaldo će se poslije ove utakmice odati alkoholu i tabletama i završiti kao pomoćni trener pionira u portugalskom 4.ligašu.
Cuj onda bi se svi trebali povuciPauk je napisao/la:Nocas sam sanjao da smo gubili 5-0 do 89. minute, kada je usao Ermin Zec i dao jedan gol za konacni rezultat 5-1.
![]()
Ali to na stranu, ja licno zadnjih 15 godina svoga zivota relativno intenzivno pratim repku, i mogu reci ako ovaj put opet budemo porazeni, ja licno se ''povlacim'' i necu vise pratiti repku, jer sam i usao u neke godine kad mi to nije ni toliko vazno.
Takodje se ''povlacim'' sa foruma, na zalost mnogih ovdje sigurno.
Probisvjet je napisao/la:Sanjam malo prije 0:10 jbte. Svi dali po jedan gol osim Dzeke, a on ljut kaze nece vise igrati!![]()
![]()
![]()
![]()
Kakav je to Begovic gol daoProbisvjet je napisao/la:Sanjam malo prije 0:10 jbte. Svi dali po jedan gol osim Dzeke, a on ljut kaze nece vise igrati!![]()
![]()
![]()
![]()
mentalita balkanAtrakcija na trgu je napuhana lutka obučena u Ronaldov dres s kojom se zabavljaju naši navijači. Svi ga udaraju...Prava ludnica u glavnom gradu Portugala.
Abd kralju Bog te cuo al realno opasno ce biti veceras nisu ni oni bezvezeMegamon je napisao/la:[youtube][/youtube]
Kaze Seve ovo ce biti dobro noc predosjecam.
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 8686_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;VanBasten je napisao/la:mentalita balkanAtrakcija na trgu je napuhana lutka obučena u Ronaldov dres s kojom se zabavljaju naši navijači. Svi ga udaraju...Prava ludnica u glavnom gradu Portugala.
don_burza je napisao/la:**** ga ja evo vec trecu kutiju cigara otvaram od 9 ujutru
Nemam pojma nisam vidio golove samo Dzeku kako je ljut i rezultat.icetea01 je napisao/la:Kakav je to Begovic gol daoProbisvjet je napisao/la:Sanjam malo prije 0:10 jbte. Svi dali po jedan gol osim Dzeke, a on ljut kaze nece vise igrati!![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.