Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

RiverPlate
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la RiverPlate » 01 dec 2013, 18:54

Nije 6-1 nego 5-1 :lol: :lol: 2004 ja mislim,ne sporim niti želim sporiti da je Željo zadnjih godina uvjerljivo najbolji tim naše Lige,nego mi smeta kako predstavljate takvu Dominaciju,da ste toliko Dominantni valjda bi nešto uradili i u Europi,a ne možete proći ni 1 kolo kao i ostali klubovi i što prije shvatite da niste bolji od ostalih nego da ste manje lošiji to će biti bolje i za vas same.Naša liga je sama po sebi Kozja što nam pokazuju rezultati svih naših klubova u Europi,ali opet džaba sve meni je i ovakva bila uvijek draža do Engleske i Španjolske i ostalih liga i uvijek će i ostati.
Ne moraš prebacivati lopticu na Evropu, ona nema nikakve veze sa ligom i kupom našim!Jesmo odron smo u Evropi, pumpaju nas svi u pretkolu Lige šampiona, ali to ne mjenja činjenicu da smo najdominatniji tim u ligi i kupu u zadnjih 4 godina!Pa kralju nemamo poraza u kupu 40 utakmica, zar to nije dominacija hljeba ti što jedeš?
Grbavica naš je Hram!!!

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 01 dec 2013, 20:05

RiverPlate je napisao/la:
Nije 6-1 nego 5-1 :lol: :lol: 2004 ja mislim,ne sporim niti želim sporiti da je Željo zadnjih godina uvjerljivo najbolji tim naše Lige,nego mi smeta kako predstavljate takvu Dominaciju,da ste toliko Dominantni valjda bi nešto uradili i u Europi,a ne možete proći ni 1 kolo kao i ostali klubovi i što prije shvatite da niste bolji od ostalih nego da ste manje lošiji to će biti bolje i za vas same.Naša liga je sama po sebi Kozja što nam pokazuju rezultati svih naših klubova u Europi,ali opet džaba sve meni je i ovakva bila uvijek draža do Engleske i Španjolske i ostalih liga i uvijek će i ostati.
Ne moraš prebacivati lopticu na Evropu, ona nema nikakve veze sa ligom i kupom našim!Jesmo odron smo u Evropi, pumpaju nas svi u pretkolu Lige šampiona, ali to ne mjenja činjenicu da smo najdominatniji tim u ligi i kupu u zadnjih 4 godina!Pa kralju nemamo poraza u kupu 40 utakmica, zar to nije dominacija hljeba ti što jedeš?
Pa ja te to i pitam kad ste već tako dominantni kako nas ne možete dobiti u prvenstvu 3 godine?Evo jednu tekmu ili dvije može biti sreća ali 3 godine...
I kad već vučeš za jezik možemo i tako razgovarati.Mi možemo dobiti na grbavici Želju ali ne možemo komitet i sudačku organizaciju.Argumenti?Pa uzmimo za primjer predzadnju tekmu na grbavici završilo 3-3.Kako ?Sviran nepostojeći penal za vas i nama isključen Šunjiću navodno zbog prigovora.Priznaju vam ne postojeće golove i sviraju penale koje samo vaši suci vide.
Ponavljam , čitava rasprava je počela oko zadnjeg kola.Jednostavno nije se trebalo igrati i ne radi se samo o klubu za koji ja navijam.Garantujem da će Olimpic dobiti Mladost 9 od 10 utakmica na normalnom terenu.I tko je god realan priznat će da je tako ali eto kod nas ništa nije normalno pa ni to.

PS Garantujem da ako ostane otprilike slična situacija u Želji i Zrinjskom da nas nećete dobiti ni slijedeću tekmu na Grbavici.Barem ne bez pomoći sudaca.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 01 dec 2013, 20:11

Zrinjo javi se 2076-te. Mlad ste klub tek 19 godina i niste nikome zanimljivi :lol: :lol: :lol: idi raspravljaj se s listicom jer je i MVO Birmingham za vas :lol: :lol: :lol:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 01 dec 2013, 20:13

"plemici" nebitni ste totalno i ni na koji nacin ne mozete u isti kos sa Zeljom.. Ne znam sto pokusavas uporediti neuporedivo.. Nismo mi ni Travnika mogli gore dobiti sto godina pa sta to govori? Da je Travnik bolji od Zelje??
BUDI ŽELJO !!!

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 01 dec 2013, 20:16

O
champions1921 je napisao/la:"plemici" nebitni ste totalno i ni na koji nacin ne mozete u isti kos sa Zeljom.. Ne znam sto pokusavas uporediti neuporedivo.. Nismo mi ni Travnika mogli gore dobiti sto godina pa sta to govori? Da je Travnik bolji od Zelje??
Ma druze tako ti to bude kad skines beraca maslina sa stabla i izmislis mu fudbalski klub :lol: :lol: odma podivlja
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 01 dec 2013, 20:17

RiverPlate je napisao/la:
Nemoj skretati sa teme.Pitanje je jasno:Kad ste nas dobili zadnji put u prvenstvu a tako ste dominantni?
Naša je povijest puno duža nego što vi želite priznati.1905 :D :D.Mi svoju povijest znamo.

Uzdravlju i akobogda vidimo se na proljeće na grbavici.
Znači po tebi je dokaz da nismo dominatni zato što vas nismo pobijedili u ligi 3 godine, samo vas?A u kupu vas deremo samo tako!U kojim ligama ste igrali od 1905 :lol:
Jadan ne bio, svaki put na istu foru nesto probas. Ne ide momcino :roll: ...
Pa objasni mi zašto se navijač Dinamo Zagreba žali na terene u Bosni i Hercegovini?

Smješan si s tim pitanjem o Dinamu ?Šta navijač River Plate radi na ovoj temi i šta on ima s tim:D :D :D :D

A što se tiče 1905 umjesto odgovora evo jedna lagana pjesmica.Pametnom dosta:

Mislili su neki, vec nas nece biti
ni veselje svoje nisu znali kriti
raselit nas triba da nas manje ima
nisu tu ni bili tad ce reci svima....

Mislili ali se za.ebali :D :D.
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 01 dec 2013, 20:22

:lol: :lol: :lol: cuj triba :lol: :lol: prava hercegovacka rijec :lol: :lol: jao levata ovog tema o fudbalu a on o nekom raseljavanju :lol: :lol: spade ti maska na trenutak :lol: :lol: juuuuhhhuuuuu
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 01 dec 2013, 20:22

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:O
champions1921 je napisao/la:"plemici" nebitni ste totalno i ni na koji nacin ne mozete u isti kos sa Zeljom.. Ne znam sto pokusavas uporediti neuporedivo.. Nismo mi ni Travnika mogli gore dobiti sto godina pa sta to govori? Da je Travnik bolji od Zelje??
Ma druze tako ti to bude kad skines beraca maslina sa stabla i izmislis mu fudbalski klub :lol: :lol: odma podivlja
E vidiš "pastrmka"mi sa putovnicom europske unije bavimo se maslinama a vama u podveležju to ne smiju dati jer bi vi to sve popilali i položili jer je vaša osnovna djelatnost "drvosječa".

BellaJuventina
Kontakt:

Post Postao/la BellaJuventina » 01 dec 2013, 20:23

zrinja05 je napisao/la:
Pa ja te to i pitam kad ste već tako dominantni kako nas ne možete dobiti u prvenstvu 3 godine?Evo jednu tekmu ili dvije može biti sreća ali 3 godine...
Zadnje četiri godine Željezničar ima četiri pobjede,Zrinjski ima dvije,ostalo su sve nerješene :mrgreen: Ne pije ti pričica vode njazri
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 01 dec 2013, 20:27

NeretvanskaPastrmka je napisao/la::lol: :lol: :lol: cuj triba :lol: :lol: prava hercegovacka rijec :lol: :lol: jao levata ovog tema o fudbalu a on o nekom raseljavanju :lol: :lol: spade ti maska na trenutak :lol: :lol: juuuuhhhuuuuu
Ja znam da ti ne znaš šta je "pjesnička sloboda" ali razumjem te jer Vjerovatno kad si šljego u grad nisi imao vremena za učenje i čitanje jer u Komosu se radi od jutra do večeri.Što se tiče padanja meni hvala bogu ništa ne spada čak šta više još uvijek mi je čvrst i dobro stoji a i dame se ne žale :D :D :D .

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 01 dec 2013, 20:32

zrinja05 je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la::lol: :lol: :lol: cuj triba :lol: :lol: prava hercegovacka rijec :lol: :lol: jao levata ovog tema o fudbalu a on o nekom raseljavanju :lol: :lol: spade ti maska na trenutak :lol: :lol: juuuuhhhuuuuu
Ja znam da ti ne znaš šta je "pjesnička sloboda" ali razumjem te jer Vjerovatno kad si šljego u grad nisi imao vremena za učenje i čitanje jer u Komosu se radi od jutra do večeri.Što se tiče padanja meni hvala bogu ništa ne spada čak šta više još uvijek mi je čvrst i dobro stoji a i dame se ne žale :D :D :D .
Oca mi mrtvog ja veceg seljaka na ovom forumu od tebe nisam sreo :lol: :lol: a kad smo kod putovnica jedva cekaju u Becu i Parizu da vide tvoju kockastu glavu rumene obraze i hod ala bigfoot :lol: :lol: :lol: a tek fore :lol: :lol: :lol: prava si ljutodocanska liska :lol: :lol: :lol:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 01 dec 2013, 20:39

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
zrinja05 je napisao/la:
Oca mi mrtvog ja veceg seljaka na ovom forumu od tebe nisam sreo :lol: :lol: a kad smo kod putovnica jedva cekaju u Becu i Parizu da vide tvoju kockastu glavu rumene obraze i hod ala bigfoot :lol: :lol: :lol: a tek fore :lol: :lol: :lol: prava si ljutodocanska liska :lol: :lol: :lol:
To tko je seljak a tko seljačina neka drugi odluče.Vidi se po postovima.U tvojim preovladava smješko ,to je maksimum tvog intelektualnog dometa .
Ja znam da ti od jada ne možeš pisati na temi svog kluba jer zadnje dvije tekme na vašem stadionu vas razbiše seljačine iz "Lištice" i "Fukushima boys" pa se sada pokušavaš malo "liječiti" na nekim drugim temama.A uša papak!
Zadnja izmjena: zrinja05, dana/u 01 dec 2013, 20:40, ukupno mijenjano 2 puta.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 01 dec 2013, 20:40

Zrinjo dok smislis sta ces odgovorit odo ja do vatikana kod jedne Brankice iz gradske. Hega pa se gospodja navukla. Haj pajdo moj bok i za info vatikan ti je u bakamluku. Vidis svaki put naucis ponesto o gradu u koji ti je caca sljego :lol: :lol: aj bok pajdo moj lipi :P njf
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 01 dec 2013, 20:59

Mario ne furamo se mi. Mi cak kazemo da nas je sreca pogledala i ne znanje vas konkurenata. I prosle godine su se svi napeli da Zeljo ne bude sampion pa znas kako sezona zavrsi. Sto neko rece naviknut ce te se vi svi na Zelju. Ove godine vas je najvise obradovalo Amarovo povlacenje. Kad se samo sjetim slavlja pacenika sa Kosevskog brda. A sad tisina muka nastala.

Kako li ce samo na kraju sezone prvenstvo biti ne regularno. Ovo je sad nista jer se jos uvijek gaji lazna nada da ce neko, ma bilo ko stici Zeljeznicar. Ali ne moze. Zeljo je fudbal igrao kad Malezija nije znala sta je isti. Klasa je vjecna a PL BiH je neregularna :lol:

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 01 dec 2013, 21:01

I kad već vučeš za jezik možemo i tako razgovarati.Mi možemo dobiti na grbavici Želju ali ne možemo komitet i sudačku organizaciju.Argumenti?Pa uzmimo za primjer predzadnju tekmu na grbavici završilo 3-3.Kako ?Sviran nepostojeći penal za vas i nama isključen Šunjiću navodno zbog prigovora.Priznaju vam ne postojeće golove i sviraju penale koje samo vaši suci vide.
Ponavljam , čitava rasprava je počela oko zadnjeg kola.Jednostavno nije se trebalo igrati i ne radi se samo o klubu za koji ja navijam.Garantujem da će Olimpic dobiti Mladost 9 od 10 utakmica na normalnom terenu.I tko je god realan priznat će da je tako ali eto kod nas ništa nije normalno pa ni to.

PS Garantujem da ako ostane otprilike slična situacija u Želji i Zrinjskom da nas nećete dobiti ni slijedeću tekmu na Grbavici.Barem ne bez pomoći sudaca.
Priznali nam jedan sumnljiv gol, o kojim ti golovima pričaš?A samo ove sezone su nam poništili 3 čista gola, ali tebe to ne interesuje,nego samo gledaš ono negativno da bi se mogao ovdje isplakati, da si čovjek sponenuo bi i nepravdu radi ova tri gola koja nam nisu priznali. Koji penali :lol: Eto nismo vas dobili tri godine, osim u kupu hladno 0-2, drago mi je što pratiš statistiku svog tek punoljetnog kluba protiv najvećeg kluba u državi!A ovo da se nije trebalo igrati kolo radi 3 cm snijega :lol: hajde da ste klub iz Afrike pa bi rekao uredu nisu ljudi nikad snijega vidjeli, a ovako ispadne da plačeš i jecaš a ništa ne možeš povodom toga, gicaj se i dalje, meni baš drama 8-)
Grbavica naš je Hram!!!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 01 dec 2013, 21:02

PL BiH -1 je napisao/la:Mario ne furamo se mi. Mi cak kazemo da nas je sreca pogledala i ne znanje vas konkurenata. I prosle godine su se svi napeli da Zeljo ne bude sampion pa znas kako sezona zavrsi. Sto neko rece naviknut ce te se vi svi na Zelju. Ove godine vas je najvise obradovalo Amarovo povlacenje. Kad se samo sjetim slavlja pacenika sa Kosevskog brda. A sad tisina muka nastala.

Kako li ce samo na kraju sezone prvenstvo biti ne regularno. Ovo je sad nista jer se jos uvijek gaji lazna nada da ce neko, ma bilo ko stici Zeljeznicar. Ali ne moze. Zeljo je fudbal igrao kad Malezija nije znala sta je isti. Klasa je vjecna a PL BiH je neregularna :lol:
Dok je Malezija bila kolonija.

saskograd
Kontakt:

Post Postao/la saskograd » 01 dec 2013, 21:11

Premijer liga opcenito!

Glavni kandidat za titulu je ponovo Zeljeznicar ,Sarajevo evo misli ozbiljno sa dovodjenjem Jarnija i sigurno ce tu jos biti igraca kao pojacanja,Siroki i Zrinjski su odmah iza navedenog dvojca ,Olimpic i Borac po meni ne mogu dalje od 5,6 mjesta,mislio sam da je Olimpic ozbiljniji ali poraz od Mladosti je nedopustiv!

Sredina tablice pripada Velezu kojem je ovo najveci poslijeratni uspjeh tako da su oni veoma zadovoljni i vjerovatno ce ih napustiti nekoliko vaznih i skupih igraca kao Maletic i Okic visih ambicija i nemaju niti su ikada i imali,Celik takodjer isto ,mozda izgubi neke igrace!

Ligu ce napustiti Leotar i Mladost!
HSK Zrinjski Mostar.

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 01 dec 2013, 21:15

saskograd je napisao/la:Premijer liga opcenito!

Glavni kandidat za titulu je ponovo Zeljeznicar ,Sarajevo evo misli ozbiljno sa dovodjenjem Jarnija i sigurno ce tu jos biti igraca kao pojacanja,Siroki i Zrinjski su odmah iza navedenog dvojca ,Olimpic i Borac po meni ne mogu dalje od 5,6 mjesta,mislio sam da je Olimpic ozbiljniji ali poraz od Mladosti je nedopustiv!

Sredina tablice pripada Velezu kojem je ovo najveci poslijeratni uspjeh tako da su oni veoma zadovoljni i vjerovatno ce ih napustiti nekoliko vaznih i skupih igraca kao Maletic i Okic visih ambicija i nemaju niti su ikada i imali,Celik takodjer isto ,mozda izgubi neke igrace!

Ligu ce napustiti Leotar i Mladost!
Ma Zeljo i Siroki su pravi konkurenti. Zrinjski, Borac i Sarajevo su tu ako se ova dva okliznu.

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 01 dec 2013, 21:25

PL BiH -1 je napisao/la:Mario ne furamo se mi. Mi cak kazemo da nas je sreca pogledala i ne znanje vas konkurenata. I prosle godine su se svi napeli da Zeljo ne bude sampion pa znas kako sezona zavrsi. Sto neko rece naviknut ce te se vi svi na Zelju. Ove godine vas je najvise obradovalo Amarovo povlacenje. Kad se samo sjetim slavlja pacenika sa Kosevskog brda. A sad tisina muka nastala.

Sve sam sigurniji da ti uopće nisi iz Sarajeva :lol:
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

saskograd
Kontakt:

Post Postao/la saskograd » 01 dec 2013, 21:26

Ova rasprava je veoma glupa o Zrinjskom i Zeljeznicaru,BiH ima 5 trenutno velikih hajmo reci klubova a to su Borac,Zeljo,Sarajevo,Siroki i Zrinjski i vjecna tablica BiH ce to da potvrdi ,to sto se neki "komunisti" koji su izumrili zajedno sa petokrakom 90-ih godina petljaju i velicaju svoje "nametnute"klubove nas stvarno ne zanimaju!

PS: U gradskoj nema nikakve brankice,mozda samo ona cistacica,mozda se "cistoca" veceras spaja u jedno!
HSK Zrinjski Mostar.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.